Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
Turizm Haftası'nda mezuniyet töreni
Turizm Haftası'nda mezuniyet töreni
Dizlerde ağrı, kireçlenme habercisi olabilir
Dizlerde ağrı, kireçlenme habercisi olabilir
Holding binasına ateş açıldı
Holding binasına ateş açıldı
10 Nisan 2020 Cuma - 11:49

Şampiyonlardan 'evde kal' çağrısı

KORONAVİRÜS nedeniyle müsabakaları ertelenen muay thai milli takımının dünya ve Avrupa şampiyonu sporcuları, evde antrenman yaparak, performansını koruyor. Dışarı çıkmadan antrenmanlarına devam eden milli sporcular, 'Evde kal. Sporla, sağlıklı kal' çağrısı yaptı.

Şampiyonlardan  evde kal  çağrısı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Dünyayı olumsuz etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle ulusal ve uluslararası müsabakaları ertelenen muay thai milli takımı sporcuları, antrenmanlarına evde devam ediyor. Koronavirüs tedbirlerine uyarak, dışarı çıkmamayı tercih eden dünya ve Avrupa şampiyonu sporcular, evlerini antrenman salonuna dönüştürdü. Evin salonu ya da odalarında ip atlayan, egzersiz hareketi ve gölge dövüşü yapan milli sporcular, antrenör Yasin Urlu gözetiminde telekonferans yöntemiyle çalışmalarını sürdürüyor. Evdeki antrenmanlarla performanslarını koruyup, salgın sonrası katılacakları ulusal ve uluslararası şampiyonalarda madalya kazanmayı hedefleyen milli sporcular, vatandaşlara 'Evde kal. Sporla, sağlıklı kal' çağrısı yaptı.

Antrenör ve milli sporcular hem sağlık hem de performansı korumak için sporcularıyla telekonferans yöntemiyle antrenman yaptıklarından bahseden muay thai milli takım antrenörü Yasin Urlu, "Sağlık için evimizde spor yaparak vakit geçiriyoruz. Siz de evinizde kalın sporla kalın" dedi.

Dünya şampiyonu Dilara Karabağ ile ablası milli sporcu Kübra Karabağ, vatandaşlara 'evde kal, sporla kal' çağrısı yaptı.

Türkiye şampiyonu milli sporcu Mert Burak Çetin ise "Koronavirüs nedeniyle zor geçen günlerde sağlımız için evde kal, sporla kal" diye konuştu.

Dünya şampiyonu Vatan Şahan Elmas ise sağlını korumak için evde kaldığını ve spor yaptığını anlattı. Elmas, "Evde kal sporla kal" sözleriyle, sağlık için dışarı çıkılmaması uyarısı yaptı.

Dünya şampiyonu Zeliha Nur Kamaç ile Avrupa şampiyonu Ayşin Özkılıç da evlerinde antrenman yaparken çektikleri görüntüyle "Evde kal, sporla kal' uyarısında bulundu.

Dünya şampiyonu milli sporculardan Eylül Sultan Taşgıran ise "Evde kal koronavirüsü muay tahi ile yen" dedi.

KORONAVIRUS NEDENIYLE MUSABAKALARI ERTELENEN MUAY THAI MILLI TAKIMININ DUNYA VE AVRUPA SAMPIYONU SPORCULARI, EVDE ANTRENMAN YAPARAK, PERFORMANSINI KORUYOR. DISARI CIKMADAN ANTRENMANLARINA DEVAM EDEN MILLI SPORCULAR, 'EVDE KAL. SPORLA, SAGLIKLI KAL' CAGRISI YAPTI.(AYSIN OZKILIC) (FOTO:ANTALYA-DHA)

KORONAVIRUS NEDENIYLE MUSABAKALARI ERTELENEN MUAY THAI MILLI TAKIMININ DUNYA VE AVRUPA SAMPIYONU SPORCULARI, EVDE ANTRENMAN YAPARAK, PERFORMANSINI KORUYOR. DISARI CIKMADAN ANTRENMANLARINA DEVAM EDEN MILLI SPORCULAR, 'EVDE KAL. SPORLA, SAGLIKLI KAL' CAGRISI YAPTI.(EYLUL SULTAN TASGIRAN ) (FOTO:ANTALYA-DHA)

KORONAVIRUS NEDENIYLE MUSABAKALARI ERTELENEN MUAY THAI MILLI TAKIMININ DUNYA VE AVRUPA SAMPIYONU SPORCULARI, EVDE ANTRENMAN YAPARAK, PERFORMANSINI KORUYOR. DISARI CIKMADAN ANTRENMANLARINA DEVAM EDEN MILLI SPORCULAR, 'EVDE KAL. SPORLA, SAGLIKLI KAL' CAGRISI YAPTI.(KUBRA KARABAG) (FOTO:ANTALYA-DHA)

KORONAVIRUS NEDENIYLE MUSABAKALARI ERTELENEN MUAY THAI MILLI TAKIMININ DUNYA VE AVRUPA SAMPIYONU SPORCULARI, EVDE ANTRENMAN YAPARAK, PERFORMANSINI KORUYOR. DISARI CIKMADAN ANTRENMANLARINA DEVAM EDEN MILLI SPORCULAR, 'EVDE KAL. SPORLA, SAGLIKLI KAL' CAGRISI YAPTI.(DILARA KARABAG) (FOTO:ANTALYA-DHA)

KORONAVIRUS NEDENIYLE MUSABAKALARI ERTELENEN MUAY THAI MILLI TAKIMININ DUNYA VE AVRUPA SAMPIYONU SPORCULARI, EVDE ANTRENMAN YAPARAK, PERFORMANSINI KORUYOR. DISARI CIKMADAN ANTRENMANLARINA DEVAM EDEN MILLI SPORCULAR, 'EVDE KAL. SPORLA, SAGLIKLI KAL' CAGRISI YAPTI.(MERT BURAK CETIN) (FOTO:ANTALYA-DHA)

KORONAVIRUS NEDENIYLE MUSABAKALARI ERTELENEN MUAY THAI MILLI TAKIMININ DUNYA VE AVRUPA SAMPIYONU SPORCULARI, EVDE ANTRENMAN YAPARAK, PERFORMANSINI KORUYOR. DISARI CIKMADAN ANTRENMANLARINA DEVAM EDEN MILLI SPORCULAR, 'EVDE KAL. SPORLA, SAGLIKLI KAL' CAGRISI YAPTI.(VATAN SAHAN ELMAS ) (FOTO:ANTALYA-DHA)

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) 

Etiketler:
 
İngiltere’de 101 yaşındaki adam koronavirüsü yendi
 
Galatasaray'ın efsanesi Ergün Penbe, Tarsus'ta gıda paketi dağıttı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
FTA Antalyaspor çalışmaları aksatmıyor
KORONAVİRÜS tedbirleri kapsamında evlerinden çıkmayan Fraport TAV Antalyaspor ...
Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna'dan çarpıcı açıklamalar
Fraport-TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, koronavirüs salgını ...
Fatma Uruk'a Meksika'da koronavirüs engeli
Dünya rekoru denemesine hazırlanan milli serbest dalışçı Fatma Uruk, gittiği ...
 
Chico, yeni imajıyla meydan okudu
KORONAVİRÜSE yönelik tedbir amacıyla dışarı çıkmayan Fraport TAV Antalyaspor ...
FTA Antalyaspor'da çalışmalar sürüyor
KORONAVİRÜS pandemisi nedeniyle evlerine kapanan Fraport TAV Antalyaspor ...
Kadın futbolculardan 'Evde kal' çağrısı
FUTBOL Kadınlar 2. Lig ekiplerinden 1207 Antalyaspor futbolcuları, koronavirüse ...
 
Altyapı yakın takipte
FRAPORT TAV Antalyaspor'da profesyonel takım tele konferans ile antrenmanlarını ...
Okçulukta hedef sağlık, rakip korona
TÜRKİYE Okçuluk Milli Takımı'nın olimpiyat kadrosunda yer alan şampiyon ...
Rüştü Reçber'in sağlık durumunun iyiye gittiği açıklandı
Koronavirüs salgınına yakalanan ve hastanede tedavi altına alınan Rüştü ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva