Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
15 Aralık 2020 Salı - 11:18

Profesyonel Stand Üretimi

Günümüzde pek çok kurumsal firma ve dünyaca ünlü marka tanıtımlarını sergileyebilmek amaçlı profesyonel stand desteğine ihtiyaç duymaktadır.

Profesyonel Stand Üretimi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Günümüzde pek çok kurumsal firma ve dünyaca ünlü marka tanıtımlarını sergileyebilmek amaçlı profesyonel stand desteğine ihtiyaç duymaktadır. Bu ihtiyaç, kurum ve firmalar arasında gelişmesi muhtemel rekabette bir adım öne çıkarak müşterilere en doğru tanıtımı gerçekleştirme gerekliliğinden doğmaktadır. Firmamız, stand satışı konusundaki tecrübesi ve kurumsal kimliğiyle pek çok büyük firmaya hizmet vermektedir. Profesyonel standların üretimi ve satışı konusundaki tecrübesiyle firmamız, küçük ve orta ölçekli işletmelerde müşterinin sergilenen ürün ya da hizmetle ilgili dikkatinin yönlendirilmesine ve bilgilendirilmesine özen göstermektedir. Bu koşulu tasarımlarında söz konusu şirket ya da markalardan özel ayrıntılar içererek sağlamaktadır.

Kaliteli Stand Üretiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Firma dahilinde tasarımlar çeşitli hammaddeler ile karakterizedir. Ahşap stand tasarımı bunlardan biridir. Kaliteli standların üretiminde doğal görünümü, şık dizaynı ve ürün ya da hizmeti ön plana çıkarıcı sadeliğiyle ahşap standlar oldukça rağbet görmektedir. Bu nedenle firmamız tasarımlarında ahşap kullanımına özen göstermektedir. Ahşap dizaynlar temsil edilen firmadan pek çok ayrıntıyla zenginleştirmektedir. Böylelikle diğer ahşap standların arasından sıyrılarak sergilenen ürünün ya da hizmetin arka planındaki marka başarıyla müşteriye ulaştırılabilmektedir. Metal stand tasarımları da en az ahşap örnekleri kadar yaygındır. Özellikle dayanıklılıkları ve modern çizgileriyle dikkat çeken bu dizaynlar, sergilenen ürünün tanıtımında öne çıkarıcı bir görev üstlenmektedir. Firmamız, kaliteli standların üretiminde gerekli tasarımlar için en doğru hammaddeleri kullanmakta ve bu anlamda stratejik bir bakış açısı sergilemektedir.

Firmamızdan stand tedariki konusunda destek alan firmalar oldukça geniş bir müşteri portföyüne hitap edebilmektedir. Bu nedenle, kaliteli bir stand üretiminde dikkat edilmesi gereken bir diğer unsur temsil edilen firmanın üretilen ve satışı gerçekleşen stand da orijinal parçalara sahip olmasıdır. Bu parçalar ve renkler uygun bir düzenle bir araya getirilmeli ve stantların ziyaretçilerine kolaylıkla temsil edilen firmayı çağrıştırmalıdır. Firmamız, bu anlamda hizmet alan firma ve markanın en doğru şekilde ve özgün tasarımlarla müşteriyle iletişim aşamasına taşınmasını sağlamaktadır. Söz konusu standların özgünlüğü, temsil edilen firmanın kurumsal kimliği ve ulaştığı bilinç seviyesinin devamlılığı için oldukça büyük bir önem arz etmektedir.

Stand Üretiminin Önemi

Stand üretimi ve kullanımının önemi firmaların üretim yaptıkları ya da hizmet verdikleri alanlarının örneklerinin en stratejik biçimde sergilenmesiyle karakterizedir. Bu sayede standlarının üretimi için başvuruda bulunan firma, EnvoyStands ayrıcalığıyla kendi kurumsal kimliğine göre kişiselleştirilmiş orijinal dizaynlarla buluşabilmektedir. Firmamız tarafından oluşturulan ahşap ve metal stand örnekleri temsil ettiği kurumsal firmanın özgün ve karakteristik unsurlarından izler taşımaktadır. Bu sayede, sergilendikleri merkezde daha önce müşterilerin bilinçaltında yer edinmiş şekil, renk ve modellerle kolaylıkla ayırt edilmektedirler. Üretilmiş standlar, kurumsal şirketlerin sahada kendilerine yer bulamasında, müşteriyle doğrudan iletişime geçebilmesinde, reklam ve bilgilendirilmesinde aktif olarak rol almaktadır. Bu nedenle, firma müşterilerin alacakları ürün ya da hizmet kapsamında örnekleri inceleyerek bilgilenmesinde oldukça önemlidir.

Ayrıcalıklı Stand Üretimi ve Satışı Hizmeti

Firmamız, seri üretimini ve satışını gerçekleştirdiği standlar ile kendisinden hizmet alan firmaların profiline özel dizaynlar oluşturmaktadır. Ayrıcalıklı hizmet politikası gereği firmamız söz konusu stancların dayanıklılıklarından estetik görünümlerine kadar her detayı üretim ve tasarı aşamasında değerlendirmektedir. Sergilenecek ürünlerin rahatlıkla düzenlenebilmesi için gerekli ergonomik yapıyı oluşturan firmamız, stand tasarımında ürünü ve temsil ettiği firmayı öne çıkarmaktadır. Bu sayede, hizmet alan firmaların yalnızca teoride değil aynı zamanda pratikte de interaktif bir tanıtım gerçekleştirmesine yardımcı olmaktadır. Firmamız, uzman kadrosu, tecrübesi ve yaratıcı üretimleriyle kalite politikası gereği çeşitli konsepttekistandların üretimini ayrıcalıklı bir hizmet sunarak gerçekleştirmektedir.

 
Çocuğu Almanya'ya kaçırılan babadan yardım çağrısı
 
Kartalkaya'da kar yetersiz kaldı, sezon açılamadı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çocuğu Almanya'ya kaçırılan babadan yardım çağrısı
İSTANBUL'da yaşayan Murat Geyik, boşandığı eşinden olan çocuğunun velayetini ...
Mazot dökülen yolda zincirleme kaza
DÜZCE’de, TEM yolunda yola dökülen mazot nedeniyle 4 otomobil çarpıştı. ...
Yerli aşıda Faz 2 için 200'ün üzerinde gönüllü başvurdu
ERCİYES Üniversitesi'nde (ERÜ) koronavirüs salgınına karşı geliştirilen ...
 
Mantar yiyen 4 kişilik aile, sabah baygın bulundu
DÜZCE’nin Gümüşova ilçesinde ormandan topladıkları mantarları akşam yemeğinde ...
Yerli Komedi Filmleri
Çoğu kişinin gülmek için film izlemesi kişilerin komedi filmlerine yönelmesine ...
Komşunun köpeğinin saldırdığı Gamze, tedaviye alındı
BURSA'nın İnegöl ilçesinde, sokakta oyun oynayan 4 yaşındaki Gamze Ç., ...
 
'Günde 1,5 milyon kişiye aşı yapılması planlanıyor'
SAĞLIK Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi ...
19 yıl hapisle aranan hükümlü yakalandı
ADANA'da, hırsızlık suçundan hakkında kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası ...
Van'da, 21 kilo eroin ele geçirildi
VAN'da, polisin durdurduğu araçta, 21 kilo 625 gram eroin ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva