Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
25 Nisan 2020 Cumartesi - 21:33

Samsung Galaxy A10S ile Teknolojinin Keyfini Çıkarın

Cep telefonu seçimleri genellikle zorlu bir süreç içinde geçer. Ancak beğendiğiniz ve kalitesini ispat etmiş markalardan alacağınız bir telefonu güvenle kullanabilirsiniz.

Samsung Galaxy A10S ile Teknolojinin Keyfini Çıkarın
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Güney Kore’nin teknoloji devi Samsung, yeni teknoloji ile sarılı cep telefonları ile gelişen dünyadaki yerinizi almanıza yardımcı olmaktadır. Yeni nesil A serisi cep telefonları ile uygun fiyata kaliteli telefonlarını kullanıma sunmaktadır. Serinin en yeni üyelerinden olan A10S özellikleri ve fiyatıyla telefon almak isteyenlerin ilk tercihi olmaktadır. Önceki modelinin yeni dokunuşlarla geliştirilmiş hali olan A10S cep telefonu iş için veya kişisel hayatınız için olsun kolay kullanımı ve yenilenmiş donanımlarıyla kaliteli bir cep telefonu kullanımı sizlere sunmaktadır. Samsung’un gelişmiş teknolojisini telefonlarına taşıdığı bir cihaz olarak kaşınıza çıkmaktadır.  Kamerası, uzun süre kullanıma imkan veren bataryası, işlemcisi ve ara yüzüyle Samsung Galaxy serisinde özellikleri ile sizlere rahat bir kullanım sağlayacaktır.  Özellikleri yanında seride farklı renkler ile kullanıcıya seçenekler de sunulmaktadır. 3 farklı renk seçeneği ile gelen telefon renkli model sevenler için bir alternatif oluşturmaktadır. Esnek kullanım için geniş ekranı ile size sonsuz bir görsel deneyimi de sunan Samsung A10S cep telefonu, yeni nesil telefonlar arasında kendini göstermektedir. Her gün gelişen cep telefonu piyasasında sağlam adımlarla ilerleyen Samsung bu telefonu ile de her telefonunda olduğu gibi kalitesini devam ettirmektedir.

Samsung Galaxy A10S Ekran ve Görüntü Özellikleri

Günümüzde cep telefonu alımlarında ilk dikkat edilen özellikler telefonların tasarımından önce ekranı ve size sunduğu görüntü özellikleri oluyor. Çektiğiniz fotoğrafların görüntülenmesi veya sosyal medyada kullandığınız uygulamalarında takip ettiğiniz görüntülerin kalitesini telefonun ekran kalitesi belirliyor. Samsung cep telefonu modellerinden olan A10S geniş ekran teknolojisi olan Infinity- V ile ön panelin yaklaşık %80’dan fazlasını kullanmanıza imkan veriyor. 6.2 inç olan ekran büyüklüğü HD+ kaliteli görüntülerde video izlemenizi sağlıyor. Ön kameranın bulunduğu çentik ile ayrılan V şeklindeki sonsuz ekranı 1520x720 piksel çözünürlüğü sizlere sunuyor. Ön paneli tamamen cam olan A10S cep telefonu geniş ekranı ile görsel deneyiminizi destekliyor. IPS LCD ekran teknolojisi kullanılan telefon 271 PPI piksel yoğunluğu ile yüksek görüntü kalitesi sunuyor.  Bunun yanında 16M renk derinliği sunan A10S cep telefonu kaliteli videolar ve yüksek ekran performansı isteyen oyunlarda sizi yarı yolda bırakmayacak performans sergiliyor. Çekim kalitesi yüksek kameraları ile de unutulmaz anlarınızı saklamanıza yardımcı olan bu telefon 3 ayrı kamera seçeneği ile karşınıza geliyor. 8 MP ön kamerası güzel selfielerinizde size eşlik ederken, arka 2 kamerasıyla hem normal çekim hem de geniş açılı çekimler yapabilmenize imkan tanıyor.  Arka ana kamerası 13 MP’lik çekim yapmanızı sağlarken geniş açılı kamerası ise 2 MP kamerası kaliteli görüntüler yakalamanızda sizlere yardımcı oluyor.  

Samsung Galaxy A10S Üstün Parformans ve Donanım Sunuyor 

Samsung, cep telefonu dünyasında geliştirdiği teknolojiler ile kullanıcılarından her daim tam not almayı başarıyor. Cep telefonlarında orta ve alt segment dahi olsa kalitesinden ödün vermeden yüksek bir performans yaşamanıza imkan veriyor. Samsung Galaxy A10S cep telefonu da üstün özelliklerini koruduğu cihazlarından biri olarak sizleri karşılıyor. Android 9.0 (pie) işletim sistemine sahip telefon One UI Core arayüzü ile kişiselleştirilmiş bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. Donanımı ve yazımı beraber çalışan bir sistemle sizi karşılayan cihaz, gerçekten önemli konularda odaklanmanızı destekleyen yapıyla geliyor. Aynı zamanda özellik ve içeriklere rahat ulaşmanızı sağlarken farklı modlarıyla sizin çalışma stşliniza ayak uyduruyor. 8 çekirdek ana işlemcisi ile de telefon performansını üst düzeye taşıyan cihaz 4 çekirdeği ile 2 GHz hızında çalışırken kalan 4 çekirdeği 1.5 GHz hızıyla çalışıyor. 2 GB RAM desteği sunan A10S cep telefonunda aynı zamanda dahili olarak 32 GB bellek kullanımı bulunuyor. Çektiğiniz fotoğrafları, yüklediğiniz uygulamaları bellek sıkıntısı çekmeden kullanmanıza imkan tanıyor. Dahili hafızası yanında 512 GB’a kadar arttırılabilir hafıza seçeneği sunan cep telefonu özel MicroSD kart girişi ile sizlere sunuluyor. Donanımları bununla da bitmeyen Samsung’un A10S cihazı çift sim kart seçeneği ile de birden fazla hattınızı aynı telefon üzerinden yönetmeniz için imkan tanıyor. Hem işinizi hem ke kişisel hattınızı sizin için daha kolay yönetilir hale getiriyor.

Samsung Galaxy A10S Tasarımı ve Özellikleri

İleri teknoloji cihaz üretimleri ile adını en yukarıya çıkaran Samsung, konu cep telefonu olunca her yeni ürünüyle sizlerin karşısına yeni özellikler ile çıkıyor.  A serisi telefonlarıyla da büyük başarılara imza atan dev marka A10S modelinin tasarımından sunduğu özelliklere kadar kalitesini gözler önüne seriyor. A10S telefonu mavi, kırmızı ve siyah renk seçenekleri ile gelirken ön panelindeki cam ekranı sonsuz ekran özelliği ile sizleri karşılıyor. Bunun yanında plastik bir gövdeyle devam eden arka panelde renk seçeneklerini sizlere sunuyor. 7,8 mm ince gövdesi, 168 gr ağırlığı ile telefonu kolayca kavramanıza imkan veriyor. Arka panelinde kameralarını alt alta sıralayarak sunan marka A10S telefonunda gelişmiş parmak okuma teknolojisine yer veriyor.  Telefonun arka panelinin orta kısmına yerleştirilen parmak okuma sensörü telefonun kendi kilit sistemi ve birçok uygulamanın giriş işlemleri için size kolaylık sağlıyor.  Bununla da kalmayan Samsung gelişmiş uygulamalardaki başarısını bu cihazda da sergileyerek yüz tanıma sensörü ile sizi tanıyan bir telefona sahip olmanızı sağlıyor. Gün boyu telefonunuzla vakit geçirmenize imkan veren 4000 mAH gücündeki bataryası her işinizi telefonunuzun şarjını düşünmeden yapabilmenize izin veriyor. Samsung Galaxy A10S’in özellikleri bunlarla da sınırlı kalmıyor, internete LTE hızında bağlanabilmenizi sağlıyor. Bluetooth 5.0 ve 2.0 USB girişleri yanında FM Radyo ile bağlantılarınızı yapabilmenizi de kolaylaştırıyor.

Samsung Galaxy A10S Teknolojisi

Kendini durmadan yenileyen cep telefonu teknolojileri arasında güncelliğini korumayı başaran Samsung, Galaxy serisindeki birçok teknolojisini A10S cep telefonuna taşıyor. Samsung kullanıcıları arasında telefonların güncelliğini korumasını sağlayan Samsung Members uygulamasını bu cihazında da sizlerle oluyor. Uygulama sayesinde gerekli konularda teşhis ve optimizasyon sağlanıyor. Etkileşim halinde olan cihazlarınızın performanslarını ayarlamanıza imkan verirken daha fazla yardıma ihtiyaç duyduğunuzda yardım hattından gerekli düzenlemeler konusunda çözüm almanıza imkan veriyor.  İnteraktif olarak kontrol yapmanızı sağlayan uygulama, Samsung bellek ve depolama alanlarının temizlenmesi ve ayar optimizasyonu yapılmasını sağlıyor. Böylelikle kendini yeni tutan bir cihaza sahip olmanız için size bir fırsat sunuyor. Samsung teknolojilerinin çoğuyla kaplanmış olan A10S cep telefonu Galaxy A serisinde geliştirilmiş kolay kullanıma sahip bir model olarak öne çıkıyor. Uygun fiyatlı Samsung telefonları arasında gösterilen cihaz sahip olduğu teknolojiler ile yüksek bir performans sunuyor. Kamera özellikleri, yüz tanıma ve parmak okuyucu özellikleri ile kendi sınıfında öne çıkan Samsung Galaxy A10S hafıza desteği ve işletim sistemi ile de pişman olmadan alıp kullanabileceğinizi size kanıtlıyor. Parlak renkleri, elinizin boyutuna uyacak şekilde tasarlanan yapısı  ile hayatınızın odaklarını kaçırmamanıza yardım ediyor. Samsung markasının deneyimi ve yıllarca geliştirdiği kalitesi ile üretilen cihaz uzun süreler kullanabileceğiniz bir telefona sahip olmanızı sağlıyor. 

Etiketler:
 
Almanya’da koronavirüs seramik sektörünü de vurdu
 
Fil hastalığı nedeniyle 4 yıldır evden çıkamıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Genç Odası Dekorasyon Fikirleri
Genç odası dekorasyon fikirleri, yeni bir dekorasyona adım atacak ebeveynlere ilham verecek.
Erkek Fantazi İç Giyim
Erkeklerin sıklıkla tercih ettiği iç giyim ürünleri arasında fantezi iç ...
Adidas Çocuk Ayakkabı
Yetişkinler için olduğu kadar çocuklara özel olarak da çocuk ayakkabı ...
 
Lierac Çatlak Kremi
Lierac çatlak kremi kadınların en çok tercih ettiği ürünler arasındadır. ...
Cam Balkon Faydaları Nedir? Neden Kullanılır?
Bir yapıda ikinci, üçüncü ve daha fazla katta oturuyorsanız; zevk amaçlı ...
Ankara Emlak Projeleri ile İlgili Son Durumlar Neler?
Son dönemde konut alışlarında ve satışlarında adeta bir patlama olduğu ...
 
Faiz Olmadan Ev Almak İsteyenlere Öneri
Artan gayrimenkul fiyatları bankaların araya girmesiyle yüksek faiz oranlarını ...
TOKİ İle Nasıl Ev Alınır?
TOKİ(Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) ile ev sahibi olmak, ev almak isteyenler ...
Klasik Saat Çeşitleri
Klasik saat tarzı çeşitlerini tercih ederken bilmeniz gereken kasa şekli, ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva