Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
23 Ekim 2014 Perşembe - 08:49

Şehir eşkıyaları

Başkent'te silahlı 4 kişi önce bir güzellik salonunu bastı gasp ettikleri çalışanlara tecavüz girişiminde bulundu. Yardım çığlıkları üzerine kaçan saldırganlar daha sonra gittikleri bir evde tecavüz ettikleri 4 kadını kaçırdı.

Şehir eşkıyaları
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt


ANKARA’da Türk vatandaşı M.A. ve B.B ile Gürcü G.B. ve Suriye uyruklu N.E. Sıhhiye’deki bir güzellik salonunu bastı. 2 erkek çalışanı silah ve bıçakla rehin alan şüpheliler, salonun işletmecisi S.K’yi de etkisiz hale getirdiler. Kendilerine karşı koyan F.D isimli diğer çalışanı bacağından bıçaklayarak yaralayan şüpheliler, ardından R.Y. isimli kadın çalışana tecavüz girişiminde bulundular. Kadının yardım çığlıkları üzerine şüpheliler, salonda bulunan 6 telefonu ve 1 adet laptopu alarak kaçtılar.

Şüpheliler, daha sonra Kızılay'da bulunan bir evi bastılar. Evde bulunan M.E, K.A, E.A ve K.D adlı kadınları silah ve bıçakla tehdit ederek döven şüpheliler, kadınlara tecavüz ettiler. Şüpheliler, 3 kadını da zorla yanlarına alarak Kazan ilçesine götürdüler ve geçmişte 10 Numara yağ üretimi yapan bir fabrikada yeniden tecavüz ettiler.

Şüpheliler, defalarca tecavüz ettikleri kadınları ardından Kızılay’a getirip bıraktılar. Olayın polise yansıması üzerine alarma geçen ekipler, MOBESE kameralarından aracın plakasını tespit etti. PTS sistemini kullanarak aracın güzergâhını bulan Gasp Büro ekipleri kısa süren kovalamaca sonucu şüphelileri yakaladı. Üzerlerinden 1 adet kuru sıkı tabanca ile 4 bıçak çıkan şüpheliler, tutuklandı.

AYNI FABRİKADA ÇALIŞIYORLAR

Ankara’da önce masaj salonu basıp buradaki bir kadına tecavüze kalkışan ardından da Kızılay’da bir evi basarak evde bulunan M.E, K.A, E.A ve K.D adlı kadınları silah ve bıçakla tehdit ederek tecavüz eden Türk vatandaşı M.A. ve B.B ile Gürcü G.B. ve Suriyeli N.E.’nin organize sanayisinde madeni yağ üreten bir fabrikada çalıştıkları da ortaya çıktı. Gasp Büro ekiplerinin, şüphelileri fabrika önüne pusu kurarak sabah işe gelirken yakaladıkları bildirildi. Şüpheliler karşılarında polisi görünce arabada inip kaçmak istedikleri, polisin kovalamaca sonucu yakalandıkları öğrenildi. Şüphelilerin aracında gasp ettikleri 6 telefon, 1 adet laptop 1 adet kuru sıkı tabanca ile 4 bıçak çıkarken evlerinde yapılan aramada ise yine gasp ettikleri öğrenilen 16 cep telefonu ve bir havalı tüfek bulundu.

BIÇAK DAYADILAR, BOŞ FABRİKAYA GÖTÜRÜNCE ÖLDÜRECEKLERİNİ ZANNETTİK

Tecavüz mağduru kadınlar M.E, K.A, E.A ve K.D. hastanede rapor alarak şüphelilerden şikayetçi oldu. Emniyette mağdur sıfatıyla ifadelerine başvurulan kadınlar dehşet gecesini şu ifadelerle anlattı:
“Akşam 23.30 sıralarında eve geldiler. Eve girer girmez evdeki erkek arkadaşımız Y.Y.’yi yere yatırıp darp ettiler. Polisi aramamıza fırsat vermeden boğazımıza bıçak dayadılar. Ardından sırayla tecavüz ettiler. Telefonlarımızı topladılar, sonra yine silah ve bıçak tehdidiyle bizi dışarı çıkartıp araca bindirdiler. Karanlıkta nereye götürüldüğümüzü bilmiyorduk. Sonra boş bir fabrikadan indirdiler. Fabrikanın içine götürdüklerinde öldüreceklerini düşündük. Burada alkol aldılar ardından tekrar defalarca tecavüz ettiler. Grup seks ve ters ilişkiye zorladılar. Sabaha karşı bizi baygın halde Kızılay’a attılar. Kendimize gelip, polise giderek şikayetçi olduk.”

ÇELİŞKİLİ İFADELER

Şüphelilerden Türk vatandaşı M.A. ise ifadesinde, “Kadınlara zorla tecavüz etmedik, 30 lira para verdik. Para karşılığında cinsel ilişkiye girdik” savunmasını yaptı. Suriye uyruklu N.E. ise “Tecavüz etmedik, parayı az buldular. İftira atıyorlar. Zaten hayat kadınları, kendileriyle para karşılığında birlikte olduk” dediği öğrenildi. Şüpheli 4 kişi gasp ve tecavüz olayını anlatırken de çelişkili ifadeler kullandılar. Birbirlerini suçlayan şüphelilerin olay gecesi sarhoş olduğu da belirlendi.



 
 

 
'Kıla, tüye indirim var, bana niye yok'
 
Su kanalında can pazarı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
10 DEDAŞ personeli kaçırıldı
DİYARBAKIR'ın Silvan İlçesi'nde Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (DEDAŞ) ...
KBT yeni sezona hazırlanıyor
KEPEZ Belediye Tiyatrosu (KBT), Haldun Taner'in 1964 yılında yazdığı iki ...
Muhalefetten erken seçime hodri meydan!
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin: "Samimiyetleri varsa getirsinler seçim ...
 
İşte çipli kimlik, ödenecek ücret ve özellikleri
Aralık ayından itibaren dağıtılmaya başlanacak ‘Akıllı Kimlik Kartı’yla ...
Cem Yılmaz hakkında suç duyurusu
Cem Yılmaz'ın son filmi "Pek Yakında" hakkında sigara, içki ve kola reklamı ...
Öcalan'a yeni cezaevi formülü
Kulislerde yeni adresin Bursa ya da Sincan Cezaevi olabileceği dile getiriliyor.
 
AKP’li başkan 30 milyonu topladı kaçtı
Kırıkkale, titanvari dolandırıcılık ile çalkalanıyor.
Yargıda cemaati tasfiye planı
MİT ve Bakanlık "Cemaat'in tasfiyesi" için hangi planı hazırladı?
Dikkat! Saatler bu tarihte geri alınıyor!
Yaz uygulamasının sona ereceği tarih yaklaşıyor. Elektrik tasarrufu sağlama ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva