Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme
Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
28 Aralık 2018 Cuma - 11:24

Sahiplendikleri bebeğin yaş günü heyecanı,evlilik yıl dönümlerini unutturdu

ANTALYA'da koruyucu aile olarak sahiplendikleri Yusuf Umut'un birinci yaş gününü kutlamak için hazırlık yapan Fahrettin ve Emine Çakan çifti, yaş günü kutlaması heyecanından, iki gün öncesindeki evlilik yıl dönümlerini unuttuklarını belirtti.

Sahiplendikleri bebeğin yaş günü heyecanı,evlilik yıl dönümlerini unutturdu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya'da pazarda kıyafet satarak geçimlerini sağlayan Fahrettin (49) ile Emine (43) Çakan çifti, 28 yıllık evlilikleri süresince çocuk sahibi olmak için tüm yöntemleri denedi. Doktorların çocuklarının olamayacağı yönündeki açıklamasının ardından çaresiz kalan aile, koruyucu aile olmak için Aile ve Sosyal Politikalar Antalya İl Müdürlüğü'ne başvurdu. Emine Çakan, geçen yıl rüyasında sevinçli bir haber alacağını ve çok mutlu olacağını gördü. Rüyayı gördüğü gecenin sabahında pazar tezgahlarını açıp kıyafet satmaya başlayan Çakan çiftine sevindirici haber, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden geldi. Başvurularına onay verilen Çakan çiftine, 6 aylık Yusuf Umut bebek teslim edildi.

İL MÜDÜRLÜĞÜNDE SÜRPRİZ YAŞ GÜNÜ KUTLAMASI

Geçen sürede Yusuf Umut büyüyerek gelişti. Çakan çifti bu süreçte Yusuf Umut'la kaynaşarak mutlulukları katlandı. Koruyucu baba Fahrettin Çakan, 26 Aralık'ta 1 yaşını dolduran Yusuf Umut için doğum günü kutlaması planladı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne fikrinden söz eden Çakan'a, İl Müdür Vekili Halil Atik, yaş günü kutlamasını il müdürlüğü binasında yapmayı teklif etti. İl Müdürlüğü binasındaki bekleme salonunu süslettiren İl Müdür Vekili Halil Atik, yaş pastayı da alarak aileyi davet etti. Takım elbise giydirilip kravat takılan Yusuf Umut, pasta üzerinde 1'inci yaşını temsilen yakılan mumun söndürülmesiyle alkışlar eşliğinde yeni yaşına girdi.

2018 YILINDA 41 ÇOCUK KORUYUCU AİLEYLE YUVAYA KAVUŞTU

İl müdürlüğü binasında böyle bir ekinlik düzenledikleri için çok mutlu olduklarını belirten İl Müdür Vekili Halil Atik, Çakan ailesinin 6 ay öncesine göre daha mutlu ve genç göründüğünü söyledi. Yusuf Umut'un da çok iyi büyütüldüğünü aktaran Atik, “Bu sene Yusufumuz'la birlikte 41 çocuğumuzu koruyucu ailesine teslim ettik. 41 kere maşallah diyoruz. Koruyucu aile kapsamında yuvalarını çocuklarımıza açan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Geçen 6 aylık sürede Yusuf Umut'la güzel anılar biriktirdiklerini belirten Fahrettin Çakan, anlatılamayacak kadar mutlu olduğunu söyledi. 10 yaş gençleştiğini ve hayata bakışının değiştiğini kaydeden Çakan, "Pazardan geldiğimde oğlum beni kapıda karşılıyor ya anlatamam. 28 yıldır özlemle beklediğim şeydi. Oğlumla iletişimim çok iyi, beni görmeden uyumaz. Babayı çok seviyor" dedi.

EVLİLİK YIL DÖNÜMLERİNİ UNUTTURDU

Yusuf Umut'u kucağına aldığından bu yana sadece onun için planlar yaptıklarını belirten Emine Çakan ise Yusuf Umut'un kendilerine her şeyi unutturduğunu söyledi. 6 aydır anlatılamayacak kadar güzel günler geçirdiklerini belirten Emine Çakan, “Biz yaşamıyormuşuz önceden. Keşke 28 yıl hiç beklemeseydik, önceden böyle bir şey yapsaydık. Yusufumuz akşam olunca babasının geleceği saati biliyor ve huysuzlanıyor. Her şeyimiz Yusuf Umut oldu. 24 Aralık bizim evlilik yıl dönümümüzdü. Yusuf Umut'un doğum gününü kutlayacağız diye o hazırlıklarla o heyecanla evlilik yıl dönümümüzü dahi unutmuşuz" diye konuştu.

ANTALYA'DA KORUYUCU AILE OLARAK SAHIPLENDIKLERI YUSUF UMUT'UN BIRINCI YAS GUNUNU KUTLAMAK ICIN HAZIRLIK YAPAN FAHRETTIN VE EMINE CAKAN CIFTI, YAS GUNU KUTLAMASI HEYECANINDAN, IKI GUN ONCESINDEKI EVLILIK YIL DONUMLERINI UNUTTUKLARINI BELIRTTI.(FOTO:ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA KORUYUCU AILE OLARAK SAHIPLENDIKLERI YUSUF UMUT'UN BIRINCI YAS GUNUNU KUTLAMAK ICIN HAZIRLIK YAPAN FAHRETTIN VE EMINE CAKAN CIFTI, YAS GUNU KUTLAMASI HEYECANINDAN, IKI GUN ONCESINDEKI EVLILIK YIL DONUMLERINI UNUTTUKLARINI BELIRTTI. AILE, IL MUDUR VEKILI HALIL ATIK ILE BIRLIKTE PASTAYI KESTI.(FOTO:ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA KORUYUCU AILE OLARAK SAHIPLENDIKLERI YUSUF UMUT'UN BIRINCI YAS GUNUNU KUTLAMAK ICIN HAZIRLIK YAPAN FAHRETTIN VE EMINE CAKAN CIFTI, YAS GUNU KUTLAMASI HEYECANINDAN, IKI GUN ONCESINDEKI EVLILIK YIL DONUMLERINI UNUTTUKLARINI BELIRTTI. IL MUDUR VEKILI HALIL ATIK, YUSUF'A HEDIYE VERDI.(FOTO:ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA KORUYUCU AILE OLARAK SAHIPLENDIKLERI YUSUF UMUT'UN BIRINCI YAS GUNUNU KUTLAMAK ICIN HAZIRLIK YAPAN FAHRETTIN VE EMINE CAKAN CIFTI, YAS GUNU KUTLAMASI HEYECANINDAN, IKI GUN ONCESINDEKI EVLILIK YIL DONUMLERINI UNUTTUKLARINI BELIRTTI. IL MUDUR VEKILI HALIL ATIK YUSUF'U KUCAGINA ALIP SEVDI.(FOTO:ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA)

Etiketler:
 
Uyuşturucuyu dedektör köpek 'Odin' yakaladı
 
Telefonda tartıştığı eski iş arkadaşını evinin önünde öldürdü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türk-iş; 2019 mücadele yılı
Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu Antalya İl Temsilciliği, TÜRK-İŞ’e ...
Mermer ocakları teleskopların ömrünü kısalttı
ANTALYA'da Saklıkent Kayak Merkezi'nin de bulunduğu alandaki mermer ocaklarının ...
Tarihi eserleri yurt dışına çıkaramadan yakalandı
ANTALYA'da Roma ve Bizans dönemine ait 128 tarihi eseri çeşitli yollarla ...
 
Çoban: Kanun öğretmene destek olmalı
EĞİTİM Bir Sen Antalya Şube Başkanı Mustafa Çoban, Öğretmenlik Meslek ...
'Romantika'ya alkış yağmuru
ANTALYA Çağdaş Türk Müziği Topluluğu', 'Romantika' adıyla verdiği yıl ...
Antalya'da örnek muhtar
ANTALYA'da mahalle muhtarı Halil Ay (40), mahallesinde yalnız yaşayan, ...
 
Antalya'da 100 bin yapı çürük ve riskli
ANTALYA Kent Konseyi'nce hazırlanan '2019 Yerel Seçimlerinde Kentin Öncelikleri' ...
Esnaf ve polis, şehitler için helva dağıttı
ANTALYA esnafı, Antalya polisi ve şehit yakınları, kentin en işlek caddelerinden ...
Cinsel istismardan aranan şüpheli tutuklandı
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde cinsel istismar suçundan kesinleşmiş 10 ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva