Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
25 Aralık 2016 Pazar - 18:29

Ruhi Beşiktaş'tan zehir zemberek açıklamalar

“Para aldı diyenler şerefsizdir, alçaktır, müfteridir...”

Ruhi Beşiktaş tan zehir zemberek açıklamalar
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Aliseydi KARAGÖZ / GÜN HABER
 
CHP Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Sözcüsü iken bu görevden alınan ve bir süre sonra da partisi CHP'den istifa eden Ruhi Beşiktaş, rozet takıp AKP’ye geçtikten sonra hakkında yazılanlara ağır cevaplar verdi.  Geçtiğimiz cumartesi günü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından Antalya Erdem Beyazit Kültür Merkezi'nde yapılan törenle, AKP 'ye geçen Meclis Üyesi Ruhi Beşiktaş, zehir zemberek açıklamalar yaptı.
 
Gün Haber'den Aliseydi Karagöz'e konuşan AKP'nin Antalya Büyükşehir Meclis Üyesi Ruhi Beşiktaş, AKP'ye geçişi ile ilgili olarak para aldığı yolundaki o iddialara sert tepki gösterdi.
 
Beşiktaş, “Benim AKP'ye geçişim ile ilgili olarak para aldığım yolunda asılsız dedikodular yapılmaktadır. Bu lafları çıkartan şerefsizdir, alçaktır, müfteridir. Bu konuda zerre kadar bir şey bulsunlar, ben siyaseti değil, kendimi gidip cumhuriyet meydanında asarım. Bu lafları çıkaranlar beni çekemeyenlerdir. Benim her şeyim ortada. Eşim devlet memuru bizim yaşantımız belli. Bunlar iftiradır” diye konuştu.
 
AKP'de insana değer veriyorlar.
 
AKP'de insana değer verdiklerini belirten Ruhi Beşiktaş, “AKP'de insanı dinliyorlar. Bir il başkanımız var, bir insan bu kadar mütevazı olur. Bir insan bu kadar mı iyi olur. Güven kokmalı insan. Ben il başkanımızın yanında bir güven kokluyorum. Bana güven veriyor “ dedi.
 
AKP Meclis Üyesi Ruhi Beşiktaş konuşmasını şöyle sürdürdü;
 
Gün birlik ve beraberlik günüdür
 
“Ben bugüne kadar en ufak şaibeye bulaşmamış, en ufak bir yolsuzlukla adı anılmamış, çalışkan, dürüst, ailevi yaşantısı ile bütün siyasetçilere örnek olmuş bir insanım. Ne yazı ki ülkemiz üzerinde kirli oyunlar oynanıyor. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyerek bu vatan için, el ele, omuz omuza vererek bu kirli oyunları bozma günü olduğuna inanıyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, Türkiye'yi ileriye götürecek, çağ atlatacak, refaha kavuşturacak, bizi bu terör belasından ülkeyi kurtaracak kadroların şuanda AK Parti’de olduğunu görüyorum. Onun AKP'nin karşısındaki siyasi partilerin şuanda hiçbir şey yaptığını görüyorum. Bu nedenle AK Parti içinde siyaset yapmaya karar verdim. İnandığım için, güvendiğim için siyasi hayatımı bundan böyle AK Parti’de sürdüreceğim. AKP'ye geçişim bundan ibarettir. Bunun dışında başka bir şey yoktur.”
 
Bu lafları çıkartan şerefsizdir, alçaktır, müsterihtir...
 
“Benim AKP'ye geçişim ile ilgili olarak para aldığım yolunda asılsız dedikodular yapılmaktadır” diyen Beşiktaş şöyle devam etti:

“Bu lafları çıkartan şerefsizdir, alçaktır, müfteridir. Bu konuda zerre kadar bir şey bulsunlar, ben siyaseti değil, kendimi gidip cumhuriyet meydanında asarım. Bu lafları çıkaranlar beni çekemeyenlerdir. Benim her şeyim ortada. Eşim devlet memuru bizim yaşantımız belli. Bunlar iftiradır. Çamur at izi kalsın. Kötü söz sahibinindir. Ben meclis üyesi olmak için 10 yıl bekledim. Ben CHP'de yerleri süpürdüm. 7-8 yıl CHP'nin kapısını açıp kapattım. Emek harcadım. Koştum. Zamanımı hizmete ayırdım. Ben 5 tane CHP il başkanı ile çalıştım. Çıksınlar o il başkanları konuşsun, bir tane benim hakkımda kötü bir laf edemezler. Çünkü ben dürüst namuslu ve aynı zamanda çalışkan bir siyasetçiyim.”
 
Herkese çok teşekkür ediyorum...
 
“Ben buradan sizin aracılığınız ile beni onore eden, Antalya'ya gelerek benim rozetimi takan, Antalya'nın ve Türkiye'nin medarı iftiharı sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na, Antalya'nın şehri emini, hizmetin ustası, Antalya'yı bir şantiyeye çeviren, adam gibi adam Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Menderes Türel'e, tanımaktan onur ve gurur duyduğum, AK Parti il başkanımız sayın Rıza Sümer'e, Konyaaltı AK Parti ilçemizde beni kucaklayan dostane tavırlarını benden esirgemeyen Konyaaltı ilçe Başkanım Mehmet Rıfat Durukan'a, büyükşehir meclisinde beni yalnız bırakmayan, ilgi ve alakaları ile beni destekleyen, bütün belediye başkanlarıma, bütün meclis üyelerime, Gazipaşa'dan Kaş'a kadar tüm AK parti teşkilatlarımıza, saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum. Hepsine çok teşekkür ediyorum.”
 
Akaydın döneminde yolcu gemisi 5 yıl yattı
 
“Antalya bazında örnek vereyim sizlere… CHP içerisinde kaç tane kulis yapan ayrı ayrı bölge var. Parti bir bütünlük içerisinde değil. Bir parti böyle olmaz. Bir partide bir tane lider olur. Her kafadan ayrı sesler çıkıyor. Geçen dönem Mustafa Akaydın döneminde limana yolcu gemisi indirdik, o üç tane gemi orada, 5 yıl boyunca yattı. Bir Kemer'e götürüp getiremedik. Fakat Menderes başkan geldikten sonra, gemiler çalışmaya başladı. İşte hizmet bu.”
 
Büyükşehir binası ölümüne terk edildi.
 
“Bir dönem önce, Büyükşehir Belediye binasını Menderes başkanımız yaptı, emek harcadı, daha sonra o binayı tam 5 yıl şahsi duygularla Mustafa Akaydın ölümüne terk etti. Menderes Başkanımız göreve geldikten sonra şimdi hizmete açıldı. Bir bina bu kadar güzel olamaz. Gitsinler görsünler. Eski belediye binamızın yerini de yeşil alan ve müze yapıp halkımızın hizmetine açacağız.”
 
AKP'de insana saygı var.
 
“İl başkanımız projeleriniz varsa getirin diyor. Bunu bana bugüne kadar bir tane CHP il başkanımız söylemedi. Başkanımızın telefonları 24 saat açık, gece gündüz… İstediğimiz saatte il başkanımıza ulaşabiliyoruz. Saygı ve sevgi var. Ben bundan sonra Gazipaşa'dan Kaş'a kadar bütün teşkilatımızı tek tek gezerek hizmet etmeye devam edeceğim."
 

 
AGC ödülleri sahiplerini buldu
 
akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Nadi 26 Aralık 2016 Pazartesi 23:22

Senin gibi partiyi satıp gidenler orada da bir zaman sonra kızağa alınıyorlar haberin olsun, o zaman sana neremizle güleceğiz tahmin edersin !!!!

Yorumu oyla      5      3  
Yusuf 26 Aralık 2016 Pazartesi 21:50

Bence kararına saygı duyup destek olmalıyız.

Yorumu oyla      3      6  
Mustafa 26 Aralık 2016 Pazartesi 13:42

Sana verdiğim oyumu ver.Ne cehenneme gidersen git. Ben oyumun peşindeyim ruhi

Yorumu oyla      10      4  
chp 26 Aralık 2016 Pazartesi 12:42

sen ön secimden çık partine ihanet et sonrada saga sola laf at, ekime kadar yolun var

Yorumu oyla      9      4  
umut 25 Aralık 2016 Pazar 22:52

Bu sene nasıl olsa zeytinyağı ucuzladı.İstediğin kadar istediğin yerde kullanabilirsin..))).((((.

Yorumu oyla      8      5  
İSMAİL KOÇ 25 Aralık 2016 Pazar 19:17

Sizin beyanınızı dikkate alarak yorum yapmam gerekirse; CHP de sizi insan bilmişler ve gereken değeri vermişler. Nitekim, Belediye Meclis Üyesi seçmişler. Bu görevinizin önemi nedeniyle yeni partinizde itibar gördüğünüzü tahmin etmelisiniz. Sizin için hayırlı olur inşallah.

Yorumu oyla      6      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'nin Antalya için GAF projesi
CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Antalya Gençlik Kolları, Gençlik Akdeniz ...
MHP Muratpaşa’da teke düştü
Antalya Muratpaşa Belediye Meclisi’nin MHP’li üyesi Adnan Vücudi Özen partisinden istifa etti.
8 vekil için zorla getirilme kararı
Yargılandıkları KCK ana davasında daha önce haklarında çıkarılan mahkemeye ...
 
Kardeş Kılıçdaroğlu oturma eyleminde
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aydın'ın Didim İlçesi'nde oturan ...
Bahçeli'ye sürpriz görev
AKP Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için ne dedi?
CHP Tunceli yönetimi istifa etti
CHP Tunceli İl Yönetim Kurulu'nun asil ve yedek üyeleri, İl Başkanı Ali ...
 
Kılıçdaroğlu'nun danışmanına FETÖ gözaltısı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Doç. Dr. Fatih Gürsul, ...
Kılıçdaroğlu'na şok tweet
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Adana’daki mitingde tutuklanan Cumhuriyet ...
Abdullah Gül parti kuracak
Akit TV, Abdullah Gül’ün AKP’li bazı kritik isimleri de yanına alarak ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva