Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
26 Mart 2015 Perşembe - 09:44

Sosyal medyadan Baykal’a hakaret

Deniz Baykal'a sosyal medyadan ağıza alınmayacak laflar eden partiliye disiplin kurulu ceza vermedi.

Sosyal medyadan Baykal’a hakaret
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’a 2011 genel seçimleri sırasında Serik’te yumurta attırdığı iddia edilen CHP Serik eski İlçe Başkanı İbrahim Demir’in damadı Yusuf Kabaağaç, sosyal medya üzerinden Baykal’a hakaret ve küfür ettiği gerekçesiyle CHP İl Yönetimi tarafından oybirliğiyle Disiplin Kurulu'na sevkedildi.

Edinilen bilgiye göre Disiplin Kurulu, konuyu görüşerek, kovuşturmaya yer olmadığını kararlaştırdı. CHP’de 18 Yıl Genel Başkanlık yaptıktan sonra görevine Antalya Milletvekili olarak devam eden Deniz Baykal’a sosyal medya üzerinden hakaret ve küfrettiği için Cavit Arı’nın başkanlığı döneminde İl Yönetim Kurulu’nca oybirliğiyle Disiplin Kurulu’na sevk edilen Yusuf Kabaağaç hakkında ‘kovuşturmaya yer olmadığı’ kararının çıktığı iddia edildi.
Konuya ilişkin açıklama yapmaktan kaçınan bir İl Disiplin Kurulu Üyesi, konuşmama kararı aldıklarını kaydetti. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yusuf Kabaağaç, sosyal medya üzerinden Baykal’a hakaret etmediğini ama Kurucu Genel Başkan olarak lanse edilmesini doğru bulmadığını ve bu nedenle de “Atatürk’ün yanında Baykal ya da herhangi birisi sokakta gezen it kalır” diye yazdığını belirtti. Kabaağaç, Disiplin Kurulu’na yazılı olarak savunma yaptığını, kararın henüz kendisine ulaşmadığını söyledi.
 

 
Turizm Meclisi kuruldu
 
Eşinin vajinasına yapıştırıcı sürdü
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
derya 27 Mart 2015 Cuma 10:44

Ozaman deniz baykal yandaşlarıda kılıçdaroglunu ayaklar altına koyuyolar onlarada ceza verelim lutfen tarafsız olalım

Yorumu oyla      5      3  
denizz 26 Mart 2015 Perşembe 19:45

Arkadaşlar 1977 seçimlerinde CHP 41.4, 1983 seçimlerinde Halkçı Parti 30.4, 2007 seçimlerinde CHP 20.85.oy almış.Şimdi 12 eylül öncesi 41.4 oy alan parti kapatılmış,sol'un üzerinden tank da geçmiş, ama hemen akabinde yapılan seçimlerde sol bir parti 30.4 oy almış.Demekki ülke genelinde sol bir taban var.Peki o seçimden sonra SHP,DSP falan derken, CHP sahneye çıkmış.Diyelim ki oylar bölündü parçalandı vs nedenlerle bir türlü istenilen sonuşlar alınamadı.2002 seçimlerinde sol bulvarda rakipsiz tek parti olarak CHP'nin aldığı oya bakalım 19.38 peki sağ kulvarda yeni kurulmuş bir parti kaç almış 34.29 la tek başına iktidara gelmiş.Şİmdi sormak lazım bu ülkede CHP ye oy verecek milyonlarca zar zor geçinen memur, işçi, çiftçi, esnaf gibi geniş halk kitlelerinden daha fazla oy alarak, iktidara gelmek varken, neden bu kesimlerden oy alamayarak muhalefet de kalan, sorumlu o günkü genel başkan BAYKAL ve yönetici kadrosu olsa gerek.Diyelimki o seçimde de mazeret uydurdunuz, 2007 de ne almış 20.85,hatırlarsanız hemen akabinde BAYKAL tv lere çıkarak o küçücük artışı ballandıra ballandıra anlattı. Dinleyenler sanırsınız ki iktidara gelmiş sandı.Peki rakibi ne almış 2007 de 38.1 le bir önceki seçime göre yüzdesini artırarak seçimden başarıyla çıkmış.Bu tabloya bakdığımız da BAYKAL'lı CHP' in iktidara gelmesi için, herhalde bir 100 sene daha beklememiz gerekirdi ki, ne onun ömrü nede bizim ömrümüz yeterdi.Kısacası başarısız olan gitmeli,bu parti kimsenin tapulu malı değil.Genel başkan Geçmiş de BAYKAL'dı,şimdi KILIÇDAROĞLU,gelecek de belki AFYON'lu Taş,EDİRNE'li Toprak olacak.Bizler yine CHP ye oy verecek seçmenler olacağız.Ama hiç bir zaman BAYKALİZM,KILIÇDAROĞLUİZM,TAŞİZM,ve TOPRAKİZM olmayacağız.Olursak sağlıklı düşünemeyiz.Demekki iktidara gelmek için önce sistem ve doğru politikalar sonra da halka güven vermek gerekir.Gerisi laf ü güzar.

Yorumu oyla      8      3  
Antalyalı 26 Mart 2015 Perşembe 14:52

Say'ın Deniz Baykal CHP nin ikinci kurucu başkanıdır.İster beğenin ister beğenmeyin.Denizz rumuzlu arkadaşım 12 Eylül'de Kapatılan varklıklarına el konulan bir partiyi ikinci kez kurmuştur.Bu parti ülkeyi kuran partidir. Ve CHP nin yaşamısı ve ülkeye sahip çıkması önemlidir.Verdiğn yüzdeler biraz yanlı olmuş .

Yorumu oyla      8      13  
Baykalizm 26 Mart 2015 Perşembe 12:27

Ecevit %42 ile neyi bıraktı 12 eylul tum yoneticileri iceri alinmis bir CHP vardı. CHP diye bir parti ortadan kaldırılmıştı. Ecevit ne yapti tekrar chp nin basinami geçti CHP güçlendirmek tekrar kurmak için bir cabami sarf etti. Gitti dsp yi kurdu o da koalisyon hükümeti onlar ne yaptı kurdukları hükümeti ellerine yüzlerine bulastirip erken seçime gittiler. DSP - ANAP ne oldu ikiside tarih oldu Deniz Baykal CHP sini tekrar canlandırdı diriltti onun CHP sini tekrardan ayağa kaldırınca küresel güçler CHP te kumpas kurmadimi yatın kalkın deniz baykala dua edin

Yorumu oyla      8      13  
denizz 26 Mart 2015 Perşembe 10:46

Baykal nerden kurucu genel başkan oluyormuş.Ecevit'in yüzde 42 ile bıraktığı chp'yi yıllar içerisinde kendi ikbali için yedi bitirdi.Partiyi ülke partisinden çıkarıp bölğesel parti haline getirdi.Kısacası 20 yılda parti yüzde 20 ye çakıldı kaldı.Ayrıca kimlerin vekil olacağına da sadece kendisi karar verdi.Baykal bırakıp giderken partinin durumu bu haldeydi.Bu günlerde partinin yüzde 30 lar da oy alabileceği konuşulmaya başlanmışken şu veya bu nedenle herğün Baykal haberleri biraz yanlı olmuyormu acaba?Ayrıca Baykal'la ilğili olumsuz yorumlar da son zamanlara sitenizde çıkmıyor. Editörler sözüm sizlere sizde mi tarafsınız. Yazında ona göre bizde yorum yazmayalım.Sitenin sahibinin tarafsız olduğunu biliyoruz,umarım bunu muhafaza edersiniz.

Yorumu oyla      21      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baykal: Keşke belediye başkanları da ön seçimle belirlenseydi
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, milletvekili ...
CHP'de ön seçimde oy kullanılacak okullar
Antalya'da CHP milletvekili adaylarını belirlemek için 29 Mart'ta ön seçim ...
CHP kontenjandan vazgeçti
CHP Genel Merkezi Trabzon'da kontenjan ataması yönteminden vazgeçti.
 
CHP’li meclis üyesi Karaman: Kandırıldık
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi eski CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Karaman, ...
Arınç - Gökçek krizinde FLAŞ bir gelişme yaşandı
CHP, Bülent Arınç'ın iddiaları üzerinden Melih Gökçek hakkında suç duyurusunda bulundu.
CHP'den boneli aday!
Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer CHP'nin boneli adayını yazdı.
 
Belediye başkanının eşi milletvekili aday adayı
ANTALYA'da Kemer Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül'ün eşi Neşe Gül, ...
AK Parti zafere giden haritayı çizdi
AK Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından iki gün süren ‘Genişletilmiş ...
Belde belediyeleri kapandı hizmet bitti
Döşemealtı’nın Bademağacı, Dağbeli, Karaveliler, Kovanlık, Killik, Çığlık, ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva