Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
16 Ağustos 2021 Pazartesi - 16:45

Şarkıcı Güllü Fethiye'de yaşanan kavga ile ilgili iddiaları yalanladı

MUĞLA, Fethiye'de işletmeciliğini yaptığı kamp alanında kira borcu nedeniyle mal sahibi ile kavga ettiği iddia edilen Güllü, olayın kira ve mal sahibi ile ilgisinin olmadığını belirtti.

Şarkıcı Güllü Fethiye de yaşanan kavga ile ilgili iddiaları yalanladı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Şarkıcı Güllü'nün Fethiye'de işlettiği yerde 9 Ağustos'ta bir kavga yaşandı. Konu, basına Güllü'nün mal sahibi ile kira bedelini ödemediği gerekçesiyle kavga ettiği şeklinde yansıdı. Güllü, bu kavgaya ilişkin bugün suç duyurusunda bulunduğunu belirterek kira borcu ve mal sahibine ilişkin iddiaları yalanladı. Fethiye Cumhuriyet Savcılığı'na gönderilmek üzere İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusu dilekçesi sunan Güllü, daha sonra avukatı Mert Erdoğan ile basın açıklaması yaptı. Güllü, "Olayın mal sahibim ile asla alakası yoktur. Bu Alper denen şahıs, bir kadının ayakları üzerinde tek başına durmasını çekemeyen bir beyefendi. Tamamıyla kendi reklamını yapmaya çalışan bir beyefendi. Altını çize çize söylüyorum, olayın mal sahibimle alakası kesinlikle yoktur. Alacak verecek tarzı hiçbir şekilde, o kadar gerginim ki, konuşamıyorum, husumetimiz yoktur. Sadece Alper Bey'in kendinin şu an açıklayamayacağım ancak ilerde davada zaten hep birlikte göreceğiz. Kirayla veya mal sahibiyle alakalı hiçbir şey yok. Olay sadece şahsıma ve kızıma yapılan bir hareket, öyle söyleyeyim size. Kısacası taciz diyeyim, sizler anlayın. Konu tamamıyla tacizle alakalıdır" dedi.

ÜÇ KİŞİDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Üç kişiden şikayetçi olduğunu belirten Güllü, "Alper denen şahıstan, sevgilisi denen Begüm'den, Cihan denen bir beyefendiden oldum. Zaten programlara katılan da Alper Bey'in kendisi. Direkt bu üç şahıstan şikayetçi oldum. Yine üzerine basa basa söylüyorum, mal sahibimle hiçbir husumetim yoktur. Bu kişilerin, mal sahibimle yakından uzaktan alakası yok. Aslında bakarsanız mal sahibim de bu kişilerden sanırım mağdur" diye konuştu. Kira borcunun olmadığını söyleyen Güllü, dekontlarını savcılığa sunduğunu da belirterek "Bakın dördüncü oldu, emin olduğum için yine söylüyorum, konunun dükkanımla veya mal sahibimle alakası kesinlikle uzaktan yakından yok. Sadece Alper denen şahsın, tek başına bir kadının ayakları üzerinde durmasını yedirememesidir. Daha fazla açıklama yapmak istemiyorum, çünkü çok gerginim" dedi.

"SOMUT DELİLLERİMİZİ SAVCILIĞA SUNDUK"

Güllü'nün avukatı Mert Erdoğan ise "Olay zaten basına yansıdığı gibi ayın 9'unda gerçekleşiyor. Fakat dosya adli makamlara yansıdığı için ve gizlilik kararı olduğu için çok fazla detay vermeden şunu söylemekte fayda var. Bir olayın, basına yansıtıldığı şekli, bir de evveliyatı var. Yani sizlerin gördüğü bu olayın, 5 dakika öncesi veya 10 dakika öncesi de muhakkak var. Biz bunları da, savcılık kanalıyla getirilmesini istedik. Bir de aynı gecenin akşamında birkaç saat sonra yaşanılanlar var. Bu da zaten yargıya intikal etmiştir. Şu kadarını söylemekte fayda var, burada ayakları üzerinde tek başına durmaya çalışan bir kadının mücadelesi ve bir annenin çırpınışı var. Olay bunlardan ibarettir. Bunun dışındaki konular, tamamen yargıya intikal etmiştir. Bizler somut delillerimizi, savcılık makamına sunduk" dedi. Darp, tehdit ve hakaret suçlarından şikayette bulunduklarını söyleyen avukat Erdoğan, kadına karşı suç işlendiği için koruma talebinde bulunduklarını da belirtti.

MUGLA, FETHIYE'DE ISLETMECILIGINI YAPTIGI KAMP ALANINDA KIRA BORCU NEDENIYLE MAL SAHIBI ILE KAVGA ETTIGI IDDIA EDILEN GULLU, OLAYIN KIRA VE MAL SAHIBI ILE ILGISININ OLMADIGINI BELIRTTI. GULLU, "OLAY SADECE SAHSIMA VE KIZIMA YAPILAN BIR HAREKET. KISACASI TACIZ DIYEYIM, SIZLER ANLAYIN. KONU TAMAMIYLA TACIZLE ALAKALIDIR" DIYEREK SUC DUYURUSUNDA BULUNDU. ISTANBUL, (DHA)

MUGLA, FETHIYE'DE ISLETMECILIGINI YAPTIGI KAMP ALANINDA KIRA BORCU NEDENIYLE MAL SAHIBI ILE KAVGA ETTIGI IDDIA EDILEN GULLU, OLAYIN KIRA VE MAL SAHIBI ILE ILGISININ OLMADIGINI BELIRTTI. GULLU, "OLAY SADECE SAHSIMA VE KIZIMA YAPILAN BIR HAREKET. KISACASI TACIZ DIYEYIM, SIZLER ANLAYIN. KONU TAMAMIYLA TACIZLE ALAKALIDIR" DIYEREK SUC DUYURUSUNDA BULUNDU. ISTANBUL, (DHA) USTTE AVUKAT MERT ERDOGAN

Özden ATİK / İSTANBUL, (DHA)

 
Finike'de okçuluk ve badminton kursu
 
Mehmet Oktay'dan Şahan Gökbakar'a ziyaret
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
4 ilde yasadışı organ nakli operasyonu: 10 gözaltı
İstanbul merkezli 4 ilde "Organ ve Doku Ticareti" yapan şebekeye düzenlenen ...
İntihar girişimini gören telefona sarıldı
ÇORUM'da 7 katlı bir iş merkezinin çatısına çıkan M.Y., intihara kalkıştı. ...
Çukura düşen inek için seferber oldular
BOLU'da itfaiye ekipleri, 3 metre derinliğindeki çukura düşen ineği halatlara ...
 
Yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı TIR şoförü öldü
GAZİANTEP'te, park ettiği TIR'dan inerek yolun karşısına doğru yürüyen ...
Şehit sözleşmeli er, Kastamonu'da son yolculuğuna uğurlandı
IRAK kuzeyinde Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde teröristlerle girilen ...
2 yaşındaki Zeliha'ya saldıran köpeğin sahibi aranıyor
BURSA'nın İnegöl ilçesinde, anne ve babasının yanında, sahipli köpeğin ...
 
Komşu dehşetinde 56 bıçak darbesiyle yaralanan kız da kurtarılamadı
KOCAELİ’nin Gebze ilçesinde, Hakan Y. ve annesi Tülay Y.'nin aralarında ...
Uçak kazasında hayatını kaybeden pilot son yolculuğuna uğurlandı
KAHRAMANMARAŞ’taki uçak kazasında hayatını kaybeden pilot Serkan Mirzaoğlu’nun ...
Pendik'te çocuk gürültüsü cinayeti
PENDİK'te Murat Üstündağ (53) daha önce sokakta oynayan çocuğunun gürültü ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva