Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
21 Ekim 2021 Perşembe - 14:08

Restoranı kundaklanan işletmeci: Bizi arayıp tehdit etti

MERSİN'de Onur Y. ile eşinden dükkan kiralayan, çiftin boşanma aşamasında yaşadıkları anlaşmazlık nedeniyle restoranı kundaklanan Kadir Ürüncan (23) "Olay günü, sabah bizi arayıp tehdit etti.

Restoranı kundaklanan işletmeci: Bizi arayıp tehdit etti
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 18 Ekim günü öğle saatlerinde Toroslar ilçesi Arslanköy Mahallesi'nde meydana geldi. Onur Y., bir süredir anlaşmazlık yaşadığı eşiyle boşanma aşamasına geldi. Evden ayrılan Onur Y., eşinin üzerine olan dükkanda restoran işleten Kadir Ürüncan'ın yanına gidip kirayı istedi. Fakat Ürüncan, sözleşmeyi birlikte yaptığı Onur Y.'nin eşine kirayı vermeye devam etti.

SERBEST BIRAKILDI

Bu duruma sinirlenen Onur Y., kapalı olduğu bir saatte restorana giderek yanındaki benzinle dükkanı ateşe verdi. Alevler, yoldan geçen Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yaklaşık 100 bin TL zararı meydana gelen Ürüncan, Onur Y.'den şikayetçi oldu. Jandarma tarafından gözaltına alınan ve alkollü olduğu belirtilen Onur Y. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

KUNDAKLAMA ANI KAMERADA

Bu arada restoranın kundaklanma anı da güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, elindeki bidonla restoranın önüne gelen Onur Y.'nin benzini dökerek dükkanı ateşe verdiği ve belediye ekiplerinin alevlere müdahale ettiği yer aldı.

'AYNI PARAYI KENDİSİNE DE YATIRMAMIZI İSTEDİ'

İşletmeyi geçen yıl ekim ayında kiraladıklarını, 10 yıllık kontrat yaptıklarını belirten Kadir Ürüncan, "İş yerini Onur beyin eşi Merve hanımdan kiraladık. Çünkü onun üzerineydi. Restoran çok kötü bir durumdaydı, çok güzel bir şekilde dekore ettik. Restoran, çok güzel bir görünüme kavuştu. Dükkan sahibinin 3-4 yılda çektiği ciroyu 3-4 ayda çektik. Gerilim bu dönemde başladı. Bizim yüksek kazanç elde ettiğimiz görünce kiraya zam yapmak istediler, kabul etmedik. 10 Ekim bizim kira günümüz. Merve hanım bizi aradı, kirayı yatırmamızı istedi. Biz de hesabına kirayı yatırdık. Tabii bu süreçte Onur bey ile Merve hanım arasında şiddetli geçimsizlik başlamış. Boşanma davası açmışlar. Mal paylaşımı sırasında anlaşmazlık yaşamışlar, dükkan kirasını bölüşememişler. Onur bey bizi aradı, kirayı neden eşine gönderdiğimizi sordu. Biz de kontratı eşiyle yaptığımız için onun hesabına gönderdiğimizi söyledik. Aynı parayı kendisine de yatırmamızı istedi. Kabul etmedik. Olay günü, sabah bizi arayıp tehdit etti. 'Kirayı hesabıma yatırmazsanız o dükkanı yakarım. Ne size ne karıma yar etmem' dedi. Sesinden alkollü olduğunu anlaşılıyordu, öyle bir şey yapabileceğini tahmin etmedik. 2 saat sonra zaten haber geldi. Jandarma tarafından yakalanmış. İfadesinden sonra serbest bırakılmış" dedi.

'ÇOK ŞÜKÜR KİMSEYE BİR ŞEY OLMADI'

Herhangi bir can kaybının yaşanmadığını belirten Ürüncan "Bu olaydaki en büyük şansımız, kimseye bir zarar gelmemesi. Pazartesi olduğunu için işlerimiz az olur, biz de öğleden sonra restoranı açarız. İçeride kimsenin olmaması can kaybını önledi, kimse yaralanmadı. Sadece maddi kaybımız var. Yaklaşık 100 bin TL hasarımız var, restoran bir süre kapalı kalacak. Maddi hasar bir şekilde karşılanır ama manevi hasar kötü. Kendisinden şikayetçiyiz" diye konuştu.

MERSIN'DE ONUR Y., TARAFINDAN RESTORANI KUNDAKLANAN KADIR URUNCAN (FOTOGRAFTA), YANGIN ANINDA ICERIDE KIMSENIN BULUNMAMASININ EN BUYUK TESELLILERI OLDUGUNU SOYLEDI. FOTO: SONER AYDIN/MERSIN, (DHA)

MERSIN'DE ESIYLE AYRILAN SAHIS, KIRA ANLASMAZLIGI NEDENIYLE KIRAYA VERDIGI RESTORANTI KUNDAKLADI. KUNDAKLAMA ANI GUVENLIK KAMERASINA YANSIDI. FOTO: SONER AYDIN/MERSIN, (DHA)

MERSIN'DE ESIYLE AYRILAN SAHIS, KIRA ANLASMAZLIGI NEDENIYLE KIRAYA VERDIGI RESTORANTI KUNDAKLADI. KUNDAKLAMA ANI GUVENLIK KAMERASINA YANSIDI. FOTO: SONER AYDIN/MERSIN, (DHA)

MERSIN'DE ESIYLE AYRILAN SAHIS, KIRA ANLASMAZLIGI NEDENIYLE KIRAYA VERDIGI RESTORANTI KUNDAKLADI. KUNDAKLAMA ANI GUVENLIK KAMERASINA YANSIDI. FOTO: SONER AYDIN/MERSIN, (DHA)

Soner AYDIN/MERSİN, (DHA)

 
Yürüyerek girdiği hastaneden yatalak çıktı
 
Burdur'da bilim şenliği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yürüyerek girdiği hastaneden yatalak çıktı
ADANA'da bel ağrısı şikayetiyle gittiği özel hastanede iki kez operasyon ...
Çalınan dizel aracını benzinli olarak buldu
İSTANBUL'dan çaldıkları otomobilleri sahte plakalarla götürdükleri Adana'da ...
Rize'deki heyelan sırasında büyük panik yaşadılar
RİZE’nin Çamlıhemşin ilçesinde sağanak sonrası meydana gelen heyelanda, ...
 
Maden işçisinin öldüğü, ruhsatsız ocağın sahibi tutuklandı
ZONGULDAK'ın Kilimli ilçesinde, maden işçisi Erdal Aşkar'ın (51) göçükte ...
Eşini öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet talebi
ANKARA'da dini nikahla birlikte olduğu kadın nedeniyle tartıştığı eşi ...
Datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem
EGE Denizi'nde, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem ...
 
Eski muhtarın evine silahlı saldırı
MERSİN'in Tarsus ilçesinde Yeni Mahalle eski muhtarı Kenan Pehlivancık'ın ...
Yunanistan, göçmenleri dövüp Türkiye'ye itti
EDİRNE'den yasa dışı yollardan geçtikleri Yunanistan'da sınır güvenlik ...
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni yeniledi
RADYO ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), şifresiz ve açık yayın yapılan ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva