Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
29 Ağustos 2011 Pazartesi - 12:40

Sapan’dan Hint firmasına yanıt:

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, Elmalı İlçesi’nin Tekke Köyü’ndeki taş ocağına yönelik açıklamasına, “İşletme, Abdal Musa Türbesine uzak… Köye istihdam sağlıyor” şeklinde yanıt veren işletmeci Hint firmasının avukatına tepki gösterdi:

Sapan’dan Hint firmasına yanıt:
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Yıldıray Sapan, yaptığı basın açıklamasında, Tekke’deki taş ocağının yargı kararına rağmen neden faaliyetini sürdürdüğünü sorguladığını anımsattı. Bu açıklamaya Hint firması adına yanıt veren avukatın, Antalya 3. İdare Mahkemesi’nin Tekke’deki ocağın faaliyetini durdurma kararını önemser görünmediğini belirten Sapan, “Avukatın yargının kararına altlık oluşturan keşif ve bilirkişi raporunu yetersiz bulması da ilginçtir. Firma ısrarla köye istihdam yarattığından, kutsal yerlere ve tarım arazilerine zarar vermediğini iddia etmektedir. Bu arada yanına çektiği birkaç köylüden söz etmektedir. Hepimizin bildiği bir söz var. ‘Ağacın kurdu özünden olur’ Bu tür işletmelerin, belirli menfaat  sağlayarak köyleri böldüğünü bilmeyen yok. Birkaç kişinin firmada çalışması, bazı kişilerin bir şekilde ikna edilmesi yanlışı düzeltmez” dedi.
 
DUR DAĞI DA KUTSALIMIZDIR
 
Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, taş ocağını işleten firmayı savunan avukatın, işletme sınırının Abdal Musa Sultan’ın türbesine yüzlerce metre uzakta olduğunu ifade etmesinin anlamsızlığına işaret etti. Sapan, “Abdal Musa Sultan'ın dergahı, Alevilerin yanı sıra her inançtan insan için önemlidir. İnsanlığın ortak mirasıdır. Önemli bir inanç merkezidir. Ama Hint firmasının böğrünü deldiği Dur Dağı da önemlidir. Abdal Musa Sultan Türbesi’nin yaslandığı Dur Dağı, bizim için olduğu kadar tüm insanlığın kutsalıdır. Dur Dağı da zarar görmemeli, olduğu gibi korunmalıdır. Rant için bu dağı hortumlayan firmanın, şirket adına açıklama yapan avukatın bunu anlamasını beklemiyoruz. Ama bizim zekamızla da alay etmesin. Avukat, bize cevap yetiştireceğine müvekkilliğini yaptığı Hint firmasının yargı kararlarına uymaya zorlasın. Hintlilerle, yerli işbirlikçilerine bizlerin Dur Dağı’nın yok edilmesine seyirci kalmayacağımızı hatırlatsın” diye konuştu.
 
 

 
Dul kadına fon müjdesi
 
Ulaşımda karmaşa espri konusu oldu
YORUMLAR
Toplam 64 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 16 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ABDAL MUSADA HAİNLER 22 Ekim 2011 Cumartesi 13:02

TEKKE KÖYÜNDE VE ANTALYADA ŞİRKETİNKENDİLERİNE DAVA AÇILDIGINI SÖYLEYEN TEKKE DERNEK BAŞKANI. A, E. AÇILMIŞ OLAN DAVANIN MAHKEME TUTANAGINI YAYINLAMAK ZORUNDASIN.10 ARKADAŞIN DAVA AÇILDIGINI SÖYLEDİ ARALIK 2010 HALEN ARKADAŞLARIN VE SİZ BELGEYİ YAYINLAMADINIZ.ABDAL MUSA DAVASINDAN ÇEKİLDİGİNİ BİLİYORUZ SİZİNSAYIN BAY ALİ ERİŞ ARKADAŞIN NİYAZİ ÖZEL, GAZETELERE DEMEÇ VERİYORSUN BURASI KUTSAL DEYİL. MERMER OCAGINDAN PARA KAZANACAGIZ. ABDAL MUSAMIZ KUTSAL DEYİISE DERNEK BAŞKANLIGINDAN İSTİFA ETMİYORSUN. 250 MİLYAR DAVA AÇILIP TEKKELİLERİ ALEVİLERİ KORKUTMAYA ÇALIŞTIN.HALTAN PARA TOPLAYACAKTINIZ. AVUKATINIZ OLDUGUNU SÖYLEDİGİNİZ BARIŞ AKINCI BÖYLE DAVA YOK DİYO. VARSA DERHAL YAYINLAYIN ALEVİLER, TEKKELİLER APTAL DEYİL, OYUN BİTTİ BAY ALİ ERİŞ,DERHAL OKUTSAL MEKANDAN İSTİFA EDİN BATIYORSUNUZ. SEVGİLİ GÜN YÖETİCİLERİ GERÇEKLERİ HALKIN BİLMESİ GEREKİYO....

Yorumu oyla      4      3  
GENÇ ALEVİLER 4 Ekim 2011 Salı 11:06

RK MARBLE ŞİRKETİN İTİRAZ HAKKIDA RED IDİLDİ......DEMEKİ ALEVİLER HAKLI AVUKAT BEY,HİNTLİNİN PARASI ALEVİLERİ. ABDAL MUSAYI. ONUN KUTSAL DAGINI. YENMEYE YETMEDİ.PARALI İŞBİRLİKÇİLERİDE YENİLDİ...DEMEKİ BU İŞ PARAYLA OLMUYOMUŞ İNANANLARIN MÜCADELESİYLE OLUYO .

Yorumu oyla      4      3  
TEKKELİLER 6 Eylül 2011 Salı 12:32

RK MARBLE ŞİRKETİNE AVUKATINA SESLENİYORUZ ÇED RAPORUNUZU YAYINLAMADINIZ BİLRKİŞİ RAPORU DEĞİŞTİRDİ DEDİNİZ ONUDA YAYINLAMADINIZ YALAN 2 ŞİRKET PİSKOLOJİK SAVAŞ SÜRDÜRÜYOR ELİNDE BELGESİ VARSA YAYINLA BİZ OLMADIĞINI BİLİYORUZ 5 EKİM 2011 KAPANMA TARİHİ DAVANIN AVUKATI 4AGUTOSTA KAPANMA YAZISI YAZDI VALİ BEYİN YAZISI ELMALI KAYMAKAMLIĞINDA İZNE ÇIKMIŞ SAYIN VALİM KANUNLARI UYGULAYIN

Yorumu oyla      24      9  
cemcan 5 Eylül 2011 Pazartesi 11:21

2 kere turbe ziyaretine gittim ne mermer ocagi gordum nede ses duydum ama turbenin bakımsızlıgıda icimi sızlatmadı degil !!!once evimizin onunu supurelim derim ben

Yorumu oyla      10      7  
SAĞLIK MI CAN MI? 4 Eylül 2011 Pazar 13:47

Mermer ocağının çalışmasının insan sağlığına zarar verdiğini söylüyorsunuz.Bu mermer ocağının çalışmasınan dolayı hasta olan bir kişiyi gösterin yeter. Ama terör durmuyor yüzlerce vatan evladı şehit oluyor. Onlar için bugüne kadar ne yaptınız? Bunun cevabını Basın Toplantısı yaparak verin lütfen.Bu tarz konuları gündeme getirerek şehitlerimizi ve ailelerinin yaşadığı sıkıntıları unutturmaya çalışıyorsunuz. Brezilya dizilerine döndürdünüz. Bırakın herşeyi yargı çözsün. Yargının verdiği karara herkes uyacaktır.

Yorumu oyla      17      9  
KILIÇDAROĞLU'NA SESLENİYORUM!!!!!!!!!!!! 4 Eylül 2011 Pazar 13:42

Sayın Kılıçdaroğlu; Partinizin milletvekili Sayın Yıldıray Sapan Antalya ilinde aleviler ile Sunnileri ve sermayeyi karşı karşya getiriyor. Sizi herzaman belgeler ile konuşan bir siyasetçi olarak bilioruz ve bu sebeple destekledik. Soyut , hiçbir belgeye dayanmayan bir kargaşa Sayın vekil tarafından sürdürülmekte ve kamuoyu meşgul edilmektedir. Lütfen partimizi ve toplumu bu kadar önemli konular varken bu konu ile yıpratmaya hakkımız olmadığını görelim ve gerekeni yapalım. Yıllardır toplumda süren CHP Sermaye düşmanıdır imajını desteklemeyelim. Bu ülkenin kutsal yerlerine doğa güzelliğine ihtiyacı olduğu kadar istihdama ihracata ve vergiye de ihtiyacı olduğunu görelim. Saygılarımla..

Yorumu oyla      17      7  
SAĞDUYULU 4 Eylül 2011 Pazar 13:37

Sayın Vekil; Bugün dört şehit var, haberiniz oldu mu? Sizin bu konuda da basın açıklaması yapmanızı ve toplumu sağduyuya davet etmenizi vatan evlatlarına silah sıkan herkesin bir terörist olduğunu ilan etmenizi bu ülkenin bir milletvekili olarak mermer ocağının durması ile değil terörün durması ile ilgili girişimlerde bulunmanızı bekliyoruz. CHP'ye oy veren birisi olarak bundan sonraki seçimlerde partimizin güçlenmesi ve toplumun karşısına biz şehit verilmemesi için de mücadele verdiğinizi, tepkinizi gösterdiğinizi anlatın. Yoksa bir dahaki seçimlerde toplumun karşısına çıkamayacağız. Çünkü teröristler Alevi,Sunni, Kürt, Laz , Çerkez dinlemiyor. Üniforma giyen tüm vatan evlatlarını hedef alıyorlar. Bu konudaki duygu düşünce ve açıklamalarınızı bekliyoruz.

Yorumu oyla      18      6  
yalnız kurt 3 Eylül 2011 Cumartesi 22:34

çok güzel bu fikrine katılıyorum, toplanın birleşin ülke ekonomisine katkıda bulunun, TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ kimseye emir eli yapmıyalım yama yapmıyalım dünya lideri yapalım. çanakkale'de ATA'larımız bu vatını kürdüyle alevisiyle türküy'le o zaferleri kazandı. sizi ayrışmaya değil, birleşmeye davet edıyorum sayın aleviler. TEK BAYRAK, TEK DEVLET, TEK DİN İSLAM yaşasın bozkurtlar huzur islamda.

Yorumu oyla      13      6  
ALEVİLER 3 Eylül 2011 Cumartesi 21:59

ABDAL MUSA DİYORKİ BİZİM MEZARIMIZ KUTSAL DURDAGINDA OLSUN KİMKİ DUR DAGIMIZA SAHİP ÇIKARSA GERÇEK EVLATLARIMIZ ONLARDIR UYARIYORUZ KUTSAL DEGERLERİMİZLE OYNAMAYIN ALEVİLİK DİRENİŞ TARİHİNE BAKIN SİZLER ABDAL MUSANIN DAGINA SALDIRDIKÇA BİRLEŞECEGİZ GÖRÜRSÜNÜZ OZAMAN

Yorumu oyla      16      18  
yalnız kurt 3 Eylül 2011 Cumartesi 20:10

çakallar toplu gezer kurtlar terk gezer, biz çooook çakal sürüleri gördük. biz tehdit etmeyiz icraat yaparız. senın yaşın müsait mi bilmıyorum 80 öncesini hatırlıyormusun ? türk ekonomisine kdv kazandıran vergi veren herkese kanunnun el verdiği şartlarda çalışırsa saygımız vardır. sizler gibi boş gezip, ucuz kahramanlıklar yapmayız. biraz ekonomıye katkınız olsun. 'İSTİKRAR SÜRSÜN BOZKURTLAR BÜTÜSÜN' o senin bahsettiğin alkol bizim yakın yerımızden geçmez, siz o abdal musanın türbesinin yanında da alkol alıyorsunuz siz, oturupta bir fatiha okumuyorsunuz. huzur islamda.yalnız kurt.

Yorumu oyla      14      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sahte paracı güvenlik kamerasında
Antalya'da gece yarısı bir kadının sahte 200 TL ile alışveriş yaptığı ...
Kadınlar halı sahada
Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde, eşinin halı saha maçını izlerken kadınların ...
Rahmi Koç Kalkan'da tatilde
KOÇ Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, tatil için 'Nazenin' adlı yatıyla ...
 
'464 gündür gözyaşım dinmedi'
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 15 ay önce kaybolan zihinsel engelli 27 ...
'Tek çatı altında toplanmalıyız'
Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği(GATAB) Başkanı ...
LPG tankının üzerine çıktı benzini döktü
ANTALYA'da, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi bahçesindeki 16 ton kapasiteli ...
 
Antalya'da bir vali yardımcısı fazla çıktı
İllerdeki vali yardımcıları sayısı yeniden düzenlendi. Antalya’daki vali ...
Laf atma cinayeti
ANTALYA'da yanındaki kız kardeşine laf atan iki kardeşle tartışan 19 yaşındaki ...
Sakal-ı Şerif izdihamı
Antalya'nın Korkuteli ve Elmalı İlçelerinde Sakal-ı Şerif'lerin ziyarete ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva