Milli boksör Rabi Topuz'u yılan ısırdı
Milli boksör Rabi Topuz'u yılan ısırdı
Görme engelliler için siyah kurdele...
Görme engelliler için siyah kurdele...
Ruslar, Hoşgörü Bahçesi'nde dua etti
Ruslar, Hoşgörü Bahçesi'nde dua etti
Hayatpark'ta anneler için çiçek tasarımı atölyesi
Hayatpark'ta anneler için çiçek tasarımı atölyesi
23 Ekim 2022 Pazar - 11:37

Satırlı ve kılıçlı avukat paniği

BAKIRKÖY'de Avukat Levent D., bir elinde kılıç diğer elinde satırla önce meslektaşı Ramazan Erdoğan'ı sonra da sokaktakileri tehdit etti. 

Satırlı ve kılıçlı avukat paniği
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kocatepe Mahallesi'nde önceki gün saat 15.00 sıralarında Avukat Levent D., hukuk bürosunun olduğu apartmanda sinir krizi geçirdi. Bir elinde kılıç diğer elindeki satırla bağırıp, küfür eden avukat Levent D., sesleri duyup ne olduğunu öğrenmek için koridora çıkan meslektaşı Ramazan Erdoğan'a yöneldi. Levent D. elindeki satırı, Avukat Ramazan Erdoğan'a  doğrulttu. Erdoğan hızla geri çekilerek, oradan uzaklaştı. Levent D. bu kez ellerindeki satır ve kılıçla sokağa inerek çevredekileri tehdit etmeye başladı. Oradan geçen araçlara da kılıçla saldırmaya çalıştı. Levent D.'nin eski bir çalışanının kendisinden alacaklarını istemesi üzerine sinir krizi geçirdiği iddia edildi. İhbar üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Levent D., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. 

 BAKIRKOY’DE AVUKAT OLDUGU DILE GETIRILEN LEVENT D. ISIMLI BIR KISI BIR ELINE KILIC BIR ELINE DE SATIR ALARAK, ONCE MESLEKTASI RAMAZAN ERDOGAN’I SONRA DA SOKAKTAKILERI TEHDIT ETTI-FOTOGRAFTAKI:LEVENT D./FOTOGRAF:ISTANBUL,(DHA)

SALDIRI ANLARI KAMERADA

Avukat Levent D.'nin kılıç ve satırla önce meslektaşını daha sonra çevresindekileri tehdit ettiği görüntüler çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarına girdi. Görüntülerde Levent D.'nin elinde satır ve kılıçla merdivenlerden aşağı indiği, karşısına çıkan Ramazan Erdoğan'a satırla hamle yaptığı görüldü. Bir mahalle sakininin cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerde ise, Levent D.'nin elindeki kılıçla, yoldan geçen bir araca da saldırdığı görüldü. Bir başka güvenlik kamerası görüntülerinde ise Levent D'nin elindeki satır ve kılıçla apartmana girdiği görülüyor. Avukat Levent D.'nin daha önce de ofisinin kapısını açamadığı için kapı önünde yattığı öğrenildi. Bir apartman sakini Levent D.'yi, kapısının önünde yatarken fotoğrafı çekti. 

BAKIRKOY'DE AVUKAT LEVENT D., BIR ELINDE KILIC DIGER ELINDE SATIRLA ONCE MESLEKTASI RAMAZAN ERDOGAN'I SONRA DA SOKAKTAKILERI TEHDIT ETTI. FOTO:ISTANBUL-DHA

"BEN MESLEKTAŞIMIZA SALDIRI OLDU SANDIM" 

Mesleştaşının satırla tehdit ettiği avukat Ramazan Erdoğan, yaşananları şöyle anlattı: "Apartmanda çok sayıda hukuk bürosu var. Bağrışma ve küfür duydum. Yakın zamanda da bir avukata saldırı olduğunu duymuştuk, yine bir meslektaşımıza saldırıyorlar diye kapıyı açtık. Üst katımda ofisi olan Avukat Levent D. bir elinde satır diğer elinde kılıçla, merdivenlerde  hızla üzerime geldi. Satır olan elini boynuma doğru savurdu, geri çekilip ofisime girdim. Aramızda hiçbir diyalog geçmedi. Sokağa çıktı, kılıç ve satırla araç sürücüsü ve yayalara saldırdı. Küfürlü şekilde konuşuyordu." 

BAKIRKOY'DE AVUKAT LEVENT D., BIR ELINDE KILIC DIGER ELINDE SATIRLA ONCE MESLEKTASI RAMAZAN ERDOGAN'I SONRA DA SOKAKTAKILERI TEHDIT ETTI. FOTO:ISTANBUL-DHA

"SAVCILIK TAKDİRİYLE SERBEST BIRAKILDI, KENDİMİ GÜVENDE HİSSETMİYORUM" 

Ramazan Erdoğan, meslektaşının eski bir işçisinin alacağını istemesi nedeniyle tartışma yaşadığını ifade ederek, "Kendisine yönelik bir saldırı olmadığını, bizzat kendisinin saldırdığını öğrendik. Emniyet güçleri gözaltına aldı. Biz de ifademizi verdik, şikayetçi olduk. Bir çok kamera kaydı olmasına rağmen, yaralamaya teşebbüs, halkın genel güvenliğini tehlikeye atacak eylemler olmasına rağmen savcılık takdiriyle serbest bırakıldı. Ben kesinlikle güvende hissetmiyorum. Binaya dün gece girdiğinde 'Ramazan' diye bağırmış. Belki de burada olsaydım, saldıracaktı. Biz avukatlık mesleğinin haysiyeti, onur, şerefi adına da utanç duyuyoruz bu şahsın davranışlarından. 2-3 ay önce de bir kız öğrenci yurdunda kızları taciz ettiği iddiası bize ulaştı" diye konuştu.

BAKIRKOY'DE AVUKAT LEVENT D., BIR ELINDE KILIC DIGER ELINDE SATIRLA ONCE MESLEKTASI RAMAZAN ERDOGAN'I SONRA DA SOKAKTAKILERI TEHDIT ETTI.  FOTOGRAFTAKI:RAMAZAN ERDOGAN/FOTOGRAF:ISTANBUL,(DHA)

BAKIRKOY'DE AVUKAT LEVENT D., BIR ELINDE KILIC DIGER ELINDE SATIRLA ONCE MESLEKTASI RAMAZAN ERDOGAN'I SONRA DA SOKAKTAKILERI TEHDIT ETTI. FOTO:ISTANBUL-DHA
Yalın Onat ERGÖR-Burak KESKİNCİ/İSTANBUL,(DHA)

 
Turist otelde karbon ayak izi arıyor
 
Antalya'da otomobilin çarptığı skuterdeki 2 liseli öldü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ankara'da otomobil çarpan doçent, hayatını kaybetti
ANKARA'da, Eskişehir yolu üzerinde taksi bekleyen Doç. Dr. Yaşar Subutay ...
Antalya'nın başkanları 'Bizim Başkanlar Çalıştayı'nda...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Sivas'ta düzenlenen CHP Belediye ...
Şehit uzman çavuş, son yolculuğuna uğurlandı
PENÇE- Kilit Operasyonu'nda yaralanıp, tedaviye alındığı hastanede 16 ...
 
Silahlı çatışmada ölü sayısı 2'ye yükseldi
PENDİK'te iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan çatışmada ...
Samsun’da balık tezgahları palamutla doldu
SAMSUN’da balık tezgahlarını süsleyen palamut kilosu 40 ila 80 TL arasında ...
Antalya'da şehit ve gazi çocukları yararına kermes
ANTALYA'da şehit ve gazi çocukları yararına Polis Eşleri Derneği Antalya ...
 
Çocuklar için zararlı 1555 içeriğe müdahale
AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal Medya Çalışma Grubu'nun internet ...
Down sendromlu Mehtap, milli takım seçmelerine hazırlanıyor
Kayseri'de yaşayan down sendromlu Mehtap Balcı (32), çeşitli dereceleri ...
Mağaza açılışında izdiham yaşandı
BURSA'da, ev eşyası satan mağaza, açılışa özel kampanya düzenleyince izdiham ...
 
Dursun Gündoğdu
Belediye işletmeleri siyasilerin avutulma yeri mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva