Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
24 Kasım 2021 Çarşamba - 09:03

Sünnet Hataları Nasıl Düzeltilir?

Erkeklerde sünnet döneminde bazen hatalı operasyonlar yapılabiliyor. Sünnet hataları da çeşitli şekillerde olabiliyor. Genellikle sünnet sırasında bazı estetik hatalar ortaya çıkabiliyor. Şekil bozuklukları gibi birçok estetik hata yapılacak bir estetik operasyon ile düzeltilebilir.

Sünnet Hataları Nasıl Düzeltilir?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Sünnet hatalarının önemli bir bölümü de eksik sünnet yapılmasıdır. Deneyimli ve tam donanımlı bir yerde yapılmayan eksik sünnet uygulamaları yeni bir sünnet uygulaması ile düzeltilebilir. Bunun dışında sünnet sırasında çok ciddi problemler de yaşanabilir. Erkeklerde sünnet sırasında idrar kanalında yaralanma, penis gövdesinde ve glanslarda yaralanma durumları olabilir. Bu sorunlarda düzeltme işlemi için birden fazla çok ciddi ameliyatlar yapılmalıdır.

Sünnet hatalarının düzeltilmesi süreci tamamen kişiye özel olarak planlanan ameliyat ile olur.

Sünnet Hataları Tedavisi Nasıl Olur?

Erkeklerde sünnet hataları tedavisi tamamen probleme göre belirlenir. Erkeklerde şekil bozukluğu ve görünüm şikayetleri gibi durumların düzeltilmesi için yapılabilecek basit uygulamalar olacaktır. Bu süreçte  penise istenen şeklin verilmesi için cerrahi olmayan bazı teknikler uygulanabilir.

Sünnet hataları yapısal olarak da görülebilir. Yani bazı kişilerde sünnet sırasında yanlış uygulamalar ve hijyene dikkat edilmemesi gibi durumlar yapısal problemlere yol açabilir. Peniste ortaya çıkan işlev bozuklukları ise genital estetik ile ortadan kaldırılabilir.  Bu süreçte kişisel ihtiyaçlara yönelik uygulamalar yapılıyor.

Sünnet hatalarının düzeltilmesi konusunda detaylı bilgi almak için hemen bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Sünnet Hataları Düzeltilmezse Ne Olur?

Erkeklerde sünnet hataları estetik problemlerse düzeltilmediğinde sadece kişiye özel psikolojik problemler olabilir. Bu durum kişide özgüven kaybına ve sosyal hayatta içe kapanma gibi problemlere yol açabilir. Bu durumda mutlaka estetik hataların düzeltilmesi gerekir.  Sünnet hataları görünüm bozukluklarına bağlı olursa hataların düzeltilmesi tamamen kişinin tercihine bağlı olacaktır.

Sünnet hatalarında bazı vakalarda işlev bozuklukları da görülebilir. İşlev bozuklukları mutlaka tedavi edilmelidir.  İşlev problemlerine bağlı yaşanan sünnet hatalarında gerekli tedavi uygulanmadığında sağlık sorunlarına yol açabilir. Sünnet hatalarının bu durumda düzeltilmesi gerekir.  Gerekli operasyonun planlanması için muayene şarttır. Sünnet hatalarının durumu, hastanın yaşı ve şikayetlerine göre kişiye özel bir tedavi planı ile problem ortadan kalkabilir.

Sünnet Hataları Düzeltmede İyileşme Süreci Nasıldır?

Sünnet hatalarının düzeltilmesinde çok çeşitli tedavi seçenekleri vardır. Bu süreçte iyileşme süreci tamamen tedaviye göre değişir. Hastalarda basit prosedürler uygulanacaksa iyileşme süreci kısa ve konforlu olacaktır. Ancak cerrahi işlem yapılacaksa işlemin niteliğine göre iyileşme süreci daha uzun sürebilir. Bu yüzden net bir iyileşme süreci vermek doğru olmayacaktır.

Erkeklerde sünnet hataları düzeltme sonrası cerrahi bir işlem uygulandıysa iyileşme süreci 5-6 aya kadar uzayabilir. Bunun dışında kişiye göre de iyileşme süreci değişiklik gösterebilir. Sünnet hatalarından sonra doktorunuzun dediği noktalara dikkat ederseniz ve üzerinize düşeni yaparsanız iyileşme süreci çok daha kısa sürede sona erecektir.

Sünnet Hatalarını Düzeltmede Başarı Oranı Nedir?

Erkeklerde sünnet hatalarının düzeltilmesi vakaların önemli bir bölümünde mümkün olur. Estetik olarak bir kaygınız varsa ve görünüm problemlerini düzeltmek istiyorsanız başarı oranı tamamen sizin beklentilerinize göre değişecektir. Sünnet hatalarında probleme göre ve hastanın taleplerine göre bir işlem planlanır. Bu nedenle de yapılacak işlemler de kişiye özel olarak değişiklik gösterir.

Sünnet hatalarından sonra düzeltme işleminde kişiye özel tedavi uygulandığı için başarı oranı yüksek olur. Kişiye özel bir tedavi uygulandıktan sonra başarılı bir klinikte işlem yapıldıysa iyileşme hızı da yüksek olur. Erkeklerde sünnet hatalarını düzeltmede yüksek başarı oranı için kliniğimizi ziyaret edebilirsiniz.

Sünnet Hataları Ne Zaman Düzeltilmelidir?

Sünnet sırasında bazı problemler ortaya çıkabilir. Sünnetten sonra ortaya çıkan sünnet hatalarının mutlaka düzeltilmesi gerekir. Bazı erkeklerde sünnet sırasında işlevsel problemler ortaya çıkabilir. İşlevsel problemler yaşandığında düzeltme ameliyatı hemen yapılmalıdır. İşlevsel ve yapısal bozukluklar önemli bir sağlık sorununa yol açmaması adına hemen gerekli operasyon planlanmalıdır. Aksi halde istenmeyen problemler yaşanabilir

 Sünnet hataları sadece estetik kaygılara bağlı olarak yaşanıyorsa istediğiniz zaman operasyonu yaptırabilirsiniz. Ancak sünnet hataları erken yaşlarda düzeltilirse yaşanabilecek psikolojik problemler kısa süre içinde giderilebilir.  Sünnet hataları olması durumunda hemen bir muayene yapılmalı ve ameliyat planlanmalıdır.

 Erkeklerde sünnet hataları durumunda düzeltme işlemi için kliniğimizde detaylı bilgi alabilirsiniz.

 
TBMM'nin gündeminde Antalya'nın 'Tarım ve Turizm'i vardı
 
Arazi anlaşmazlığı kavgasında gelinini öldürdü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sokak ortasında silahlı saldırı: 1 yaralı
ADANA'da sokakta yürürken kimliği belirsiz bir kişinin tabancalı saldırısına ...
Ege’de 274 göçmen kurtarıldı, 25 göçmen yakalandı
İZMİR’in Seferihisar, Çeşme, Dikili ve Menderes açıklarında, yasa dışı ...
Binbaşı Suriye'de şehit oldu
MİLLİ Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekat Bölgesi Tel Abyad kentinde görev ...
 
Afyonkarahisar'da 2 kilogram metamfetamin ele geçirildi
AFYONKARAHİSAR İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yol uygulamasında ...
22 yaşındaki Minel, otelde ölü bulundu
SAKARYA'nın Sapanca ilçesinde Minel Y. (22), kaldığı otelin odasında ölü ...
46 kişinin hayatını kaybettiği faciada sabotaj şüphesi
BULGARİSTAN'da alev alarak infilak eden otobüste 46 kişi hayatını kaybetti. ...
 
Eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş hayatını kaybetti
ESKİ CHP İstanbul Milletvekili ve İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş (87), ...
Burcu Kıratlı'nın dolandırılması davasında sanığa yakalama kararı
KISA sürede yüksek kâr vadeden Ponzi Piramit isimli saadet zinciri sistemi ...
Annesini öldürüp, babasını bıçakladıktan sonra intihara kalkıştı
KAYSERİ'de, psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Kadir Dursun, tartıştığı ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva