Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
5 Ağustos 2012 Pazar - 09:41

PKK üç koldan saldırdı: 6'sı asker 8 şehit

Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, PKK'lı teröristlerin dün gece Çukurca'da düzenlediği saldırıda 6 asker ve 2 korucunun şehit olduğunu açıkladı. Çatışmada ayrıca 15 asker ve 6 sivil yaralanırken, bölgedeki askeri yetkililer toplam 11 PKK'lının da ölü gele geçirildiği ifade edildi.

PKK üç koldan saldırdı: 6 sı asker 8 şehit
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

HAKKARİ-Çukurca Karayolu üzerinde bulunan merkeze bağlı Geçimli Jandarma Karakolu ile Çukurca İlçesi Karataş Karakolu ve Darsinki Tepesi'nde bulunan askeri üs bölgesine eş zamanlı saldırı düzenledi. Geçimli Karakolu'na 3 ayrı koldan saldıran bir grup PKK’lı terörist ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 6'sı asker 2'si köy korucusu 8 şehit düşerken, Karakola saldıran teröristlerden 1'i 'Canlı bomba', 11 PKK'lı ölü ele geçirildi.

3 KOLDAN SALDIRI

Kalabalık bir terörist grubu Hakkari-Çukurca Karayolu’nun 40’ıncı kilometresinde bulunan Geçimli Jandarma Karakolu’na dün saat 23.00 sıralarında 3 ayrı koldan saldırı düzenledi. Geçimli Karakolu'nun yanı sıra Çukurca İlçesi Karataş Karakolu ve Darsinki Tepesi'nde bulunan askeri üs bölgesine de aynı dakikalarda uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Bir grup PKK’lı terörist, sivil bir kamyonetle jandarma karakoluna doğru gitmeye çalışırken askerler ve köy korucuları tarafından fark edildi. Bunun üzerine çatışma çıktı.

2 KORUCU ŞEHİT

Çıkan çatışmada köy korucuları Faruk Çiftçi ile Cabbar Duman şehit oldu. Çatışma sırasında evleri karakolun yakınında bulunan ve akraba oldukları belirtilen Şehzenan, Necdet, Şerife, Kıymez ve Mizgin Ölmez, Abdurahman Dayan ile Jandarma Er Serhat Koca yaralandı. Yaralı asker ve siviller ambulanslarla Hakkari Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

KADIN PKK’LIDAN İNTİHAR EYLEMİ

Çatışma sürerken 'Canlı bomba' eylemi düzenlemek isteyen bir kadın PKK’lı Geçimli Karakolu nizamiyesine yaklaşarak üzerindeki patlayıcıları infilak ettirdi. Kadın tedörirst parçalanarak ölürken, karakol nizamiyesinde bulunan bazı askerler de yaralandı. Karakol çevresinde bir süre devam eden çatışmalarda 2 PKK’lı ölü ele geçirildi.

 
İşte damacanada yeni liste
 
Bir aşığın hayatı çalılıklarda bitti
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SİNE-İ MİLLET ZAMANI! 5 Ağustos 2012 Pazar 10:24

CHP PAYANDA OLAMAZ!SİNE-İ MİLLET ZAMANI! ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN..BU ŞEHİTLER HATIRINA,AKAN KANLARIMIZIN DEĞERİ OLMASI İÇİN,ANAYASA ÇALIŞMALARINDAKİ KİRLİ OYUNU BOZALIM!ÇÜNKÜ ÜLKEMİZ BÖLÜNMEYE GİDİYOR!ÜLKEMİZ SAVAŞA GİDİYOR!BUNU ENGELLEYECEK TEK GÜÇ CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR.AMA ASLINA DÖNMESİ GEREKİR!DENİZ BAYKAL,HALUK KOÇ,ADNAN KESKİN,İLHAN CİHANER,İSA GÖK,EMİNE ÜLKER TARHAN,MUHARREM İNCE,ALİ RIZA ÖZTÜRK,GÜRKUT ACAR,YILDIRAY SAPAN,ARİF BULUT,OSMAN KAPTAN SİZE HERZAMANKİNDEN DAHA FAZLA GÖREV VAR BUGÜN!CESARETLİ OLUN!GENEL MERKEZİ UYARINIZ!GEREKİRSE SİNEİ MİLLET YAPINIZ. "CHP PAYANDA OLAMAZ KAMPANYASI "İÇİN HAYDİ TÜRKİYE!HAYDİ ANTALYA!HAYDİ ULUSALCI GERÇEK CHPLİ MİLLETVEKİLLERİ! YCHP NİN AKP İLE DANIŞIKLI DÖĞÜŞÜ:ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNDEKİ İŞBİRLİĞİNİ İYİ GÖZLEMLEYİN EY YENİ CHP LİLER!VE UYANIN ARTIK LÜTFEN! Emine Ülker Tarhan, "CHP Anayasa çalışmalarında AKP nin payandası olmayacak "dedi..Bravo ama Emine ÜLKER TARHAN yalnız kalmamalı.Tüm Antalya Milletvekilleri dahil Hepimiz destek mesajı verelim.Kampanya başlatalım..Haydi CHP liler oyunu bozalım.Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlunu da fax,mail,mektup mesaj yağmuruna tutalım.. Bu sahne Karşılıklı danışıklı döğüş sahnesi..Kemal Kılıçdaroğlu görevini yerine getiriyor.Deniz Baykalın düşürülmesinden sonra ona verilen görev bu zaten..Türkiyenin Anayasa sorunu yok.Burada amaç sadece Kürtlere özerklik verecek bir anayasal düzenlemenin yolunu açmak,değiştirilemez denilen ilk 3 ana maddeleri değiştirmek..YCHP nin görevi de AKP nin bu Anayasa politikalarına destek vermek..Kemal Kılıçdaroğlunun bazen hırgür çıkarır gibi gözükmesi de işin gerçek gözükmesi için yapılan bir durum.Ama CHP tabanı,İl /İlçe Örgütleri ve Halk bunu yemez,yemeyecektir,yememelidir; susmamalıdır!Gerçek CHP liler Oyunu bozacaktır;bozmalıdır!SAYIN DENİZ BAYKALI FİKRET BİLA VE STAR TELEVİZYONUNDAKİ AÇIKLAMALARINDAN DOLAYI KUTLUYORUZ,DENİZ BEYİN DAHA FAZLA DETAYLARI KONUŞMASINI ; İNSANLARIMIZI AYDINLATMASINI BEKLİYORUZ.GAZİPAŞALI KEMALİST SOLCU

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YAŞ kararları açıklandı
Üç gün süren Yüksek Askeri Şura'da (YAŞ) alınan kararlar dün akşam Cumhurbaşkanı ...
Bir laf etti Kanal D'yi çıra gibi yaktı
Fenerbahçe Galatasaray maçı için ‘’Kanlı mı olacak kansız mı?’’ diyen ...
Validen çirkin teklif
Valinin bu sözlerine literatürde rüşvet denilir ancak biz yine de iyi ...
 
Yuttuğu iğne ayak başparmağından çıktı
KONYA'da 21 yaşındaki Elif Banu Kara'nın eşarbını bağlarken hapşırması ...
29 ilin valisi değişti
Yeni Valiler Kararnamesi çıktı. 11 ilin valisi merkeze alındı, 29 ilin valisi değişti.
Öğrencilere önemli haber
Yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi için YURTKUR'a başvuracaklar dikkat...
 
Evlilik kurumuna anayasal koruma
AK Parti'nin 'Ailenin korunması' başlığıyla TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu'na ...
Bu devirde bu kafalar... HAYRET...
Finlandiya'nın Başkenti Helsinki'de 2010 yılında düzenlenen Avrupa Atletizm ...
O gazeteci konuştu: Bana CHP ve alevilerle ilgili dosya getir dediler
Malatya'da Alevilere yönelik saldırıyla ilgili Facebook sayfasında yaptığı ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva