'Sera Okul'a renkli açılış
'Sera Okul'a renkli açılış
Başkan Kotan’dan güreşçilere moral ziyareti
Başkan Kotan’dan güreşçilere moral ziyareti
Antalyalı 130 köylünün kömür ocağı mücadelesi
Antalyalı 130 köylünün kömür ocağı mücadelesi
Dayakçı işadamına hapis talebi
Dayakçı işadamına hapis talebi
3 Eylül 2011 Cumartesi - 20:52

RK Marble: Dur Dağı ile maden ocağının ilişkisi yok

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan’ın eleştirdiği, Elmalı’daki mermer ocağını işleten RK Marble İnternatinoal Ltd. Şti’nin avukatı Koray Keleş, Gün Haber’e, “Mermer ocağının Dur Dağı ile bir ilişkisi yoktur” açıklaması gönderdi. İşte o açıklama:

RK Marble: Dur Dağı ile maden ocağının ilişkisi yok
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

“İnternet sitenizde yoğunlaşan Dur Dağı ve bu bölgede bulunan kutsal yerlere vekil eden şirketin işletmiş bulunduğu mermer ocağının zarar verdiği bu nedenle de kapatılması gerektiği yolundaki tartışmalara aşağıdaki açıklamayı yapmayı uygun gördük.
 
Öncelikle tüm kamuoyu bilmelidir ki vekili bulunduğumuz şirket kutsal yerlere ülkemizin manevi değerlerine ve doğasına zarar verilmemesi gerektiğine inanmaktadır. Ancak son zamanlarda çıkan haberler ve sayın 3. İdare Mahkemesinin vermiş bulunduğu yürütmeyi durdurma kararı ile gerçekte böyle bir zarar oluşmuş gibi bir izlenim yaratılmış bulunulmaktadır.
 
Vekil eden şirketin çalıştığı mermer ocağının Dur Dağı ile bir ilişkisi yoktur. Bu dağda herhangi bir çalışma olmadığı gibi bundan sonra da olmayacaktır. Daha önceki açıklamamızda da belirttiğimiz gibi Dur Dağı’na mermer ocağının uzaklığı 1725 metredir. Yürütmeyi durdurma kararına esas alınan bilirkişi raporunda davaya konu ruhsat sahası  “kum çakıl ocağı olarak” nitelendirilmiştir. Bilirkişiler raporu mahkemeye ibraz ettikten sonra yapılan yanlışlığı fark ederek yürütmeyi durdurma kararı verildikten sonra ek bir yazı ile yanlışlığın düzeltilmesini istemişlerdir.
 
Bugüne kadar bu bölgede gerek kutsal sayılan yerlere, su rezervlerine ve tarım arazilerine zarar verildiğine ilişkin hiçbir somut bilgi ve belgeye yer verilmemiştir. Mermer ocağının bu yerlere zararının olmadığı Akçaeriş köylüleri ve bir kısım Tekke Köyü sakinlerince de dile getirilmiştir.
 
Mahkeme kararına tabiî ki saygılıyız. Ancak Mahkeme kararının da uygulanmasının belirli şekil ve şartları vardır. Bu nedenle Mahkeme kararının uygulanma süreci henüz tamamlanmamıştır. Karara yapmış bulunduğumuz itiraz henüz sonuçlanmamıştır.
 
Bu davaya konu vekil eden şirkete ait ruhsat sahasına devletin yetkili mercileri tarafından verilmiş ÇED raporu mevcuttur. Bu rapor takribi 10 aylık bir inceleme ve araştırmanın sonucunda verilmiştir. Bilirkişi raporunun içeriğinde de vekil eden şirketin işlettiği ruhsat sahasında tüm yasal yükümlülükleri yerine getirmiş olduğu açıklanmış bulunmaktadır.
 
Vekil eden şirketin işlettiği bu mermer ocağı ülkemize döviz kazandıran, işçi istihdamı sağlayan ve çevre ekonomisine katkıda bulunan bir işletmedir.
 
İşletmenin hiçbir şekilde zarar vermediğine ilişkin tüm bilgi ve belgeler talep halinde tarafınıza ulaştırılacaktır. Saygılarımla 03.09.2011”
 
Av.Koray KELEŞ
 

 
Hastaneye kıyma makinesiyle gitti
 
Tunceli'de bir teğmen ve bir uzman çavuş şehit
YORUMLAR
Toplam 36 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 16 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
levent 18 Aralık 2014 Perşembe 13:55

sayın av koray keleş siz akpnin yandaşı

Yorumu oyla      3      3  
alevi orgütlerine 19 Haziran 2014 Perşembe 18:41

antalya alevi örgütlerine sizin vicdanlarınıza sesleniyorum abdal musa etkinliklerine katılacaksınız konuşmalar yapacaksınız. abdal musanın dur dagında danıştay durkararına ragmen yıkım devam etmektedir. peki ne yapcaksınız. davanın avukatları halka açıklama yapmak zorunda. ne oluyor dur dagında. hiç bir şey gizli kalmaz. bu halk sizden hesap sorar.

Yorumu oyla      4      3  
tekke köylüleri 19 Haziran 2014 Perşembe 16:21

danıştay abdal musa dur dagında taş ocagını kapatmasına ragmen şirket neden dur dagında faaliyetini sürdürüyor . aleviler neden sesiz. her işe koşuyorsunuz. asıl göreviniz. olan abdal musaya gereken duyarlıgı göstermiyorsunuz.

Yorumu oyla      4      3  
BESLEMELER 24 Temmuz 2012 Salı 19:41

ANTALYADA ŞİRKETTEN BESLENEN ALEVİ KURUMLARIN BAŞINDA MAYISTAN BERİ ŞİRKET KUTSAL DAGI BESLEMELER BAKIYO HERKESİ SUSTURUYO. TEKKEDE DERNEK BAŞKANI ANTALYADA DERNEK BAŞKANI BUNLARI İYİ TANIYIN ASLA HAİNLERİ UNUTMAYIN BUNLAR BUKALEMUN HESAP SORUN ABDAL MUSANIN DÜŞMANLARINI HERYERDE SÖZDE ALEVİ DERNEK BAŞKANI HELE ANTAYADA BİR CAMBAZ HOCA VAR. ŞAM ŞEYTANI ONU İYİ TANIYIN TÜM ABDAL MUSAYA KİRLİ OYUNLARI O TEZGAHLAR. BİRDE MECLİS ÜYESİ

Yorumu oyla      31      4  
TEKKE BEYİ ALİ ERİŞ 14 Nisan 2012 Cumartesi 14:08

ABDAL MUSA DERNEK BAŞKANI ALİ ERİŞ MAHKEMEYE BAŞVURUYO ABDAL MUSA DAVASINDAN ÇEKİLİYO. 5 . SAT...... ARKADAŞIYLA. TEKKE KÖYLÜLERİ BU ADAMI YİNE DERNEK BAŞKANI SEÇİYORLAR. ANTALYADAKİ ALEVİ ÖRGÜTLERİ SAYIN HAKVERDİ ÇELİK BU SAHISI DESTEKLİYO. DAVADA OLACAKLARDAN ANTALYADAKİ ALEVİ ÖRGÜTLERİ SORUMLU. ŞİRKETLE KARŞILIKLI ANLAŞARAK ALEVİVİZYON KUCULARINDAN ALİ KARUL 19 MİLYAR . ALİ ERİŞ 19 MİLYAR. MUSA AGARCIK 19 MİLYAR. SERDAR TANAL 19 MİLYAR. İSMAİL KILIÇ 19 MİLYAR, ŞİRKET DAVAYA GİRMEYEREK PARA ÖDÜYO. YOL TV ÖNDERLİGİNDE ALEVİ VİZYONUN TOPLADIGI ALEVİ FEDARASYONLARIN DESTEKLEDİGİ 100.BİN İMZAYI NE YAPTINIZ AÇIKLAYIN YEMEDİNİZ. YADA HANGİ DEVLET KURUMUNA VERDİNİZ AÇIKLAYIN. ABDAL MUSA DERGAHI İÇİN HANGİ PAZARLIGI YAPTINIZ

Yorumu oyla      6      3  
RK MARBLE TEŞEKÜRLER 29 Eylül 2011 Perşembe 17:25

HİNDİSTANLİ RK MARBLE ŞİRKETİ OLMASAYDI, ALEVİLER İÇİNDEKİ HAİNLERİ ÖGRENEMEYECEKTİ, TEKKEDE ABDAL MUSAYA HİYANET EDENLERİ ,DÖNEKLERİ,SATILMIŞLARI HİÇBİR ZAMAN BİLMEYECEKTİK,ANKARADA YAPILAN GİZLİ PAZARLIGI, SANAL ALEMDE İNTERNEDE, İMZA TOPLUYUP BUNU YOKEDENLERİ,AKÇENİŞ ALEVİ KÖYÜNÜN, ŞİRKETE, ELEKTİRİK, SU, VERDİGİNİ,ÖGRENEMİYECEKTİK, ANTALYADA ORDUDAN GETİRİLEN,ALEVİ DEDESİ,İLE ANTALYADA DENEKLERDEKİ PAZARLIKLARI ÖGRENEMİYECEKTİK, VALİYE ÇIKIP MERMER OCAGIN ZARARI YOK DİYENLERİ, BİLMİYECEKTİK,İSTANBUL HAİNLERİ, TANIMIYACAKTIK,ANTALYADA RESTURANTLARDA YAPILAN PAZARLIKLARIN DİLİ OLSADA SÖYLESE, İNTERNETE KENDİNE YANLIZ KURTLA HALKI KORKUTMAYA ÇALİŞANIN TEKKELİ, ALEVİ OLDUGU, DAHA ÖNCEDE AB,MU,DER, YÖNETİCİLİK YAPTIGI,AH,SİYASTÇİ KARDEŞLERİMİZ,AH ,HALKI SAVUNUYO GÖRÜNÜYORSUNUZ, DÜNYANIN HİÇ BİR YERİNDE KENDİNE HİYANET EDEN ÇOK AZ BULUNUR,PİRİM ABDAL MUSA HANGİ HİYANETİ YAZSAM, SANA HAVALE EDİYORUZ, TEŞEKÜRLER RK MARBLE ŞİRKETİ BİZE GERÇEKLERİ GÖSTERDİN, NEDEN ALEVİLER HEP KAYBETTİGİNİ GÖRDÜK

Yorumu oyla      8      3  
abdal musanın sırrı 18 Eylül 2011 Pazar 11:10

16 EYLÜK 2011 TARİHİNDE SAAT 16,30 DEVLETİN RESMİ GÖREVLİLERİ ELMALI KAYMAKAMLIGINDAN GELEREK MERMER OCAGINI MÜHÜRLEMİŞLERDİR,OCAGIN MERMER FALİYETLERİ SONA ERMİŞTİR, ENERJİ BAKANLIGI ŞİRKETİN RUHSATINI İPTAL ETMİŞTİR, RK AVUKATI BUNADA CEVAP VER BAKALIM , ABDAL MUSAYLA UGRAŞAMIYACAGINIZI, SÖYLEMİŞTİK AMA DİNLEMEDİNİZ, ŞİRKETEN PARA ALANLARA ACIYORUM ŞİRKET FAİZİLE BİRRLİKTE TAHSİL EDECEK,YAKINDA BASINDA KİŞİLERE YAPILAN BAGIŞLAR DERNEKLERE YAPILAN BAGIŞLAR BOMBA GİBİ DÜŞECEK ALEVİLERDEN UYANIŞ BAŞLAYACAK, AYLIK KENDİNE MAAŞ BAGLATAN KİŞİLERE ACIYORUM EŞİNİZİN ÇOCUKLARINIZIN YÜZÜNE NASIL BAKACANIZ, BUNDAN SONRA SİYASET NASIL YAPACAKSINIZ

Yorumu oyla      5      3  
bir bilen 9 Eylül 2011 Cuma 20:08

yıldıray sapan orayı kapattıracakkkkkkk

Yorumu oyla      5      3  
TEKKELİLER ADALET İSTİYOR 7 Eylül 2011 Çarşamba 09:35

ABDAL MUSANIN KUTSAL DAGINDA 3İDARE MAHKEMESİNİN VERMİŞ OLDUGU 07 07 2011TARİHLİ KAPATMAKARARI YAZISINI DAVAMIZIN AVUKATI ZAFER MÜLLAYİM ANTALYA VALİLİĞİNE KAPATMA YAZISINI 04 08 2011 TARİHİNDE SUNDU RK MARBLE TANINAN 30 GÜNLÜK SÜRE 05 09 2011 DOLDU ANTALYA VALİLİGİ YAZIYI ELMALI KAYMAKALIGI KAPAT MA SÜRECİ İLE ÇALIŞMALARA BAŞLADI ABDAL MUSA OCAGINDA ŞU ANDAKİ ÜRETİM KANUNSUZ SAYIN ELMALI KAYMAKAMLIGIMIZ BU OCAĞI MÜHÜRLEYİN BU ÇATIŞMALAR SONA ERSİN TEKKEYE HUZUR GELSİN

Yorumu oyla      46      45  
GENÇ ALEVİLER 6 Eylül 2011 Salı 16:23

ABDAL MUSANIN KUTSAL DUR DAGI ANTALYA ANITLAR YÜKSEK KURULU TARAFINDAN TESCİLLENDİ KORUMA DUVARLARI OLUŞTURULDU ÜZERİNDE TÜRBELER MEZARLAR ARDINÇ AĞAÇLAR TESCİLLENDİ KORUMA DUVARLARI OLUŞTURULDU DUR DAĞI ABDAL MUSAYLA BİRLEŞTİREREK SİT ALANI HALİNE GETİRİLDİ SAYIN AVUKAT HALEN 60 METREDEN BAHSEDİYOR BASINI YANILTIYOR BU BİLGİLERİ ANTALYA ANITLAR YÜKSEK KURULUNDAN ALABİLİR TARİHİ SİT ALANLARINI YIKMAK SÜÇ CEZALARI AĞIRLAŞTIRILMIŞ HAPİS CUMHURİYET SAVCILARINI GÖREVE ÇAGIRIYORUZ

Yorumu oyla      45      45  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hastaneye kıyma makinesiyle gitti
ANTALYA'da süpermarkette çalışan 18 yaşındaki Bahar Utkucu, temizliğini ...
Todes dansçılarından muhteşem gösteri
Dünyanın en ünlü koreograflarından biri olarak tanınan Alla Duhova tarafından ...
Parkta oynayan çocuk kayboldu
Antalya'da oturan 5 çocuklu Kurt ailesinin en küçük ferdi 5 yaşındaki ...
 
Antalya'ya Ebru evi
Asırlar öncesinin süsleme sanatı ‘ebru’ya olan tutkusu, iktisatçı Letafet ...
Tanrı heykellerinin nakline Antalya'dan destek
Adıyaman'daki Nemrut Dağı'nda bulunan heykellerin koruma amacıyla Kahta ...
Gemi enkazında tatil
Antalya'nın Kumluca İlçesi'ne bağlı Adrasan Beldesi açıklarında geçen ...
 
Tek katlı evde yangın
Antalya'da tek katlı bir evde çıkan yangın, itfaiye tarafından güçlükle ...
Yol ortasında yaralı halde bulundu
Antalya'da 33 yaşındaki Ahmet Aslan, yol ortasında yaralı halde bulundu. ...
Otomobille kanala uçtular
Antalya'da 18 yaşındaki Berker Küçükçete yönetimindeki otomobil, kontrolden ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva