Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
11 Nisan 2019 Perşembe - 12:35

Sur Yapı, ‘En İyi Yapı İnşaat Firması’ ödülünün sahibi oldu

SUR Yapı, bu yıl 5’inci kez düzenlenen ‘Türkiye Gençlik Ödülleri’nde yapılan açık halk oylamasında ‘En İyi Yapı İnşaat Firması’ kategorisinde 1’inci seçildi.

Sur Yapı, ‘En İyi Yapı İnşaat Firması’ ödülünün sahibi oldu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

MCD Gençlik Kulübü, MCD Gençlik Ajansı ve Dünya Gençlik Politikaları Derneği tarafından hayata geçirilen ‘Gençlik Otobüsü’ projesi kapsamında ‘Türkiye Gençlik Ödülleri’ düzenlendi. Bu yıl 5’incisi düzenlenen törende, gençler yüzde 50 oyla ‘En İyi Yapı İnşaat Firması’ olarak Sur Yapı’yı seçti. Geliştirdikleri projelerle insanları sadece konut sahibi yapmakla kalmadıklarını belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Bizim başarımız sadece konut üretmek ve satmak değil; asıl başarı geleceğe yön verecek gençlerimize örnek olmaktır” dedi.

“GELECEĞE YÖN VERECEK GENÇLERİMİZE KARŞI SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ”

Türkiye’nin en büyük ve örnek kentsel dönüşüm projesi olan Antalya projesine gençlerin yoğun bir ilgi gösterdiğini anlatan Altan Elmas, “Projemiz, üniversiteler tarafından incelemeye alınıyor, ziyaretler yapılıyor, profesyonel kişiler tarafından soruları yanıtlanıyor ve öğrencilerin bitirme tezlerine, ödevlerine konu oluyor. Bu bizi çok mutlu ediyor. Asıl başarının bu olduğunu düşünüyoruz. Sur Yapı her zaman çağa uygun, çevreye duyarlı yapım ve yönetim süreçleri ile geleceğin akıllı şehircilik uygulamalarına örnek teşkil eden, akademik camianın çalışmalarına konu edilenprojeleriyle önemli bir referans noktası olmaya devam edecektir” diye konuştu.

SUR YAPI, BU YIL 5’INCI KEZ DUZENLENEN ‘TURKIYE GENCLIK ODULLERI’NDE YAPILAN ACIK HALK OYLAMASINDA GENCLER TARAFINDAN ‘EN IYI YAPI INSAAT FIRMASI’ KATEGORISINDE 1’INCI SECILDI.(ISTANBUL,DHA)

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN İLGİ ODAĞI OLDU

Sur Yapı’nın Kepez-Santral bölgesinde 8 milyar lira yatırımla hayata geçirdiği Antalya Projesi de pek çok açıdan olduğu gibi eğitim alanında da ses getirdiğini söyleyen Elmas, projeyle ilgili şu detayları paylaştı:

“Sur Yapı Antalya Projesi’ne üniversiteler yoğun ilgi gösteriyor. Üniversiteler, öğrencilerinin teorik bilgilerini pekiştirmeleri için Sur Yapı Antalya Projesi’ne teknik gezi düzenliyor. Birçok üniversitenin İnşaat Mühendisliği, Mimarlık, İç Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Şehir ve Bölge Planlama bölümlerinde öğrenim gören yüzlerce öğrenci, onlarca öğretim görevlisi eşliğinde proje ziyaret edildi. İnşa edilen modern şehir akademik camiada birçok tez için şimdiden konu oldu. Türkiye’nin incisi Antalya’ya yeni bir yaşam alanı sunan Sur Yapı, 1 milyon 300 bin metrekare alanıyla yeşil ve mavinin iç içe olduğu Antalya’nın özüne uygun bir dönüşüm gerçekleştiriyor. 19 bin bağımsız bölümden oluşan konutlar, ofisler, homeoffice’ler, dükkanlar, çarşılar, okullar, camiler, sosyal alanlar, müzeler ve büyük kent parkıyla beraber Türkiye’nin markası olan Antalya’ya yeni bir Antalya armağan ediliyor.”

AKILLI KENT PROJELERİ ARASINDA İLK ÜÇE GİRDİ

“Geçtiğimiz günlerde Valencia’dan gelen bir heyetin de ‘Akıllı Kent’ kategorisinde inceleyerek tam not verdiği Sur Yapı Antalya Projesi, Avrupa Birliği’nin 2020 programında ‘Akıllı Kent’ olmak için 17 projenin içinden yarışarak ilk 3 projeden birisi seçildi” diyen Altan Elmas, “MatchUP Akıllı Kent Kepez Santral Projesi’yle AB’den 5 milyon Euro hibe desteği alındı. Sağlanan bu hibeyle, akıllı aydınlatmalar, elektrik enerji depolama ve üretim alanları, akıllı yönetim uygulamaları, akıllı sayaçlar, açık alanda ücretsiz wi-fi hizmeti gibi 42 farklı Akıllı Kent Uygulaması gerçekleştirilerek örnek bir akıllı kent inşa edilecek” ifadelerini kullandı.

GREEN GOOD DESIGN ÖDÜLÜ KAZANDI

Elmas, Sur Yapı Antalya Projesi’nin tasarım yarışması olan Green GOOD DESIGN kapsamında da ödül kazandığını belirterek,  “Avrupa Mimarlık Sanat Tasarım ve Kentsel Araştırmalar Merkezi ile Chicago Athenaeum Mimarlık ve Tasarım Müzesi tarafından 2009 yılından bu yana verilen Green GOOD DESIGN; ürün tasarımı, ulaşım, mimarlık, kentsel planlama gibi farklı disiplinlerden projeleri uluslararası düzeyde ödüllendiriyor. Bu kapsamda ‘‘NEW KEPEZ GREEN HUB’’ (YENİ KEPEZ YEŞİL MERKEZ) teması ile 2018 Green GOOD DESIGN ödülünü almaya hak kazandı” dedi.

Sur Yapı Antalya Projesi, Management Plus tarafından her yıl organize edilen 5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde de ‘En iyi Dönüşüm Projesi’ seçildi.

SUR YAPI, BU YIL 5’INCI KEZ DUZENLENEN ‘TURKIYE GENCLIK ODULLERI’NDE YAPILAN ACIK HALK OYLAMASINDA GENCLER TARAFINDAN ‘EN IYI YAPI INSAAT FIRMASI’ KATEGORISINDE 1’INCI SECILDI.(ISTANBUL,DHA)

SUR YAPI, BU YIL 5’INCI KEZ DUZENLENEN ‘TURKIYE GENCLIK ODULLERI’NDE YAPILAN ACIK HALK OYLAMASINDA GENCLER TARAFINDAN ‘EN IYI YAPI INSAAT FIRMASI’ KATEGORISINDE 1’INCI SECILDI.(ISTANBUL,DHA)
 

 
Antalya OSB sanayicisine finansal yol haritası
 
ADSO'dan keman-viyola konseri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ATSO Başkanı Çetin; Şehirde birlikteliği sağlamamız lazım
Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KONYSİAD), olağan üye buluşmasını ...
Atatürk'ün 11 kitabı müfredata alınsın önerisi
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), 28'inci Grup Kırtasiye, Fotoğraf ...
Başkan Çandır'dan yüksek enflasyon uyarısı
ANTALYA Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, mart ayı enflasyonunun ...
 
Antalya iş dünyasında neler oluyor?
Antalya İş Kadınları Derneği (ANTİKAD) Başkanı Aynur Doğan, yönetim kurulu ...
Dere: Vergi indirimlerinin süresinin uzatılması sevindirici
ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı ve TESK Yönetim ...
Sadi Kan; Bu girişimi kabul etmiyorum ve...
Geçtiğimiz günlerde yönetim kurulu kararı ile görevden alınan ANSİAD Başkanı ...
 
Yaş koza üretiminin yüzde 14'ü Antalya'da
TÜRKİYE'de 50 ildeki yaş koza üretiminin yüzde 14'ü, Antalya'da yapılıyor. ...
35 yıllık yerli yazılım firması satılıyor!
1984 yılında kurulan yerli teknoloji firması Link Bilgisayar’ın satışında son aşamaya gelindi.
Zeytinpark'ta hasat hedefi 100 tonu geçmek
TÜRKİYE'nin en önemli zeytin üretim merkezlerinden Antalya'da, budama ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva