RTÜK'ten 'özel hayatın gizliliğini ihlal' cezası
RTÜK'ten 'özel hayatın gizliliğini ihlal' cezası
Kuş gripli ineklerin çiğ sütünü içen kediler öldü
Kuş gripli ineklerin çiğ sütünü içen kediler öldü
Marco Reus, Dortmund'dan ayrılıyor
Marco Reus, Dortmund'dan ayrılıyor
Finlandiyalı turist odasında ölü bulundu
Finlandiyalı turist odasında ölü bulundu
23 Şubat 2011 Çarşamba - 11:57

Parola üç puan

MEDİCAL Park Antalyaspor, pazartesi günü oynayacağı Beşiktaş maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

Parola üç puan
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyleyen teknik direktör Mehmet Özdilek, "Ancak rakibimizin kötü durumuna aldanmayacağız. Çünkü Beşiktaş her zaman Beşiktaş'tır" dedi.

Teknik direktör Mehmet Özdilek ve futbolcular idman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Beşiktaş maçı ile ilgili sözlerine "Tek düşüncemiz kazanmak" diye başlayan Mehmet Özdilek, "5 haftalık maç periyoduna oyunsal anlamda bakıldığı zaman karşılığını alamadığımız 3 maç. Bunlar Fenerbahçe, Manisaspor ve Kayserispor maçları. Oyunsal anlamda bir sıkıntımız yok. Oynanan oyundan son derece memnunum. Ama girdiğimiz pozisyonları değerlendirme anlamında sıkıntımız var. Bunlarla ilgili olarak da devamlı çalışıyoruz" dedi.

"Beşiktaş her zaman Beşiktaş'tır" diyen Özdilek, "Ne kadar kötü olursa olsun, içindeki sıkıntı, problem büyük olursa olsun, büyük takım her maça ciddi çıkar. Elinde tartışılamayacak derecede önemli oyuncular var. Bu ülkenin önemli oyuncuları var, dünya starları var. Onun için psikolojik olarak çok kötüler. Bu maç çok kolay gibi düşünürsek hata yapmış oluruz. Biz yine işimizi ciddi tutacağız ki, puana ihtiyacımız var. Kendi evimizde oynuyoruz. Tek bir amacımız olacak kazanmak" diye konuştu.

ÇÖZÜM ÜRETME GAYRETİ

Bir soru üzerine, ellerindeki kadro ile gol yollarındaki sıkıntıyı gidermeye çalışacaklarını vurgulayan Mehmet Özdilek, "Şimdi geçmişe dönersek, geçmişle birlikte yaşamanın anlamı yok. Elimizdeki mevcut kadro ile çözüm üretmeye çalışıyoruz. Pozisyon üretmekte bir sıkıntımız yok. Sadece gol yollarında sıkıntımız var. Ancak, pozisyon üretmekte bir takım için en önemli şeydir. Pozisyona giremeseydik bu konuda sıkıntımız çok daha büyük olurdu. Son vuruşlarda biraz telaşlı, biraz heyecanlı davranıyoruz. İşte bunu aşmaya çalışıyoruz. Alacağımız bir galibiyet bu anlamda bizleri yukarıya taşıyacaktır, diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

HAKEMLER DİKKATLİ OLMALI

Hakemler konusunda da düşüncelerini açıklayan Özdilek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ligin başından beri maç sonrasında hakemlere olan güvenimizi ifade ettik. Bu maçtan sonra da aynı şeyi ifade ettim. Hakemler muhakkak ki gördüklerini çalmaya çalışıyorlar. Niyetlerinin iyi olduğunu düşünüyoruz. Ama sezon başından beri, ben 5 çok net kaybettiğimiz maç söyleyebilirim. Ancak, bunlar hep bize denk geliyor düşüncesine de kendimi yoğunlaştırmak istemiyorum. Futbolda bu tür hatalar var. Umarım bundan sonraki maçlarda hakemlerimiz bizlerin lehine daha dikkatli olurlar.”

Özdilek, Antalyaspor’un yıllardır Beşiktaş’ı yenemediği yönündeki bir soruya ise, “Her şeyin bir ilki var. Umarım bu hafta ilk olur" diye yorum yaptı.

NECATİ ATEŞ: "ÇIKIŞ MAÇIMIZ OLMALI"

Kırmızı beyazlı takımın gol ayağı Necati Ateş ise ligde kötü bir süreç yaşadıklarını söyledi. Çıkış için mutlaka bir galibiyete ihtiyaçları olduğunu belirten Ateş, "Önümüzdeki en yakın maç Beşiktaş karşılaşması. Onlarda kötü bir dönem geçiriyorlar, biz de kötü gidiyoruz. Ancak, biz ilk yarıda ne kadar iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Sadece takımın üzerinde biraz özgüven eksikliği var. Bunu da atlattığımız takdirde, iyi sonuçlar almaya başlayacağız. Beşiktaş maçından 3 puan bekliyorum" diye konuştu.

Beşiktaş maçında taraftara büyük ihtiyaç duyacaklarını da belirten Ateş, "Onların bize güç katması lazım. Tekrar arkamıza bir rüzgar alıp yukarılara doğru çıkmamız gerekiyor. İnşallah bu haftaki maçta bizleri yalnız bırakmazlar" dedi.

MEHMET YILMAZ: "ARTIK ÖNÜMÜZE BAKMALIYIZ"

Mehmet Yılmaz da son iki haftada hak etmedikleri mağlubiyetler aldıklarını söyledi. Yılmaz, “Artık önümüze bakmak zorundayız. Zorlu bir Beşiktaş maçı bizleri bekliyor. Bizim iyi bir ekibimiz var ve bu maçta çıkış yakalamak istiyoruz” dedi.

Kırmızı beyazlı takımda cezalı olan Ali Turan ve Sedat Ağçay ile sakat olan Tuna Üzümcü Beşiktaş karşılaşmasında forma giyemeyecek.

 
Libya'da bir Türk öldü
 
Sağlıkta inovasyon
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Madalyalar Antalya'ya
Antalya Atatürk Spor Salonu’nda yapılan “Birinci Uluslararası Antalya ...
Carlos'tan Alex'e övgü
YENİ transfer olduğu takımıyla Antalya Belek'teki kampını sürdüren yıldız ...
Kepez'in eli boş
SPOR Toto Üçüncü Lig 3'ncü Grup'ta oynanan maçta Kepez Belediyespor kendi ...
 
Madalyalar verildi
ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen Türkiye Gençler Tekvando Şampiyonası’nda ...
Şampiyon Bursa
GENÇ Erkekler Futbol Yarı Final Birinciliği'nin Antalya'daki grup maçlarının ...
İmzayı Antalya'da attı
ANTALYA Belek'te yeni takımı Anzhi ile 2.5 yıllığına sözleşme imzalayan ...
 
Antalyaspor deplasmanda mağlup
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda ...
ANT BÜYÜKŞEHİR BLDSPOR- TÜRK TELEKOM: 77-63
BEKO Basketbol Ligi'nin 18'nci haftasında Antalya'da oynanan maçta aynı ...
Runtalya'ya yoğun ilgi
ANTALYA'nın önemli spor etkinliklerinden uluslararası Runtalya Maratonu, ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva