Hadise, Belçika'da bir müzik yarışmasında jüri üyesi oldu
Hadise, Belçika'da bir müzik yarışmasında jüri üyesi oldu
Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, mazbatasını aldı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, mazbatasını aldı
Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran evleniyor
Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran evleniyor
7 Aralık 2022 Çarşamba - 10:12

Robot Süpürgede Tercihiniz Ne Olmalı?

Ev temizliği oldukça detaylı bir konudur. Geleneksel süpürgeler ağır, gürültülü, birbirine dolanmış ipler, kablolar ile karışıktır ve en önemlisi, temizlik maceralarını bir çile haline getirmek için emek gerektirir.

Robot Süpürgede Tercihiniz Ne Olmalı?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Yüksek ses nedeniyle talep üzerine çalıştırılamaz ve bu sorun olabilir. Ancak teknoloji donanımlı elektrikli süpürge robotları bu duruma son verdi. Son teknoloji ürünü robotik elektrikli süpürgeler, yalnızca endişelenecek kablo veya hortum olmadığı için kullanışlı olmakla kalmaz, aynı zamanda etrafta kimse yokken bile algılama alanını otomatik olarak temizler. En iyi robot süpürge genel olarak hem silip hem süpüren modellerdir.

Bu elektrikli süpürgeler, bir uzaktan kumanda veya akıllı telefon uygulaması kullanılarak koltuğunuzdan kontrol edilebilir. Bu, çocuğun sorunsuz ve yorulmadan süpürme oynamasına izin verir. Robot elektrikli süpürgeler, yiyecek kırıntılarından evcil hayvan tüyü ve toza kadar her şeyi kapsayan inanılmaz derecede kullanışlı temizlik yardımcılarıdır. Temel olarak, robot elektrikli süpürgelere bakarsanız, diğer tüm elektrikli süpürgelerle aynı mantıkla çalışırlar. Tek fark, girdiğiniz komut dâhilinde tüm işleri sizin yapmanızdır. Başka bir deyişle, robot elektrikli süpürge, evinizi zahmetsizce temizlemenize yardımcı olan akıllı bir makinedir. Robot süpürge alırken nelere dikkat edilmeli sorusunu soran kullanıcıların öncelikle ihtiyaçlarını düşünmeleri gerekmektedir.

İşlevsellik açısından son derece kullanışlı olan elektrikli süpürgeler daha yeni yeni popüler oldu ama sandığınızdan daha akıllılar! Temizleme tamamlandığında veya şarj düşük olduğunda otomatik olarak şarj istasyonuna geri döner. Bazı modellerde kendi kendine hazne boşaltma özelliği de bulunur. Ayrıca program özelliği, Wi-Fi ağınıza bağlı elektrikli süpürgenizi evde olmasanız bile uzaktan kontrol etmenize veya her seferinde belirli bir alanı otomatik olarak temizlemesine olanak tanır. Birçok robot elektrikli süpürgenin, bir alanı temizleyen otomatik bir modu vardır. Robot süpürge tavsiye alacaksanız eğer bu modu olan bir süpürge tercih etmeniz sizin yararınıza olacaktır. Bu seçenek, akıllı uygulama, uzaktan kumanda veya robot süpürge üzerindeki mevcut düğme aracılığıyla etkinleştirilebilir. Çoğu robot elektrik süpürgesi bir program dâhilinde çalışır, bu nedenle belirli zamanlarda veya evde olmadığınızda temizlik yapmak size büyük faydalar sağlayabilir.

Temizlik Seçenekleri ve Navigasyon

Birçok robot elektrikli süpürge, farklı yüzeylerde en verimli sonuçlar için emme ve temizleme işlevlerini otomatik olarak veya sahibi tarafından girilen verilere göre değiştirme olanağı sunar. Ayrıca, belirli bir mekânda daha yoğun bir temizliğe ihtiyacınız varsa, yoğun seçeneğini kullanarak detaylı ve derinlemesine bir temizlik gerçekleştirebilirsiniz. En iyi robot süpürge modellerinde navigasyon çok gelişmiş olmaktadır. Aynı alanı gerektiği gibi bir veya iki kez süpürecek şekilde ayarlanabilir. Sadece duvarın kenarlarını temizlemek istiyorsanız robot elektrik süpürgesine istediğiniz komutu girebilirsiniz ve sadece belirtilen alanı temizleyecektir. Pek çok insan akıllı elektrikli süpürge robotlarının nasıl hareket ettiğini ve merdivenlerden nasıl düşmediğini merak etmektedir. Bu en ilginç konunun sihirli cevabı "navigasyon".

 Robot elektrikli süpürgeler komutla çalışır, ancak temizlik yapmak için çevrelerinin farkında olmaları gerektiği açıktır. Masa ayakları ve mobilyalar gibi engellere çarpma veya merdivenlerden düşme riski vardır. Bu durumda vakum robotu hiç çalışmayacaktır. Navigasyon konusunda en hızlı ve gelişmiş modeller xiaomi mop pro’dur. Ayrıca Roborock s7 modelinden itibaren tüm Roborock modelleri navigasyon ve derin temizlik konusunda kendi klasmanında bir numarada yer almaktadır. Kısacası en iyi robot süpürge roborock s7 sonrası çıkan modellerin hepsi diyebiliriz.

Ayrıca şu anda piyasada bulunan onlarca markanın yüzlerce süpürge modeli bulunmaktadır. Özellikle xiaomi markasının ürettiği 20’den fazla model bulunmaktadır. Bunun sebebi her bütçeye uyun ve herkesin ihtiyaçlarını karşılayacak bir model çıkartma isteğidir. Hangi robot süpürgeyi almalıyım diyenler için seçenek oldukça fazladır.

 
Serebral palsili Selim, engelleri şiirle aşıyor
 
Kartal Kayra Yılmaz: Beşiktaş'a en iyi şekilde dönmek istiyorum
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hurda Bakır Fiyatları
Dünyada en çok kullanılan metal gruplarından olan Bakır, geçmişten günümüze ...
PUBG Mobile UC için Güvenilir Adres: Kopazar!
PUBG Mobile, mobil platformundaki oyuncuların en çok oynadıkları oyunlar ...
Diş ipi kullanmalı mıyız?
Gün içerisinde yediğimiz yemekler ile beraber hemen dişlerimizi de fırçalarız. ...
 
Kaliteli, Modern ve Estetik Çelik Kapı Modelleri
Çelik kapı modelleri ev ve konutlar için tasarlanmış farklı özelliklerde ...
Düğün Paketleri
Düğün paketleri, düğün paketi modelleri, 3'lü ve full düğün paketleri ...
Araç Kiralama
Uçak yolculuklarınız ve şehirler arası yolculuklarınızda konforlu deneyim ...
 
Sağlık Turizminde Yeniden Pazarlamanın Gücü Nedir?
Sağlık turizmi, seyahat endüstrisinin büyüyen bir sektörü olara karşımıza ...
Kullanışlı ve Şık Deri Halılar
Evlerin en önemli eşyaları arasında olan halılar yer döşemesinin vazgeçilmez parçasıdır.
Dekoratif Radyatör Nedir? Dekoratif Radyatör Modelleri
İnsan hayatının gerekliliklerinden bir tanesi olan ısınma, eskiye göre ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yakınlaşma olur mu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva