Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
16 Eylül 2020 Çarşamba - 14:30

Sürüş Keyfini İlklerde Yaşatan Marka: Ford

Ford, tüm bu modelleri sayesinde insan yaşamını teknolojiyle buluşturarak yollarda geçirdiğiniz vakti hem güvenli hem de keyifli hale getiriyor.

Sürüş Keyfini İlklerde Yaşatan Marka: Ford
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

1902 yılında Henry Ford tarafından Amerika’da kurulan Ford, dünyanın ilk otomobil üretimcisi aynı zamanda. Üretime geçtiği günden bu yana dünyanın en çok tercih edilen otomobillerini üreten firma, günümüzde birçok ülkede 110’a yakın fabrika ile geniş bir üretim ağına sahip. Bu sayede hemen her yerde karşılaşabileceğiniz Ford otomobiller, herkesin ihtiyacına uygun bir alternatifi kullanıcılarına sunuyor. Sürücülerin hem işlevsel hem de estetik tasarımları bir arada bulabileceği bu otomobiller ile yaşamlarını kolaylaştırırken güvenli sürüş deneyimini ile yolculuklarını keyifli hale getirmesi sağlanıyor. Tüm bu seçenekler arasından birbirinden farklı modeller ile kendinize en uygun olan Ford’u seçerek tam anlamıyla en iyiyi bulabilirsiniz.

Ford Fiesta

B segmenti otomobiller arasında 1976’dan bu yana en çok satılan alternatiflerden biri oluyor. 1976’daki ilk üretiminden bu yana her seride kendisine büyük yenilikler eklenen bu otomobil, günümüzde de sürücülerin en keyifli kullandığı araçlar arasında yerini alıyor. Satışta olan son modeller, Trend ve Titanium olarak iki seçenek halinde sürücülere sunularak herkesin kendine uygun bir tasarımı seçmesine olanak tanınıyor. Teknik donanım konusunda geliştirilmiş iç ve dış dizaynı, panoramik cam tavan, paralel ve dikey park edebilme özelliğine sahip otomatik park sistemi, 8” dokunmatik ekrana sahip yeni multimedya ekranı ile sürüş keyfinizi teknolojik detayları ile üst bir noktaya çıkarıyor. Fiesta 1.5L TDCi Dizel ve 1.1L Benzinli Manuel motor seçenekleri ise otomobilden aldığınız verimle yüksek performans almanızı sağlıyor.

Ford Focus

Ford’un ürettiği ilk kompakt otomobil olarak bilinen Focus, ilk olarak 1998 yılının temmuz ayında ortaya çıkıyor. Günümüzde ise en çok tercih edilen Ford otomobillerinden biri olan Focus, hem tasarımı hem de performansı ile kullanıcılarını oldukça memnun bir otomobil olması nedeniyle geniş bir hayran kitlesine sahip. Trend-X, ST Line ve Active olmak üzere 3 farklı seriye sahip olan bu otomobil, sürücülerin ihtiyacı tüm teknik donanımı sunuyor. Farklı birçok renk seçeneğinin yanı sıra dur kalk fonksiyonu, geliştirilmiş adaptif hız kontrol sistemi ve otomatik park sistemi ile yolculuklarınızı güvenli hale getiriyor. Yüksek yakıt tasarruflu motor seçenekleri ise aynı zamanda verimli bir otomobil kullanımı sunuyor.

Ford Kuga

2008 yılından bu yana kompakt bir crossover SUV modeli olan Kuga, çıktığı gün itibariyle tüm dünyanın ilgisini çeken bir yerde konumlanıyor. Son yıllarda geliştirilen yeni Kuga ise oldukça geniş bir teknik donanım alternatifine sahip. Performans ve verimlilik konusunda üst düzey bir kullanım sağlayan bu araç, her şart altında en iyi sürüş keyfini yaşamanızı sağlıyor. Şehir içi veya şehir dışı fark etmeden kaygan zeminlerde ve zorlu arazi koşullarında üstün bir performans sunması üzerine tasarlanan bu otomobil, Normal, Spor, Islak/Kaygan Zemin, Kalın Kar / Kum  veya Eko modları ile araç performansı tam olarak yol koşullarına göre ayarlanması üzerine üretiliyor.

Ford Puma

Ford’un son otomobillerinden biri olan Puma, her detayında günümüzün stilini yansıtan bir tasarıma sahip. Üstün teknolojik detaylarla üretilmiş bu araç, her koşulda en iyi performansı alabileceğiniz bir SUV olarak piyasada yerini alıyor. “İnsan odaklı tasarım” mottosuyla öne çıkmış bu model, hem sürüş keyfini hem de güvenliği artırarak insanların yaşamını kolaylaştırmak üzerine tasarlanıyor. Adaptif hız kontrol sistemi, şerit takip ve şerit hizalama sistemi ile yarı otonom bir sürüş oluşturmasını sağlayan Co-Pilot 360 ile oldukça rahat bir kullanım sağlıyor. Ayrıca çarpışma önleme yardımcısı ve acil durum manevra destek sistemi de bu güvenli sürüş keyfinize eklenen özelliklerden yalnızca birkaçı.

Ford, tüm bu modelleri sayesinde insan yaşamını teknolojiyle buluşturarak yollarda geçirdiğiniz vakti hem güvenli hem de keyifli hale getiriyor. Sizler de tüm bu seçenekler arasından kendinize uygun bir modeli kolaylıkla tercih edebilirsiniz.

Etiketler:
 
Muratpaşa'da girişler kontrol altında
 
Olağan kongrenin ardından İYİ Parti'de istifa
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Taylan’da şehri basan 200 maymun kısırlaştırıldı
Tayland’da yiyecek aramak için şehre inerek, evlere baskın yapan 200’den ...
Cesur model Jovana Djordjevic üstsüz poz verdi
İtalya Serie B ekiplerinden Chievo forması giyen Filip Djordjevic'in eşi ...
Uyuşturucu taşıyan ABD uçağı vuruldu
Venezuela İçişleri Bakanı Nestor Reverol, ABD’ye kayıtlı uyuşturucu dolu ...
 
ABD Başkanı Trump'tan aşı müjdesi
ABD Başkanı Trump, koronavirüs (Covid-19) aşısının kısa zaman içerisinde ...
Dünya genelinde can kaybı 939 bin 192’ye yükseldi
Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs (Covid-19) nedeniyle hayatını ...
ABD’de virüsten ölenlerin sayısı 200 bine yaklaştı
ABD’de koronavirüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 199 bin 158’e yükseldi.
 
Ünlü yıldız Kim Kardashian'ın kızına rekor beğeni
ABD’li magazin yıldızı Kim Kardashian sosyal medya hesabından kızı Chicago ...
Bill Gates koronavirüs aşısı için tarih verdi
Koronavirüs (Covid-19) aşı çalışmalarına yaptığı yatırımlarla bilinen ...
Torununu camdan atmaya çalışan dede tutuklandı
Rusya’nın Tümen Oblastı'nda bir kişi, 2 yaşındaki torununu camdan aşağıya ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva