Uluslararası Kemer Sualtı Günleri tamamlandı
Uluslararası Kemer Sualtı Günleri tamamlandı
Antalya'da sıcak havada deniz keyfi
Antalya'da sıcak havada deniz keyfi
Alanya Atatürk Evi ve Müzesi ziyarete açıldı
Alanya Atatürk Evi ve Müzesi ziyarete açıldı
Fransız turistler gemiyle Alanya'ya geldi
Fransız turistler gemiyle Alanya'ya geldi
17 Aralık 2012 Pazartesi - 09:49

Sarıgül,'8 bin kişiyle CHP'ye dönerim'

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun “dönmesine itirazımız olmaz” dediği Sarıgül’ün şartı, Baykal döneminde ihraç edilen 8 bin kişinin de partiye kabul edilmesi.

Sarıgül, 8 bin kişiyle CHP ye dönerim
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt


Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’le son olarak Maslak, Ayazağa ve Huzur mahallelerini Sarıyer’e bağlayan yasa tasarısının komisyondan geçtiği gün biraraya geldim. Ekibiyle birlikte bu hukuksuz tasarının yasalaşmaması için yapılması gerekenleri görüşürken bir yandan da desteğe gelen ziyaretçileri ağırlıyordu. Referandum, Anayasa Mahkemesi’ne itiraz, gerekirse AİHM’e gitmek gibi hukuki yolların dışında bütün ziyaretçilerin Sarıgül’e tek bir tavsiyesi vardı: Büyükşehir’e aday ol, sorun kökten çözülsün.

Mustafa Sarıgül, yaklaşan yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olup olmayacağı konusunda hiçbir zaman net bir açıklama yapmamıştı. O gün de aynı tavrını sürdürdü.

Sarıgül, son yıllarda yapılan bütün anketlerde, Başbakan Erdoğan’dan sonra en çok beğenilen ikinci siyasi lider. Sarıgül’ün, CHP seçmeni ve Türkiye Demokrasi Hareketi (TDH) taraftarlarını aşan bir şekilde, İstanbul’da AKP’den rahatsız bütün kesimlerin üzerinde birleştiği tek isim olduğu da ortada.

Kamuoyu bunları konuşurken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iki gün önce “İstanbul’u geri alacağız” sözleriyle başladığı konuşmasında, Mustafa Sarıgül’e davet niteliğinde açıklamalar yaptı. 20-25 yıldır İstanbul’u aynı anlayışın yönettiğini, bu anlayışın İstanbul’un siluetini geri dönülmez bir biçimde değiştirdiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, beş yılda İstanbul’u yaşanabilir bir kent hâline getireceklerini iddia etti. Sarıgül’le ilgili olarak da “Partimizin üyesi değil. O yüzden yorum yapmak şık olmaz. Sarıgül partimize gelmek isterse bizim itirazımız olmaz” dedi.

Peki, şimdi ne olacak? “İstanbul’u geri alacağız” iddiasıyla ortaya çıkan Kılıçdaroğlu, AKP’nin karşısına çıkabilecek tek adayın Sarıgül olduğunun farkındadır şüphesiz. Bu açıdan Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na Mustafa Sarıgül’ü aday göstermeyi ciddi olarak düşünmeye başladığını söyleyebiliriz.

Sarıgül, CHP liderinin açıklamalarına henüz bir cevap vermedi.

DEVAMI TARAF GAZETESİ'NDE...

 
AKP'li başkanın odasında arama
 
Hani Kılıçdaroğlu sucuğuydu?
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
NACİ 18 Aralık 2012 Salı 06:37

SARIGÜL SEN KENDİNİ NE SANIYORSUN , SOROS ABİNLE Mİ GELECEKSİN PARTİYE .. SENİN SOROS'UN ADAMI OLDUĞUNU BİLMEYENLER OY VERİR BELKİ AMA BENİ VE BENİM GİBİLERİ KANDIRAMAZSIN .. AMAN GELME ZATEN BİR SEN EKSİKTİN DANASINI SATAYIM .. SEZGİN TANRIKULU YETİYOR YAPTIĞI KÜRTÇÜLÜKLE ( KCK AVUKATI + TR 705 ) , GÜRSEL TEKİN ZATEN MİDE AĞRISI , EEE HÜSEYİN AYGÜN DENEN ZAVALLI DA PARTİDE , YETER AMA , YEMİN EDİYORUM ŞU PARTİDEN BU ÜÇ İSİMLE BERABER KILIÇDAROĞLU GİTSİNLER VEYA KOVULSUN , YERİNE MUHARREM İNCE BAŞKAN OLSUN , ONUR ÖYMEN BAŞTA OLSUN , ŞAHİN MENGÜ GERİ GELSİN , İLHAN CİHANER ÖNDE OLSUN O ZAMAN BAKIN NASIL BÜYÜR , NASIL MUHALEFET YAPILIR GÖRSÜNLER .. İŞTE O ZAMAN OY YAĞACAKTIR CHP YE , ULUSAL DURUŞ SERGİLEYECEK GERÇEK ATATÜRK ÇÜLERE İHYİYACI VAR PARTİNİN . SAHTEKAR SOL GÖRÜNÜMLÜLERE TESEVCİLERE DİKKAT , KİM PARLATIRSA BUNLARI ESAS DÜŞMAN ODUR .. NAZLI ILICAKLAR DA KILIÇDAROĞLU NU PARLATMIŞTI İSTANBUL İÇİN AMA HAVA ALDI .. ANKARA ADAYI OLSAYDI GÖKÇEK SEFİLİNİ EZER GEÇERDİ BÜYÜK İHTİMALLE , TELEVİZYONDA REZİL ETMİŞTİ ONU , AMA YANLIŞ YAPILDI HEM İSTANBUL HEM ANKARA AKP DE KALDI .. DAHA ÖNCE 2 DEFA KAYBETMİŞ SİLİK ÇAPSIZ KARAYALÇIN ANKARA DA YİNE YENİLDİ .. SARİGÜL DE CHP DÜŞMANLARININ TRUVA ATIDIR . HABERİNİZ OLSUN !!

Yorumu oyla      8      4  
chp delegesi 17 Aralık 2012 Pazartesi 22:06

sayın sarıgul 8 bin kişiyle değil 80 bin kişiylede gelse ondan birşey olma zamma şişirdiniz ha kardeşim sayın sarıgul sayın baykala genek kurulda hakaret ettiği saldırdığı gun bitmiştir o anlar hala hafızalardan silinmemiştir kendinsi son derece agrasif bir kişilik ve genel başkanına karşı o hareketler onun sonu olmuştur birleri allayıp pullayarak sayın kılıçtaroğlunun başını yakmaya uğraşıyor göreceksınız partiye bir donsun bak kılıştaroğlu falan kalırmı sayın baykal nedne ihrac etti sizce

Yorumu oyla      5      4  
chp analiz 17 Aralık 2012 Pazartesi 15:51

senınleyız sarıgül! genel başkan olman i.çin değil belediye başkanı olman ıcın destek verıyoruz ! genel başkan arayışımız falanda yok

Yorumu oyla      5      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AKP'li başkanın odasında arama
İÇİŞLERİ Bakanlığı tarafından görevden alınan Bilecik Belediye Başkanı ...
Kılıçdaroğlu Antalya'da
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Alanya İlçesi'nde yapılacak bir ...
Arınç sert kayaya çarptı
CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Atatürk'ün vasiyetnamesi doğrultusunda ...
 
CHP'den TOKİ tepkisi
KEPEZ Belediyesi sınırları içerisinde kalan Göçerler, Fatih, Çamlıbel, ...
“AKP, Kepez’i gasp etmek istiyor”
CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, Kepez İlçesi’nin 19 mahallesi ...
CHP'de Ali Kılıç'a önemli görev
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Kılıç'ı CHP Yurtdışı Örgütlenme ...
 
Atalay'a göre AKP'nin oyu
TÜRKİYE Büyük Millet Meclis'nde bütçe kanunu tasarısı görüşmeleri devam ...
Gökhan Günaydın: Antalya'da CHP açık ara önde
CHP'nin yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, ...
AKP Diyarbakır İl Başkanı görevinden alındı
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı avukat Halit Advan, Ankara’da yapılan genişletilmiş ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Karanlık ilişkiler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva