Farah Zeynep Abdullah, Kızıl Goncalar iddiasına cevap verdi
Farah Zeynep Abdullah, Kızıl Goncalar iddiasına cevap verdi
Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
30 Temmuz 2021 Cuma - 17:26

Perkotek Avax Akordiyon Bariyer

Kişiler ve araçları yönlendirme için kullanılmakta olup şerit bariyerin ihtiyaçları karşılamadığı alanlarda ve dış mekânlarda kullanılmaktadır.

Perkotek Avax Akordiyon Bariyer
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Akordiyon bariyer nedir?

Mobil yapısı sayesinde kolay kurulum, estetik şekliyle en çok tercih edilen geçiş kısıtlama ve yönlendirme ürünlerindendir.

Akordiyon bariyer nerelerde kullanılır?

Kalabalık insan guruplarını belirli bir alanda tutmak yahut yönlendirme yapılarak geçişlerini kolaylaştırmak ve yönetmek için kullanılmaktadır. Kullanım alanları başlıca konsolosluk binaları, miting alanları, konserler, gösteri ve açık alan toplantıları, stadyum, fuar merkezleri alışveriş merkezleri ve havaalanları en sık kullanılan alanlardır.

Akordiyon bariyer nasıl çalışır?

Çapraz şekilde yerleştirilmiş sağlam alüminyum profil borular sayesinde katlanarak açılıp kapanma özelliğine sahip olan akordiyon bariyer manuel olarak açılıp kapanabilmekte olup motorlu versiyonları da mevcuttur. Ayrıca çubuk kilit ile birbirlerine sınırsız sayıda bağlanıp hat boyunca komple geçişi engellemektedir.

Akordiyon bariyer çalışma prensibi nasıldır?

Akordiyon bariyerin 2 çeşidi vardır

Standart Akordiyon bariyer

Standart Akordiyon bariyer manuel olarak elle müdahale ile kurulumu yapılabilen özel makas tasarımı sayesinde katlandığında 47 cm gibi çok kısa bir alan kaplamakta olup açıldığı zaman  2 metre alanı kapatmaktadır. Akordiyon bariyer 7 adet dikmeye sahip olup 8 adet gyro tekerleri sayesinde sessiz ve hızlıca açılık kapanabilme yeteneğine sahiptir. Birbirlerine eklenebilir ve kilitli modüllerden oluşur ve sınırsız eklenme özelliğine sahiptir.

Motorlu Akordiyon bariyer

Motorlu Akordiyon bariyer üzerinde bulunan motor ve mekanizma sayesinde gerekli alt yapı çalışmasından sonra cihaz belirlenen hat üzerinde çalışarak kendisi açılıp ve kapanmaktadır. Özel makas tasarımı sayesinde katlandığında 1,5 m gibi çok kısa bir alan kaplamakta olup açıldığı zaman 8 metre alanı kapatmaktadır. Birbirlerine eklenebilir ve kilitli modüllerden oluşur ve sınırsız eklenme özelliğine sahiptir. Son zamanlarda çok fazla kullanıldığı için artan talep ile beraber akordiyon bariyer fiyatları çok ucuz seviyelere inmiştir. Akordeon bariyer fiyatları 2 metrelik set için

Standart Akordiyon bariyeri oluşturan malzemeler ve teknik özellikler nelerdir?

Alüminyum yapısı sayesinde dayanıklı, estetik, esnek, hafif bir yapıya sahiptir. 20 kg ağırlıkla 1 kişinin rahatça taşıması ve kurulumu gerçekleştirebilmesi mümkündür. Teker üstlerinde bulunan reflektörler aracılığı karanlıkta ve gece parlayarak fark edilmesini sağlamaktadır. Akordiyon bariyerin tekerlekleri 9,5 cm çapında olması hızlı ve dayanıklı bir yapıda olup engeller karşısında takılmadan ilerlemektedir.
120 Cm Boy x 50 Cm En x 200 Cm Genişliğe sahip olan Akordiyon bariyer 5,8 cm profil kalınlığına 4,5 cm ise makas profil kalınlığına sahiptir. Tek kişi ile basitçe kurulumu yapılarak aktif hale getirilebilir. Sağlam ve makas yapısı ile darbelere karşı dirençli ve dayanıklıdır. Ayrıca makaslı yapısı sayesinde dışarından canlıları ve insanların geçişini tamamen engellemektedir.

Motorlu Akordiyon bariyeri oluşturan malzemeler ve teknik özellikler nelerdir?

Alüminyum yapısı sayesinde dayanıklı, estetik, esnek, hafif bir yapıya sahiptir. Kapı malzemesi yüksek mukavemetli alüminyum alaşımdır, asitleme yoluyla yüzeyi paklanmıştır, sıcak hava altında rengi solmaz ve dış ortamda kullanıma uygundur. Dört tekerden çekiş özelliğine sahip güçlü motoru ile engellere takılmadan açılıp kapanmaktadır. Ayrıca kompakt yapısı ile yüksek performansa sahiptir. Bariyerin üzerinde bulunan termal ve akım koruması motorun sağlıklı ve uzun ömürlü çalışmasını sağlar. Bariyerin üstün kendini kilitleme performansı sayesinde tam güvenlik sağlar. Anahtar tipi eksantrik kavraması ile elektrik kesildiğinde, kolu 90 derece konumuna çevirdiğinizde manuel duruma geçer ve tek kişinin müdahalesi ile açılıp kapanabilir. Distribütörlüğünü PERKOTEK in yaptığı bu ürünlerde özellikle akordiyon bariyer fiyat konusunda çok cazip kampanyalar mevcuttur. Kızılötesi sistem çarpışma önleme özelliği mevcuttur. Nesnelere 30-50 cm arası mesafe konumunda iken, kişilerin veya otomobillerin güvenliğini korumak için otomatik olarak geri döner. Üzerinde bulunan dijital ekranı sayesinde sesli ve görsel olarak uyarıda bulunur. Ana kontrol panosu, masaüstü uzaktan kumanda, dijital uzaktan kumanda özellikleri mevcuttur. AC220V / 50HZ 420W Güçlü motoru ile yoğun kullanıma uygundur. Kapı yüksekliği 160 cm, kapının toplam genişliği 66 cm, uzunluğu 800 cm’dir.

İlgilendiğiniz ürünlerin teklin özellik ve fiyatlarını uzaman satış temsilcilerimizle irtibata geçerek bilgi alabilirsiniz. PERKOTEK satış temsilcileri olarak ihtiyacınıza göre size en uygun modeli önereceğimizden emin olabilirsiniz. Satış temsilcilerimize 0850 811 80 00 numaralı hattımızdan kolayca ulaşabilirsiniz yahut [email protected] adresine mail gönderebilirsiniz.

 
Kartal Belediyesi’nden Manavgat’a yardım eli
 
Sarımsaklı Barajı göletinde kayıp 3 kişi aranıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ertesi Gün Hapı İle Kuşkularınızdan Kurtulun!
Gelişmiş tıp teknolojisi kapsamında günümüzde kadınların kullanabileceği ...
Eklem ağrılarına kolajen ile son verin
Kolajen takviyeleri, son yıllarda giderek önem kazanan ve geniş kitleler ...
Kuran Okuyan Kalem
Teknolojinin hayatımıza ışık hızıyla yerleşmesiyle birlikte kullandığımız ...
 
Köşe Profili
Köşe profilleri inşaat süreci boyunca duvar yapılarının desteklenmesi ...
Sayılarla Boyama Seti ile Yeni Hobi Edinin
Mutlu ve sağlıklı kalabilmek için herkesin kendine ait bir vaktinin olması ...
Yağlı Saçlar İçin En İyi Saç Bakım Setleri Jeuvenile’de Sizi Bekliyor
Günümüz şartlarında en sık rastlanan kişisel bakım sorunları arasındaki ...
 
Akülü El Aletleri Satışı
Her sektörde bir işi kolay yapmak için bir dizi seçenek bulunur. Bu seçeneklerden ...
Kupa Bardak Nedir?
Kupa genellikle seramik veya porselen maddeden üretilirler sıradan cam ...
Tişört Tasarımları
Tişört kullanım kolaylığı ve taşıma kolaylığı nedeniyle en fazla tercih ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva