Isparta'da cip ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı
Isparta'da cip ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı
Cezada indirim aileyi şoke etti
Cezada indirim aileyi şoke etti
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
27 Eylül 2021 Pazartesi - 13:05

Pınar Gültekin'in katil zanlısının ailesi, hakim karşısına çıkıyor

MUĞLA'da boğularak öldürülüp cesedi varilde yakılan Pınar Gültekin'in (27) katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın (32) yargılanmasına bugün devam edilecek.

Pınar Gültekin in katil zanlısının ailesi, hakim karşısına çıkıyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz 2020'de kayboldu. 21 Temmuz 2020'de soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski sevgilisi Cemal Metin Avcı, Pınar Gültekin'i boğarak öldürdüğünü, cesedini bağ evindeki varile koyup yaktığını ve üzerine de beton döktüğünü itiraf etti.

Avcı'nın gösterdiği yerde bulunan varilde, Pınar Gültekin'in kısmen yanmış cesedine ulaşıldı. Gültekin, memleketi Bitlis'in Hizan ilçesinde toprağa verildi. Adliyeye sevk edilen Cemal Metin Avcı, 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürmek' suçundan mahkemece tutuklandı. Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı'nın telefon sinyalinden ağabeyi ile aynı zamanda bağ evinde olduğunu tespit edildi. Gözaltına alınan Mertcan Avcı da mahkemece tutuklandı. 15 Şubat 2021'deki duruşmada Mertcan Avcı, imza atma yükümlülüğü ve yurt dışı çıkış yasağıyla birlikte tahliye edildi.

Pınar Gültekin'in ailesi, avukatları Dr. Avukat Rezan Epözdemir aracılığıyla sanık Cemal Metin Avcı'nın annesi Ayten Avcı, babası Selim Avcı ve ortağı Şükrü Gökhan Orhan'ın da suç delillerini yok etme, gizleme ve değiştirme suçunu işlediğini iddia ederek şikayetçi oldu. Pınar Gültekin cinayetini soruşturan Muğla Cumhuriyet Savcılığı, 2 Ekim'de şüpheliler hakkında ek kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi. Avukat Epözdemir ise karara itiraz etti. İtirazı değerlendiren Muğla Sulh Ceza Hakimliği de itirazın kesin olarak reddine hükmetti.

Avukat Epözdemir, Muğla Sulh Ceza Hakimliği'nin verdiği kesin kararın Adalet Bakanlığı'nca kanun yararına bozulması istemiyle Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, kararı bozarak 3 şüpheli hakkında iddianame düzenlenmesine karar verdi. Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesi, şüpheliler baba Selim Avcı, anne Ayten Avcı ve tutuklu sanık Cemal Metin Avcı'nın ortağı Şükrü Gökhan Orhan'ın kasten adam öldürme olayı sonrasındaki bir zaman diliminde birlikte olay mahalline gidip suç delillerini yok edip gizlediklerine dair haklarında yeterli şüphe bulunduğuna kanaat getirerek ayrı ayrı cezalandırılmalarına karar verilmesini talep etti. Avukat Epözdemir, Avcı'nın boşandığı eşi Eda Karagün'ün 3'üncü duruşmada verdiği çelişkili ifadelerin iddianamede yer aldığını hatırlatarak Yargıtay 8. Ceza Dairesi'nin de bozma kararını göz önünde bulundurarak şüphelilerin ayrı ayrı cezalandırılmasını talep ettiğini açıkladı.

Cemal Metin Avcı, bugün 6'ncı kez hakim karşısına çıkacak. Muğla 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde öğleden sonra başlayacak duruşma öncesinde Muğla Adalet Sarayı önünde polis ekiplerince güvenlik önlemleri alındı. Duruşmayı Gültekin'in ailesinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının ve kadın dayanışma gruplarının da takip etmesi bekleniyor. Cinayetten sonra olay yerine giderek delilleri gizlemeye çalıştıkları suçlamasıyla haklarında iddianame hazırlanan sanığın annesi Ayten ve babası Selim Avcı, boşandığı eşi Eda Karagün ile ortağı Şükrü Gökhan Orhan'ın sanık olarak savunmalarının alınacağı belirtildi.

MUGLA'DA, BOGULARAK OLDURULUP, CESEDI VARILDE YAKILAN PINAR GULTEKIN'IN (27) KATIL ZANLISI CEMAL METIN AVCI'NIN (32) (ORTADA), YARGILANMASINA BUGUN DEVAM EDILECEK. CINAYETTEN SONRA OLAY YERINE GIDEREK DELILLERI GIZLEMEYE CALISTIKLARI SUCLAMASIYLA HAKLARINDA IDDIANAME HAZIRLANAN AVCI'NIN ANNESI AYTEN AVCI, BABASI SELIM AVCI, BOSANDIGI ESI EDA KARAGUN VE ORTAGI SUKRU GOKHAN ORHAN'IN DURUSMADA SANIK OLARAK SAVUNMALARININ ALINACAGI OGRENILDI.(FOTO: MUGLA DHA) (ARSIV)

MUGLA'DA, BOGULARAK OLDURULUP, CESEDI VARILDE YAKILAN PINAR GULTEKIN'IN (27) KATIL ZANLISI CEMAL METIN AVCI'NIN (32) YARGILANMASINA BUGUN DEVAM EDILECEK. CINAYETTEN SONRA OLAY YERINE GIDEREK DELILLERI GIZLEMEYE CALISTIKLARI SUCLAMASIYLA HAKLARINDA IDDIANAME HAZIRLANAN AVCI'NIN ANNESI AYTEN AVCI, BABASI SELIM AVCI, BOSANDIGI ESI EDA KARAGUN VE ORTAGI SUKRU GOKHAN ORHAN'IN DURUSMADA SANIK OLARAK SAVUNMALARININ ALINACAGI OGRENILDI.(FOTO: TOLGA TAHCI / MUGLA DHA)

MUGLA'DA, BOGULARAK OLDURULUP, CESEDI VARILDE YAKILAN PINAR GULTEKIN'IN (27) KATIL ZANLISI CEMAL METIN AVCI'NIN (32) YARGILANMASINA BUGUN DEVAM EDILECEK. CINAYETTEN SONRA OLAY YERINE GIDEREK DELILLERI GIZLEMEYE CALISTIKLARI SUCLAMASIYLA HAKLARINDA IDDIANAME HAZIRLANAN AVCI'NIN ANNESI AYTEN AVCI, BABASI SELIM AVCI, BOSANDIGI ESI EDA KARAGUN VE ORTAGI SUKRU GOKHAN ORHAN'IN DURUSMADA SANIK OLARAK SAVUNMALARININ ALINACAGI OGRENILDI.(FOTO: TOLGA TAHCI / MUGLA DHA)

Cavit AKGÜN- Tolga TAHÇI- Ahmet Turhan ALTAY/ MUĞLA, (DHA)

 
Canlıların yaşam alanı sazlıklar, Beyşehir Gölü'nü koruma adına kesildi
 
Serik'te turizm toplantısı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ordulu öğretmen, 'dünyanın en iyi 50'si' listesinde
ORDU’nun Ünye ilçesindeki Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu ...
Didem Soydan'a hakaret davasında sanık hakim karşısında
MANKEN Didem Soydan'a sosyal medya üzerinden mesaj göndererek hakaret ...
Prof. Dr. Sarı: Müsilajdan hayır doğabilirdi, başaramadık
BALIKESİR’de Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı ...
 
Motosikletli Nazlı, 69 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
KÜTAHYA'da, ters yönde giden Ahmet Ş.'nin otomobille çarptığı motosiklet ...
Eşinin öldürdüğü polisin annesi: Torunumu göstermiyorlar
SAMSUN'da, 15 Temmuz'da tartıştığı eşi Yasemin Çitil (31) tarafından kendisine ...
Doğu Karadeniz yaylalarında vargit çiçeği güzelliği
DOĞU Karadeniz Bölgesi'ndeki yaylalar, sonbaharla birlikte açan ve Latince ...
 
Hatay'da 22 kaçak göçmen yakalandı
HATAY'ın Hassa ilçesinde, polis ekiplerince durdurulan araçta, 22 kaçak göçmen yakalandı.
Ordu’da mobilya ustası hat sanatını yaşatıyor
ORDU’nun Ünye ilçesinde mobilya ustası Hüseyin Gülay (57), unutulmaya ...
Koronavirüs tedavisi gören 3 çocuk annesi: Yanlış yapmışız
KAYSERİ Devlet Hastanesi'nde koronavirüs tedavisi gören, 3 çocuk annesi ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva