Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme
Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme
18 Temmuz 2019 Perşembe - 09:25

Senetle Araba Sahibi Olma Rehberi

Başta büyük şehirler olmak üzere ister sıfır kilometre ister ikinci el olsun, araç sahibi olmadan önce dikkat etmek gereken durumlar farklılık gösterebilir. Fakat araba sahibi olmadan önce ileride satabileceğinizi de göz önünde bulundurarak en çok satılan arabalara göz gezdirmenizde fayda var.

Senetle Araba Sahibi Olma Rehberi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Taşıt kredisi çekmeden senetle araba sahibi olmak mümkün mü?

Her geçen gün artan benzin ve motorin fiyatları, vatandaşları ikinci el piyasaya doğru yönlendiriyor. Buna paralel bir şekilde döviz kurundan kaynaklı artan araba fiyatları ise sürücüleri alternatif seçeneklere yönlendiriyor. Kimileri için konut sahibi olmak ne anlama geliyorsa, kimileri için de araba sahibi olmak benzer duyguları ifade ediyor. Bazı sürücüler araç sahibi olmayı yalnızca ayaklarını yerden kesmek olarak nitelendirse de bazı sürücüler için prestij göstergesi anlamına geliyor. Peki ekonomik durumunuzu zorlamadan senetle araba sahibi olmak mümkün mü? Banka kredisi çekmeden, aylık taksitlerle araç sahibi olmak isteyenler için kaçırılmaması gereken bilgiler…

Senetle araba satışı yapan firmalar!

Senetle araba sahibi yakın zamana kadar oldukça tehlikeli ve maddi sıkıntılar yaşayabileceğiniz bir durumdu. Ancak Wowwo tarafından hayata geçirilen sistem ile Türkiye’nin dört bir yanında ki sürücüler hayalini kurdukları arabaya senetle sahip olabiliyor. Kefilsiz ve kredisiz hizmet veren firma, yüzde 25 peşinat şartı arıyor. Bu şartları yerine getirmeniz halinde almak istediğiniz araba için düşündüğünüz bütçeyi belirlemek size kalıyor. Yalnızca ikinci el otomobil satışı gerçekleştiren Wowwo dışında da senetle araç satışı yapan firmalar ve galeriler yok değil. Ancak güvenilirlik konusunda endişe verici durumlar ile karşı karşıya kalmanıza sebep olabilir.

Hangi firmalar senet öder gibi taksitle araba sahibi yapıyor?

Sundukları faizsiz sistemler ile günümüzde sayısı her geçen gün artan firmalar sürücülere hayalini kurdukları araçlar taksitle sahip olma fırsatı sunuyor. Altın günü mantığında çalışan bu kurumlarda bir çekiliş grubuna dahil olur ve sıranız geldiğinde araç bedelini nakit alırsınız. Emin Otomotiv Eminotomotiv ile otomobil alırken peşinatı, taksitleri ve dilerseniz ara ödemeleri kendiniz belirleyin. Eminotomotiv sistemi üyelerine, almak istediği otomobilin fiyatını ve taksit sayısını kendisi belirleme imkanını sunar. Eminotomotiv sistemi üyeleri, sistem içerisinde ekstra ödeme yapmadan diledikleri araca kavuşurlar. Eminotomotiv sistemi üyeleri, sahip olmak istedikleri otomobile faiz ödemeden elbirliği sistemiyle sahip olurlar. Fuzul Oto Önce alacağınız aracın fiyatını birlikte belirleriz (mesela 30.000 TL), sonra da kaç taksitte ödeyeceğinizi (mesela 500x60 taksit). Altın günü mantığında; sizin gibi araç sahibi olmak isteyen kişilerden oluşturduğumuz “FPK araç alma sistemi”mize dahil olursunuz. Noter huzurunda belirlenen sırayla her ay yüzlerce aileyi araç sahibi yaparız. Eğer taksitlerinizin yarısı bittiğinde sıra hâlâ size gelmemişse FuzulOto sizi yine de araç sahibi yapar. Kalan taksitlerinizi de aracınızı aldıktan sonra ödersiniz. Faiz, peşinat, kredi ve ara ödeme yüklerinin altında ezilmeden 27 senelik FuzulOto güvencesiyle araç sahibi olmanın mutluluğunu yaşarsınız. Birarabam 429 TL'den başlayan taksitlerle, tamamen faizsiz, küçük küçük taksitler ödeyerek, hiç fark vermeden hayalinizdeki arabanın sahibi olabilirsiniz. Üstelik şimdi çok daha erken teslim fırsatından yararlanabilirsiniz. 80 ay taksit yaptırsanız bile Birarabam’ın kendine özgü yöntemiyle toplam borcunuz olması gerekenden çok daha erken bitiyor. İsteyen hiç peşinat vermeden araba sahibi oluyor. Birarabam’da taksitler bütçenize göre, üstelik faiz, vade farkı ya da başka farklar da yok. Siz de senetle araba sahibi olmak istiyorsanız arabasenetle.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın!

Etiketler:
 
Misafir olarak gittiği evi soyan şüpheli tutuklandı
 
Yaralı uzman çavuş, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya TÜRK-İŞ’ten ekstra zam çıkışı
Kısa adı TÜRK-İŞ olan Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu Antalya ...
Merkez Bankası Başkanı Çetinkaya, görevden alındı
TÜRKİYE Cumhuriyet Merkez Bankası (TCBM) Başkanı Murat Çetinkaya görevden ...
Çandır'dan enflasyon değerlendirmesi
BATI Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) ve Antalya Ticaret Borsası ...
 
6 ayda 921 milyon dolarlık ihracat
ANTALYA, Burdur ve Isparta illerini kapsayan Batı Akdeniz'den yılın ilk ...
Batı Akdeniz'de cari açık yok
BATI Akdeniz illeri Antalya, Isparta ve Burdur ile Afyonkarahisar, 2019'da ...
Kuru çaya büyük zam
ÇAY İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) kuru çaya yüzde 15 zam yaptı.
 
Satılık Taş Kırma Eleme Tesisi Fabo’da
Tüm inşaat alanlarının kum ve çakıl taşı gibi ihtiyaçları sürekli olmaktadır.
Fiyatı düşen domatese 'taban fiyat' teklifi
ANTALYA Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Vural Şahin, toptancı hallerinde ...
Tohumda 20 milyon dolar dış ticaret fazlası
TÜRKİYE tohumluk ihracat ve ithalat dengelerine bakıldığında, ilk defa ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva