Cezada indirim aileyi şoke etti
Cezada indirim aileyi şoke etti
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
25 Haziran 2020 Perşembe - 12:35

Sur Yapı'nın Antalya projesine 'Altın Örümcek' ödülü

Altın Örümcek Web Ödülleri’nde bu yıl Sur Yapı Antalya Projesi, değerlendirildiği “Gayrimenkul ve Yaşam Merkezleri” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Sur Yapı nın Antalya projesine  Altın Örümcek  ödülü
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Sur Yapı, projeleriyle ödülleri toplamaya devam ediyor. 2002'den bu yana her yıl sayısız başarılı projeyi hayata geçiren ve dijital dünyada etki sahibi olanları ödüllendirerek sektöre önemli katkı sağlayan Altın Örümcek Web Ödülleri’nde bu yıl Sur Yapı Antalya Projesi, değerlendirildiği “Gayrimenkul ve Yaşam Merkezleri” kategorisinde ödüle layık görüldü. Jürinin bin 360 proje başvurusu içinden 246 projeyi finalist olarak belirlediği aşamadan sonra halk oylaması yapılıp 65 bin 960 tekil kullanıcının 577 bin 284 oyuyla belirlediği sonuçlara göre Sur Yapı Antalya Projesi, aldığı prestijli ödüllere bir yenisini daha kazandırdı.

Ulusal ve uluslararası ziyaretler yapıldı

Antalya Projesi, satış sürecinde aldığı talep ve kentsel dönüşüm sürecinde uygulanan model anlamında uluslararası bilinirliğe sahip referans bir proje oldu. Projeyi yurt içi ve yurt dışından çok sayıda kişi ziyarette bulunurken, yerli ve yabancı üniversiteler, kurum ve kuruluşlar incelemeler gerçekleştirdi. Üniversiteler, öğrencilerinin teorik bilgilerini pekiştirmeleri için Sur Yapı Antalya Projesi’ne teknik geziler düzenledi. Bu zamana kadar Antalya Bilim Üniversitesi’nden; İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık, Akdeniz Üniversitesi’nden ise Mimarlık, İç Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Şehir ve Bölge Planlama bölümlerinde öğrenim gören 346 öğrenci, 18 öğretim görevlisi eşliğinde projeyi gezdi. Bağımsız Devletler Topluluğu’na üye 11 ülke ve KKTC’den üst düzey ülke temsilcileri de ziyaret etti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Antalya’da düzenlediği Uluslararası İnşaat Çalıştayı kapsamında Sur Yapı Antalya şantiyesine gerçekleştirilen teknik geziye, 65’i yabancı üst düzey bürokrattan oluşan, yaklaşık iki yüz kişilik heyet katılım gösterdi.

Dünyanın her yerinden vatandaş mega projeden alım yaptı

Sur Yapı, Antalya’da 1 milyon 300 bin metrekarelik dev alanda Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan, 70 bin kişinin yaşayacağı geleceğin akıllı şehrini inşa ediyor. Projeye, Türkiye’nin 81 ilinden ve yurtdışında 27 farklı ülkeden yüzlerce yerli ve yabancı yatırımda bulundu. İnşa edilen mega şehir projesinden bu zamana kadar; Amerika, Kore, Rusya, Almanya, Azerbaycan, Norveç, İngiltere, İran, Katar, Ürdün, Libya, Kuveyt, Mısır, Filistin gibi 29 farklı yabancı ülke vatandaşı ve Almanya, Hollanda, Fransa, İsveç, Belçika, Danimarka, Kanada, Yunanistan, Avusturalya, Portekiz gibi 27 farklı ülkede yaşayan Türk vatandaşları alım gerçekleştirdi. Start verilen günden bu yana birçok yerli ve yabancı üniversite, birçok kurum ve kuruluş Sur Yapı Antalya Projesi’ni yerinde inceledi.

Tüm dünyaya referans projenin ilk etabında teslimlere başlandı

Antalya projesi, gerek kentsel dönüşüm modeliyle gerekse akıllı şehir fonksiyonlarıyla tüm dünya için örnek oluyor ve Türkiye’nin İstanbul’dan sonra marka değeri en yüksek kenti Antalya’yı değerlendiriyor. Proje, satış sürecinde aldığı talep ve kentsel dönüşüm sürecindeki uygulanan model anlamında uluslararası bilinirliğe sahip referans bir proje oldu. İnşa sürecinden bu zamana kadar aldığı ödüller de bunu doğruluyor. Proje, dünyanın dört köşesinden dikkatleri üzerine çekiyor. Birinci derece deprem kuşağında olan ülkemiz için zaruri bir ihtiyaç olma özelliğinden yola çıkan Sur Yapı, inşa ettiği kentsel dönüşüm projesiyle büyük bir ihtiyacı cevaplıyor. Sur Yapı, yaklaşık 20 bin kişinin yaşayacağı 93 blokluk Park Etabı’nı tamamlayarak teslimlere başlamanın mutluluğunu yaşıyor.

Akıllı Kent projeleri arasında ilk üçe girdi

Sur Yapı Antalya projesi Avrupa Birliği’nin 2020 programında “Akıllı Kent” olmak için 17 projenin içerisinde yarışarak 3 projeden birisi seçildi.

Green Good Design Ödülü

Çağdaş mimarisi, sosyal ve çevreci unsurları ile ön planda görülen proje, dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında bulunan Green Good Design kapsamında da ödül aldı. Avrupa Mimarlık Sanat Tasarım ve Kentsel Araştırmalar Merkezi ile Chicago Athenaeum Mimarlık ve Tasarım Müzesi'nce 2009'dan beri verilen Green Good Design; ürün tasarımı, ulaşım, mimarlık, kentsel planlama gibi farklı disiplinlerden projeleri uluslararası düzeyde ödüllerin sahibi oluyor. Sur Yapı Antalya Projesi, bu kapsamda ‘‘Yeni Kepez Yeşil Merkez” teması ile 2018 Green Good Design ödülünü aldı.

En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi seçildi

Proje, Management Plus tarafından her yıl organize edilen “5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi”nde ise “En iyi Dönüşüm Projesi”; geçen aylarda düzenlenen Sign Of The City ödüllerinde ise “Türkiye’nin En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi” seçildi.

Sign of the City’den En iyi Kentsel Dönüşüm Ödülü

Proje, geçen yılın sonunda Türkiye’nin önemli gayrimenkul platformlarından olan ve sektör otoriteleri tarafından verilen Sign of the City ödüllerinde100’ün üzerinde başvurunun yapıldığı kategoride ‘En İyi Kentsel Dönüşüm’ ödülünün sahibi oldu.

“Yılın İtibarlısı” seçildi

Sur Yapı 2020’yılının başında Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning iş birliğiyle gerçekleşen 12 ilde toplam bin 200 kişiyle yüz yüze yapılan görüşmelerin ardından en çok artıran markaların belirlendiği The ONE Awards’da Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünü aldı.

Gençler de iki kez üst üste Sur Yapı’yı seçti

Dünya Gençlik Politikaları Derneği'nce dünyanın en büyük gençlik hareketi projelerinden olan “Gençlik Otobüsü” projesi kapsamında organize edilen "Türkiye Gençlik Ödülleri" aralarında Türkiye’nin önde gelen firmalarının bulunduğu kategori içinde hem geçtiğimiz yıl hem de bu yıl gençler üst üste iki kez “En İyi Yapı İnşaat Firması” olarak Sur Yapı'yı seçti.

Etiketler:
 
Eyfel Kulesi bugün ziyaretçilere açılıyor
 
Strafor fabrikasında buhar kazanı patladı; 1 işçi ağır yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kadınların fotoğraflarından katalog yapıp, müşterilerine göndermiş
Antalya'nın da içinde olduğu Konya merkezli 3 ilde gerçekleştirilen operasyonda, ...
Masalsı evlilik teklifi
ANTALYA'da özel bir bankada çalışan Salih Şeker, 10 yıldır birlikte olduğu ...
Corendon, Brüksel'den Eskişehir'e direkt seferlere başlıyor
SON yıllarda Avrupa'dan Anadolu şehirlerine yaptığı uçuşların sayısını ...
 
Kayıp Buse'nin babasından 'Ağva Deresi'ni ıslah edin' talebi
ANTALYA'nın Kemer ilçesinde, 518 gün önce yaşanan hortum felaketinde Ağva ...
Otobüs konseptli köfteci
ANTALYA'nın tarihi Kaleiçi'nde 'otobüs' konseptli vitamin bar işletmesini ...
Yerleşik Norveçli evinde ölü bulundu
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde yerleşik yaşayan Norveçli Krıstoffersen Rolf ...
 
Antalya'da hava mevsim normalinin 8 derece üzerine çıkacak
ANTALYA'da, hava sıcaklıklarının cuma gününden itibaren artması bekleniyor. ...
Napolyon kirazı üreticileri, ihracatta hareketlenme bekliyor
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde hasadı süren 'Napolyon Ziraat 900' cinsi ...
Yiğit: Otellerimiz güvenli ve hizmete hazır
MANAVGAT Kaymakamı Mustafa Yiğit, ilçede bulunan turizm tesislerinin faaliyete ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
H.O.P
H.O.P
Saray değil yavrusu...
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva