Babasının beylik tabancası ile ağabeyini öldürdü
Babasının beylik tabancası ile ağabeyini öldürdü
GSF'den 'kadın' konulu sergi
GSF'den 'kadın' konulu sergi
Barış Arduç'un 'Gupse Özay' cevabına beğeni yağdı
Barış Arduç'un 'Gupse Özay' cevabına beğeni yağdı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
8 Ağustos 2022 Pazartesi - 15:27

TEKNOFEST hazırlıkları tamamlandı

AFYONKARAHİSAR'da 9- 14 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan TEKNOFEST için hazırlıklar tamamlandı. TEKNOFEST ile paralel olarak 12- 14 Ağustos'ta da Gençlik Oyunları Festivali düzenlenecek.

TEKNOFEST hazırlıkları tamamlandı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Afyonkarahisar'ın ev sahipliğinde Afyon Motor Sporları Merkezi'nde yapılacak olan TEKNOFEST, yarın başlıyor. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından Afyonkarahisar'da düzenlenecek olan TEKNOFEST'e 2 bin 400 öğrenci katılacak. Afyonkarahisar'da uluslararası ve liseler arasında düzenlenecek TEKNOFEST'te 12 Ağustos Cuma günü Emir Can İğrek, 13 Ağustos Cumartesi günü Alp Güvenir ve Atiye, 14 Ağustos Pazar günü ise Rafet El Roman sahneye çıkacak. TEKNOFEST'e girişler ücretsiz olacak. TEKNOFEST'in yanı sıra 12- 14 Ağustos tarihleri arasında Gençlik Oyunları Festivali de düzenlenecek. Festivale sadece kayıt yaptıran 15-25 yaş arası gençler katılabilecek.

'TEKNOFEST VE GENÇLİK FESTİVALİNİ AYNI ANDA YAPIYORUZ'

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Büyük Taarruz'un 100. yılı dolayısıyla önceki dönem Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ile 100. yıla yakışır 100 etkinlik yapılması için bir program hazırladıklarını ifade etti. Bu kapsamda 9-14 Ağustos tarihleri arasında uluslararası TEKNOFEST yarışmasının Afyonkarahisar'da yapılacağını dile getiren Başkan Zeybek, "Takriben 2 binin üzerinde bir katılımcı bekliyoruz. Aynı zamanda 12-14 Ağustos tarihleri arasında da büyük bir gençlik festivalimiz var. Yani 2 festivali, TEKNOFEST ve Gençlik Festivali'ni aynı anda yapıyoruz. Yani teknolojiyle doğayı bir arada gerçekleştirmek istiyoruz. Gençlerimize dokunmak istiyoruz. Ülkemizin geleceği açısından TEKNOFEST'i TÜBİTAK ile birlikte yaptığımız için çok önemli olduğunu bildiğimizden dolayı da TEKNOFEST'i de ilimizde gerçekleştiriyoruz. Herkesi bu TEKNOFEST'e davet ediyoruz. Bana sosyal medyadan sordular, yazmışlar, girişler ücretli mi, ücretsiz mi diye. Girişler ücretsiz. Tüm halkımız katılabilir" dedi.

'GELECEĞİMİZ GENÇLERDİR'

Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke de Büyük Taarruz'un 100. yılında Afyonkarahisar ve zaferin kazanıldığı toprakların en önemli organizasyonlardan birine daha kapılarını açtığını söyledi. Akülke, "Uluslararası insansız hava araçları ve liseler arası drone yarışlarına ev sahipliği yapacak Afyon Motor Sporları Merkezi. Burada neler olacak? 2 bin 400 tane öğrencimiz Türkiye'nin her tarafından gelen öğrencimiz, TÜBİTAK tarafından düzenlenen insansız hava araçları ve liseler arası drone yarışlarında kıyasıya yarışacak. Bu organizasyonda Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Geleceğimiz gençlerdir' sloganını bir kez daha zaferin kazanıldığı topraklarda göreceğiz. Geleceğimiz olan gençler burada milli teknoloji hamlemizi, TÜBİTAK tarafından düzenlenen organizasyonda hünerlerini gösterecek. Geleceğe dönük projelerini gösterecek, ülkemizin geleceğe nasıl taşınacağını hep beraber göreceğiz. Tabii teknoloji artık hayatımızın her safhasında her alanında var. Ama bir taraftan da doğa ile beraber Afyon'da zaferin kazanıldığı topraklarda 12- 13- 14 Ağustos tarihlerinde gençlik oyunları düzenlenecek. Bir tarafta teknoloji, bir tarafta doğayla iç içe gençlerimiz" diye konuştu.

AFYONKARAHISAR'DA 9- 14 AGUSTOS TARIHLERI ARASINDA DUZENLENECEK OLAN TEKNOFEST ICIN HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI. TEKNOFEST ILE PARALEL OLARAK 12- 14 AGUSTOS'TA DA GENCLIK OYUNLARI FESTIVALI DUZENLENECEK. (MAHMUT NEDIM AKULKE) (FOTO:AFYONKARAHISAR-DHA)

AFYONKARAHISAR'DA 9- 14 AGUSTOS TARIHLERI ARASINDA DUZENLENECEK OLAN TEKNOFEST ICIN HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI. TEKNOFEST ILE PARALEL OLARAK 12- 14 AGUSTOS'TA DA GENCLIK OYUNLARI FESTIVALI DUZENLENECEK.(FOTO:AFYONKARAHISAR-DHA)

AFYONKARAHISAR'DA 9- 14 AGUSTOS TARIHLERI ARASINDA DUZENLENECEK OLAN TEKNOFEST ICIN HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI. TEKNOFEST ILE PARALEL OLARAK 12- 14 AGUSTOS'TA DA GENCLIK OYUNLARI FESTIVALI DUZENLENECEK.(FOTO:AFYONKARAHISAR-DHA)

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA) 

 
Antalyaspor'un yenilmezlik serisine Galatasaray son verdi
 
İzmir- Ankara kara yolunda 2 ayrı kaza; 11 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kütüphanede haşhaş boyama etkinliği
AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesi Halk Kütüphanesi'nde 6- 12 yaş arası ...
İstifa eden doçent: Hayati tehlikem devam ediyor
BİR hasta yakınının CİMER'e yazdığı şikayet dilekçesinde şiddet ve tehdit ...
Otomobil ağaca çarptı: 2 yaralı
AFYONKARAHİSAR'ın Emirdağ ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin yol kenarında ...
 
TIR refüje devrildi
AFYONKARAHİSAR- Konya karayolunda kontrolden çıkan boya yüklü TIR kavşakta ...
Dinar'da Lavanta Şenliği
AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde Lavanta Hasat Şenliği yapıldı.
Otomobil traktör römorkuna çarptı
AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde otomobilin arpa yüklü traktörün römorkuna ...
 
Otomobille motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı ...
Afyonkarahisar'a şehit ateşi düştü
IRAK'ın kuzeyi Hakurk bölgesinde PKK'lı teröristlerin araziye döşediği ...
Afyonkarahisar'da iki TIR çarpıştı: 7 yaralı
AFYONKARAHİSAR'ın Bayat ilçesi yakınlarında iki TIR'ın çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva