Bebek Parkı’nda anne ve çocuk sağlığı söyleşisi
Bebek Parkı’nda anne ve çocuk sağlığı söyleşisi
Plajlarda sezon hazırlıkları
Plajlarda sezon hazırlıkları
Ajet uçağına bomba ihbarı
Ajet uçağına bomba ihbarı
İliç'te 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı
İliç'te 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı
7 Şubat 2024 Çarşamba - 08:09

Survivor Nagihan diskalifiye mi edildi?

Survivor'da son bölüme "Nefise, Aleyna ve Nagihan kavgası" damga vurdu. Sosyal medyada Nagihan'ın diskalifiye olduğu iddiaları konuşulmaya başladı. Yaşanan gerilimin ardından gözler Acun Ilıcalı'nın alacağı karara çevrilirken, Mustafa Kemal'in konseyde yer almaması merak uyandırdı.

Survivor Nagihan diskalifiye mi edildi?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

TV8 ekranlarının uzun soluklu yarışması 2024 Survivor All Star'da tansiyon düşmüyor. Mavi ve kırmızı takım arasında kıran kırana mücadele devam ederken, zaman zaman yarışmacılar arasında anlaşmazlıklar yaşanıyor. Son olarak 6 Şubat Salı akşamı yayınlanan Survivor 27. Bölümde gerilim tavan yaptı. Konseyde yaşanan Nefise, Aleyna ve Nagihan kavgası gündeme bomba gibi düştü. 

Bazı sosyal medya kullanıcıları Nagihan'ın diskalifiye olacağını iddia ederken gözler ise Acun Ilıcalı açıklamasına çevrildi. Öte yandan Mustafa Kemal'in konseyde yer almaması dikkat çekti. Peki, Survivor Nagihan ve Mustafa Kemal diskalifiye mi oldu, elendi mi?

SURVİVOR NAGİHAN DİSKALİFİYE İDDİASI GÜNDEMDE

TV8 ekranlarının uzun soluklu yarışma programı Survivor 2024 All Star, 6 Şubat 2024 Salı akşamı 27. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Gerilim bir anda tırmandı... Survivor Nagihan ve Mustafa Kemal diskalifiye mi edildi... Gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi - Resim: 4

Yeni bölümde haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyun alanında yarışmacılar arasında tansiyon bir an olsun düşmedi. Aleyna ve Nefise tartışması ortamın gerilmesine neden oldu.

Bu tartışmaya Nagihan'ın da dahil olmasıyla sosyal medyada şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Bazı sosyal medya hesapları tarafından Survivor Nagihan'ın diskalifiye olduğu öne sürüldü.

SURVİVOR NAGİHAN DİSKALİFİYE Mİ OLDU, ELENDİ Mİ?

Tansiyonun bir an olsun düşmediği dokunulmazlık oyunu sonrası kırmızı takım yarışmacıları ada konseyinde bir araya geldi.

Nefise, Aleyna ve Nagihan arasındaki gerilim konseyde de devam etti. Nagihan, Aleyna'yı itince Acun Ilıcalı, adeta çileden çıktı.

Nagihan'ın bu tavrına aşırı öfkelenen Ilıcalı, sert sözler sarf etti:

"Sizin hakkınızda kimse konuşamaz mı? Her gün olay çıkarıyorsunuz kız ağlayarak gitti şimdi. Siz ne istiyorsunuz? Sizinle program çekemeyecek miyiz? Aleyna'ya yaptığını doğru mu? Kaos mu istiyorsunuz, kendinizden başka bir şeyi düşünemiyor musunuz? Hakaret etmeden hayat yok mu? Herkes gitsin ne yapıyorsanız yapın."

Ilıcalı'nın kızgınlıkla konseyi terk etmesinin ardından yarışma sonlandı.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI MERAK UYANDIRDI

Öte yandan merakla beklenen Survivor All Star 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmana Acun Ilıcalı'nın sözleri damga vurdu.

Ilıcalı, ''Olmadı, sinirine yenik düştün. Kendin dayanamadın, dayanamıyorsun da. Çok güzel bir birliktelik yaşadık. Yıllarca da güzel bir birlikteliğimiz oldu. Bunun hiç tadını kaçırmadan...

Ne bekliyorsun? Her dakika olay çıkaracaksın. Biz de ''Nagihan tamam.'' mı diyeceğiz zannediyorsun? Öyle mi hayal ettin kafanda?'' dedi.

Ilıcalı'nın bu sözleri sonrası Nagehan, gözyaşları içinde konseyi terk etti.

Yaşanan gerilim sonrası sosyal medyada Nagihan'ın diskalifiye olduğu iddia edildi.

Ancak konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Nagihan'ın diskalifiye olup olmadığı yeni bölümde belli olacak. Gözler Acun Ilıcalı açıklamasında!

SURVİVOR MUSTAFA KEMAL DİSKALİFİYE Mİ OLDU, ELENDİ Mİ?

Öte yandan Mustafa Kemal, Nefise ve Nagihan yarışmacılara sert sözler saf ederek haftanın 4. ve son dokunulmazlık oyununda oynamayacaklarını söylediler. Nagihan ve Nefise sakinleşirken Mustafa Kemal dokunulmazlık oyununda yer almadı.

Mustafa Kemal, ada konseyinde de yer almadı. Bunun üzerine yarışmacının diskalifiye olduğu düşünüldü.

Ancak Acun Ilıcalı'dan konu ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Gerilim bir anda tırmandı... Survivor Nagihan ve Mustafa Kemal diskalifiye mi edildi... Gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi - Resim: 13

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

27 Aralık 1984 doğumlu Nagihan Karadere, kısa mesafe ve engelli koşucudur. 400m engelli branşında 56sn altında koşan ilk ve tek kadın atlettir. Fenerbahçe yetişen ve yarışan Karadere, Balkan oyunları, Avrupa Atletizm şampiyonası ve Üniversite oyunlarında 3 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya kazanmıştır.

13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında Türk millî takımında yer alarak (Merve Aydın, Meliz Redif ve Pınar Saka ile birlikte) gümüş madalya kazanan sporcu, 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele etti; ancak hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı.

Ayrıca Benim Adım Ossman filminde rol almıştır. Uğur Gökçe ile 2016 yılında boşanmıştır ve Ece Arven Gökçe adında bir kız çocuk annesidir.

Iki kez Survivor programına da katılan Karadere, 2016'da beşinci, 2018'de ise ikinci olmuştur. 2022 yılında ise altıncı olarak veda etmiştir. Daha önceden 3 kez yarıştığı Survivor'da bu sezon 4. kez mücadele edecek.

Gerilim bir anda tırmandı... Survivor Nagihan ve Mustafa Kemal diskalifiye mi edildi... Gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi - Resim: 14

SURVİVOR MUSTAFA KEMAL KİMDİR?

Mustafa Kemal Kurt, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü mezunudur. Yaşamını İstanbul'da sürdüren Kurt, profesyonel Rugby oyuncusudur.

Aynı zamanda Türk Rugby Milli Takımı'nın kaptanı ve 8 yıllık oyuncusu olan Mustafa Kemal Kurt, Rugby'nin yanı sıra Crossfit sporuyla da ilgileniyor. Crossfit alanında uluslararası müsabakalarda yer alan Kurt, 2018 yılında Survivor'da yarıştı.

(Odatv.com)

 
Taksiciler öldürülen meslektaşları için toplandı
 
Antalya ve Muğla'nın ardından Kıbrıs'ta bir ayda 6 ceset
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Taksiciler öldürülen meslektaşları için toplandı
İSTANBUL'da taksiciler, İzmir'de öldürülen meslektaşları Oğuz Erge için ...
Yem karma makinesine sıkışan bekçi yaşamını yitirdi
İZMİR'in Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde bekçi olarak görev yapan ...
Alper Gezeravcı'nın dünyaya dönüş saati belli oldu
TÜRKİYE'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ve beraberindeki astronotların, ...
 
Taksicilerden 'Kabin istiyoruz' yürüyüşü
İZMİR'de, aracına aldığı müşterisi tarafından silahla öldürülen taksi ...
Futbolcu Nevide Çiçek dizi setlerine transfer oluyor
Kadın futbolcu Nevide Çiçek, hayali olan oyunculuk mesleğine adım attı. ...
Gönül ilişkisi yaşadığı kadını öldürdü
SAMSUN'da Muradiye Terzi (31), gönül ilişkisi yaşadığı M.D. (43) tarafından ...
 
Eski eşinin sevgilisi tarafından öldürüldü
AVCILAR'da Mehmet Karakoç, eski eşinin sevgilisiyle arasında çıkan arbede ...
Çağlayan Adliyesi'ndeki saldırıya ilişkin yayın yasağı
RADYO ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Çağlayan ...
Özgür Özel: Depreme karşı dirençli kentler yaratmalıyız
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde, “Bir ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva