TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
17 Temmuz 2014 Perşembe - 21:53

Pınar Toğaç; Size de ihanet ederler

CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Pınar Toğaç, kendi ilçesinden seçilip AKP'ye geçen Büyükşehir Meclis Üyesi Önder Önen'i topa tuttu.

Pınar Toğaç; Size de ihanet ederler
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Aliseydi KARAGÖZ/ GÜNHABER

Geçtiğimiz günlerde partisi CHP den ayrılarak AKP ye geçen Konyaaltı Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Önder Önen'i İhanetle suçlayan,CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Pınar Toğaç, Gün Haber'e yaptığı açıklamada  "Önder Önen partisine ve kendisine oy veren, destek olan tüm dava arkadaşlarına ihanet etmiştir. İhanet edenlere sahip çıkanlar unutmasınlar ki bu kişiler yarın onlara da ihanet edeceklerdir" ifadesini kullandı.
 
MECLİS ÜYELİĞİ DÜŞÜRÜLSÜN..
 
AKP Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Önder ÖNEN’in,  büyükşehir meclis üyeliğinin 2839 ve 2972 sayılı kanunlar gereği iptaline ve sıradaki 1.yedek meclis üyesinin asile geçirilmesi ile sıralamada  en fazla oyu alan 6. sıradaki meclis üyesinin de Büyükşehir Meclis Üyesi olarak düzeltilmesine ilişkin itirazlarını Konyaaltı İlçe Seçim Kurulu' na yapacaklarını belirten Pınar Toğaç, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Cumhuriyet Halk Partisi ilkelerini benimseyerek yetişmiş ve örgütün her kademesinde görev almış ancak seçimlerden üç buçuk ay kadar sonra yetiştiği ve özümsediği tüm bu ilkeleri bir kenara iterek, ideolojik olarak tam zıt olduğu bir siyasi partiye evet demek ve hatta yıllarca mücadele verdiği siyasi değerlerini de küçümseyerek, yeni partisini bu kadar övmek ne toplumsal ne de siyasal anlamda kabul edilebilir bir davranış değildir.
 
Toplumsal ve siyasal yaşamda erdemli olmak Cumhuriyet Halk Partili olmanın vazgeçilmez unsurudur. CHP çalışma ilkelerinde ise ; erdemliliğe, üretkenliğe, yeteneğe ve emeğe uygun olarak hizmet etmek ve bu amaçlarla belirli görevleri almak  esastır.Halka hizmet yolunda ,bu prensiplere bağlı kalacağına söz vererek Cumhuriyet Halk Partisi seçmeninin oylarıyla CHP Konyaaltı İlçe Meclis Üyesi / Büyükşehir Meclis Üyesi seçilmiş birinin bu çalışma ilkelerini bir anda silmesi, kendisine oy veren Cumhuriyet Halk Partisi seçmenine saygısızlıktır.
 
Önder ÖNEN; üç buçuk ay gibi kısa bir sürede; kişisel kariyer ve çıkar hesaplarını parti/örgüt sadakatinin önüne geçirerek ‘’İLKESEL KOPUŞ’’ hikayeleri ile partisine ve kendisine oy veren, destek olan tüm dava arkadaşlarına ihanet etmiştir.
 
İhanet edenlere sahip çıkanlar unutmasınlar ki bu kişiler yarın onlara da ihanet edeceklerdir. Önder ÖNEN ; yapılan eğilim yoklamasında sandıktan 1. olarak çıkmış ve bu sonuca göre de uygulanan fermuar sistemiyle ilçemizden meclis üyesi ve büyük şehir meclis üyesi seçilmiştir.Önder Önen’in gençlik kotasında yer alarak ,yıllarca örgütün en üst kademeleri dahil hizmet ederek AKP’ye geçmiş olması, örgüt içindeki diğer ilkeli genç ve partilerimizi asla etkilemeyecek ve önyargı sebebi oluşturmayacaktır.
           
Önder ÖNEN’ in meclis üyeliği ve büyük şehir meclis üyeliğinin 2839 ve 2972 sayılı kanunlar gereği iptaline ve sıradaki 1.yedek meclis üyesinin asile geçirilmesi ile sıralamada  en fazla oyu alan 6. sıradaki meclis üyemizin de Büyük Şehir Meclis Üyesi olarak düzeltilmesine ilişkin itirazlarımızı hazırlayıp Konyaaltı İlçe Seçim Kuruluna gerekli başvuruları da hukuki olarak yürütmekteyiz.
 
Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi Konyaaltı İlçe Örgütü olarak diyoruz ki;
CHP tarihi TÜRKİYE tarihidir ve parti içindeki ilkesel sapma ve kopuşlar  sonucu yaşanan bu tarz olaylar kişilerin kendi karakterleri ile bağdaştırılır. Bu durumdan ne CHP ne de bu uğurda yola çıkan dava arkadaşlarımız etkilenmez ve bir şey kaybetmezler."
 

 
İkinci ayaktan vurma olayı
 
Patara'da havuz yasal değil
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
CHP Lİ 24 Temmuz 2014 Perşembe 00:22

PINAR TOĞAÇ ,ÖNDER ÖNENNİN SEÇİLMESİ İÇİN UĞRAŞMADIMI.ANNESİ VE BABASI BU PARTİYE ÜYE Mİ AYRICA,AMCASI AK PARTİDEN KONYAALTI MECLİS ÜYESİ ADAYI İDİ ,ÖNCE KENDİNE BAKSIN .O MAKAMI KALDIRACAK BİR KİŞİ DEĞİL

Yorumu oyla      4      3  
dr ertan çağlar 18 Temmuz 2014 Cuma 00:14

Antalya CHP de böyle çürük elmalar olmuştur olacaktırda.her önüne geleni ölçüp biçmeden aday gösterirsen budur olacağı.bu dönem hata üstüne hata işlendi.sorumlu kim, sen ben değil teşkilatı idare edenlerdir.halka sunulan milletvekillerinden tutun belediye meclis üyelerine kadar yanlışlıklar devam etmiştir.politikayı herkez yapamaz burası bir okuldur .eskiler beni tanır .satmadık ve satılmadık senelerimiz geçti hakikatsız partimiz ben ve benim ğibi kişileri aramak aczine düştüler.arasalardı yol yordam gösterirdik

Yorumu oyla      4      3  
konyaaltılı 17 Temmuz 2014 Perşembe 22:58

sen onun seçilmesi için ugraşmadınmı o zamanlar kol kola idin şimdi ne oldu arabası bile kiralıktı paraya ihtiyacı oldugunu bilmiyormuydun

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bu pazar seçim olsa
Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi , ‘Bu Pazar milletvekili genel seçimleri ...
CHP Eylül'ü bekleyecek
Seçim yenilgisi ve ardından yaşanan transferler tüm gözleri Antalya Örgütü’nün ...
MHP'li Kepez AKP'li oldu
MHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Osman Kepez, dün akşam törenle AKP'ye geçti.
 
Kılıçdaroğlu'nun Antalyalı 7 misafiri
Ankara'da, dün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti genel merkezinde ...
Antalyalı CHP'li gençlerden mesaj var
CHP eski Antalya Gençlik Kolları Başkanı Önder Kurnaz, gençlik adına bir ...
AKP transfer işini çok sevdi
AKP, yaklaşık bir haftadır kamuoyunda ismi dolaşan MHP'li bir meclis üyesinin ...
 
O pankartı biz açtık
Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya mitingi sırasında ...
Veli Ağbaba çok ağır konuştu
AKP'nin CHP'den üst üste yaptığı transferler genel merkezi de hareketlendirdi.
Erdoğan Antalya'da konuştu
Antalya'ya gelen Erdoğan'ın konuşma yapacağı miting alanındaki, 'CHP'den ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva