'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
15 Mayıs 2019 Çarşamba - 14:46

Siyanürlü sıvıyla anne ve babasını öldürdü, kardeşleri tedavide

İZMİR'in Bayraklı ilçesinde, kimya bölümü öğrencisi Mahmut Can Kalkan (21), iddiaya göre, internetten temin ettiği potasyum siyanürü kattığı sıvıyı, 'şerbet' diye babası Mehmet Kalkan (46) ile eşi Fatma Kalkan'a (39) içirdi, kardeşlerine de içirmeye çalıştı.

Siyanürlü sıvıyla anne ve babasını öldürdü, kardeşleri tedavide
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kalkan çifti yaşamını yitirirken, dökülen sıvıdan etkilenen Mahmut Can Kalkan ile kardeşleri Emir Can (10) ve Mehmet Taha Kalkan (4) tedaviye alındı. Hastanede suçunu itiraf eden Mahmut Can Kalkan, gözaltına alındı.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Soğukkuyu Mahallesi 6062/1 Sokak'ta, 8 katlı apartmanın en üst katındaki dairede meydana geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Kimya Bölümü öğrencisi Mahmut Can Kalkan, iddiaya göre, internetten sipariş ettiği potasyum siyanür ile hazırladığı sıvıyı, annesi Fatma ile babası Mehmet Kalkan'a "Değişik bir şerbet yaptım, bir tadın" diyerek içirdi. Kalkan çifti sıvıdan içtikten sonra fenalaştı. Mahmut Can Kalkan bu kez de sıvıyı kardeşi Emir Can'a içirmek istedi. Ancak Emri Can reddetti. Emir Can direnirken, iddiaya göre bardak devrildi ve sıvı üzerlerine döküldü. Bu sıvıdan Mahmut Can Kalkan ve kardeşi Emir Can’ın yanı sıra küçük kardeşleri Mehmet Taha da etkilendi.

ANNE YARDIM İSTEDİ

Fatma Kalkan, kendisini toparlayıp, can havliyle komşularından yardım istedi. Eve gelen komşuları keskin kokuyu fark edince polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine adrese, polis ve sağlık ekiplerinin yanı sıra AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

APARTMAN TAHLİYE EDİLDİ

5 kişilik aile ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Bu arada ekipler, apartmanı boşaltarak önlem aldı. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan Mehmet Kalkan ile Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Fatma Kalkan, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı.

HASTANEDE SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Polis ekipleri Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören Kalkan çiftinin çocuklarının ifadelerine başvurdu. Mahmut Can Kalkan ifadesinde anne ve babasını öldürdüğünü itiraf etti. Kalkan, internet üzerinden ticaretle uğraştığını ve son zamanlarda ekonomik olarak zora girdiğini, buna bağlı olarak da psikolojisinin bozulduğu öne sürdü.

KARDEŞLERDEN BİRİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Tedavisinin ardından anne ve babasını öldürmek, iki kardeşini de zehirlemeye çalışmakla suçlanan üniversite öğrencisi Mahmut Can Kalkan, gözaltına alındı. Küçük kardeş Mehmet Taha Kalkan taburcu edilirken, Emir Can Kalkan'ın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Bu arada ölen Kalkan çiftinin cenazeleri ise yakınları tarafından teslim alındı. Çiftin, memleketleri Yozgat'ta toprağa verileceği belirtildi.
IZMIR'IN BAYRAKLI ILCESINDE, DOKUZ EYLUL UNIVERSITESI KIMYA BOLUMU OGRENCISI M. C. K.'NIN, ANNESI FATMA K. VE BABASI MEHMET KALKAN'I (FOTOGRAFTA), SERBETIN ICINE POTASYUM SIYANUR MADDESI KATIP, ZEHIRLEYEREK OLDURULMESIYLE ILGILI YENI BIR GELISME YASANDI. ASAYIS SUBE MUDURLUGU CINAYET BURO AMIRLIGI EKIPLERINCE SORGULANAN MAHMUT CAN KALKAN, OLAYI DOGRULADI VE ZEHIRLI SERBET YAPARAK, ANNE VE BABASINI OLDURDUGUNU ITIRAF ETTI. (FOTO: IZMIR DHA)

IZMIR'IN BAYRAKLI ILCESINDE, DOKUZ EYLUL UNIVERSITESI KIMYA BOLUMU OGRENCISI M.C.K.'NIN (FOTOGRAFTA), ANNESI FATMA KALKAN VE BABASI MEHMET KALKAN'I SERBETIN ICINE POTASYUM SIYANUR MADDESI KATIP, ZEHIRLEYEREK OLDURULMESIYLE ILGILI YENI BIR GELISME YASANDI. ASAYIS SUBE MUDURLUGU CINAYET BURO AMIRLIGI EKIPLERINCE SORGULANAN MAHMUT CAN KALKAN, OLAYI DOGRULADI VE ZEHIRLI SERBET YAPARAK, ANNE VE BABASINI OLDURDUGUNU ITIRAF ETTI. (FOTO: IZMIR DHA)

IZMIR'IN BAYRAKLI ILCESINDE, DOKUZ EYLUL UNIVERSITESI KIMYA BOLUMU OGRENCISI M.C.K.'NIN, ANNESI FATMA KALKAN VE BABASI MEHMET KALKAN'I SERBETIN ICINE POTASYUM SIYANUR MADDESI KATIP, ZEHIRLEYEREK OLDURULMESIYLE ILGILI YENI BIR GELISME YASANDI. ASAYIS SUBE MUDURLUGU CINAYET BURO AMIRLIGI EKIPLERINCE SORGULANAN MAHMUT CAN KALKAN, OLAYI DOGRULADI VE ZEHIRLI SERBET YAPARAK, ANNE VE BABASINI OLDURDUGUNU ITIRAF ETTI. (FOTO: IZMIR DHA) M.C.K.'NN KARDESI EMIRCAN FOTOGRAFTA (FOTO: IZMIR DHA)
IZMIR'IN BAYRAKLI ILCESINDE, DOKUZ EYLUL UNIVERSITESI KIMYA BOLUMU OGRENCISI M.C.K.'NIN, ANNESI FATMA KALKAN VE BABASI MEHMET KALKAN'I , SERBETIN ICINE POTASYUM SIYANUR MADDESI KATIP, ZEHIRLEYEREK OLDURULMESIYLE ILGILI YENI BIR GELISME YASANDI. ASAYIS SUBE MUDURLUGU CINAYET BURO AMIRLIGI EKIPLERINCE SORGULANAN M.C K., OLAYI DOGRULADI VE ZEHIRLI SERBET YAPARAK, ANNE VE BABASINI OLDURDUGUNU ITIRAF ETTI. OLEN MEHMET KALKAN'IN BABASI MAHMUT KALKAN (SAGDA) ADI TIP ONUNDE GOZYASI DOKTU. (FOTO: IZMIR DHA)

Davut CAN- Halil İbrahim KARABIYIK/İZMİR, (DHA)

Etiketler:
 
Kumar parası bulamayan eşini darp eden adam tutuklandı
 
Antalya'da yangın, 2 itfaiye eri ve 1 köpek dumandan etkilendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Deniz dibinden tarih çıktı
MUĞLA'nın Datça ilçesinde yaşayan Muhammet Yüksel (57), gözlük ve şnorkelle ...
Özel çocuklar kulübeleri boyadı
YALOVA Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, kentte yaşayan özel çocuklar ...
Haydarpaşa kazı alanında top mermisi bulundu
HAYDARPAŞA  Garı çevresindeki arkeolojik kazı alanında yapılan çalışmalarda ...
 
13 yaşındaki Ömer intihar etti
KONYA'da ortaöğretim öğrencisi Ömer P. (13), kendisini tavana asarak yaşamına son verdi.
4 yaşındaki ikizlerin hastalığına teşhis konulamadı
KASTAMONU'da, doğduklarından itibaren yürüyemeyen, oturamayan, konuşamayan ...
Yavru köpeği çitlerin üzerinden fırlatıp attı
İZMİT'te, fabrika sahasında görevli bir kişi, işçilerin beslediği yavru ...
 
Lüks otomobili teste çıkaran tamirci kaza yapıp şoka girdi
ADANA'da tamir ettiği lüks otomobili teste çıkaran tamirci Cemil Kaplan ...
Kucağından bırakmadığı minik kızı, kurtarılamadı
TRABZON'un Akçaabat ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, refüje ...
Tarlasını sürerken Roma dönemine ait lahit buldu
TÜRKİYE'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde çiftçi Nevzat ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva