Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
30 Mayıs 2019 Perşembe - 22:46

Sosyal Medyada Parlamak Artık Çok Kolay

Sosyal medyada herkes daha çok takipçi ve izlenme olması istemektedir.

Sosyal Medyada Parlamak Artık Çok Kolay
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bunu organik yollardan yapmaya çalışan insanlar zaman içerisinde pes edecek konuma gelirler. Çünkü yavaş yavaş büyüyen sosyal medyalarına oldukça emek vermektedirler. Bunun karşılığını kısa sürede alamayan içerik üreticileri yolun başında pes etmektedir.

Crovu Sitesinin Hizmetleri ve Ödeme Özellikleri

2012 yılında kurulmuş olan Cruvo sitesi, içerik üreticilerinin siteye girişlerindeki etkileşimlerini artırmak ve tanınmasını sağlamak için pek çok kanal aracılığı ile ücretli servisler sunmaktadır. Dilediğiniz sosyal medyanız için satın alabileceğiniz içeriklere sahip olan sitede taksitli ödeme seçenekleri de vardır. Sektörün öncüsü konumunda olan siteden pek çok kullanıcı faydalanmaktadır. Kuruldukları günden bu güne kadar hizmetlerini geliştirerek ilerleten sitede her bütçeye uygun paketler mevcuttur. Farklı paketlerden kendi dilediğiniz gibi birleştirerek ortaya karma paketler de çıkartabilirsiniz. Instagram hesabınızdaki takipçi sayınız ile twitter hesabınızdaki takipçi sayınızı eşitlemek için paketler satın alabilirsiniz. Instagram hesabınızda paylaştığınız bir gönderinin.

Farklı Paket Türleri ve Ödeme Seçenekleri

Paketlerin içeriği ve vadettiği sayılar ile ücretleri doğru orantılı artmaktadır. En düşük sayıdan en yüksek sayıya kadar takipçi ve beğeni satın alabilir, internetteki sosyal medya hesaplarınızın tanınır olmasını sağlayabilirsiniz. Sosyal medyada tanınırlık pek çok artı avantajı da yanında getirmektedir. Bir içerik üreticisi olarak sizler, sizi takip eden kişilere ürünler tanıtarak markalar ile iş ortaklıkları kurabilirsiniz. Bu kurulan iş ortaklıklarını zamanla kalıcı işlere çevirerek sosyal medyanız üzerinden para kazanabilirsiniz.

Garanti Takipçi Süresi

Sitede takipçi, beğeni ve izleme garantisi verilmektedir. Bu garantileri otuz gün süre içerisinde sayı azaldığında yerine yenisini takviye ederek gerçekleştirmektedirler. Bu yapılan hizmet karşılığında talep edilen ücreti ödediğiniz zaman bir saat ile yirmi dört saat içerisinde sosyal medya hesaplarınızdaki artışı kendi gözleriniz ile rahatlıkla fark edebileceksiniz. Sosyal medyada parlamak isteyen insanlara yardımcı olmak amacıyla kurulmuş sitede sizlerden asla şifreleriniz istenmemektedir. Şifre ile işlem yapılmamakta, sadece link gönderimi ile takipçi, beğeni ve izlenme satın alınmaktadır.

Twitter Sitesinde Tanınmak

Twitter sitesinde yazdığınız tweetlerin daha geniş kitlelere ulaşmasını ve daha çok takipçiniz olmasını istiyorsanız bu sitenin hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Böylelikle kolaylıkla takipçilerinizi ve beğeni sayılarınızı artırabilirsiniz. Yeterince artan takipçi sayınız ile gelecekte garanti ve organik takipçi kazanmaya başlayabilirsiniz.

Kaliteli Youtube İçerik Üreticisi Olmak

Youtube sistemindeki algoritma değişikliği ile para kazanma özelliğinin aktif hale gelmesi için kanal açıldıktan sonraki süreçte bin aboneye ve dört bin saat izlenmeye ihtiyaç duyulmaktadır. Bu artışın sağlanması için gerekli olan hizmetleri crovu.co sitesinden rahatlıkla satın alabilirsiniz. Youtube sitesindeki bu para kazanma özelliğini daha kolay aktif hale getirerek rahatça para kazanmaya başlayabilirsiniz. Para kazanma özelliğinin açılması hem gösterim başına hem de reklam başına kazanç olarak kişilere geri dönmektedir. Youtube sitesi abonelik ile çalışmaktadır. Abone sayısı arttıkça daha çok takipçi gelmektedir. Takipçi sayınızı artırmanın en kolay yollarından birisi Crovu sitesinden yardım almaktır. Kolaylıkla takipçi kazanarak içeriğinizi üretmenizi sağlar.

Facebook’ta Milyonlara Ulaşan Sayfalara Sahip Olmak

Facebook en eski sosyal medyalardan birisidir. Sosyal medya kullanımını Facebook sitesi üzerinden devam ettirmek isteyen insanlar için de ayrı paketleri bulunan siteden kolaylıkla sayfa beğenme hizmeti ya da gönderi beğenme hizmeti satın alabilirsiniz. Böylelikle zaman içerisinde yavaş yavaş büyüyecek olan sayfanızı bir anda büyüterek daha geniş avantajlara kapı aralayabilirsiniz.

Instagram’da Markalar ile Ücretli Ortaklıklar Yapmak

Instagram insanların ve markaların ortak proje yapmayı en sevdiği mecralardan birisidir. Bu sitede çok fazla ücretli ortaklık yapılmaktadır. Bu ücretli ortaklıklar kişilerin hitap ettiği kesimlere ve takipçi sayısına göre değişiklik göstermektedir. Daha düşük takipçi sayısı olan kullanıcıların ulaşamadığı yukarı kaydırma ekranı gibi özelliklere de Instagram‘daki takipçi sayınız arttıkça ulaşabilirsiniz. Böylelikle markalar tarafından daha rahat bulunur ve iş ortaklığı kurulur. Markaların kendi reklam yüzlerini yarattıkları sosyal medya sitelerinde içerik üreticilerinin kolaylıkla para kazanmasını sağlamaktadır. Herhangi bir televizyon reklamına verilecek parayı insanların daha aktif olarak kullandığı sosyal medyada gücü olan insanlara vermeleri, hem direkt alıcı ile iletişim sağlamayı hem de kolay reklamı markalara sağlamaktadır.

Etiketler:
 
AOSB'den teşekkür plaketi
 
AK Parti'li eski başkan yardımcısına silahlı saldırı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
280 dönüm ekili arpa yandı
GAZİANTEP'in İslahiye İlçesinde, arpa ekili arazide çıkan ve itfaiyenin ...
Torunu öldü, sorumlu tuttuklarını vurdu: 3 ölü, 1 yaralı
KASTAMONU'nun Tosya ilçesinde bağlı Çaykapı köyünde Sabri Mergen (77), ...
Seyir halindeki otomobil yandı
MERSİN’in Mut İlçesinde seyir halindeki otomobil alev alarak kullanılamaz hale geldi.
 
5 ton kaçak avlanmış inci kefali ele geçirildi
VAN'ın Muradiye ilçesinde 450 metre manyat tipi ağ ve kaçak olarak avlanmış ...
Denizden 7 dakikada 2 çuval atık çıkartıldı
ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde belediyeye bağlı dalgıçlar denizden 7 dakikada 2 çuval atık çıkardı.
Minibüsün çarptığı Aysel öğretmen öldü
YALOVA'da görev yaptığı okulun önünde yolun karşısına geçerken minibüsün ...
 
Telefonla dolandırıcılık çetesinin üyesine suçüstü
MARMARİS'te, telefonla aradığı 72 yaşındaki Y.T.'yi, banka hesabından ...
Askerin ölümüne neden olan astsubayın cezası 15 yıla çıktı
BURSA'nın Gemlik ilçesinde, vatani görevini yapan er Gökhan Kılıç'ın (20) ...
Otlattığı ineğin saldırısında öldü
ÇORUM'un Sungurlu ilçesinde, merada otlattığı ineğin saldırısına uğrayan ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva