Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
25 Ekim 2021 Pazartesi - 17:12

Saadet, Türel'in projesine destek çağrısı yaptı

SAADET Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, AK Partili eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Manavgat suyunun Antalya'ya taşınmasıyla ilgili projesinin doğru olduğunu belirterek, destek çıkılması çağrısında bulundu.

Saadet, Türel in projesine destek çağrısı yaptı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Saadet Partisi Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı 'Umut elimizde yeşerecek' projesi kapsamında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, İl Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Güler, Büyükşehir Belediyesi Saadet Partisi Meclis Üyesi Mehmet Manavoğlu ve çok sayıda partili katıldı. Zübeyde Güler, doğayı yeniden yeşertmeyi umut ettiklerini, yeşil üreten, güçlü, mutlu yaşanabilir bir Türkiye için çalıştıklarını söyledi.


SAADET PARTISI ANTALYA IL KADIN KOLLARI BASKANLIGI 'UMUT ELIMIZDE YESERECEK' PROJESI KAPSAMINDA BASIN TOPLANTISI DUZENLEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

UMUT ELİMİZDE YEŞERECEK

İl Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Güler, kaybedilen değerler ve güzelliklerin yeniden kazanılması için ülke genelinde fidan kampanyası başlattıklarını anlattı. Güler, “Ülke olarak son yıllarda ve özellikle geçtiğimiz yaz aylarında, ciddi boyutta orman yangınları yaşadık. Günlerce süren yangınlar karşısında adeta canımız yandı. Bununla birlikte yine ülkemiz, bir grup şirketin çıkarları için beton uğruna büyük bir yeşil alan kaybına uğradı. Doğa üzerinde meydana gelen tahribat açılan yara gittikçe derinleşti. Ancak biz bu yarayı birlikte sarabileceğimize, doğayı yeniden onarabileceğimize inanıyoruz. Yanan ormanlarımızı mahvedilen doğayı hep birlikte yeşerteceğimizi umut ediyoruz. Necmettin Erbakan Umut Ormanı'nda yeniden yeşertebileceğimizi ifade ediyoruz. Adalet, huzur, gelecek ve ülkemiz için 'Umut elimizde yeşerecek' diyoruz" dedi.

SAADET PARTISI ANTALYA IL KADIN KOLLARI BASKANLIGI 'UMUT ELIMIZDE YESERECEK' PROJESI KAPSAMINDA BASIN TOPLANTISI DUZENLEDI. (RAMAZAN DUZEN) (FOTO:ANTALYA-DHA)

MANAVGAT SUYU ANTALYA'YA KAZANDIRILMALI

Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen ise 2019 yılında Türkiye'de 75 bin hektar ormanlık alanın zayi olduğunu, 2021 yılında sadece Manavgat yangınında 55 bin hektar alanın yok olduğunu anlattı. 3 yıldır Manavgat suyunun Antalya'ya kazandırılması gerektiğini vurguladıklarını belirten Düzen, “Özellikle Karacaören suyunu içme suyu olarak getirmenin asla kabul edilemez olduğunu ifade ediyoruz. Yapılan araştırmalara göre Karacaören suyu temiz değildir. Mermer, tarım ve insani atıklar nedeniyle birçok sebepten dolayı bu su temiz su değildir. Arıtma tesisinin kurulumu yetmez. Cumhurbaşkanımız devletin yetkilileri tarafından yanlış bilgilendiriliyor. Dolayısıyla bu projenin derhal iptal edilmesi Manavgat suyunun Antalya'ya kazandırılması lazım" dedi.

TÜREL'İN PROJESİNE DESTEK İSTEDİ

Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Manavgat suyu projesinin Antalya'ya getirilmesiyle alakalı taahhütü olduğunu ve bu rakip olmasına rağmen doğru bir proje olduğunu vurgulayan Ramazan Düzen, “Sayın Başkan İbrahim Ethem Taş olmak üzere bütün idarecilere sesleniyorum. 2 dönem Büyükşehir Belediye Başkanınız olan, bir dönem mahalli idarelerden sorumlu genel başkan yardımcısı olan Menderes Türel'in projesine niçin destek çıkmıyorsunuz. Kaldı ki bu proje bizim projemizdi. O su buraya gelmiş olsa Alanya'nın ovalarından Kemer ovalarına kadar bütün ilçelerimizde her bir hanede şaşal su parkesinde 200 yıla yetecek şekilde suyumuz olacak" diye konuştu.

SAADET PARTISI ANTALYA IL KADIN KOLLARI BASKANLIGI 'UMUT ELIMIZDE YESERECEK' PROJESI KAPSAMINDA BASIN TOPLANTISI DUZENLEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

'YANGINA ANINDA MÜDAHALE EDİLEBİLİRDİ'

Ramazan Düzen, “Bu proje hayata geçmiş olsaydı, Manavgat yangını anında sönecekti. O boruların yapılması halinde 1'er kilometrelik 500 metrelik aralıklı istasyonlarda vanaların açılması ve arazözlerin monte edilmesi suretiyle bu yangına anında müdahale edilebilirdi. Bir kozalak bile bomba etkisi yarattı. Bu Antalya için olmazsa olmazdı" dedi.

SAADET PARTISI ANTALYA IL KADIN KOLLARI BASKANLIGI 'UMUT ELIMIZDE YESERECEK' PROJESI KAPSAMINDA BASIN TOPLANTISI DUZENLEDI. (ZUBEYDE GULER) (FOTO:ANTALYA-DHA)

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)-

 
'Fenomen davulcu' boş sandalye ile güreşti
 
Kemer'de, Cumhuriyet Bayramı'nda Haluk Levent sahne alacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Topaloğlu, Beyaz Baston Derneği üyeleriyle buluştu
KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya Beyaz Baston Görme Engelliler ...
Antalya OSB'den AGC'ye destek
ANTALYA Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş ile Antalya Organize ...
Deniz yüzeyindeki anıt mezarda 'fotoğraf' turizmi
ANTALYA'nın Demre ilçesine bağlı Kekova'nın merkezi Üçağız Mahallesi'nde ...
 
7 Rus turist Antalya'da orman yangını çıkarmaktan tutuklandı
ANTALYA'nın Konyaaltı ilçesinde kamp sırasında yaktıkları ateşle orman ...
'Dans teklifi' cinayeti sanığına, indirimsiz müebbet istendi
ANTALYA'da 5'inci kez dans teklifinin reddedilmesi üzerine eline bıçak ...
Serik'te zeytin hasadı başladı
SERİK İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Çömezoğlu, ilçede yaklaşık 25 ...
 
Eğitimde 'ahenk' dönemi
ANTALYA Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde il genelinde tüm ...
Polisten kaçan sürücünün otomobilinde uyuşturucu bulundu
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde sürücüsünün polisin 'dur' ihtarına uymayıp, ...
Şiir gecesinde 315'inci buluşma
ANTALYA'da 27 yıldan beri şairleri, şiir severleri bir araya getiren 'Dolunay'da ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva