Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Cem Yılmaz'a ilginç doğum günü hediyesi
Cem Yılmaz'a ilginç doğum günü hediyesi
5 Eylül 2020 Cumartesi - 14:49

Rabia'nın cenazesi ailesine verildi

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, park halindeki otomobile pompalı tüfekle ateş açılması sonucu yaşamını yitiren Rabia Çerçi'nin (19) cenazesi ailesine teslim edildi. Rabia Çerçi'nin 7 aylık bebeğinin bakımını ise anneannesi üstlendi.

Rabia nın cenazesi ailesine verildi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Manavgat İnönü Caddesi üzerinde dün saat 02.00 sıralarında Rabia Çerçi ile Nazif Genç'in içinde olduğu park halindeki otomobile, pompalı tüfekle ateş edildi. Saldırıda Nazif Genç hafif şekilde, Rabia Çerçi ise ağır yaralandı. Genç, yaralı olduğu halde Rabia Çerçi'yi otomobille Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak yapılan kontrolde Rabia Çerçi'nin, yaşamını yitirdiği belirlendi. Nazif Genç ise tedaviye alındı.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, BİRİ TUTUKLANDI

Rabia Çerçi'nin cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili çalışma başlatan Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Hasan Hüseyin Demir ile adı açıklanmayan bir şüpheliyi daha gözaltına aldı. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından kimliği açıklanmaya şüpheli serbest bırakılırken, Hasan Hüseyin Demir ise dün adliyeye getirildi. Cumhuriyet savcısına verdiği ifadede Nafiz Genç'le aralarında daha önceden husumet bulunduğunu, dün gece evden çıkarken bir otomobilde ona rastladığını ve tartıştıklarını söyleyen Hasan Hüseyin Demir, Nafiz Genç'in annesine sövdüğünü ileri sürdü. Demir, eve gidip pompalı tüfeği alıp geldiğini ve ateş ettiğini anlattı. Rabia Çerçi'yi öldürmek gibi amacı olmadığını, Nafiz Genç'i korkutmak amacıyla ateş ettiğini iddia eden Demir, çok pişman olduğunu belirtti. Sulh ceza hakimliğine sevk edilen Hasan Hüseyin Demir, 'kasten öldürmek' suçundan tutuklandı.

BEBEĞİ KAÇIRILMAYA ÇALIŞILMIŞTI

Rabia Çerçi'nin şu an 7 aylık olan bebeğini bir süre birlikte yaşadığı E.Ş.'nin, 3 Mayıs günü, kaçırmaya çalıştığı ve polis tarafından bacaklarından vurularak yakalandığı ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Rabia Çerçi, E.Ş. ile bir süre birlikte yaşadı. Bu ilişkiden bir çocuğu dünyaya gelen Rabia, daha sonra annesinin Aşağı Pazarcı Mahallesi'ndeki evine yerleşti. 3 Mayıs günü ise E.Ş., bebeği görmek bahanesiyle Rabia Çerçi'nin yaşadığı eve geldi. İkili arasında çıkan tartışma sırasında E.Ş., o tarihte 4 aylık olan bebeği, genç kadının kucağından zorla aldı. Rabia'yı darbeden E.Ş., ihbar üzerine gelen polisi görünce kucağındaki bebekle kaçmaya başladı. Bebeği bırakması yönündeki uyarılara ise küfürler savurarak karşılık verdi. Bebeğin boğazına bıçak dayayıp, "Ne konuşuyorsunuz, doğratmayın bu çocuğu bana" dedi. Aşağı Pazarcı Mahallesi'nden 1 kilometre uzaklıktaki Yunus Emre Parkı'na kadar bebekle birlikte giden E.Ş.'nin etrafı polis ekiplerince sarıldı. Polisin 'teslim ol' uyarılarına E.Ş., "Keserim bu çocuğu" diyerek, yanıt verdi. Polisin tüm uyarılarına rağmen çocuğu teslim etmeyen E.Ş., "Siz istediniz bunu" diye bağırdığı sırada bir polis memuru tarafından bacaklarından vurularak etkisiz hale getirildi. Bebek, anne Rabia Çerçi'ye teslim edilirken, polis tarafından gözaltına alınan E.Ş., tedavisinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

SOSYAL MEDYADAN DİKKATİ ÇEKEN PAYLAŞIM

Öte yandan Rabia Çerçi'nin, 2016 yılında sosyal medya hesabından 'Hikayenin sonu malum. Ölü bir kadın, katil olduğundan habersiz bir adam' yazdığı görüldü. Çerçi'nin, 2015 yılının Ekim ayında 'Manavgat'ta yaşamak istemiyorum' diyerek evden kaçtığı, bir süre sonra bulunduğu öğrenildi.

CENAZE AİLEYE TESLİM EDİLDİ

Rabia Çerçi'nin cenazesi bugün sabah ailesi tarafından teslim alındı. Antalya Adli Tıp Kurumu'na gelen baba Bayram Çerçi, ağabey Erkan Çerçi ve bir yakını Rabia Çerçi'nin cansız bedenini alarak, toprağa verilmek üzere Manavgat'a götürdü. Rabia Çerçi'nin cenazesi araca bindirildiği sırada ağabeyi Erkan Çerçi, tabutun üzerine başını koyup gözyaşı döktü. Rabia Çerçi'nin cenazesinin Kavaklı Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

BEBEK ANNEANNEDE KALDI

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Manavgat Sosyal Hizmetler Müdürlüğü uzmanları, dün ailenin evini ziyaret etti. Rabia Çerçi'nin annesi Ümit Çerçi ve ağabeyi Erkan Çerçi görüşen uzmanlar, bakanlık olarak bebeğin bakımını üstlenmeyi ve maddi yardımda bulunmayı teklif etti.  Ancak anneanne Ümit Çerçi, kızının bebeğine bir süredir zaten kendisinin baktığını belirterek, bebeği vermek istemediklerini ve kendilerinin bakmak istediklerini söyledi. Bakanlık yetkilileri bunun üzerine bebeğin ailede kalmasına karar vererek, ailenin istedikleri zaman kendilerine başvurabileceğini ve yardım talep edebileceğini iletti. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkililerinin bebeğin durumunu sık sık takip edeceği de öğrenildi.

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE, PARK HALINDEKI OTOMOBILE POMPALI TUFEKLE ATES ACILMASI SONUCU YASAMINI YITIREN RABIA CERCI'NIN (19) CENAZESI AILESINE TESLIM EDILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE, PARK HALINDEKI OTOMOBILE POMPALI TUFEKLE ATES ACILMASI SONUCU YASAMINI YITIREN RABIA CERCI'NIN (19) CENAZESI AILESINE TESLIM EDILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE, PARK HALINDEKI OTOMOBILE POMPALI TUFEKLE ATES ACILMASI SONUCU YASAMINI YITIREN RABIA CERCI'NIN (19) CENAZESI AILESINE TESLIM EDILDI. RABIA CERCI'NIN CENAZESI ARACA BINDIRILDIGI SIRADA AGABEYI ERKAN CERCI (FOTODAKI), TABUTUN UZERINE BASINI KOYUP GOZYASI DOKTU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE, PARK HALINDEKI OTOMOBILE POMPALI TUFEKLE ATES ACILMASI SONUCU YASAMINI YITIREN RABIA CERCI'NIN (19) CENAZESI AILESINE TESLIM EDILDI.  RABIA CERCIYI OLDURDUGU VE NAFIZ GENCI YARALADIGI IDDIASIYLA GOZALTINA ALINAN HASAN HUSEYIN DEMIR, TUTUKLANMISTI. (FOTO:MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE, PARK HALINDEKI OTOMOBILE POMPALI TUFEKLE ATES ACILMASI SONUCU YASAMINI YITIREN RABIA CERCI'NIN (19) CENAZESI AILESINE TESLIM EDILDI.  (OLAY YERI) (FOTO:MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE, PARK HALINDEKI OTOMOBILE POMPALI TUFEKLE ATES ACILMASI SONUCU YASAMINI YITIREN RABIA CERCI'NIN (FOTODAKI) CENAZESI AILESINE TESLIM EDILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE, PARK HALINDEKI OTOMOBILE POMPALI TUFEKLE ATES ACILMASI SONUCU YASAMINI YITIREN RABIA CERCI'NIN (FOTODAKI) CENAZESI AILESINE TESLIM EDILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE POMPALI TUFEKLE OLDURULEN RABIA CERCI'NIN 2016 YILINDA YAPTIGI SOSYAL MEDYA PAYLASIMI. (FOTO: ANTALYA-DHA)

Bülent TATOĞULLARI- Mithat ABAKAN/MANAVGAT(Antalya), (DHA)

Etiketler:
 
Yaralı baykuş tedavi altında
 
İran’da 7 ay sonra okullar açıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya Polisi'nden uyuşturucu operasyonu
ANTALYA Polisi, il genelinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlendiği ...
Ortağını kredi borcunun bitmesini kutlarken öldürmüş
ANTALYA'da iş ortağı M.A. (40) tarafından 3 yerinden bıçaklanarak öldürülen ...
Mağazadan 1 milyonluk malzeme çalıp Antalya'ya tatile gittiler
BURSA’da G.T. (29) isimli şüpheli, çalıştığı iş yerinden kardeşi H.T. ...
 
Muratpaşa'da mezbelelik alanlar temizlenecek
ANTALYA'da Muratpaşa Belediyesi, kent merkezinde mezbelelik hale gelerek ...
Demre'deki ören yerlerine 56 bin ziyaretçi
ANTALYA'nın Demre ilçesinde bulunan Aziz Nikolaos Anıt Müzesi, Myra Antik ...
Bu törende kadınlar nerede?
Yörük-Türkmen İl Hatunluğu Kuşağı bu yıl da iş kadını Sibel Gezen’e verildi. ...
 
Aspendos Antik Tiyatrosu, festival öncesi dezenfekte edildi
ANTALYA'nın Serik ilçesindeki tarihi Aspendos Antik Tiyatrosu'nda bu yıl ...
Ergin Ataman: Hidayet sevdiğim bir kardeşim
ANADOLU Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Türkiye Basketbol Federasyonu ...
Antalya virüse rağmen nikah rekoru kırdı
TÜM dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tehlikesine rağmen 2020’de ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva