Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
13 Kasım 2019 Çarşamba - 11:09

Patron 15 kişiyle Antalya'daki kendi otelini bastı, kan aktı

Uzun süreden beri çeşitli iddialarla gündemde olan, bünyesinde Kervansaray otellerinin de olduğu Holding’in sahipleri oteli bastıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.

Patron 15 kişiyle Antalya daki kendi otelini bastı, kan aktı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Geçtiğimiz pazar günü sabah saatlerinde baba Ertan ve oğlu Selim Sayılgan 5 araba ve bir kısmı silahlı yaklaşık 15 adamı ile şirkete ait Kervansaray Lara Oteline geldi. İddiaya göre, otelin en dış nizamiye kapısından zorla otele girmeye çalıştılar. Güvenliklerin engel olmak istediği şüpheliler personelin üzerine araç sürdü. Personeli tehdit eden şüpheliler iddiaya göre otel yönetimini ele geçirmeye çalıştı. Olayda 2 güvenlik görevlisi yaralandı.

Olay kısa süre ardından polis ekiplerine bildirildi. Şikayet üzerine harekete geçen ekipler aralarında iş adamı Selim Sayılgan'ın da bulunduğu şüphelileri gözaltına aldı. Bir şüphelinin kendilerine engel olmak isteyen güvenlik görevlilerini silahla tehdit ettiği ileri sürüldü.

"Gücün yetiyorsa çıkar"

Emniyete ifade veren otel güvenlik müdürü İslam Cin olayı şu şekilde anlattı: "10 Kasım 2019 günü saat: 09:30 sıralarında otelde giriş nizamiye kapısında bulunduğum sırada kapıya 4 ya da 5 aracın geldiğini gördüm. Kapı bariyeri bir önceki aracın geçmesinden dolayı açıktı. Güvenlik arkadaşların dur ikazına rağmen araçlar hızlı bir şekilde nizamiye kapısından giriş yaptıkları sırada araçların önüne geçtik. Amacımız araçların nizamiyede kayıt yaptırmaları ve ne amaçla geldiklerini öğrenmekti. Fakat araçlar bizim dur ikazımıza uymadılar ve beraber çalıştığımız kapı koruma güvenlik görevlisi arkadaş beyaz renkli aracın motor kaputuna asılı kaldı ve o şekilde lobi giriş kapısı bölgesine kadar gitti. …Otel lobi kapısından içeri girdiğimde araçlar ile gelen şahısların otel yönetim kurulu başkanının babası, kardeşi ve beraberindeki şahıslar olduğunu öğrendim. Ben bu şahıslara ve beraberindeki şahıslara otele bu şekilde izinsiz girilemeyeceğini ve çıkmaları gerektiğini söyledim. İçlerinden birileri bana 'Gücün yetiyorsa çıkar' dedi. Ben de otelde kargaşa olmaması için şahıslara müdahale etmedim ve polisi arayarak yardım istedim. Gelen polisler şahıslara gerekli müdahalede bulundu. Otele ait güvenlik kamera görüntülerini polis ekiplerine teslim ettim."

Gözaltına alınan şüpheliler emniyete sevk edildi.

Emniyette ifadeleri alınan Selim ve Ertan Sayılgan hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen aralarında noter ve katiplerinin de bulunduğu başka bir suç örgütü soruşturmasında 'Dolandırıcılık', 'Sahtecilik' ve 'Rüşvet verme' suçlarından yakalanma kararı bulunduğu gerekçesiyle Ankara'dan gelen ekiplerince gözaltında oldukları sırada teslim alınarak Ankara'ya götürüldüler. Şüphelilerin halen Ankara'da gözaltında bulunduğu öğrenildi.

Manipülasyondan tutuklanmıştı

Selim Sayılgan, daha önce de  'manipülasyon' (hileli yönlendirme) suçundan yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 7 gün hapis cezası almış ve bu nedenle tutuklanmıştı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Selim Sayılgan hakkında 'manipülasyon' suçlamasında bulunmuş, bunun üzerine savcılık tarafından, hakkında, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde 6362 Sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'na muhalefet suçundan dava açılmıştı.

Mahkemede yapılan yargılama sonucunda Sayılgan, 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmış, sanığın eylemini zincirleme işlemesini de dikkate alan mahkeme cezayı arttırarak 3 yıl 1 ay 15 gün hapis ve 125 gün adli paraya çevirmişti.

Mahkeme hakimi, sanık Sayılgan hakkında erteleme ve seçenek yatırımlarını uygulamamış  tutuklanmasına karar vermişti. Kararın ardından Sayılgan 5 Mayıs 2019’da İstanbul'da tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Otelleri Kilit Grubu kiralamıştı

Sahiplerinin baskın yaptığı iddia edilen Kervansaray Grubu’nun otelleri icra yoluyla satışa çıkartılmış müşteri bulunmadığı için Lara ve Kundu otellerinden Antalya Lara ve Kundu’daki iki oteli, bünyesinde Crystal Hotels, Nirvana Mediterranean ve Amara markaları da olan Kilit Hospitality Group’un ana şirketi Galeri Kristal Grubu’na kiralamıştı.

(Sema Alim DALGIÇ/SABAH)

 

 
'Madama Butterfly' tekrar sahnede
 
Vali Karaloğlu'ndan papağanlarla Kurşunlu pozu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İki Kervansaray'da Antalyalı şirkete gitti
Kervansaray Yatırım Holding’in icra yoluyla satışa çıkan Antalya Lara ...
3 tanesi 5 yıldızlı 10 yeni otel geliyor
10 yeni otel projesine 379 milyon 842 bin 311 lira tutarında teşvik verildi.
Turizm fuarına yoğun ilgi
ANFAŞ Antalya Expo Center'da bu yıl ilki düzenlenen Antalya Turizm Fuarı, ...
 
Turizme 'ara tatil' dopingi
BU yıl ilk kez kasım ve nisan aylarında yapılacak 'ara tatil' uygulaması, ...
Phaselis, NG Phaselis Bay oluyor
NG Sapanca ve NG Afyon’la turizm sektöründe büyüyen NG Hotels, yeni yatırım ...
Levent Aydın'ın zor günleri
Türkiye bilet satış pazarında en büyük paya sahip olan İATİ, yükümlülüklerini ...
 
TÜRSAB Akdeniz'de seçim vardı
TÜRSAB Akdeniz Bölge Temsil Kurulu (BTK) seçimleri yapıldı. Seçimi Ferit Turgut'un listesi kazandı.
Turizmci, 2020'de de rekor bekliyor
TURİZMCİLER, 2018 ve 2019 yıllarında olduğu gibi 2020'de de rekor beklentisi ...
Turizmciler: Konu ülke bekasıysa işimiz ikinci planda
ANTALYALI turizmciler, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Suriye Milli Ordusu ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva