TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
26 Şubat 2020 Çarşamba - 15:35

Panelin geliriyle genç kızlar meslek edinecek

ANTALYA Kaleiçi Rotary Kulübü tarafından düzenlenen '1. Yeni Yönetim Yaklaşımları Konferansı' Antalya Sanayi ve Ticaret Odası tesislerinde gerçekleşti.

Panelin geliriyle genç kızlar meslek edinecek
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İş dünyasının önde gelen ve kendi alanlarında başarılı profesyonellerini, konuşmacı olarak Antalya'da ağırlayan organizasyonun ilk günündeki 4 seminere 190 kişi katıldı. İlk oturumda CCAL kurucu ortağı Dilek Er Taşkent'in 'Kendine koçluk - Nörobilim ve beyin vücut ilişkisi' konulu sunumu ile PERYÖN Akdeniz Bölge Temsilcisi Bilge Ünlüer tarafından sunulan 'Etkili mülakat teknikleri' yer aldı. İkinci oturumda ise kurumsal gelişim danışmanı Selin Günsev'in 'Bilinçli farkındalık' ile Step Yazılım Teknoloji firmasından Bülent Kurtdedeoğlu ve Av. Elif Ezgi Ekşioğlu'nun 'Kişisel verilerin korunması kanunu' konulu anlatımlarına yer verildi.

İkinci gündeki konferans, tam gün olarak 150 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Konferans, ESB International Genel Müdürü ve Uluslararası Rotary 2430. Bölge Guvernörü M. Hakan Karaalioğlu'nun kurumlarda liderlik ile gönüllülük usulüyle çalışılan kuruluşlardaki liderliği anlattığı 'Hangisi doğru? Hangisi kolay?' başlıklı konuşması ile başladı. Daha sonra, İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Perihan İnci aile şirketlerinin kurumsallaşmasını ve gelecek kuşağın işe kazandırılmasını örneklerle anlattı. QMark kurucusu Mehmet Yıldırım Özel, farklı liderlik özelliklerine değinerek 'Özgün liderliği' tanımladı. Koçtaş İnsan Kaynakları Direktörü Aylin Yazgan İyicik ise konuşmasında günümüzün değişen ihtiyaçlarına değindi ve bu değişime ayak uydurmak için insan yönetiminde ne tür farklı uygulamalar yaptıklarını örnekler vererek açıkladı. Baltaş Grubu eğitmenlerinden Dr. Sema Selvioğlu Çetinkaya günümüzde kurumların kültürlerine entegre etmesi gereken ve kişilerin sahip olması gereken 'Yılmazlık (Resillience)' konusunu katılımcılarla paylaştı. Bertay Fişekçi de konuşmasında çalışan bağlılığına ilişkin araştırma sonuçlarını verirken, yine kurumların çalışanlarını elde tutmaları için yapılabilecekleri konusunda öneriler sundu.

Konferansın son konuşmacısı ise dağcılık sporundaki başarılarıyla ülkemizi temsil eden Nasuh Mahruki oldu. Mahruki, 'Kendi Everest'inize tırmanın' temalı konuşmasında, belirlenen hedefe ulaşırken vazgeçmeme ve potansiyelini en üst düzeyde kullanma konusuna ilişkin bilgiler verdi ve okurlarına aynı isimli kitabını imzaladı.

Konferans, Kaleiçi Rotary Kulübü Konferans Komitesi Başkanı Alper Tevs'in ve Kaleiçi Rotary Kulübü Dönem Başkanı Selma Demir Tekinalp'in kapanış konuşmalarıyla sona erdi.

Başkan Tekinalp, uzun yıllar eğitim alanında birçok projeyi başarıyla gerçekleştiren kulüplerinin, yeni projesiyle Antalya'ya değer katan bir hizmet daha kazandırmış olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar'ın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen organizasyonda teşekkür belgesi alan Ali Bahar, değişim karşısında kültürün önemini vurguladı.

ANTALYA KALEICI ROTARY KULUBU TARAFINDAN DUZENLENEN '1. YENI YONETIM YAKLASIMLARI KONFERANSI' ANTALYA SANAYI VE TICARET ODASI TESISLERINDE GERCEKLESTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA KALEICI ROTARY KULUBU TARAFINDAN DUZENLENEN '1. YENI YONETIM YAKLASIMLARI KONFERANSI' ANTALYA SANAYI VE TICARET ODASI TESISLERINDE GERCEKLESTI. (NASUH MAHRUKI) (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA KALEICI ROTARY KULUBU TARAFINDAN DUZENLENEN '1. YENI YONETIM YAKLASIMLARI KONFERANSI' ANTALYA SANAYI VE TICARET ODASI TESISLERINDE GERCEKLESTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Aybike KARAKULLUKÇU/ANTALYA, (DHA)

Etiketler:
 
Ortakent Sahili'ni pırıl pırıl yaptılar
 
Erol Bulut'tan Fenerbahçe açıklaması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
8 Mart'ta kadınlar dans edecek
MURATPAŞA'da kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 'Kadına şiddete ...
Kumluca'da biyolojik mücadele toplantısı
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde bitki koruma ürünleri bayii ve ziraat mühendislerine ...
Antalya'da bakın nasıl dolandırdılar
ANTALYA'da, telefonda kendilerini savcı olarak tanıttıkları F.M.'yi 100 ...
 
'Aşk Grevi' sahnelenmeye devam ediyor
ANTALYA'nın Finike ilçesindeki tarihi Şekerci Han'da düzenlenen tiyatro ...
Bitki üretim miktarı Türkiye'de yüzde 2, Antalya'da 2,6 büyüdü
ANTALYA Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, 2019 yılında ülkemizdeki ...
Antalya'da nefes kesen operasyon
ANTALYA'da ikisi 18 yaşından küçük 4 kişi, internetten tanışıp yarı çıplak ...
 
Cinayete teşebbüs şüphelisi tutuklandı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde kasten öldürmeye teşebbüs ve yaralama suçlarından ...
İstihdam fuarı açılıyor
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde 'Manavgat'ta iş var' sloganı ile 8 kurumun ...
Lokantada kavga çıkardı, tutuklandı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde çorba içmeye gittikleri lokantada kavga çıkarıp, ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva