Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Başkan Kotan'ın ilk ziyareti Kaymakam Köse'ye
Başkan Kotan'ın ilk ziyareti Kaymakam Köse'ye
Antalya'da ekolojik yaşama can suyu
Antalya'da ekolojik yaşama can suyu
Bahar: Faiz artışları konut satışlarını olumsuz etkiledi
Bahar: Faiz artışları konut satışlarını olumsuz etkiledi
25 Kasım 2019 Pazartesi - 13:07

Rus kadını tek eliyle boğmuş

ANTALYA'da, cinsel ilişkiye girmek istediği Rus vatandaşı Yuliia Bilohub'u (42) boğduğu iddiasıyla tutuklanan Özgür Tandoğan (28) hakkında 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu, 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan 10 yıla kadar, 'nitelikli yağma' suçundan da 15 yıla kadar hapis cezası istendi.

Rus kadını tek eliyle boğmuş
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Davanın iddianamesinde, Tandoğan'ın, kendisine direnen kadını bir eliyle boğarken, diğer eliyle de cinsel istismarda bulunduğu anlatıldı.

Muratpaşa ilçesinde 3 Eylül akşamı, Özgür Tandoğan, Ukrayna asıllı Rus vatandaşı Yuliia Bilohub ile tanıştı. İkili bir eğlence merkezine giderek, alkol aldı. İlerleyen saatlerde de eğlence merkezinden çıkıp, Konyaaltı Sahili'ndeki ağaçlık alana gitti.

Çevredekiler ise bir kadın ile bir erkeğin elektrik trafosu arkasında kavga ettiğini görünce durumu devriye görevindeki bekçilere haber verdi. Tarif edilen yere gelen bekçiler, Tandoğan'ı, üstünde kıyafet olmayan Yuliia Bilohub'ın başına oturmuş halde buldu. Özgür Tandoğan'ı kaldıran bekçiler, kadının hayatını kaybettiğini fark etti. Gözaltına alınan Tandoğan'ın üzerinden kadına ait saat, küpe ve yüzük çıktı. Çeşitli suçlardan sabıka kaydı bulunan Tandoğan'ın denetimli serbestlik kapsamında imza yükümlülüğü olduğu belirlendi. Tandoğan, sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede, sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

İDDİANAME KABUL EDİLDİ

Cinayetle ilgili soruşturmayı tamamlayan Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, Özgür Tandoğan hakkında 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu hapis, 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan 10 yıla kadar, 'nitelikli yağma' suçundan da 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırladı. Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede, şüpheli ile Ukrayna uyruklu Rus vatandaşı Yuliia Bilohub'un, saat 20.30 sıralarında Cumhuriyet Meydanı'nda tanışıp, eğlence merkezine gittikleri belirtildi. Alkol alan ikilinin saat 02.30 sıralarında, ıssız olan varyant bölgesinden aşağıda kalan Beach Park içerisindeki bir alana gittikleri ve burada bir trafonun arkasına geçtikleri anlatılan iddianamede, şunlar kaydedildi:

"Şüpheli ve maktul arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıkmıştır. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine maktul olay yerinden ayrılmak istemiştir. Ancak şüpheli maktulü tokatlayarak, zorla cinsel ilişkiye girmeye çalışmıştır. Şüpheli, maktulü darbederken üzerindeki değerli eşyaları da zorla almıştır. Bağıran maktulü etkisiz hale getirmek isteyen şüpheli, bir eliyle kadına cinsel istismarda bulunurken, diğer eliyle de boğazını sıkmak suretiyle, nefessiz bırakıp ölümüne sebebiyet vermiştir. Şüphelinin böylece 'kasten öldürme' suçunun yanında maktule yönelik 'nitelikli cinsel saldırı' ve 'nitelikli yağma' suçlarını işlediği anlaşılmıştır."

BEKÇİLERİN İFADESİ

İddianamede, olaya müdahale eden bekçilerin ifadelerine de yer verildi. Bekçiler ifadelerinde, şüpheliyi yerde hareketsiz yatan kadının yanında otururken yakaladıklarını, saldırganın kendilerini görünce toparlanmaya çalıştığını söyledi. Özgür Tandoğan'ın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

ANTALYA'DA, CINSEL ILISKIYE GIRMEK ISTEDIGI RUS VATANDASI YULIIA BILOHUB'U (42) BOGARAK OLDUREN OZGUR TANDOGAN (ORTADA) HAKKINDA 'KASTEN OLDURME' SUCUNDAN OMUR BOYU HAPIS ISTEMIYLE IDDIANAME HAZIRLANDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA, CINSEL ILISKIYE GIRMEK ISTEDIGI RUS VATANDASI YULIIA BILOHUB'U (FOTODAKI) BOGARAK OLDUREN OZGUR TANDOGAN HAKKINDA 'KASTEN OLDURME' SUCUNDAN OMUR BOYU HAPIS ISTEMIYLE IDDIANAME HAZIRLANDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA, CINSEL ILISKIYE GIRMEK ISTEDIGI RUS VATANDASI YULIIA BILOHUB'U (42) BOGARAK OLDUREN OZGUR TANDOGAN HAKKINDA 'KASTEN OLDURME' SUCUNDAN OMUR BOYU HAPIS ISTEMIYLE IDDIANAME HAZIRLANDI. (OLAY YERI)(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

 

 

Etiketler:
 
İbradı ve Akseki'de film çekiliyor
 
Döşemealtı'nda çiftlik hayatı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İbradı ve Akseki'de film çekiliyor
AV esnasında kaybolmuş bir orman mühendisinin dramının konu alındığı Karanlık ...
Kadına şiddette atasözleri uyarısı
ANTALYA Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, bazı atasözü ve deyimlerin kadına ...
TRT programcısı genç akademisyenin albüm heyecanı
Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Geleneksel Türk Müziği ...
 
Antalyalı Cansu, Ermenistan'dan ödülü kaptı geldi
AKDENİZ Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuarı yarı zamanlı 6. sınıf ...
CHP'li başkanın evdeki hesabı çarşıya uymadı
ANTALYA'da yerel seçimden iki gün önce ortaya çıkan Büyükşehir Belediyesi ...
Antalya'da 'jigolo çetesi'ne operasyon: 19 gözaltı
ANTALYA'da, internet sitesi kurup, zengin kadınlarla para karşılığı birlikte ...
 
'Şehrazat' balesi son kez sahnede
ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (DOB), Nikolay Rimsky Korsakov'un tek perdelik ...
3,5 milyon liralık uyuşturucuya 3 tutuklama
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda ...
Eğitimciler Tenis Turnuvası sonuçlandı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde düzenlenen 24 Kasım Eğitimciler Tenis Turnuvası sona erdi.
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva