Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
11 Eylül 2020 Cuma - 11:15

Rektör Özkan'dan Böcek'in sağlık durumu ile ilgili açıklama var

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, bir soru üzerine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile ilgili son durumu anlattı.

Rektör Özkan dan Böcek in sağlık durumu ile ilgili açıklama var
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan, bu sabah kampusta gazetecileri ağırladı. Üniversite ile ilgili bilgeler veren Rektör Özkan, Muhittin Böcek'in sağlık durumunu soran bir gazeteciye, başkanın hastanede entübe durumda olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Özkan, yoğun bakımdaki bir hasta için durumu hakkında net birşey söylemenin mümkün olmadığını belirtirken, Vali Ersin Yazıcı ile Başkan Böcek'in tedavi gördüğü hastaneye gideceklerini açıkladı.  Özkan, "Sabah yine bilgi aldım. 'Her geçen gün bir tık iyiye gidiyor' dendi... Bu iyi birşey..." dedi.

'DUALARIMIZ ONUNLA'

AKDENİZ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, halen özel hastanede tedavi altında olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in koronavirüs tedavisi sonrası akciğerlerinde meydana gelen tahribat nedeniyle entübe edilerek, solunum cihazına bağlandığını söyledi. Prof. Dr. Özkan, "Makineye bağlı şu anda, o anlamda takipleri devam ediyor. Çok kısa bir zamanda olmasa da yavaş yavaş iyileşecek. İnşallah iyileşip sevdiklerine kavuşur, dualarımız onunla" dedi.

Akdeniz Üniversitesi'ndeki kır bahçesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumuyla ilgili soruları yanıtladı. Toplantının ardından Antalya Valisi Ersin Yazıcı ile birlikte Böcek'in tedavi gördüğü özel hastaneye gideceklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Özkan, şunları söyledi:

"Hastaneyle çok yakın iş birliği halindeyiz. Sürekli haber alıyoruz, iletişim halindeyiz. Gerekli destekleri her zaman verdiğimizi, ne zaman isterlerse yine bünyemize alacağımızı her zaman biliyorlar. Herkes çok rahat o anlamda, hem hastane yönetimi hem de başkanımızın yakınları. Maalesef entübe edilmek durumunda kalındı, bildiğim kadarıyla. Sabah bilgi aldım. Her geçen gün 'bir tık daha iyiye gidiyor' denildi. O iyi bir şey. Ancak yoğun bakımdaki bir hasta için yine de yüzde yüz konuşmak çok uygun olmaz. Yoğun bakımdaki her hasta için bu böyledir. Bir dakika sonra ne olacağını bilemezsiniz makineye bağlı bir hastanın. Makineye bağlı şu anda, o anlamda takipleri devam ediyor. Çok kısa bir zamanda olmasa da yavaş yavaş iyileşecek. İnşallah iyileşip sevdiklerine kavuşur, dualarımız onunla."

BÜYÜKŞEHİRDEN SAĞLIK RAPORU

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, koronavirüs tedavisinin ardından akciğerlerindeki tahribat nedeniyle yoğun bakımda uyutulmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından Başkan Böcek'in 24 saat içerisindeki durumunun stabil olarak devam ettiğini açıkladı.

Koronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in akciğerlerindeki tahribat nedeniyle yoğun bakımdaki tedavisi uyutularak sürüyor. Başkan Böcek'in son durumu hakkında sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Büyükşehir Belediyesi, “Muhittin Böcek'in 07.09.2020 tarihinden itibaren yoğun bakımdaki takip ve tedavisi devam etmektedir. Son 24 saat içerinde de olumsuz giden herhangi bir süreç yaşanmamış olup, klinik seyri stabil olarak seyretmektedir" diyerek kamuoyuna duyuru yaptı.

Yoğun bakımdaki Başkan Böcek'e destek paylaşımı

KORONAVİRÜS tedavisi sonrasında akciğerlerindeki tahribat nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e destek için sosyal medyada #TürkiyeSeninleMuhittinBöcek hastagı açıldı.

Antalya'daki özel bir hastanede 17 Ağustos'ta başlayan koronavirüs tedavisi sonrası akciğerlerindeki hasar nedeniyle doktorları tarafından tedbir amaçlı uyutulan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek'e destek için sosyal medyada kampanya başlatıldı. Başkan Böcek'in bir an önce iyileşip, tekrar görevine dönmesi için birçok siyasi parti yetkilileri, sanatçı ve başkan Böcek'e destek olmak isteyen kişiler sosyal medya hesaplarından #TürkiyeSeninleMuhittinBöcek paylaşımları yaptı. Twitter'da gündem sırasında yer alan #TürkiyeSeninleMuhittinBöcek hastagını 27 binden fazla kullanıcı paylaştı.

BELEDİYE BAŞKANLARI DESTEK VERDİ

Başkan Muhittin Böcek için sosyal medya hesabından paylaşım yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'in Covid-19 ile mücadelesini yenerek, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mahsur Yavaş da başkan Böcek için paylaşım yaptı. Yavaş, "Covid-19 tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek'in çok yakında güzel haberlerini alacağımıza inanıyoruz. Başkanımızın yeniden sağlığına kavuşup, Antalya'da çok güzel işlere imza atacağına inancımız tam" diyerek paylaştı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya paylaşımında, "Covid-19 tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'in virüse karşı verdiği mücadelenin olumlu sonuçlanacağına inancımız tam. Güzel haberleri en kısa zamanda bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Başkan Böcek'e geçmiş olsun dileğinde bulunarak, "Covid-19 tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'in virüse karşı verdiği mücadeleyi de kazanacağına yürekten inanıyorum. Kalbimiz ve dualarımız Muhittin Başkan ile" paylaşımını yaptı.

SANATÇILARDAN DA DESTEK

Oyuncu ve şarkıcı Şevval Şam da #TürkiyeSeninleMuhittinBöcek hastagıyla paylaşım yaparak, şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Muhittin Böcek'e acil şifalar diliyorum. Bir an önce yeniden sağlıkla görevine dönmesini diliyorum."

Oyuncu Mert Fırat, başkan Böcek'in geçen sene Altın Portakal Film Festivali'nde çektirdiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, "En yakın zamanda sağlığına kavuşacağına şüphem yok. İyi kalbi ve her kesimi kucaklayan samimiyetiyle kalpler Muhittin Böcek için atıyor" diye yazdı.

Başkan Böcek'e destek paylaşımı yapanlar arasında CHP'lilerin yanı sıra diğer partilerden de insanlar yer aldı.

Etiketler:
 
Şili’de 6.2 büyüklüğünde deprem
 
'Okul kararını anne ve babaların vermemesi gerekiyor'
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
demir 12 Eylül 2020 Cumartesi 07:35

Bana bir şey olmaz dememek gerekir.Özellikle vatandaşla sürekli iletişim halinde olan meslek grupları daha dikkatli olmalıdır.Bu dönemde azami dikkat ederek temas etmemelidir.Virüs hiç ayrımcılık yapmıyor,öyle makam mevki,zengin fakir dinlemiyor.İlk defa herkesi eşitledi,Dünya nimetleri hep bana hep bana diyen Devletleri yönetenler herhalde bunları düşünerek daha adil bir sistem üzerinde çalışacaklar mı,yoksa kaldığı yerden sömürmeye devam mı edecekler.Korkarım yine ikincisi sürecek gibi,hiç ders almadıkları görülüyor.Ballı çörekler hep birilerine,diğerlerine ise üzüm çöpü.Bölüşümde adalet maalesef yok,etrafınıza şöyle bir bakın karnını doyurmak için akşama kadar koşturan binlerce kişi,birde gözü doymayan kişiler,mal mülk araç gereç her şey var,hala bana diyor.Dünya'nın dengesini bozdular,virüs daha başlangıç.

Yorumu oyla      1      1  
köylü 12 Eylül 2020 Cumartesi 00:13

Allah yardımcısı olsun

Yorumu oyla      1      1  
taş 11 Eylül 2020 Cuma 21:00

Açıklamalardan durumun çok ciddi olduğu anlaşılıyor.Bu virüs de bir tuhaf, kimi ayakta geçiriyor kimide çok ağır geçiriyor,yatar hale düşürüyor.Etrafımızda ise çok yakalanan var,kim yakalanmışsa herkese Allah kolaylık versin.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sevgilisini 'öldürdüm' dedi, duruşmada reddetti
ANTALYA'da, evinde ölü bulunan ve ön otopsi raporunda kalp krizinden yaşamını ...
Turistlerin banka hesaplarından para çeken 3 kişi tutuklandı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, yardım etme bahanesiyle yaklaştıkları ...
'İngiltere'deki golfçüler tamamen ülkemize gelecek'
GOLF Milli Takımlar Bölge Antrenörü ve National Golf Kulübü Genel Müdürü ...
 
Antalya'da, firari FETÖ hükümlüsü yakalandı
ANTALYA'da, 'FETÖ/PDY üyeliği'nden kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası ...
Düğünlere izin şartı
ANTALYA İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, daha önce bir saat sınırı getirilen ...
Antalya'da 17'si banka hesap sahibi 39 kişi hakkında soruşturma
ANTALYA’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütü adına toplanan paraların aklanması ...
 
Kepez'de koronavirüs denetimi
İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği koronavirüs tedbirleri ...
Çalı yangını büyümeden söndürüldü
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde seraların bulunduğu alanda çıkan yangın itfaiye ...
Alanya'da caretta carettalar denizle buluştu
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde nesli tükenme tehlikesinde bulunduğu için ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva