TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
20 Eylül 2018 Perşembe - 14:46

Şatafata para var temizliğe yok...

Akdeniz Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı çalışanları 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde üniversite öğrencilerini tertemiz bir kampüsle karşılamak için üniversite yerleşkesinde çevre temizliği yaptı.

Şatafata para var temizliğe yok...
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin medikal firmalara olan 250 milyon TL borcu ile bunalan, ekonomik kriz nedeniyle kamu kurumları tasarrufa yönelirken kampus alanına girişe şatafatlı danışma binası için para yetiştirmeye çalışan Mali İşler çalışanları bu kez temizliği kendileri yaptı. Ve, buna da yöneticiler, 'Farkındalık oluşturma' dedi. 

Yaklaşık olarak 70 personelin katıldığı çevre temizliğine Konyaaltı Belediyesi temizlik araçları da destek verdi. Araçlar yol kenarlarındaki ağaç yapraklarını ve kaldırım kenarlarını temizlerken idari personel de araçların giremediği bölgelerde detaylı temizlik yaptı.

Akdeniz Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Turgay Mart, “Akdeniz Üniversitesi’nde öğrenimine devam eden ve bu yıl Üniversitemizi kazanan öğrencilerimizi tertemiz bir kampüsle karşılamak için çalışma arkadaşlarımızla birlikte böyle bir etkinlik düzenledik. Son derece verimli geçen etkinliğimize katılan çalışma arkadaşlarıma ve temizlik araçlarıyla destek veren Konyaaltı Belediyesi’ne teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yeni eğitim-öğretim dönemi için üniversiteye gelen öğrencileri temiz bir kampüsle karşılayarak bu konuda bir farkındalık da oluşturmak istediklerini söyleyen Turgay Mart, “Kampüsü temiz bulan öğrencilerin bu farkındalıkla ortaya çıkan güzel ortamı korumak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

 
Türkiye'nin en büyük yaş sebze meyve fuarı Antalya'da
 
15 milyonu aldı izne ayrıldı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Öğrenci+idare ortak çevre temizlik günleri yapilmali 28 Eylül 2018 Cuma 23:49

İlk günü koşarak heyecanla gittiğim kampüste otobüsten indigimde durakları yeme içme artiklarini yığını gördüğümde şok oldum.. Yollarda ağaç diplerindekiler kantinlerde tuvaletlerde sadece suyun var. sabun kagit yoklugu hijyenden uzak kirlilik inanılmaz. Sınıflar pis kocaman cop kaplari kapu girisinde cirkin duruyor. Sinif disinda olabilir.koridor temizleme ile iş bitiyor. Pis bırakan öğrenciler kadar idare de sorumlu bence...bölümler arada piknik duzenlesin muhteşem bahçeler var ancak bakımsız..Çöp Konteyner icine degil yanlarına atılan içecek yiyecek artıkları. . birlikberaberlik içinde ye iç açık havada spor yapmak sık sık çevre temizliği gunleri ile belki 3 yıl sonra temizlenir. Mezun olmadan görürüm

Yorumu oyla      3      3  
Üniversite öğrencisi olmak ayrıcalık. İdare ve öğrenci ortaklığı ile.. 28 Eylül 2018 Cuma 23:26

Balık tutmayı ogretin öğrencilere balık vermeyin hazıra konduklarinda yine kirleteceklerdir. Öğrenciler kendi mekanını kendi temiz tutmalı yetkili olmalı. Saglik Bilimleri Fakültesi hijyenle tanışmayan kirlilik oranı yuksek öğrencilerin mekanı. Koridor temizligiyle is bitmiyor. Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri kantinleri hoyratca kullanmakta heryerde "temiz bırakin yerlere atmayın" yazılarını görmezden gelen koltuklarda ayakkabilarla uzanan ogrenciler. Yakut çarşısı dış çevresi otobüs durakları fakultelere uzanan yollar kültür görgü bilgi ilim yuvasından uzak agaclarin arasi yol kenarlari öğrencilerin kullandıkları mekanlar içler acısı.ye iç at... Hukuk Fakültesi çevresi biraz temiz.. Fen Fakültesi ders anfilerde kocaman çöp Kovalarina rağmen siralarin üstü içi yerler neden kirlenir kirli bırakılır ki.. Öğretim yılı başında öğrencilere önce çevre insan çiçek böcek agac hayvan dogaya saygi ozgurluk gormek istedigi gibi yemek icmek artiklarini temizlemesini arkasından kimsenin olmayacagini bilmeleri. Temizlik imandan gelir. Desek olmuyor olmadı da...Çevre Mühendisliği öğrencileriyle mintika temizligi eğitimi almalı tüm öğrenciler yaptıklarından sorumlu tutulmalı. İşe yarar belki.. Asil onemlisi idarenin cimriligi..Çoğu fakultelerin ogrenci tuvaletlerinde kağıt sabun havlu yok. İyi ki su akiyor. İdari tasarruf desem ayip üniversiteye yakışmiyor mikrop kapiyoruz. Sabun Kagit ve havluyu cok goruyorlar...malzememizi evden getiriyoruz. Tasradan yurttan gelen öğrencilere yazık. . Yani ...Üniversite personelinin bahçe temizlemekle iş bitmiyor demek... öğrencilere bakış açısı tuvalet hizmeti farkindan da anlaşılıyor . Arife tarif işte. .. Kişinin kendini temsil ettiği bilinci geliştirilmelidir. Diger fakülteler nasıl bilmiyorum. Ortak.mekan sınıflar kantin carsi Kampüs ağaçlı alanlar yollar veee....tuvaletler...

Yorumu oyla      3      3  
Tepü 20 Eylül 2018 Perşembe 20:47

Türkiye''nin en pis üniversitesi.rektor milyonluk arabaya bineceği ne, bisiklet le gelsin.bisey kaybetmez

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Üniversite öğrencilerinin tercihi onlar oldu
YÜKSEKÖĞRETİM Kurumları Sınavı (YKS) sonunda Akdeniz Üniversitesi'ne yerleşen ...
Bu mu tasarruf tedbirleri?..
Medikal firmalara olan 250 milyon lira borç yüzünden, geçtiğimiz aylarda ...
Döviz kuru onları da vurdu
DÜN başlayan üniversite kayıt işleminin ardından öğrencilerin bir diğer ...
 
İlk yüz nakli profesörü FETÖ davasında...
TAM yüz nakli ve çift kol nakilleriyle adını dünyaya duyuran Akdeniz Üniversitesi ...
Sipsi çalgısı ile dünya birincisi oldu
AKDENİZ Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Geleneksel Türk Müziği ...
Hırsız lojmana dadandı
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) kampüsü içerisinde bulunan, üniversite personeli ...
 
Akdeniz Üniversitesi'nde 15 yeni bölüm
YENİ eğitim ve öğretim döneminin başlamasına kısa süre kala Akdeniz Üniversitesi ...
İletişim'in sevilen hocası Demir, evlendi
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) İletişim Fakültesi'nin sevilen araştırma görevlisi ...
Hırsızlar, üniversiteden 22 vana çaldı
ANTALYA'da Akdeniz Üniversitesi'ne yerleşkesine giren hırsız ya da hırsızlar, ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva