4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
Cemevlerinin aydınlatma giderini devlet ödeyecek
Cemevlerinin aydınlatma giderini devlet ödeyecek
'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
17 Aralık 2014 Çarşamba - 12:10

Sunexpress, dış hatlarda 16 yeni noktaya uçacak

SUNEXPRESS, 2015 yaz sezonunda dış hatlarda Antalya'dan Paris, Strazburg, Lyon, Nantes, Cenova, Memmingen, Kopenhag, Lüksemburg, Amsterdam ve Stockholm'e, İzmir'den de Brüksel, Roma, Milano, Toulouse, Bakü ve Londra'ya uçmaya başlayacak.

Sunexpress, dış hatlarda 16 yeni noktaya uçacak
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Türk Havayolları ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, yurt dışı uçuş ağını genişletiyor. 2015 yaz sezonuyla beraber İzmir ve Antalya'dan Avrupa'da toplam 16 yeni noktaya daha uçmaya başlayacak olan SunExpress, bu yaz sezonuyla beraber, Antalya, İzmir, İstanbul, Adana, Gazipaşa, Ankara, Bodrum, Dalaman, Elazığ, Gaziantep, Kayseri, Konya, Samsun, Şanlıurfa ve Trabzon'dan yurt dışına haftada 482 uçuş gerçekleştirecek.
 
Antalya'ya tarifeli seferlerle en fazla turist getiren ve iç hatlarda da Antalya'yı 8 kente direkt uçuşlarla bağlayan SunExpress, 2015 yaz sezonuyla beraber, Avrupa'da 10 yeni noktaya uçmaya başlayacak. Antalya'dan yurt dışına gerçekleştirdiği mevcut 38 destinasyonun arasına tarifeli olarak Paris CDG, Strazburg, Lyon, Nantes, Cenova, Memmingen, Kopenhag, Lüksemburg, Amsterdam ve Stokholm'ü, charter olarak ise İzlanda'da Keflavik, Kosova'da Priştina, Polonya'da ise Gdansk, Kattowice, Krakow, Poznan, Szwederowo ve Varşova'yı ekleyecek olan SunExpress, toplamda Antalya'dan 12 ülkede 48 dış hat noktasına haftada 267 uçuş gerçekleştirecek.
 
SunExpress, İzmir'den mevcut 30 yurt dışı hattının yanı sıra, 2015 yaz sezonunda Belçika'da Brüksel, İtalya'da Roma ve Milano, Fransa'da Toulouse, Azerbaycan'da Bakü ve İngiltere'de Londra'ya da uçmaya başlayacak. 2015 yaz sezonuyla beraber İzmir'den uçtuğu ülke sayısını 14'e çıkaracak olan SunExpress, Fransa, Avusturya, Belçika, İsviçre, Almanya, Danimarka, Finlandiya, İtalya, Hollanda, Norveç, İsveç ve Azerbaycan'a tarifeli olarak, İrlanda ve Polonya'ya ise full charter olarak uçacak. İzmir'den yurt dışına uçtuğu mevcut hatlarda ise frekans artışına giden SunExpress, İzmir'den Avrupa'da 14 ülkede 36 dış hat noktasına haftada 123 uçuş gerçekleştirecek.
 
ÇİZMECİOĞLU: SUNEXPRESS BÜYÜYOR
 
SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu, SunExpress'in Türkiye'nin 15 şehrini Avrupa'nın 65 noktasına bağladığını belirterek, "SunExpress her yıl daha da büyüyor" dedi. SunExpress'in Türkiye ile Avrupa arasında hem turistik hem de Avrupa'da yaşayan vatandaşlar açısından tarifeli seferlerle en büyük taşıyıcı olduğunu belirten Çizmecioğlu, "Akdeniz ve Ege'ye tarifeli uçuşlar ile yaz kış en fazla turist getiren havayoluyuz. 25 yıldır başta Antalya olmak üzere Akdeniz ve Ege'ye turist taşıyoruz. Bu doğrultuda Antalya'nın gelişen potansiyeliyle beraber biz de Antalya'da büyüyoruz. 2015 yaz sezonunda Antalya'dan Avrupa'da 10 yeni destinasyona uçacağız. Antalya'dan uçtuğumuz ülke sayısı 12, destinasyon sayısı ise 48 olacak" dedi.
 
Çizmecioğlu, "İzmir'i bu doğrultuda 2012'de zaten HUB'ımız olarak ilan ettik ve bu yolda ciddi mesafe kaydettik. İç hatlarda İzmir'i İstanbul ve Antalya'yla beraber 13 Anadolu kentine bağlıyoruz. Önümüzdeki yaz sezonuyla beraber İzmir'den dış hatlarda uçtuğumuz ülke sayısı 14, destinasyon sayısı ise 36 olacak. İzmir ile ilgili bir diğer konu ise Azerbaycan'a uçmamız. Yaz sezonuyla beraber İzmir'den Avrupa dışında ilk defa başka bir bölgeye, Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'ye uçmaya başlayacağız" diye konuştu.
 
ŞANLIURFA HANNOVER'E BAĞLANIYOR
 
Adana, Gazipaşa, Ankara, Bodrum, Dalaman, Elazığ, Gaziantep, Kayseri, Konya, Samsun ve Trabzon'dan Avrupa'ya direkt uçuşların devam edeceğini belirten Çizmecioğlu, "Söz konusu Anadolu kentlerinden Avrupa'ya tarifeli seferlerle direkt uçan ilk ve tek hava yolu şirketiyiz. Bu Anadolu kentlerinin yanına bu yıl Şanlıurfa'yı da ekleyeceğiz. Bu yaz sezonuyla beraber Şanlıurfa'dan Hannover'e direkt uçmaya başlayacağız. Adana, Alanya - Gazipaşa, Ankara, Bodrum, Dalaman, Elazığ, Gaziantep, İstanbul, Kayseri, Konya, Samsun, Şanlıurfa ve Trabzon'dan Avrupa'da 23 noktaya haftada 92 uçuş gerçekleştireceğiz" dedi.

ANTALYA, (DHA)
SUNEXPRESS, 2015 YAZ SEZONUNDA DIS HATLARDA ANTALYA'DAN PARIS, STRAZBURG, LYON, NANTES, CENOVA, MEMMINGEN, KOPENHAG, LUKSEMBURG, AMSTERDAM VE STOCKHOLM'E, IZMIR'DEN BRUKSEL, ROMA, MILANO, TOULOUSE, BAKU VE LONDRA'YA UCMAYA BASLAYACAK.(FOTO:ANTALYA-DHA)

 
Elektrikli sobadan çıkan yangın evi kül etti
 
Öğrencilere madde bağımlılığının zararları anlatıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Elektrikli sobadan çıkan yangın evi kül etti
ANTALYA'da açık unutulan elektrikli sobadan çıkan yangın, evi kül etti. ...
Müstehcen fıkra krizi
Alanya Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği'nin (ALKOD) geçen cuma düzenlediği ...
Muratpaşa yaşlıevine almanlar’dan övgü
Almanya’nın Bochum şehrinde bulunan Evangelische Fachhochcshule Universitesi’nden ...
 
Bağışçılara Uysal’dan teşekkür belgesi
Yaptıkları bağışların hangi öğrenciye burs olarak aktarıldığını Muratpaşa ...
Tarihi mezarlar da sualtı müzesi'ne dahil edilecek
ANTALYA Side'de Mayıs ayına yetiştirilmesi planlanan Sualtı Müzesi'nin ...
Rengarenk abiyeler tanıtıldı
ANTALYALI mankenler, Aska Resort Hotel Lara'da düzenlenen 2. Jamila Moda Gecesi'nde podyuma çıktı.
 
ÖDP'den bütçe eylemi
ÖZGÜRLÜK ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Antalya İl Başkanlığı, TBMM Plan ve ...
İşitme engellilere kayak kursu
ANTALYA Kayak İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü, işitme engelli, zihinsel ...
Expo'dan yılın son toplantısı
EXPO 2016 Antalya Ajansı'nın 2014 yılı son yönetim kurulu toplantısı, Ankara'da yapıldı.
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva