Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
1 Mayıs 2022 Pazar - 12:52

Ramazan'daki bu görüntüler için Böcek'e büyük tepki var

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Ramazan’ etkinliğinde, şortlu bir kadının sahnede dans etmesi sosyal medyada tepki çekti. Melih Gökçek’in bu görüntü üzerinden Süleymancılar’a mesajı gündeme oturdu.

Ramazan daki bu görüntüler için Böcek e büyük tepki var
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin "2022 Ramazan Şenliklerine Hoş geldiniz" afişi altında düzenlediği etkinlikte, şortlu bir kadının sahnede roman havası eşliğinde dans etmesine tepkiler büyüyor. Sosyal medyada tepki mesajları paylaşan vatandaşlar, CHP'yi ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i sert sözlerle eleştirirken, Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’te topa girdi.

Gökçek twitter hesabından şu mesajı paylaştı:

“ANTALYA DA MUHİTTİN BÖCEK’E OY VEREN SÜLEYMANCI KARDEŞLERE SORU (oy vermeyenler hariç); “Desteğiniz nedeniyle iktidar olan belediye başkanının,ramazanda sahnede kadın oynatmasında vebaliniz yok mu?” HALA SEÇİMLERDE DE İNANCIN EMRİNİ BIRAKIP, BU İSLAMLA ALAY EDENLERE OYA DEVAM MI?”

GÖKÇEN ENÇ NE DEMEK İSTEDİ?

Bu arada AKP eski Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç’in bu konuda yaptığı bir paylaşım kafalarda soru işareti yarattı.

Enç şöyle yazdı:

“Ramazan Ayı 'nın ruhuna yakıştı mı şimdi bu Antalya. Kendi konforu ve bakımı dışında hiç bir şeyi umursamayan Belediye Başkanı elbette bunu da umursamaz. Organizasyonu yapan ajans her dalda oynuyor. Arınma şart.”

Enç’in, ‘Organizasyonu yapan ajans her dalda oynuyor’ cümlesi, “Bu ajans AKP ve MHP ile de mi iş yapıyor?” sorusunu akla getirdi.

AKP’li eski vekil Enç, ilerleyen saatlerde bu konuda ikinci bir tweet daha attı:

“Bu rezilliği de sayenizde gördük. Antalya , Mübarek Ramazan Ayı'nı böyle uğurlamamalıydı. Tam da partinize göre bir organizasyon olmuş. @BocekMuhittin İktidar yüzü göremeyesiniz inşallah.”

Vatandaşlar ise tepkilerini CHP ve Böcek’e yöneltti. Sosyal medya hesaplarından @T_Karamollaoglu, @Ahmet_Davutoglu ve @alibabacan’ı etiketleyen vatandaşlar, bunu bir ‘Skandal’ olarak yorumladı.

İŞTE O VİDEO

 
Kirada 'fahiş artış' şikayeti patladı
 
Antalyasporlu futbolcular linçten döndü, yönetim 'Kaos istemedik' dedi
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Can Cantürk 2 Mayıs 2022 Pazartesi 23:06

Ya haber bir komik, yorumlar ayrı bir komik... Melih başkan zaten başlı başına komedi.. Adamı bende Antalya'yı yönetme konusunda yeterli bulmuyorum ancak Antalya'da Ramazan da şortlu kadın sahneye çıktı gibi abuk bir şeyle vurmaya kalkmak ... Hadi biraz ciddiyet...

Yorumu oyla      0      0  
akrep 2 Mayıs 2022 Pazartesi 17:08

Vallahi şaka gibi,bu işin tek sorumlusu Büyükşehir Belediyesi,bari fondaki yazıda Ramazan Şenlikleri yazmasaymış.Bayağı komik olmuş)))))

Yorumu oyla      0      0  
akdeniz 2 Mayıs 2022 Pazartesi 16:55

Böcek bu siyaseti iyi çözmüş.Nişan,düğün,cenaze,mevlidleri takip et gerisini boş ver.Birde sürekli ne diyordu,biz çadırda büyüdük,süt içtik yörük çocuğu olarak büyüdük,Antalya, Kemer arası minibüs şoförlüğü yaptım,sizden biriyim.Yani,bizim çocuk edebiyatı,söyledikleri aşağı yukarı buydu,dolaysı ile şimdi kendisinden ne bekliyorsunuz.İş sonunda gelip liyakata dayanıyor,olmayınca ne yapsın,artık olanla idare edeceksiniz.O günün şartlarında seçmenin önüne konanlarda aşağı yukarı aynıydı,rakibi Menderes Türel'e bakın, halktan kopuk ayakları yerden kesik bir vaziyette iki defa kazandığı seçimi kaybeden başka bir Belediye başkanı varmıdır acaba.Demek ki Antalya'nın çok günahı varmış ki hala cezasını çekiyor olmalı.Umarız önümüzdeki seçimde siyaseten kaşarlanmamış kent yönetimini bilen, geleceği planlayan bir 'Başkan ve ekibi' gelirde Antalya'da ikamet edenler rahat eder.

Yorumu oyla      0      0  
taş 2 Mayıs 2022 Pazartesi 07:40

Vatandaşlar,arkadaşlar,Muhittin Böcek'e kızmaya gerek yok.Antalya'nın şanssızlığı son 25 seneden beri şöyle kentin gelecek 25,50 senesini planlayacak vizyon sahibi,liyakatli birinin aday yapılmaması veya seçilememeleridir.Antalya'nın Muhittin Böcek'e büyük geleceği baştan belliydi,seçilen Belediye Başkanları ne yazık ki kadrolara atama yaparken liyakati bir tarafa bırakarak gelişigüzel ne kadar eş dost varsa hepsini Belediyenin çeşitli yerlerine atıyorlar.Onun için bu işler böyle oluyor,bakın Genel Sekreter ve sekreter yardımcılarına çoğu yetersiz.Şimdi bu organizeden sorumlu başta Genel Sekreter yardımcısı,daire başkanı ve silsile ile aşağı doğru kimler varsa en küçük bir ayrıntısına girmişler mi,görünen oki maalesef.En küçük ayrıntısına kadar bakılması gerekirken,vur patlasın çal oynasın misali olacak iş değil.Buda gösteriyor ki Belediye'nin çoğu işleri böylesine aksak topal gidiyor.Muhittin Böcek aslında bunun hesabını kendi kadrolarına sormalı ve Genel Sekreterden başlayarak aşağı doğru kimler bu duruma mahal vermişlerse hepsini görevden uzaklaştırmalı ve kritik görevlere işin ehlini bilenleri getirmelidir.Yoksa bizim oğlan mantığı koskoca Antalya'ya yakışmıyor.Medya'ya bakın sürekli Muhittin Böcek ve Muratpaşa Belediye başkanı her gün resim vermek için yarış halindeler.Oysa biraz işlerini yapsalar,alt kadrolarınızın işlerini yapıp yapmadığını takip etseler yeter.Demek ki sadece seçim almak için aday göstermeyeceksin,esas mesele seçildikten sonra devreye giriyor.Muhittin Böcek 25 yıldır Belediye başkanı olursa herhalde metal yorgunluğu başlamış demektir.Ümit Uysal'a gelince oda iki dönem 10 senesini dolduruyor,oda sürekli atraksiyon halinde,bir yerlere çıkmak istiyor,ancak Antalya Büyükşehir ona da çok büyük gelir.Zaten Muratpaşa'ya kimi koysanız kazanır,oturmuş ilçe,seçmen çok konuşan ve medyada çok görünenlere mesafeli.Sadece işine odaklananları daha çok takdir ediyor.Kısacası sadece bu Ramazan şenliklerinde değil,her konuda daha çok titiz davranarak iş yapılmalıdır.Bir çift sözde bu şenlikleri yapan ajansa sormak gerekir,insanların hassas olduğu zamanlar nasıl göz önüne alınmaz,yoksa başka zamanlarda sahneye nasıl çıkarsanız çıkın.Belediyelere bakın yıl boyunca devamlı bir etkinlik ve bolca para harcamak,toplanan bu vergilerin böyle hovardaca harcanması da bir tuhaf yani.

Yorumu oyla      0      0  
Nedim 2 Mayıs 2022 Pazartesi 06:53

CHP hic değişmez.cunku mason partisi.

Yorumu oyla      0      0  
Vatandaş 1 Mayıs 2022 Pazar 19:38

Çağdaş ilerici bir haraket her zaman beklenilen bir davranış.

Yorumu oyla      0      0  
turan 1 Mayıs 2022 Pazar 18:04

antalyaya acil kayyum gerekiyor oglu yegeni yargılanan birisin o koltukta durmanası lazım hele konu seçimi ilgikendirirken

Yorumu oyla      0      0  
Atatürkçü 1 Mayıs 2022 Pazar 17:46

Her daim yörük çocuğu olmakla övünen Böcek, yakışıyor mu? Yörükler dinine, devletine bağlı, milletini seven insanlardir. Kim sorumlu ise bunun hesabını kes ve çık özür dile.

Yorumu oyla      0      0  
Hüseyin 1 Mayıs 2022 Pazar 17:32

Yorumcu ata efendi, yakınından birisi olabilir

Yorumu oyla      0      0  
Ata 1 Mayıs 2022 Pazar 15:23

Şortlu bayan kesin akp dir

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kirada 'fahiş artış' şikayeti patladı
KONUT kiralarında geçen yıla göre 3 kattan fazla artışın yaşandığı Antalya'da ...
'Aman kızım, sakın koparma, yanarız...'
ANTALYA'nın Kumluca ilçesine bağlı Altınyaka Mahallesi'nin yüksek kesimleri, ...
Başkan Uysal’dan bayram mesajı
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ramazan Bayramı dolayasıyla yayımladığı ...
 
Antalya’da zehirli deniz kestaneleri koloni halinde görüntülendi
Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Mensubu Prof. Dr. Mehmet ...
Konyaaltı personeli iftarda buluştu
Konyaaltı Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısı ile düzenlediği iftar yemeğinde ...
Yerde yatan yaralıya plaj şemsiyeli koruma
ANTALYA'da minibüsle çarpışan, ardından da park halindeki otomobile arkadan ...
 
Engelli, öksüz ve yetim çocuklar iftarda buluştu
ANTALYA'nın Serik ilçesinde Serik İlçe Müftülüğü tarafından engelli bireyler ...
Konserde 'Patara' ya yolculuk
ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), klasik müzik severleri 'Trio ...
Falez plajları açılıyor
MURATPAŞA Belediyesi'nin Erenkuş, İnciraltı ve Konserve Koyu falez plajları ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva