Tütüncü: Antalya'ya hizmet damgası vuracağız
Tütüncü: Antalya'ya hizmet damgası vuracağız
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın kararı
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın kararı
41 ilde uyuşturucu operasyonu: 434 gözaltı
41 ilde uyuşturucu operasyonu: 434 gözaltı
Murathan Mungan İYİ Parti’ye dava açıyor
Murathan Mungan İYİ Parti’ye dava açıyor
6 Aralık 2019 Cuma - 14:18

Senetle Kredi Veren Yerler

Neredeyse Türkiye’nin her şehrinde senet ile para veren birçok firma ya da kişi mevcuttur. Acil paraya ihtiyacım var dediğiniz zamanlarda, uğramanız gereken ilk durak banka şubeleri olsa da, bazı durumlarda kredi çıkmayabiliyor.

Senetle Kredi Veren Yerler
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Senetle Kredi Veren Yerler  konusunu araştırılırken ilk olarak, senet ile kredi veren yerleri bulmak isteyen kişiler; araştırma yaparken mutlaka komisyonsuz kredi veren kişiler ile anlaşmalıdır. Geçtiğimiz yıllarda yapılan birçok hata nedeni ile senet ile kredi verenlerin adının lekelenmesi üzerine; 60 ay vadeye kadar 30 bin ile 45 bin TL arasında kredi veren firmalar, müşterilerinden komisyon almadan senetle kredi veriyorlar. Dosya masrafları adı altında, kapıda ödeme yöntemi ile yaklaşık 500 – 700 TL alınan komisyon ücreti, başvuru yapılan krediden peşin olarak kesinti uygulanarak başvuru sahibine temin edilmektedir.

Neredeyse Türkiye’nin her şehrinde senet ile para veren birçok firma ya da kişi mevcuttur. Acil paraya ihtiyacım var dediğiniz zamanlarda, uğramanız gereken ilk durak banka şubeleri olsa da, bazı durumlarda kredi çıkmayabiliyor. Kredi kartında ya da hesabında limit kalmayan kişiler için, senetle para veren yerleri listeledik. Türkiye’de senet karşılığında para veren yerler genellikle tefeci diye isimlendirilir. Çünkü, kimse kimseye karşılıksız para vermeyeceği gibi, banka kredisi alamayan, zor durumda kalıp acil para ihtiyacı olan kişilerin durumlarından yararlanmak isteyen, para kazanmayı hedefleyen çok fazla kişi bulunmaktadır.

Senetle Borç Para Nasıl Alınabilecek Yerler

  1. Elinde senet bulunanlar faktöring şirketlerine başvurarak senet kırdırabilir
  2. Firmaların verdiği krediler,
  3. Cep telefonu satın alma ve bozdurma yöntemi,
  4. Sanal tefeciler,
  5. Elektronik eşya satın alma ve paraya çevirme,
  6. Döviz bürolarının ve kuyumcuların imza karşılığı satışları

Senet imzalatarak para kazanan kişiler, genellikle zor durumda olan, acil nakit ihtiyacı bulunan kişileri bulduklarında, kendilerine geri ödenecek parayı çok kısa vadede ve çok yüksek faiz oranları ile verirler. Bu tarz kişiler genellikle, zor durumda olan kişilerden ve acil nakit ihtiyacı olanlardan para kazandıkları için, hali hazırda icra safhasını takip edecek personelleri ve avukatları mevcuttur. Genellikle bu tür yerler yaklaşık 10.000 TL’ye kadar senet karşılığında kredi verirler. Senet karşılığında para veren yerleri araştıran kişiler, çoğu zaman bu paranın daha büyük sorunlara yol açacağını düşünmezler. Fakat başa gelen olumsuzluklar ve hayat şartları nedeni ile maalesef senet karşılığında para veren şirket, iş yerlerini ve firmaları araştıran oldukça fazla kişi bulunmaktadır.

Borç para veren ya da senet karşılığı döviz veren kuyumcu vb işletmelere ulaşamayanlar ya da bankalardan nakit para çekemeyenler, değişik yöntemler ile borç almayı hedeflerler. Bu yöntemlerin en basiti, hiç şüphesiz bozdurma yöntemleridir. Bozdurma işlemleri yaşlısından gencine kadar herkesin yapabileceği bir nakit para bulma yöntemidir. Bozdurma yöntemini uygulayabilmeniz için öncelikle elinizde bir ürünün, eşyanın bulunması gerekmektedir. En hızlı şekilde bozdurabilmek için bu ürünün hem değerli hem de ufak bir şey olması gereklidir. Bu ürünlere örnek vermek gerekirse, akıllı telefonlar, laptoplar ya da tabletlerdir. Yaşadığınız şehir Ankara, İstanbul gibi büyük şehirler ya da Mersin, Bursa gibi şehirler olsa da mutlaka senet karşılığında ürün satan birçok firma vardır.

Senet karşılığında eşya satan yerlere örnek vermek gerekirse; Evkur, İstanbul AVM, Arçelik ya da Beko denilebilir. Bu ürünleri istediğiniz vade ile senet karşılığında taksitli bir şekilde alarak; istediğiniz ikinci el eşya alım satımı yapan yerlere satarak, nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Örneğin Evkur’dan taksitli akıllı cep telefonu aldığınızı varsayalım. Bu akıllı telefonu, ikinci el alım – satım yapan bir telefoncuya gittiğinizde; değerinin biraz altında da olsa, satabilir ve nakit ihtiyacınızı bu şekilde gidererek, Evkur’a taksitle ödeme yapabilirsiniz. Ya da Beko, Arçelik ve Bosh gibi beyaz eşya satan yerlere giderek taksitli beyaz eşya alabilir, ikinci el ürün satan bir iş yerine; nakit karşılığında satarak nakit ihtiyacınızı büyük ölçüde gidererek, satın aldığınız firmaya aydan aya ödeme yapabilirsiniz. Eğer nakit ihtiyacınız hatsafadaysa ve senetle kredi veren yerler araştırması yapıyorsanız, size tavsiyemiz senet ile borç almak yerine eğer ihtiyacınızı karşılıyorsa; yukarıda örnek verdiğimiz gibi senet ile taksitli bir ürün alarak; bir başka yere bozdurmalısınız. Aksi taktirde tefecilere çok yüksek miktarda faizi, çok kısa bir süre içerisinde ödemek durumunda kalabilirsiniz.

Senetle kredi veren yerler, Türkiye’nin neredeyse her ilinde mevcuttur. Bulunduğunuz şehirde araştırma yaparak, en uygun faizi sunan kişiden senet karşılığında nakit almanız önerilir. Araştırma yapmadan nakit ihtiyacınızı gidermeniz, sizi zarara sokabilir.

Kaynak Site: https://www.kredivepara.com/acil-para-lazim-kredi-cekemiyorum/

 

Etiketler:
 
Sinem'i bıçakla yaralayan eşine müebbet hapis istemi
 
Antalyalı DJ, İstanbul'da çalacak
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 34 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
standadtrustbank 3 Şubat 2020 Pazartesi 21:28

Merhaba Bayan ve BayNatural kişiler ABD, İrlanda, İsviçre, Kanada, Belçika, Fransa, İtalya, Guadeloupe, Guyana, Martinik, Reunion Mayotte, dünya çapında, faiz oranına göre faiz ile geri ödeyin, talep edilen her bir tutar için% 3'tür. Gerçekten bir krediye ihtiyacım var, benimle iletişime geçmeye çalışın.Herhangi bir finansal sorun için hazırım.Daha fazla bilgi için lütfen {email [email protected]} adresinden bizimle iletişime geçin: {iletişim: +1 469 2622008 / +34631615440}

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sinem'i bıçakla yaralayan eşine müebbet hapis istemi
KAYSERİ'de boşanma aşamasındaki eşi Sinem Karadeniz'i (21) sokak ortasında ...
Günay’ın ölümünde sürücü tam kusurlu bulundu
KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde hareket halindeki halk otobüsünün açık olan ...
SMA hastası oğlunun odasını hastaneye çevirdi
ESKİŞEHİR’de, sınıf öğretmeni ve SMA Hastalığı ile Mücadele Derneği Başkan ...
 
Yolcu otobüsü alev alev yandı
RİZE'nin Pazar ilçesinde seyir halindeki yolcu otobüsünde yangın çıktı. ...
Otizmli çocuğa soyunma odasındaki dayak kamerada
KADIKÖY'de 9 yaşındaki otizmli B.Ö., eğitimine ve tedavisine yardımcı ...
Fuhuş şebekesi, günlük kazançlarını deftere not almış
KONYA'da 10'u yabancı uyruklu 11 kadına fuhuş yaptırdıkları öne sürülen ...
 
66 şişe sahte içki ele geçirildi
KÜTAHYA'nın Simav ilçesinde jandarmanın bir eve düzenlediği operasyonda, ...
Ahmet Hakan'a saldırı davasında karar
HÜRRİYET Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan Coşkun'un 2015 yılında ...
Esenler'de çıkan yangında çatı katı kül oldu
ESENLER'de Suriyeli ailenin kaldığı çatı katı sobadan çıkan yangın nedeniyle kül oldu.
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva