Başkan Kocagöz, 11 Haziran'da hakim karşısına çıkacak
Başkan Kocagöz, 11 Haziran'da hakim karşısına çıkacak
Belediye çalışanına dolandırıcılık davası
Belediye çalışanına dolandırıcılık davası
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
27 Ekim 2022 Perşembe - 14:27

Silahlı saldırıya uğrayan İpek, yaşamını yitirdi

ÇANAKKALE'de parkta bankta arkadaşıyla otururken kimliği belirsiz kişinin silahlı saldırısına uğrayan 2 çocuk annesi İpek Kürşat (36), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Silahlı saldırıya uğrayan İpek, yaşamını yitirdi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, dün saat 23.30 sıralarında, Barbaros Mahallesi Hüseyin Kızoğlu Sokak'taki Barbaros Parkı'nda meydana geldi. Arkadaşlarıyla parkta bankta oturan evli, biri 7, diğeri 12 yaşında iki erkek çocuk annesi İpek Kürşat, kimliği belirsiz kişi tarafından silahla vuruldu. Çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralanan Kürşat, gelen ambulansla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan İpek Kürşat, bugün, sabaha karşı hayatını kaybetti. İpek Kürşat'ın cenazesi otopsi için Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi’nin morguna gönderildi.

Polis, cinayet şüphelisini yakalanması için çalışma başlattı.

 İPEK, ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE ENSESİNDEN VURULMUŞ

Çanakkale'de parkta bankta arkadaşıyla otururken kimliği belirsiz kişinin silahlı saldırısına uğrayan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 2 çocuk annesi İpek Kürşat'ın avukatı Ahmet Uslu, olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Silahlı saldırının İpek'in çocuklarının gözünün önünde meydana geldiğini söyleyen Uslu, "Çanakkale, 26 Ekim akşamında bir parkta çocuklarının gözü önünde İpek Kürşat'ın bir katil tarafından enseden vurularak öldürülmesine şahitlik yaptı" dedi.

'TEHDİT MESAJLARI ALIYOR, ÖLÜM KORKUSUYLA YAŞIYORDU'

İpek Kürşat'ın eşi Emre Kürşat'ın (37), 10 Ekim 2021 yılında cinayet şüphelisi olarak tutuklanıp, cezaevine gönderilmesinin ardından İpek Kürşat'ın öldürülen kişinin ailesi ve yakınları tarafından tehdit edildiğini anlatan Uslu, bu nedenle Kürşat'ın ailesiyle birlikte Çanakkale'den Lapseki ilçesine taşınarak, boş bir eve sığındığını söyledi. Uslu, "Kürşat, Lapseki Cumhuriyet Savcısı'na can güvenliği olmadığıyla ilgili bir dilekçe yazmıştır. Evi talan edilen ancak hiçbir şey alınmayan Kürşat, 06.01.2022 tarihinde Çanakkale Valiliği Emniyet Müdürlüğü'ne, 'Ölen kişinin yakınları bana sürekli sosyal medyadan ve cep telefonuma intikam mesajları atıyor. Telefonumda kayıtlı olan intikam mesajlarının zapta geçirilmesini istiyorum. Bana, çocuklarımı ve babama yöneltilen tehditlerin ciddi ve yakın olması, ikametimizin ölenin yakınları tarafından bulunabileceği ve bize zarar verebilecekleri korkusuyla yaşamaktayız. Tehditlerin açık ve çok yakın olması sebebiyle polis koruması tahsis edilmesini ve bu tehditlerin bertaraf edilecek diğer gerekli yasal tedbirlerin alınmasını talep ediyorum' yazılı bir dilekçe gönderdi. İpek Kürşat artık aramızda yok. Kürşat aradan geçen 1 yılda ofisimize dahi taksiyle gelip, gidebildi. Hiçbir zaman yolda yürüyemedi. Hep ölüm korkusuyla yaşadı. Çünkü her gün telefonuna gelen tehdit mesajları vardı. Kürşat, gerekli şikayetleri yapmasına rağmen çocuklarının gözü önünde parkta öldürüldü" diye konuştu. 

CANAKKALE'DE BARBAROS PARKI'NDAKI BANKTA ARKADASLARIYLA OTURAN EVLI VE 2 COCUK ANNESI OLDUGU OGRENILEN IPEK KURSAT (36), SILAHLA VURULDU. KURSAT HAYATINI KAYBEDERKEN, POLIS OLAYDAN SONRA KACAN VE KIMLIGI HENUZ BELIRLENEMEYEN SUPHELIYI BULMAK ICIN CALISMA BASLATTI. (FOTO: CEMHAN SEN/CANAKKALE, DHA)

CANAKKALE'DE BARBAROS PARKI'NDAKI BANKTA ARKADASLARIYLA OTURAN EVLI VE 2 COCUK ANNESI OLDUGU OGRENILEN IPEK KURSAT (36), SILAHLA VURULDU. KURSAT HAYATINI KAYBEDERKEN, POLIS OLAYDAN SONRA KACAN VE KIMLIGI HENUZ BELIRLENEMEYEN SUPHELIYI BULMAK ICIN CALISMA BASLATTI. (FOTO: CEMHAN SEN/CANAKKALE, DHA)

CANAKKALE'DE PARKTA BANKTA ARKADASIYLA OTURURKEN KIMLIGI BELIRSIZ KISININ SILAHLI SALDIRISINA UGRAYAN VE KALDIRILDIGI HASTANEDE YASAMINI YITIREN 2 COCUK ANNESI IPEK KURSAT'IN, AVUKATI AHMET USLU (FOTOGRAFTA), YASANAN OLAYLA ILGILI ACIKLAMALARDA BULUNDU.(FOTO: CANAKKALE DHA)

CANAKKALE'DE PARKTA BANKTA ARKADASIYLA OTURURKEN KIMLIGI BELIRSIZ KISININ SILAHLI SALDIRISINA UGRAYAN VE KALDIRILDIGI HASTANEDE YASAMINI YITIREN 2 COCUK ANNESI IPEK KURSAT'IN (ONDE), AVUKATI AHMET USLU, YASANAN OLAYLA ILGILI ACIKLAMALARDA BULUNDU.IPEK KURSAT'IN ESI EMRE KURSAT (ARKADA).(FOTO: CANAKKALE DHA)

Cemhan ŞEN/ÇANAKKALE, (DHA)

 
Pınar: Başıboş köpek sorununun çözülmesini istiyoruz
 
Bafra Nokulu tarifi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sahte yarbay ile iş birlikçisine suçüstü
AYDIN'ın Efeler ilçesinde kendisini 'istihbaratçı yarbay' olarak tanıtıp, ...
Binali Yıldırım taburcu oldu
AZERBAYCAN’da geçirdiği kaza sonrası ambulans uçakla Başakşehir Çam ve ...
Otomobil, 13 yaşındaki bisikletliye çarptı
BURSA'da otomobilin çarptığı Suriye uyruklu İbrahim A. (13), yaralandı. ...
 
Dövülen müzisyen: Çalışamayacak durumdayım
BURSA'da, gece kulübünde ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için ...
Halit Kıvanç için TSYD'de tören düzenlendi
Duayen gazeteci ve spor spikeri Halit Kıvanç için Türkiye Spor Yazarları ...
Bodrum'da 30 kaçak göçmen kurtarıldı
MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına ...
 
Madencileri taşıyan servis midibüsü devrildi: 11 yaralı
KÜTAHYA’nın Tavşanlı ilçesinde özel bir şirkete ait kömür ocağında çalışan ...
2 öğrencinin öldüğü silahlı kavgaya 14 tutuklama
ŞANLIURFA'nın Viranşehir ilçesinde iki grup arasında çıkan, okul servis ...
Madenci çocuğu Sare: Babamı hiç görmedim
KARAMAN'ın Ermenek ilçesinde 8 yıl önce linyit ocağını su basması sonucu ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva