Rusya, Harkiv’i vurdu: 1 ölü
Rusya, Harkiv’i vurdu: 1 ölü
Konyaaltı'nda bebek günleri
Konyaaltı'nda bebek günleri
Kibariye ihaneti bakın nasıl savundu!
Kibariye ihaneti bakın nasıl savundu!
Aslı Enver ekranlara geri mi dönüyor?
Aslı Enver ekranlara geri mi dönüyor?
12 Ekim 2020 Pazartesi - 15:20

Şok Market'in Sahibi Kim Kaç Şubesi Var

Türkiye'de çok geniş bir kapsamda hizmet vermekte olan Şok, binlerce şubesi ile birlikte insanların nerede olurlarsa olsunlar ürünlerine ulaşabilmelerini imkan sağlamaktadır.

Şok Market in Sahibi Kim Kaç Şubesi Var
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Yabancı kaynaklı olarak  kurulan Şok, sağlamış olduğu aktüel ürünler ve çeşitli markaları ile ön plana çıktığı dönemde, Yıldız Holding tarafından fark edilerek satın alınmıştır. El değiştirdikten sonra bambaşka bir boyutta market anlayışına geçen Şok sağlamış olduğu ürünlerde daha kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet vermeye devam etmiştir. Aktüel olarak hizmet sektöründe devam eden Şok, Türkiye'nin 81 ilinde ortalama 9000 adet aktif mağazası ile hizmet veriyor. Mağazalarda yer alan ürünler aktüel kataloğu ile müşterileri bilgilendirilerek ürünlerin satışa sunulduğu tarihler ve çeşitli ürünlerde ortaya çıkacak olan kampanyalı fırsatlardan yararlanma imkanı sunuyor. Ücretsiz olarak müşterilere sağlanan aktüel indirim kataloğu, hem internet sitesinde hem de şok şubelerinde bulabileceğiniz bilgi verici  kağıtlara basılmıştır. Buna ek olarak aktüel ürünlere ulaşmak için https://aktuelbrosurleri.com/ web sitesini  ziyaret edebilirsiniz. 25 binden fazla çalışanı ile kusursuz hizmet vermekte olan Şok, özellikle de kaliteli markaların yanı sıra kendi üretmiş olduğu ürünleri de yine kendi bastığı markalar ile müşterinin memnuniyeti ne sunmaktadır. Raflarında yer alan ürünler sürekli olarak yenilenerek kendini güncellenmekte, yeni ürünlerin müşterilerden gelen olumlu geri dönüşler kapsamında raflardaki yerin alması sağlanmaktadır. Özellikle kış mevsiminde yetişen meyveler yaz mevsiminde bulabileceğiniz tam tersi olan ürünleri de yine kış mevsiminde tazecik bir şekilde bulabileceğiniz biçimde üretilen şok ürünleri sizler için hizmet vermeye devam ediyor.

Market Zincirlerinde Uygun Fiyatlı Aktüel Ürünler

Ülkemizde aktüel ürün satışına hızlı bir şekilde devam eden, BİM özellikle de yaz aylarında pek çok kişinin ilgilenebilecek ürünleri marketlerine taşıyarak avantaj sağlıyor. Başka marketlerde çok pahalı fiyatlarla satın alabileceğiniz ürünleri hem kaliteli hem de uygun fiyatlarla sağlama noktasında profesyonel bir işleyişe sahip olan BİM çalışanları, güler yüzü ve ürün çeşitliliği ile sizlerin dilediğiniz ürünlere sahip olabilmeniz konusunda  yardımcı oluyor. Ürün geliştiricileri tarafından o dönemde ülkenin neye ihtiyacı varsa belirleyen ve de bu ürünleri marketlerinde satışa sunan BİM yetkilileri, ihtiyaç  doğrultusunda ürün stokunu arttırarak her müşterinin yararlanabileceği geniş bir pazar imkanı sağlıyor.

 İşinin ehli olarak yapmış olduğu hizmetlere devam eden Şok market, yine pek çok market zinciri gibi kaliteli ürünler ve çeşitli fırsat kampanyaları ile ön plana çıkmaktadır. En çok satan ürünlerde kendi logo ve markalarını bastırmış olduğu ürünleri de yerli üretime destek amaçlı bir hizmet sağlayan A101, özellikle de ürünlerde uygun fiyatlı aynı zamanda da kaliteli hizmet sağlamasıyla çokça tercih ediliyor.Yiyecek, içecek, giysi ve kırtasiye ürünlerinde her yaş kategorisinden insanla satın alabileceği ürünlerin yer aldığı A101, sizlerin de dilediğiniz ürüne anında sahip olabilmeniz için dijital bir dakika onlardan da hizmet veriyor.

 Son yıllarda gelişmekte olan ve aktüel ürünleri ile ön plana çıkan Hakmar, yine kaliteyi ve uygun fiyatı aynı kese koy koyarak müşterilerin memnuniyeti sağlanması konusunda yerli üretime destek çıkıyor. Özellikle de salgın dönemde sağlamış olduğu sanal alışveriş olanakları ile pek çok insanın yarasına merhem olan Hakmar, geliştirmiş olduğu yeni teknikler ile hizmet vermeye devam ediyor. Daha fazla detay için: https://aktuelbrosurleri.com/blog/sok-market-sahibi-kimdir adresinde bilgi alabilirsiniz.

 
Geminderesi'nde sonbahar güzelliği
 
Ambulansta oksijen tüpü alev aldı: 2 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Geminderesi'nde sonbahar güzelliği
SİVAS'ın Suşehri ve Zara ilçeleri arasında bulunan Geminderesi, sonbahar ...
Evini uyuşturucu imalathanesine çeviren şüpheli yakalandı
TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesinde kiraladığı daireye sera kurup uyuşturucu ...
Bahçesindeki 54 ağacı kesilip, kulübesine zarar verildi
MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde Hüseyin Koluaçık'a (57) ait bahçedeki 51'i ...
 
Çağla Kubat'ın çalınan tekne motoru bulundu
İZMİR'in Çeşme ilçesinde milli sörfçü Çağla Kubat'a ait okuldaki bir tekneden ...
Halsey, Kuzguncuk'un maskotu Rocky ile fotoğrafını paylaştı
KUZGUNCUK'ta 10 yıldır bahçe duvarından sokağı seyreden Rocky isimli köpeğe ...
Kısmen kuruyan gölete martı akını
EDİRNE'nin Keşan ilçesinde, kısmen kuruyan Kocadere Göleti, martılara ...
 
Kışa dayanıklı patatesin hasadı başladı
TÜRKİYE'nin en önemli patates üretim merkezlerinden Sivas'ta, kışa dayanıklılığıyla ...
Bolu'da bu yıl 180 hektar orman alanı yandı
BOLU'da, son 1 yıl içinde 45 noktada çıkan orman yangını nedeniyle toplam ...
Para çekemeyince ATM'yi kırdı
KOCAELİ’nin Gölcük ilçesinde, ATM’den para çekmeye çalışan kişi, iddiaya ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yakınlaşma olur mu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva