Cem Yılmaz'a ilginç doğum günü hediyesi
Cem Yılmaz'a ilginç doğum günü hediyesi
İranlı rap şarkıcısı hakkında 'idam' kararı
İranlı rap şarkıcısı hakkında 'idam' kararı
Tapusu olanların dikkatine: Miras böyle bölünecek
Tapusu olanların dikkatine: Miras böyle bölünecek
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
4 Eylül 2015 Cuma - 10:41

Semra'yı ölüme götüren tecavüz

ANTALYA'da kendisini hastaneye götüren kocasının arkadaşı Mehmet Ş'nın tecavüzüne uğradığı öne sürülen 2 çocuk annesi Semra Z, 20 kutu hapla yaşamına son verdi. Tutuklanan Ş, suçlamayı kabul etmedi.

Semra yı ölüme götüren tecavüz
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya'da eşi kısa süreliğine hapse giren 2 çocuk annesi 21 yaşındaki Semra Z, rahatsızlanınca hastaneye gitmek istedi. Semra Z kendisini hastaneye götürmesi için kocasının arkadaşı evli ve 2 çocuk babası fırın işçisi 27 yaşındaki Mehmet Ş'yı aradı. Kadını hastaneye götüren Ş, iddiaya göre dönüşte ormanlık alanda Z'ye tecavüz etti. Ş, sonrasında da Z'yi ölümle tehdit edip para almaya başladı. Korkusundan olayı kimseye anlatamayan Semra Z, durumu hapisten çıkan kocası 25 yaşındaki Tevfik G ile paylaştı. Bunun üzerine Tevfik G evi terk etti ve çift boşandı. Bir süre sonra ikili tekrar barıştı. Bunalıma giren Semra Z, geçen mayıs ayında evinde 20 kutu hapı içerek yaşamına son verdi. Mehmet Ş ise Semra Z'ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı' suçundan 15 yıl hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Mehmet Ş, ilk duruşmada suçlamaları kabul etmedi. İftira atıldığını savunan Ş, mağdureyi ilk kez, trafik kazası geçiren Tevfik G'nin kardeşi Ahmet G'ye geçmiş olsun demek için evlerine ziyarete gittiğinde gördüğünü söyledi. Tevfik G cezaevine girince otomobilinin muayenesi için kendisine verildiğini iddia eden Ş, şöyle dedi:

"Tevfik cezaevindeyken eşi beni Tevfik'in telefonundan arayıp kendisini hastaneye götürmemi istedi. Ben de mesai sonrası Semra Z'yi Tevfik'in arabasıyla alıp önce Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdüm. Sıra çok olduğu için oradan ayrıldık. Sonra Çallı'daki özel bir tıp merkezine gittik. Orada muayene olduktan sonra Semra'yı evine bıraktım. Beni sonraki günlerde de yiyecek ihtiyaçları için aradı. Ben kendisine bu konuda da yardımcı oldum. Arabalarını da muayene yaptırmaktan vazgeçtikleri için birkaç gün sonra evlerine bıraktım."

EŞİMİ TEHDİT ETMİŞ

Duruşmada tanık olarak dinlenen Semra Z'nin eşi Tevfik G ise eşiyle 2012 yılında evlendiklerini söyledi. Nikahtan önce ilk çocuklarının dünyaya geldiğini anlatan Tevfik G, şöyle konuştu:

"Ben askeri firar nedeniyle cezaevine girdiğimde eşim rahatsızlanınca sanığa telefon açmış. Sanık da benin arabamla eşimi hastaneye götürmüş. Dönüşte tecavüzüne uğramış. Ben cezaevinden çıkıp eve geldiğimde eşim durgundu. Ne olduğunu sorduğumda önce söylemek istemedi. Sonra da sanığın zorla ilişkiye girdiğini, çok direndiğini ancak engel olamadığını söyledi. Neden şikayetçi olmadığını sorduğumda sanığın kendisini ölümle tehdit ettiğini, söyledi. Sanık olaydan sonra da eşimi tehdit etmeye devam etmiş. Ben cezaevindeyken aracımı da tehditle almış. Cezaevinden çıktığımda araç evimin önündeydi. Ben çıkmadan getirip bırakmış. Ayrıca eşimin hesabına kardeşim adına yatan parayı da bilen sanık, eşimden para talep etmiş. Hamile eşinin tedavisi için 1500 lira istemiş. 'Vermezsen eşine anlatırım' demiş. Eşim de vermiş. Ben cezaevine girerken eşimin hesabında 90 bin lira vardı. 40 gün sonra çıktığımda 70 bin lira kalmıştı. Eşim bana bunları anlatınca önce evi terk edip köyüme gittim. Bir süre sonra barışmak istedim. Sonra da eşimin köyüne prefabrik bir ev yapıp orada yaşamak istedik. Eşim da kabul etti. Tekrar başlamıştık. Ama üç hafta sonra intihar ederek yaşamına son verdi."

SAÇI BAŞI DAĞINIK GELDİ

Semra Z yi rahatsızlanıp hastaneye gittiği gece evde olan dayısı Halil Z ise yeğeninin eşi cezaevine girince zaman zaman evlerini ziyaret ettiğini söyledi. Olayın meydana geldiği akşam Semra Z'nin rahatsızlanması üzerine Mehmet Ş'yı telefonla aradığını anlatan Halil Z, "Saat 20.00 sıralarında evden ayrıldılar. Saat 24.00 sıralarında döndüler. Yeğenim başörtülü biridir. Evden çıkarken başında türban vardı. Geldiğinde başı açıktı. Saçı başı dağınıktı. Morali bozuktu. Perişan durumdaydı. Ne olduğunu sordum, anlatmadı. Odasına çekildi, kendisini kilitledi. Ertesi gün de bir şey anlatmadı" diye konuştu. Semra Z'nin yakınlarının avukatı Kamile Sönmez ise sanıktan şikayetçi olduklarını söyledi. 

Sanığın tahliye talebini reddeden mahkeme, Semra Z ile Tevfik G arasında Antalya 4'üncü Aile Mahkemesi'nde yapılan boşanma işlemiyle ilgili dosyanın incelenmek üzere istenmesine karar verdi. Ayrıca Semra Z'nin banka hesap hareketlerinin de incelenmesine karar veren mahkeme, olayın meydana geldiği akşam Semra Z'nin muayene olduğu sağlık merkezinden de bilgi istenip sanıkla mağdurenin cep telefonu kayıtlarıyla ilgili dökümün çıkartılmasını istedi. Duruşma ertelendi.


Mustafa KOZAK/ANTALYA, (DHA) -

 
Antalya'da kiracı dehşeti: 3 yaralı
 
Elmalı'da kalp sağlığı anlatıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da kiracı dehşeti: 3 yaralı
ANTALYA'da, ev kirası yüzünden çıkan kavgada, Muzaffer Şehmuz C., ev sahibi ...
Alanya bugün yasta
Şehit Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy'un cenazesi, Mardin'deki törenin ...
Alanya'da tur teknesi yandı
ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde, günübirlik tur teknesi, henüz belirlenemeyen bir nedenle yandı.
 
Beklediğiniz şey; ÖVGÜ
Mehmet Nuri Ildız yazdı
Antalya cezaevi için şok iddia
HDP Antalya Milletvekili Eş Genel Başkan Yardımcısı Saruhan Oluç, Antalya ...
30 yıllık semt pazarı kalkıyor
ANTALYA'da yaklaşık 30 yıl önce kurulan Varlık Mahallesi'ndeki semt pazarı, ...
 
Kepez'e bilim merkezi
KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fabrikalar Mahallesi Açık Yüzme ...
Alanya'ya şehit ateşi düştü
MARDİN'in Dargeçit İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin bombalı saldırı sonucu ...
OKUSEV sanatla eğitecek
MERKEZİ İstanbul'da bulunan Ok Kuşçu Sağlık Sosyal Eğitim ve Kültür Vakfı ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva