Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
8 Haziran 2022 Çarşamba - 10:58

Prefabrik Ev Modelleri Her Yaşam Tarzına Uygun

Prefabrik sektörünün yaygın kullanımı neticesinde farklı ev modelleri de inşa edilerek satışa sunuluyor. Hemen hemen herkesin hayal ettiği birçok farklı ev modeli mevcuttur. Bu ev modelleri prefabrik evler sayesinde gerçeğe dönüşür.

Prefabrik Ev Modelleri Her Yaşam Tarzına Uygun
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Sizlerin tek yapması gereken hayal ettiğiniz prefabrik ev modelleri seçeneklerini özel programlarda belirlemektir. Alanında uzman kişiler tarafından özel prefabrik programlarında oluşturulan bu ev modellerinde sizler, talep ettiğiniz detayları ekletebilirsiniz. Bu programlar sayesinde evinizin tüm aşaması belirlenmiş olur. Değiştirmek istediğiniz tüm noktalara proje çizim aşamasında müdahale ederek evinizi baştan aşağı siz oluşturabilirsiniz. Prefabrik evlerin proje aşamasında evin odalarının büyüklüğü de belirlenmiş olmasından dolayı evin iç tasarımını da baştan bilme avantajınız mevcuttur.

Prefabrik ev modelleri arasında en çok tercih edilen ev modeli standart boyutlara sahip olan 4 kişilik bir ailenin konaklayabileceği ev modelleridir. Bu ev modelleri uzun ömürlü kullanım garantisi sunarken sizlere ekstra bir masraf oluşturmaz. Bir diğer tercih edilen ev modelleri arasında prefabrik villa seçenekleri de son dönemlerde talep gören modellerdir. Özellikle müstakil yaşam tarzını benimseyen insanların ilk tercihi olan prefabrik villalar, farklı boyut ve genişlikte inşa edilebiliyor. Tek katlı ya da çift katlı olarak oluşturulabilen bu ev modelleri modern yaşama ayak uyduruyor. Şehrin mimari yapısına göre planlanabilen bu ev modeli, geniş tasarım yelpazesini barındırıyor. Dış dizayn tasarımını farklı renklerde tercih edebileceğiniz bu ev modelinde füme rengi sıklıkla tercih edilir. Sizler de talep ettiğiniz prefabrik ev modellerini prefabrik sektörü ile kısa sürede yaptırabilirsiniz.

Çelik Evler Her Koşula Uyumlu Olan Ev Modeli

Prefabrik sektörünün en önemli modellerinden bir tanesi olan çelik evler, dayanıklılığı ile merak uyandıran bir ev modelidir. Paslanmaz özelliği sayesinde uzun yıllar sorunsuz bir kullanım sağlayan bu çelik evler dışarıdan meydana gelen kötü hava koşullarına karşı da ekstra bir koruma sağlıyor. Çelik evler, klasik betonarme yapılarda kullanılan kiriş ve kolonları içermez. Evin tüm iskeleti çelik konstrüksiyon malzemeler ile korunur. Bu nedenle ekstra bir kolon ve kiriş eklenmesine gerek kalmaz. Kolon ve kirişler, evin iç dizayn tasarımına da etki etmesinden dolayı prefabrik sektörünün sunmuş olduğu ev modelinde bulunmazlar.

Çelik evler, özel üretim tesislerinde donanımlı teknolojik ürünler ile oluşturulur. Steril ortamlarda hazırlanan bu evler insan sağlığına ekstra bir zarar vermez. Çelik evler sıfır hata ile üretilerek sizlere sunulur. İstediğiniz tüm boyutlarda inşa edilen bu ev seçenekleri bütçeniz ile uyumlu olmasından dolayı ev satın alacak olan kişiler için oldukça önemlidir. Sizler de çelik ev fiyatları sayesinde uygun fiyatlara sahip bir ev yaptırabilirsiniz.

Prefabrik Sektörü İle Evler Nasıl Oluşturulur?

Prefabrik sektörü ile kendisine ait bir ev satın almak isteyen kişiler bu evlerin ne şekilde oluşturulduğunu merak ediyor. Prefabrik evlerin yapımı öncelik olarak belirli bir projeye bağlıdır. Talep etmiş olduğunuz ev modelini özel programlarda alanında uzman kişilere hazırlatabilirsiniz. Evin proje aşamasında ev ile ilgili tüm detaylar hazırlanır. Bu aşamada ev ile ilgili değiştirmek ya da özel olarak ekletmek istediğiniz alanları ekletebilirsiniz. Proje aşaması bittikten sonra evin projesi kalite ve üretim geliştirme ekibi tarafından onaylanır. Onaylanmayan ve kalite ekibi tarafından geri dönen ev projeleri yeniden oluşturulur. Oluşturulan projeler bittikten sonra üretim aşamasına geçilerek tüm malzemeler milimi milimine ölçülerek kesintiler yapılır. Demonte haliyle nakliye araçlarına yüklenerek inşa edilecek alanlara doğru yola çıkan malzemeler kurulum yapılacak olan alana ulaştıktan sonra inşa süreci başlar. Tüm bu süreçler kısa bir süreye tekabül etmesinden dolayı sizlere zamandan tasarruf ettirir. Prefabrik evler, sizlere hem iş yükü getirmezken, hem de uygun fiyatlı çelik ev fiyatları ile ekonominize büyük fayda sunar.

Prefabrik Ev Yaptırırken Dikkat Edilecek Hususlar Nelerdir?

Prefabrik ev yaptırırken dikkat edilecek en önemli hususlardan bir tanesi imar izni alınma şartıdır. İmar izni olmayan arsaların üzerine ev yaptırmak yasaktır. Arsanızın bulunduğu alanlardaki ilgili mercilere başvuruda bulunarak prefabrik ev yaptırmak için izin işlemlerini başlatabilirsiniz. Evin detayları ile ilgili proje ve arsanın tapusunun teslim edilmesi gerekir. Sizlerden ekstra talep edilen evraklar var ise onları da talep ederek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Kısa süre içerisinde sonuçlanan bu izin süreci sonucunda evinizi arsanızın bulunduğu alana yaptırabilirsiniz.

 
Yol verme tartışmasında feci şekilde dövüldü
 
Hayalet gösterge hırsızları kamerada
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yol verme tartışmasında feci şekilde dövüldü
SULTANGAZİ'de iddiaya göre, yol verme tartışmasında 2 kişi, kalabalık ...
20 yıldır eşiyle birlikte inşaatlarda çalışıyor
ARTVİN’de yaşayan Hanife Yazıcı, 20 yıldır eşi Ahmet Yazıcı ile birlikte ...
Halde kilosu 4 lira olan domates markette 14 lira
ADANA'da havaların ısınmasıyla sebze-meyve halinde birçok ürünün fiyatı ...
 
'Martı'yı alkollü kullandı, hem ehliyetinden oldu hem ceza kesildi
İZMİR'de, mobil skuter uygulaması 'Martı'dan kiraladığı elektrikli bisikleti ...
Margarin tenekelerinden 9 kilo 900 gram esrar çıktı
ADANA'da, yolcu otobüsüyle kente gelen A.A. (44) ve Ş.S.’nin (37) taşıdığı ...
Evinde uyuşturucuyla yakalanıp, gözaltına alındı
MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, evine düzenlenen operasyonda 400 gram esrar, ...
 
2 bin yıllık 'Afrodit' heykelcikleri, ilk kez sergilendi
İZMİR Arkeoloji Müzesi'nde aşk, güzellik ve bereket tanrıçası 'Afrodit'in ...
Emekli olacak memurlara kritik uyarı
Kamu çalışanlarına 600 puan ek gösterge uygulaması 15 Ocak 2023'te yürürlüğe ...
Yanmış ceset davasında tutuklu sanıklar, sil baştan yargılanacak
İZMİR Bölge Adliye Mahkemesi 1'inci Ceza Dairesi, Bayındır'da 2019 yılında ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva