Başkan Uysal: Muratpaşa, bir altı ok belediyesidir
Başkan Uysal: Muratpaşa, bir altı ok belediyesidir
Yazar çift Antalya'da kitaplarını imzaladı
Yazar çift Antalya'da kitaplarını imzaladı
Antalya Edebiyat Günleri atölyelerine son başvuru
Antalya Edebiyat Günleri atölyelerine son başvuru
Uzman Çavuş'u katletti: O görüntüler ortaya çıktı
Uzman Çavuş'u katletti: O görüntüler ortaya çıktı
6 Ekim 2011 Perşembe - 13:58

TERBİYELİ PALAMUT TAVA

TERBİYELİ PALAMUT TAVA
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Terbiyeli Palamut Tava
                                                              2 porsiyon
 
 
Malzemeler
1 adet temizlenmiş ve dilimlenmiş palamut balığı
1 adet orta boy rendelenmiş soğan
3 çorba kaşığı limon suyu
1’er çay kaşığı kuru kekik, kuru fesleğen, karabiber, kırmızı toz biber ve tuz
1 çay bardağı mısır unu
1 su bardağı sıvı yağ
 
Yapılışı
1.Önce derin bir kapta soğan rendesini, limon suyunu ve diğer baharatları iyice karıştırın. Daha sonra palamut dilimlerini bu karışımla harmanlayın ve buzdolabında 30 dakika bekletin.
2.Teflon tavada yağı iyice ısıtın ve terbiye edilmiş palamut dilimlerini mısır ununa bulayarak yağda kızartın. Bol yeşillikli salata ve soğan halkaları ile servis yapın.
 
Not: Palamut balığı ekim ayında çok lezzetli olur. Daha yağlanmadığı için de tavası yapılır.
Afiyet olsun…

 
Baykal geldi Çavuşoğlu gidiyor
 
Olimpiyat için pedal çevirdiler
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ea 6 Ekim 2016 Perşembe 17:41

Teseķur ederim

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PÜRELİ TAS KEBABI
DOMATESLİ MANTAR SOSLU SPAGETTİ
Malzemeler: 1 paket spagetti makarna 12 bardak su (haşlamak için) 2 ...
FESLEĞEN SOSLU TAVUK
 
LAZANYA
Malzemeler 200 gr. kıyma 1 paket lazanya 3 adet kuru soğan 3 adet ...
KARNIYARIK
MANTI
 
İÇLİ KÖFTE
FIRINDA MAKARNA
BEZELYE
 
Dursun Gündoğdu
Kıbrıs ne ayak beyler?..
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Bütçeye sihirli dokunuş gerek
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Boş tencerenin sesi
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Antalya sahnesinde kadınların gücü
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Oktoberfest başladı...
İsa Altun
İsa Altun
Tatile çıkarken...
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Yeni Başhekim hızlı başladı
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Ekim ayı sizin için spot ışıklarının tamamen üzerinize döndüğü, kişisel bir zirveyle başlıyor ve ayın ikinci yarısında ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva