Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
7 Ekim 2021 Perşembe - 11:17

Sadettin Saran: En güzel cevabı, oyuncularımız sahada verecektir

Sadettin Saran, Olympiakos Başkanı Vangelis Marinakis'in Fenerbahçe maçı sonrasında yaptığı açıklamalarla ilgili, "Yakışıksız, saçma sapan, lüzumsuz bir açıklamaydı. O seviyelere inip, lüzumsuz açıklamalar yapmaya gerek yok. En iyi cevabı oyuncularımız orada inşallah verir" dedi.

Sadettin Saran: En güzel cevabı, oyuncularımız sahada verecektir
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Olympiakos Başkanı Vangelis Marinakis'in Fenerbahçe maçı sonrasındaki açıklamalarından, milli takımdaki değişimden çıkardığı kitabın içinde yer alan hayatının dönüm noktalarına kadar birçok konuda Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Olympiakos Başkanı Vangelis Marinakis'in, Fenerbahçe'yi mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalara değinen Sadettin Saran, "Fenerbahçe Kongre üyeliğinden önce bir vatandaş, bir spor adamı olarak son derece yakışıksız, saçma sapan, lüzumsuz bir açıklamaydı. O seviyelere inip, lüzumsuz açıklamalar yapmaya gerek yok. En iyi cevabı oyuncularımız deplasmanda inşallah verir. Daha önce Olympiakos'a basketbolda çok güzel bir ders verildi. Aynı başkan oyuncuları otobüsle göndermişti" şeklinde konuştu.

"TARAFTARIN SABIRLI OLMASI LAZIM"

Fenerbahçe'nin en güçlü şampiyon adaylarından birisi olduğunu söyleyen Saran, "Takımda şu anda iyi bir gidişat var. Özellikle ön taraftar oyuncular uyum sağlarsa şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriyiz. Tam olarak oturmadı ama iyiye gidişat var. Geçen seneden çok daha iyiyiz. Çok daha iyi oynuyoruz. Taraftarın sabırlı olması ve takıma destek vermesi lazım. Tabii ki veriyorlar ve buna devam etsinler. Zaten görülüyor, en güçlü aday biziz" diye konuştu.

"MİLLİ TAKIMDA DEĞİŞİM ZAMANIYDI" 

Milli takımdaki teknik direktör değişikliğine de değinen Saran, şöyle konuştu:

"Mili takımda bence bir değişim zamanıydı. Güzel bir değişim oldu. Genç, dışardan bir hoca. Bence yerinde bir karar. İnşallah Norveç maçıyla güzel bir çıkış yakalar."

"BURADAKİ TEMEL AMAÇ BEN YAPTIM SİZ DE YAPABİLİRSİNİZ DEMEKTİ"

Çıkarttığı 'İçindeki dağı aş' adlı kitabında gençlere deneyimlerini aktardığını belirten Saran, "Daha önce gençler üniversitelere davet ediyordu. Sonrasında 'kitap kitap' diye bir baskı oluştu. Çok niyetim ya da düşüncem de yoktu ama gençler isteyince hayatımda birtakım yaşadıklarımı, başarılarımı, başarısızlıklarımı anlattım. Buradaki temel amaç ben yaptım siz de yapabilirsiniz demekti. Hayallerinizin önüne kimsenin geçmesine izin vermeyin, umutsuzluğa kapılmayın dedim. Çünkü, gençlerin ileriye dönük bazı kaygıları var. Onları giderme amaçlı yazdım. İnşallah faydalı olur. Atatürk'ün bir lafı vardır. Umutsuz durum yoktur, umutsuz insan vardır. 'Ben hayatımın hiçbir bölümünde umutsuzluğa kapılmadım' diyor Atatürk. Bunu da hatırlatarak pozitif olmaları için umut vermeye çalışıyorum. Kaybedenlerle, kazananlar arasında bazı farklar var. Kaybedenler her zaman geçmişte yaşar ve vaktim yok, yarın yaparız gibi bahaneler üretir. Bunlardan uzak durmalarını ve önlerine bakmalarını öneriyorum. Bu kitap herhalde ilk ve son olacak. İnşallah bu faydalı olsun da sonrasında düşünürüz" ifadelerini kullandı.

"BENİM ÇOK ZOR KARARLARIM OLDU"

Hayatında çok kez zor kararlar vermesi gerektiğine değinen Sadettin Saran, "Birkaç tane örnek aldığım insan var. Bunlardan bir tanesini tartışmasız dünyanın en büyük liderlerinden birisi Atatürk. Aziz Sancar'ı çok beğeniyorum. Müthiş bir başarı. Türkiye'nin son zamanlardaki en büyük gurur kaynağı. Son derece de mütevazi. Aynı şekilde Warren Buffett'ı da Amerika'da senelerce takip ettim. Genelde bu isimler. Büyüdükçe, küçülmeyi bilen insanlar. Benim çok zor kararlarım oldu. Amerika'da çok iyi bir işim vardı üniversiteden sonra. Amerika'dan Türkiye'ye dönme kararı önemli bir karardı. Başlarda zorlansam da hayatımın önemli kararlarından birisi oydu. Ankara'dan İstanbul'a gelmek önemli bir karardı.  İş hayatında da ister istemez bazı riskler alıyorsunuz. O risklerin yüzde 50'den fazlası lehinize olunca durum da lehinize oluyor" şeklinde konuştu.

"O ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU İNSANA MÜTHİŞ BİR ENERJİ VERİYOR"

Down sendromlu çocuklarla bir araya gelerek çeşitli aktiviteler yapan Saran, "Bu bizim hayatımızın önemli bir parçası. Topluma geri verme düşüncesi. En büyük yatırım, iyiliğe yapılan yatırımdır. Biz bu dünyada kiracıyız. Bunu hep söylerim. Gelip, geçeceğiz. Önemli olan kalıcı bir şeyler yapabilmek. Biz de bir şeyler yapıyoruz. Ben de bundan besleniyorum, keyif alıyorum. O çocukların mutluluğu insana müthiş bir enerji veriyor" dedi.

OLGUCAN KALKAN - SERHAN TÜRK / İSTANBUL,(DHA)

 
Tarih turizminin gözdesi Efes'te pandeminin izleri siliniyor
 
1923 Kaşspor'da yeni başkan İlyas Kahraman
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalyaspor'da 8 haftada 3 oyuncudan vazgeçilmedi
SÜPER Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'da ligde oynanan 8 maçta ...
Serik Belediyespor - Bodrumspor: 2-1
TFF 2'inci Lig Kırmızı Grup'un 6'ncı haftasında oynanan maçta Serik Belediyespor, ...
Serbest dalışta ilk günün şampiyonları madalyalarını aldı
TÜRKİYE Sualtı Sporları Federasyonu ev sahipliğinde Dünya Sualtı Aktiviteleri ...
 
Oğulcan Çağlayan, Peri Ispartalı ile nişanlandı
Galatasaray'da forma giyen futbolcu Oğulcan Çağlayan, Denizli'de düzenlenen ...
Antalyaspor Nuri Şahin'e emanet
Antalyaspor'da Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük görevine, kırmızı ...
Serbest Dalış Outdoor Dünya Şampiyonası başladı
TÜRKİYE Sualtı Sporları Federasyonu'nun (TSSF) ev sahipliği yaptığı Dünya ...
 
Antalyaspor'da Ersun Yanal dönemi sona erdi
Fraport TAV Antalyaspor'da teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayırdı.
İskenderunspor'da Ümit Karan ile yollar ayrıldı
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden İskenderunspor, puan kayıplarının ...
Antalyaspor, araya moralsiz girdi
SÜPER Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, sahasında Adana Demirspor ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva