Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
10 Mart 2022 Perşembe - 14:47

Polis memuru, Aysima'yı otomobilin altında kalmaktan kurtardı

KARS’da kayan otomobilin çarptığı Berna Özdemir ile 5 yaşındaki kızı Aysima yaralandı. Kaza yerinde inceleme yapan trafik ekibindeki polis memuru Celal Aydın, yerde ambulans bekleyen Aysima’yı kayan başka bir aracın altında kalmaktan kurtardı, ancak kendisi yaralandı.

Polis memuru, Aysima yı otomobilin altında kalmaktan kurtardı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bayrampaşa Mahallesi TOKİ konutları mevkisinde Berna Özdemir, kızı Aysima ile birlikte yaya olarak alışverişe giderken kayan otomobil çarptı. Kazada anne ve kızı hafif yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Trafik polisi Celal Aydın, kaza yerinde inceleme yaparken yol ortasında ambulans bekleyen Aysima'nın üzerine doğru bir otomobilin kayarak geldiğini gördü. Aydın, yoldaki Aysima'yı kenara çekti ancak kendisine otomobil çarptı. Düşerken başını aracın arka tamponuna çarpan Aydın yaralandı. Anne ve kızı ile polis memuru Celal Aydın, Harakani Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

EMNİYET MÜDÜRÜ ZİYARET ETTİ

Kars Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, polis memuru Celal Aydın'ı, hastanede ziyaret etti. Trafik Denetleme ve Tescil Şube Müdürü Murat Gezer'den bilgi alan Sağdıç, yaralı polis Aydın ve Özdemir ailesine 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. Aysima'ya bebek hediye eden Sağdıç, iyileştiği zaman kendisini ziyaret edeceğini de söyledi. Sağdıç, "Durumları iyi şükürler olsun, trafik kazasına müdahale ederken trafik polisimiz kahramanca bir müdahale yapıyor. Kontrolden çıkan bir aracı başka kazalar olmasın diye durdurmak için yol ortasındaki diğer vatandaşları yol kenarına çekmek isterken araç personelimize çarpıyor” dedi.

'KENDİ CANINI DÜŞÜNMEDİ'

Yaşadıkları kazayı anlatan Berna Özdemir, "Kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kaya kaya, düşe düşe gidiyorduk. Yolda kontrolünü kaybeden arabayı biz fark etmedik, orada bir adam 'arkanızda araba geliyor' diye bağırdı ama kendimizi kurtaramadık bize çarptı. Bölgede bulunan sağlık görevlisi bize yardımcı oldu, 112'yi de aradık, kızımın hareketsiz bir şekilde kıpırdamaması gerektiğini söylediler. Kızımın başında beklerken maalesef ikinci kazayla karşılaştık. Yine kontrolünü kaybeden bir araba üzerimize doğru geliyordu. Ben bağırdım, 'çocuğumu kurtarın ikinci araba geliyor' diye. Polis memuru kendini attı arabanın önüne. Resmen arabaya kafa attı, hiç hayatını, canını düşünmedi. Canı pahasına çocuğumu kurtardı. Devletimizin polisine çok teşekkür ederim, onlara gerçekten bir can borçluyum" diye konuştu.

'OTOMOBİL KIZAKLAYARAK GELDİ'

Polis memuru Celal Aydın da, "Araçtan indik o sırada yaralı çocuk vardı, onun bilgilerini almaya çalışırken yukarıdan bir aracın kontrolsüz bir şekilde geldiğini görünce yolun ortasında bulunan yayaları çekmek için hamle yaptım ve o araç bir anda kızaklayarak geldi, duramadı ben de o anda yere düştüm. Kafam aracın sol tamponun altına girdi, arkadaşlar daha sonra beni ambulansla hastaneye getirdi" ifadelerini kullandı.

Aysima'nın durumunun iyi olduğunu öğrenen Celal Aydın, "Biz görevimizi yaptık, her şeyden önce bu bir insanlık görevi ama bir anlık refleks, o an onu öyle yapmam gerektiğini hissettim ancak kendimi kurtaramadım, kazazede oldum" dedi.

KARS EMNIYET MUDURU YAVUZ SAGDIC, KAZADA YARALANAN AYSIMA'YI ZIYARET EDEREK BEBEK HEDIYE ETTI. SAGDIC, YARALI POLIS MEMURUNU DA KAHRAMANCA DAVRANISI SEBEBIYLE TEBRIK ETTI. (FOTO: DHA / VOLKAN KARABAG / KARS)

YASADIKLARI KAZAYLA ILGILI KONUSAN ANNE BERNA OZDEMIR, TRAFIK POLISI CELAL AYDIN'IN KENDI CANINI HICE SAYARAK KIZINI KURTARDIGINI SOYLEDI. (FOTO: DHA / VOLKAN KARABAG / KARS)

KARS EMNIYET MUDURLUGU TRAFIK DENETLEME VE TESCIL SUBE MUDURLUGUNDE GOREVLI POLIS MEMURU CELAL AYDIN, TRAFIK KAZASINDA HAFIF YARALANAN 5 YASINDAKI AYSIMA OZDEMIR'I KAYAN BASKA BIR ARACIN ALTINDA KALMAKTAN KURTARIRKEN, KENDISI BUYUK BIR TEHLIKE ATLATTI. AYDIN, OTOMOBILIN CARPMASI SONUCU DUSEREK YARALANDI. POLIS MEMURU, HASTANEDE YAPILAN MUAYENE SONRASI TABURCU EDILDI. (FOTO: DHA / VOLKAN KARABAG / KARS)

KARS EMNIYET MUDURU YAVUZ SAGDIC, KAZADA YARALANAN AYSIMA'YI ZIYARET EDEREK BEBEK HEDIYE ETTI. SAGDIC, YARALI POLIS MEMURUNU DA KAHRAMANCA DAVRANISI SEBEBIYLE TEBRIK ETTI. AYDIN'I MESAI ARKADASLARI DA ZIYARET EDEREK GECMIS OLSUN DILEKLERINI ILETTI.(FOTO: DHA / VOLKAN KARABAG / KARS)

KARS EMNIYET MUDURU YAVUZ SAGDIC, YARALI POLIS MEMURUNU KAHRAMANCA DAVRANISI SEBEBIYLE TEBRIK ETTI. AYDIN'I MESAI ARKADASLARI DA ZIYARET EDEREK GECMIS OLSUN DILEKLERINI ILETTI.(FOTO: DHA / VOLKAN KARABAG / KARS)

KARS EMNIYET MUDURU YAVUZ SAGDIC, YARALI POLIS MEMURUNU KAHRAMANCA DAVRANISI SEBEBIYLE TEBRIK ETTI. AYDIN'I MESAI ARKADASLARI DA ZIYARET EDEREK GECMIS OLSUN DILEKLERINI ILETTI.(FOTO: DHA / VOLKAN KARABAG / KARS)

Volkan KARABAĞ/KARS, (DHA)

 
Otomobilde tabancayla vurulmuş erkek cesedi bulundu
 
Murat Özer, son yolculuğuna uğurlandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otomobilde tabancayla vurulmuş erkek cesedi bulundu
ŞANLIURFA'nın Siverek ilçesinde arazide park halindeki otomobilde başından ...
Ankara'da özel halk otobüsü esnafı kontak kapattı
ANKARA'da özel halk otobüsü ve minibüsçüler esnafı, toplu ulaşım ücretlerine ...
Savaştan kaçış sürüyor
RUSYA'nın saldırılarının ardından sivillerin Ukrayna'dan tahliyeleri devam ...
 
Kayıp teknisyeni, kağıt toplayıcısı dövüp telefonunu gasbetmiş
ADANA’da, 2020 Temmuz ayından bu yana kayıp olarak aranan Mehmet Yanar’ın ...
Çiğdem hakim için Bursa Adliyesi’nde tören
BURSA'da dün gece evinin bulunduğu sitenin yakınındaki parkta ölü bulunan ...
Eşe şiddet davasında savcı şikayetçiye de ceza istedi
İZMİR'in Seferihisar ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Irmak Kıvrak Tayoğlu'nu ...
 
Kazada yaralanan 'kumpas mağduru' Safiye, ameliyat oldu
MUĞLA'da kullandığı otomobilin kamyona arkadan çarpmasıyla meydana gelen ...
Kalp nakli bekleyen Ali Hamza, yaşama tutunamadı
ANKARA'da, oyun oynarken kalbi duran, kalp masajıyla hayata döndürülen ...
Boşanma aşamasındaki eşini öldüren koca tutuklandı
KONYA'da '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde boşanma aşamasındaki kuaför eşi ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva