Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
Kuznetsov, rüşvetten gözaltına alındı
Kuznetsov, rüşvetten gözaltına alındı
Hedef engelsiz Konyaaltı
Hedef engelsiz Konyaaltı
8 Nisan 2011 Cuma - 08:54

Süleymancıların yorum savaşları

Süleymancılar Cemaati’nin Lideri Ahmet Arif Denizolgun’un MHP’den aday gösterilebileceği iddiasının yer aldığı haberimize gelen yorumlar; cemaat üyelerinin MHP ve AKP arasında kaldığını gösterdi.

Süleymancıların yorum savaşları
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Gün Haber’e yorum gönderenlerden bazıları, Süleymancılar’ı ‘Güzide topluluk’ olarak niteleyip, Denizolgun’un MHP’ye geçmesini istemediklerini belirttiler.
 
Bazı yorumcular ise Denizolgun’a adres olarak AKP’yi gösterdi, “Ahmet bey o manevi yurtları hala dedesinden miras kaldığını sanıyor” ifadesini kullandı.
 
Bu yorumcunun aksine Ahmet Arif Denizolgun’un MHP’den aday olmasını destekleyenler de oldu. Bir yorumcu, “Milliyetçi muhafazakar MHP şaha kalkar inşallah” dedi.
 
Bir yorumcu da Denizolgun’a, “Madem cemaat liderisin ne işin var siyasette” diye sordu.
 
İŞTE O YORUMLARDAN BAZILARI:
 
 
* Balyoz davası sanıklarından Engin Alan gibi orduda iken başörtülüleri fişleyen bir Ergenekon üyesinin MHP'den milletvekili olması gündemde iken "GÜZİDE TOPLULUK" mhp'de yer almamalı. inşaallah son dakika pürüzü çıkarda "güzide insanlar" mhp'ye geçmez. inşaallah.
 
*Cevap hakkı doğdu yazıyorum.Akp yanlısı değilim ama gerçek şu ahmet denizolgun bey heryerden aday olabilir ama cematin çoğunluğu artık aptal değil vicdanı ona Akp ye oy verdiriyor. Ahmet bey O manevi yurtları hala dedesinden miras kaldığı malvarlığı sanıyor.Mehmet denizolgunda abisi ve abisini öz annesinin cenazesinde dahi olmasını kabullenmedi milletvekili olduğu halde engellendi. mazlum talebeyle cenazenin etragfını kapatıp mehmet beyi annesinin tabutundan tutmasına dahi engel oldu. Bana sen kimsin falan gibi konuşanlara şunu derim.İslamda ruhbanlık yoktur.Hiçbir cemaat ehlide babadan oğula yada toruna miras kalamaz tıpki Peygamber efendimizin vfatından sonra mirasın Hz.Aliye değilde Hak eden Hz.Ebubekire kaldğı gibi.Bence Ahmet beyde siyaset hırsı yoksa ve gerçekten bu konuda sadece Yurtların bekasını düşünüyorsa hiç bir partiden aday olmaz ve bende ruhani olduğunu kabul eder herkesten özür diler bir dahada lboyumdan büyük laf etmem. Sonuca gelirsek malesef Ahmet bey Mhp den aday ve bunu söyleyen MHP li milletvekili arkadaşımız.kesin yani.
 
*muhterem büyüğümüz.inşallah mhp den aday olursa..milliyetçi-muhafazakar mhp şaha kalkar.inşallah 1.parti olur..dualarımızla oylarımızla ve oylar bularak mhp yi inşallah iktidar yaparız..12 haziranda.sandıklar açılır açılmaz mhp önde .türk milleti kendine yakışır bir hükümete kavuşacak inşallah
 
 
*Ahmet Denizolgun, 28 Şubat döneminde Cindoruk desteği ile Bakan olmuştu. Demek var derin bağlantılar. Zaten MHP veya CHP dışında şansı da yoktu. Ama taban ile tavanın siyasi ayrışması derinleşecek. Madem cemaat liderisin siyasette ne işin var? İlla makam mevki peşinde koşmak ne kadar yakışıyor bu adama?
 
 
*Sayın Mehmet SARI sen kimsin ki böyle boyundan büyük laflar etme cüretini kendinde görüyorsun. Sana şunu tavsiye ederim ki ya hakikatlere tam vakıf ol ve öyle konuş veyahutta hem dünya hem de ahiret selametin için susmayı tercih et. Ayrıca söyleyeceklerini iyice süzgeçten geçir ki üç beş satırlık mesafede bile kendinle çelişme. Madem bahsettiğin zaat gittiği her partiyi ,sözüm ona, batırıyor da niye yandaşı olduğun partiye gelmesini tavsiye etme ihtiyacı duyuyorsun? Hem şurda da yanılgı ve dalalet içindesin ki bahsettiğin topluluk itaatsizliği asla kabul etmez. Hal böyleyken o bahsettiğin, seçimlerde bir oyu bile içinde olduğu topluluğa çok görenler haddi zatında bu topluluğun bir ferdi değillerdir zaten. Şüphesiz ki onlar iki yüzlünün daniskasıdırlar. Ayrıca Baran kardeşim çok iyi açıklamış meseleyi. O yazıyı da çıkarıp at, takıp hakikat gözlüklerini, okumanı muhakkak surette elzem görüyorum. Ali ÇOBAN isimli şahsa da sadece şunu tavsiye etmekle yetiniyorum şimdilik. Önce şeriatı sonra da bahsettiğin olayı iç yüzünü öğren ondan sonra düşüncelerini açıkla. Aksi takdirde çok aciz görünüyorsun bu cenahtan :-)
 
*mehmet sarı bey'in söylemleri siyasi bir söylem ve maksatlı bir söylem...Kime akıl vermeye çalışıyor?Akp de almalıymış,kardeşim sen hala parti kafası ile düşünmeye ve maksatlı propaganda yapmaya devam et ama çamur atma! bir derdi olmazsa,buraya mal bulmuş mağribi gibi yazı yazmazdı...demek bir sıkıntısı var her halde cemaatten atılmış-kovulmuş bu arkadaş onun için akp sözçülüğü yapıyor...Yazacak çok şey var...neyse...
 
*ali bey öncelikle şunu bilmelisin ki eğer seni yanlışa yönlendiriyosa ya da yanlış yapmanı emrediyosa anne ve babanla bile konuşmuycaksn anne babana karşı koyacaksın bu ayeti kerime ile sabit. anne babaya da başka hiç bi konuda karşı gelemezsn bunun ne anlama geldigini umarım anlamışsındır. ayrıca baran beyin söylediği burda önemli olan meclise girmek değil, eger ki amaç o olsaydı şuan orda olurdu zaten bunun olabiliritesini baran bey gayet acık şekilde acıklamış
 
*YORUM YAPMAK HER BİREYİN HAKKIDIR.ANCAK YAPILAN YORUMLAR KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE OLUNCA ÇOK KOMİK VE MESNETSİZ BİLGİLER İÇERİYOR. SEÇİMLERE GİRMEK ADAY OLMAK SEÇİLMEK VEYA SEÇİLMEMEK KENDİSİ KÜÇÜK OLANLAR İÇİN BÜYÜK HADİSELER.AMA SAYIN ARİF AHMET BEY GİBİ DAHA ÖNCE MİLLETVEKİLLİĞİ,BAKANLIK YAPMIŞ İNSANLAR İÇİN KÜÇÜK HADİSELER.MESELE MİLLETVEKİLLİĞİ OLSA BAĞIMSIZ ADAY OLUP ANTALYANIN TEVECCÜHÜYLE SEÇİLEBİLİR.AMA MESELE BU DEĞİL.MESELE; MİLLETİN EVLADINI YETİŞTİRDİĞİ, DİNİ VE MİLLİ DUYGULARIN UNUTULDUĞU BU GÜNLERDE VATAN EVLADINA BU DUYGU VE HİSLERİ ÖĞRETEN YURTLARIN DEVAM VE BEKASIDIR. AYRICA ŞUDA İYİBİLİNMELİDİRKİ CEMAATLER SİYASİ PARTİLER ÜSTÜ KURUMLARDIR.SİYASİLER ÜLKELERİ YÖNETİR VEYA YÖN VERİR AMA CEMAAT LİDERLERİ TÜM DÜNYA İNSANLARINI DİNİ BAKIŞ OLARAK YÖNETİR VE YÖNLENDİRİR. SAYGILARIMI SUNUYOR SÜRÇÜ LİSAN ETTİMSE ÖZÜR DİLİYORUM.
 
*Ahmet beyin türkiye için çalışmayan ve itibarını gün geçtikçe kaybeden bir parti olan MHP den aday olmasını kesinikle tasvip etmiyoruz. Akp. onun için ideal yerdir ve seçilme korkusu olmasıda mümkün değildir. Ahmet beyinde cematin başında olması ve cemati temsil hakkı olması cemaati istediği gibi kendi hayellerine feda etmesi hakkını vermez. Ahmet bey güçlü gözüküyor çünkü kendi hakkında bilinenleri ve bazı hakkında olumsuz yazılar yazıyor diye bir internet sitesi hakknda mahkeme kararı almış ve yasaklatmıstır. Sonuç olarak DP den aday olduğunda o partye pek çok süleymanlı oy dahi vermemiş yüzde 17 beklerken aday olduğu parti dağılmıştır.Sonuçlar açıklandıgı andan daha yarım saat geçmeden soluğu havaalanında almıştır. gerçekler acıdır. Cemaat olarak kesinlikle aday dahi olmasını tavsiye etmemektedir. Gerçek şudur MHP den aday olması demek bu partininde yüzde 10 barajı altında kalması demektir.Arşın burdaysa Halep oradadır. Artık cemaati üç beş şakşakcı ve riyakarlar hariç, vicdanının sesini dinleyenler başka partiye oy vermiş ve vermeye de devam edeceklerdir. Ahmet bey MHP den adaysa şimdiden o partiyide bitireceği için hayırlı olmasını dileriz.

 
Reflüsü olanlara öneriler
 
Sahile yapılan ‘Ucube’
YORUMLAR
Toplam 46 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 6 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mine 30 Kasım 2016 Çarşamba 16:16

Dini siyasete karistirmayin. HERKESİN DİNİ KENDİNEDİR.

Yorumu oyla      3      3  
30 Kasım 2016 Çarşamba 16:04

Dini siyasete karistirmayin. Haram yiyen dinde nasildir. Musluman muslumani olduruyor. Bu nasil oluyor. Kanlar oluk olyk akiyor. Sehit haberleri . Kiz yurdunda yangin bu kadar ucuzbu bu vatan bu giden insanlar . ALLAH BUNU KABUL ETMEZ.

Yorumu oyla      3      3  
Tahsin 16 Eylül 2016 Cuma 15:13

Suleyman hilmi tunahan efendi Hz. Biyerlere adam yerleştirmek için değil adam gibi adam yetiştirmek için ömrünü vermiş bir zattir.daha gusül abdesti ni alamayanlar bu zati muhtereme konuşuyor yazık çok yazık it urer kervan giderr

Yorumu oyla      3      3  
Hasan Kocaeli süleymanlı 3 Nisan 2015 Cuma 13:29

Bütün din kardeşlerim bunu çok iyi zihinlerine kazımalılar şu an bu süleymanlı kardeşlerimiz olmasaydı Türkiye değil bütün coğrafya tamamı dinsiz ve imansız cehennemlik olurlardı bende dahil maazallah hidayete nasibi olanlar birbir Süleymanlı oluyorlar hakiki mü'min ehli Sünnet velcemaat bu böyle biline kardeşlerim ve günden güne yayılıyorlar Hamdolsun Rabb'ime selametle kardeşlerim

Yorumu oyla      9      10  
musa ceylan 28 Aralık 2014 Pazar 23:40

herkes güzide insan olmus..nazlaniyor...vatan akp le elden gidiyor....yazik

Yorumu oyla      6      7  
sūleymanlıyim 29 Nisan 2014 Salı 16:57

Sūleymanlıyım mutluyum ve huzurluyum. Darısı olmayanlarîn başına INŞALLAH .

Yorumu oyla      15      8  
hakan 19 Şubat 2014 Çarşamba 21:34

lütfen siyasete bulaşmayın

Yorumu oyla      13      4  
fetih 31 Ocak 2014 Cuma 00:01

Bu dunya glenede kalmaz aglayanada snu iyi blin.

Yorumu oyla      7      4  
faili mecul 27 Ocak 2014 Pazartesi 16:23

Musab bey afadersiniz ama devleti somurenlere sesiniz dahi cikmiyorda bu insanlarami cikiyor.sunuda bilinki sui zanda bulunmak muslumanlarin dikkatle kacinmasi gereken husus...lardandir

Yorumu oyla      4      4  
suleymanli 24 Ocak 2014 Cuma 17:24

Gunduz kandilini hazirlamayan gece karanligina razidir.

Yorumu oyla      9      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Reflüsü olanlara öneriler
Reflü normalde sadece mideye doğru açılan yemek kapağı borusunun çeşitli ...
Turizmde tahsis zamanı
Kültür ve Turizm Bakanlığınca, turizm amaçlı yatırım yapılmak üzere yerli ...
Partilerin oy pusulasındaki sıralaması
Siyasi partilerin birleşik oy pusulalarındaki yerlerinin belirlenmesi ...
 
Kamu Turkcell'i sevdi
Turkcell Global Bilgi’nin hizmet verdiği kamu kurumlarında yapılan “Kamu ...
Boşanırken eşinden tek bir şey istedi
“Muhteşem Yüzyıl”ın Mahidevran’ı Nur Aysan, borsacı eşi Murat Aysan’dan ...
Survivor Didem’den cesur pozlar
Survivor Gönüllüler-Ünlüler yarışmasında, “Gönüllüler”in arasındaki kadınlardan ...
 
Tam gün Yasası iptal
Danıştay 5. Dairesi, Sağlık Bakanlığının “Tam Gün Kanunu” ile ilgili işleminin, ...
Anadolu Sigorta tepesine yeni atama
Anadolu Sigorta Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrılan Burhan Karagöz’ün ...
Meclis'in 'dokunulmazlık' tablosu
Meclis tarihinin en yüksek dokunulmazlık dosyası rekoruna ulaşırken, milletvekilleri ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva