Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme
Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
10 Mayıs 2021 Pazartesi - 13:25

Serasında Hint keneviri ele geçirildi, 'Kaynatıp içiyorduk' dedi

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, fasulye ekili serada 255 kök Hint keneviri ve bir miktar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan H.B. adlı kadın, "Bu bitkiyi oğlum ekti, kaynatıp içiyorduk, hastalığa iyi geliyordu" dedi.

Serasında Hint keneviri ele geçirildi,  Kaynatıp içiyorduk  dedi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Alanya ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Özvadi Mahallesi'nde bir serada uyuşturucu madde yetiştirildiği bilgisini alarak harekete geçti. Seranın S.B. isimli şüpheliye ait olduğu ve fasulye bitkisi dikilerek ekilen kök kenevirlerin bununla kamufle edildiği belirlendi. Seraya yapılan baskında 255 kök Hint keneviri ve 250 gram kubar esrar ele geçirilirken, olayla ilgili S.B.'nin annesi H.B. yakalanarak gözaltına alındı.

'UYUŞTURUCU OLDUĞUNU BİLMİYORDUM'

H.B. işlemleri yapılmak üzere karakola götürülürken, alınan ifadesinde, "Ekilen maddenin uyuşturucu olduğunu bilmiyordum. Bu bitkiyi kaynatıp içiyorduk. Hastalığa iyi geliyor" dediği öğrenildi. Anne H.B. yapılan işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, oğlu S.B.'yi yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE JANDARMA EKIPLERININ DUZENLEDIGI OPERASYONDA FASULYE EKILI SERADA 255 KOK HINT KENEVIRI VE BIR MIKTAR ESRAR ELE GECIRILIRKEN, OLAYLA ILGILI H.B. GOZALTINA ALINDI.(FOTO:ALANYA-DHA)

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE JANDARMA EKIPLERININ DUZENLEDIGI OPERASYONDA FASULYE EKILI SERADA 255 KOK HINT KENEVIRI VE BIR MIKTAR ESRAR ELE GECIRILIRKEN, OLAYLA ILGILI H.B. GOZALTINA ALINDI.(FOTO:ALANYA-DHA)

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE JANDARMA EKIPLERININ DUZENLEDIGI OPERASYONDA FASULYE EKILI SERADA 255 KOK HINT KENEVIRI VE BIR MIKTAR ESRAR ELE GECIRILIRKEN, OLAYLA ILGILI H.B. GOZALTINA ALINDI.(FOTO:ALANYA-DHA)

Burcu MUTLU/ALANYA (Antalya), (DHA)

 
3 bin 300 yıllık yazıtı kapı sövesi yapmışlar
 
Tartıştığı komşusunun kardeşini tüfekle vurdu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 11 Mayıs 2021 Salı 08:48

Şu tabiatın güzelliğine bakarmısınız,ne ekseniz bitiyor.Ülkemizin her tarafı ayrı bir güzel,yeraltı yerüstü zenginliklerimiz deseniz bolca var.Akdeniz Eğe sahillerine bakın kum güneş deniz o kadar bol ki binlerce km.den buralara tatile geliyorlar.Yukardaki haberi okuyunca insan üzülüyor ama insanın olduğu yerde suç ve ceza da kaçınılmaz bir durum.Ancak son günlerde görsel ve yazılı basında bir mafya babası diye anılan ve yurt dışından videolar yayınlayan birinin anlattıklarının içerisinde en ilginç olanı uyuşturucu olan 'KOKAİN' trafiği,Güney Amerika ülkelerinin limanlarında sevke hazır uyuşturucuların yakalandığı ve bunların İzmir limanına gideceğini,ayrıca başta Mersin limanı olmak üzere buraların giriş olarak kullanıldığını vatandaş olarak dinledikçe insan dehşete düşüyor.Anlattıkları doğrudur veya yanlıştır,ilğili makamların bileceği bir iş. Ancak ülkemizin sokakları çetelere bırakılmış gibi bir tablo ortaya çıkıyor.Nasıl oluyor anlayan var mı,sorumluluk makamlarında oturanlar hiç mi geçmişten bir ders almamışlar.Ne ararsan var,korku filmi gibi,bir tarafta çapsız siyasiler,bir tarafta ticaret,bir tarafta mafya,güzelim ülkem böylemi anılmalı,son yıllarda bakın suç işleyen başta FETÖ örgüt üyeleri olmak üzere böyle rant çete liderleri ellerini kollarını sallayarak yurt dışına çıkıyorlar.İnsan soramadan edemiyor,nasıl bu hale geldik. Bu milletin gariban çocukları özellikle Güney Anadolu'da vatan için her türlü fedakarlığı yapsın,bir kesimde bu tarafta milyonlara konsun, hani adalet,yoksa adalet isimden mi ibaret. Görün işte bir zamanlar şu veya bu nedenle çetelerle yağlı ballı olanlar, demek ki gün geliyor rant paylaşımı olunca rezaletler çarşaf çarşaf ortaya saçılıyor.Bu millet tırnağıyla çalışarak karnını doyurmaya çalışırken,haksız yere ülkenin kaynaklarını çarçur edip birde çetelere bu kadar geniş alan açanları ancak 'ALLAH'a' havale ediyoruz. Kısacası yolsuzluk ve yoksulluk almış başını gidiyor,paramız pula döndü,Elin 1 parası bizim 10 paramıza bedel hale gelmiş,insanlar sadece barınma ve karnını doyurma peşine düşmüşken,üzerine gelmeyen aşıları da ekleyin her gün 300 insanımız ölürken,bir tarafta yaşam mücadelesi,öbür tarafta rant için çete savaşları,bu millet bunu hak etmiyor,daha iyi şeylere layıklar. Birde adı en çok geçen Mehmet AĞAR,bu memlekette Emniyet Genel Müdürlüğü,Valilik,Adalet Bakanlığı,İçişleri Bakanlığı ve parti Genel Başkanlığı yap,sonra bir sürü suçtan yargılan bunlardan ceza al hapis yat çık.Peki sonra çekilse köşesine de rahatça yaşasa iyi değil mi,ama bakın öyle değil,bu yaşa gelmiş bir şeye ihtiyacı olmadığı halde adının anıldığı hallere bakın,bir marina önünde çektirdiği resme bakın,başka söze gerek var mı. Konuşulanlara bakınca bu ülkede çapsız siyasetçiler ile rant çeteleri yıllardır demek ki iç içeler gibi bir manzara ortaya çıkıyor.,bunlardan hesap sorulur mu hep beraber göreceğiz.İnşallah öbür tarafa havale edilmez.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kırcami, Muratpaşa konforuyla buluşacak
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, yerel mahkemenin imar planlarını ...
Karavanla tatile geldikleri Türkiye'ye hayran kaldılar
KARAVANLA seyahate çıkan Polonyalı 2 aile, 15 gün önce Edirne'den giriş ...
Tartıştığı kocasını bıçakla öldürdü
ANTALYA’nın Elmalı ilçesinde Hülya K. (64) çıkan tartışmada kocası Salih ...
 
Konyaaltı'da kaza; 4 yaralı
ANTALYA'da, iki otomobilin çarpıştığı kazada 1’i ağır 4 kişi yaralandı. ...
Tarım ilçesi Finike'ye yakışmadı
ANTALYA'nın Finike ilçesinde, silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptıkları ...
Antalya'ya geliyordu, kazada öldü
İZMİR'den Antalya'ya meyve taşınan kamyonun, kente 30 kilometre kala kontrolden ...
 
Hem gerçek hem sanal mağazaları olacak
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, hediyelik eşyalardan birbirinden ...
Myra'daki tiyatro maskları ilgi çekiyor
ANTALYA'nın Demre ilçesinde bulunan ve Antalya bölgesinin en fazla ziyaretçi ...
Devlet kaç adet balon balığı alacak?..
AKDENİZ ve Ege'de en tehlikeli istilacı tür olan ve zehrinin siyanürden ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva