'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
1 Temmuz 2022 Cuma - 10:52

Taburcu olan Ege'den en acı ziyaret

İZMİR'de, restoranda yemek yedikten sonra rahatsızlanıp, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden, ölüm nedeni 'belirsiz' olarak kayıtlara geçen Ece Elisa Mercankaya'nın (6) kardeşi Ege (4), taburcu olduktan sonra ablasının mezarına götürüldü.

Taburcu olan Ege den en acı ziyaret
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Belçika'dan tatil için Aydın'ın Didim ilçesindeki yazlık evlerine gelen emlak danışmanı Cihan (37) ve Hasret (33) Mercankaya çifti, 13 Nisan'da İzmir'in Gaziemir ilçesindeki restoranda çocukları Ece Elisa ve Ege ile yemek yedi. Mercankaya ailesi, yemeğin ardından Didim'e döndü. Bir süre sonra Hasret Mercankaya ve çocukları rahatsızlandı. Didim Devlet Hastanesi'ne birkaç kez giden anne ve 2 çocuğuna teşhis konulamadı.

Ece Elisa'nın 17 Nisan'da durumu diğer aile üyelerine göre daha da ağırlaştı. Hem anne hem 2 çocuğu yeniden aynı hastaneye gitti. Daha sonra anne ile kızı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne, oğlu ise Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Hasret Mercankaya taburcu olurken, kızı 18 Nisan'da hayatını kaybetti. Ece Elisa'nın cenazesi, Manisa'da Kırtık Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ön otopsi raporunda ölüm nedeni 'belirsiz' olarak kayda geçen Ece Elisa'nın detaylı otopsi sonucunun ise beklendiği belirtildi.

'ABLASINI SORUYOR'

Tedavisi 17 Nisan'dan beri yoğun bakımda süren Ege, hayati tehlikeyi atlattı. Ege, 13 Haziran'da taburcu edildi. Ege, ailesiyle birlikte Manisa'daki yakınlarının yanına gitti. Ablasının öldüğünden haberi olmayan Ege'yi, ailesi kabristana götürdü. Ne olduğunu anlamayan Ege, bir süre ablasının kabri başında vakit geçirdi. Ege'nin ablası Ece Elisa'nın nerede olduğunu zaman zaman sorduğu, annesi Hasret Mercankaya'nın ise Belçika'da okula gittiğini söylediği belirtildi. Hasret Mercankaya, "Ege, ablasını çok özledi. Ancak henüz ne olduğunu söylemedik. Sorduğunda ise 'Ablan Belçika'da okula gitti' dedim. 'Ablamı çok özledim, ben de Belçika'ya gideceğim' dedi. Hala kızımın otopsi sonucu çıkmadı. Ne olduğunu, kızımın niçin öldüğünü hala bilmiyoruz. Bir an önce otopsi sonucu çıksın istiyorum" dedi.

IZMIR'IN GAZIEMIR ILCESINDEKI RESTORANDA YEMEK YEDIKTEN SONRA RAHATSIZLANIP, KALDIRILDIGI HASTANEDE HAYATINI KAYBEDEN VE OLUM NEDENI 'BELIRSIZ' OLARAK KAYITLARA GECEN ECE ELISA MERCANKAYA'NIN (6) GECEN 13 HAZIRAN'DA TABURCU EDILEN KARDESI EGE MERCANKAYA'YA (4) (FOTOGRAFTA), HENUZ ABLASININ HAYATINI KAYBETTIGI SOYLENEMEDI. 'ABLAN BELCIKA'DA OKULDA' DENILEN KUCUK EGE, OLUP BITENE ANLAM VEREMEDEN AILESIYLE BIRLIKTE ABLASININ MANISA KIRTIK MEZARLIGI'NDAKI MEZARI BASINDA BIR SURE VAKIT GECIRDI. (FOTO: IZMIR, DHA)

IZMIR'IN GAZIEMIR ILCESINDEKI RESTORANDA YEMEK YEDIKTEN SONRA RAHATSIZLANIP, KALDIRILDIGI HASTANEDE HAYATINI KAYBEDEN VE OLUM NEDENI 'BELIRSIZ' OLARAK KAYITLARA GECEN ECE ELISA MERCANKAYA'NIN (6) (SAGDA), GECEN 13 HAZIRAN'DA TABURCU EDILEN KARDESI EGE MERCANKAYA'YA (4) (SOLDA), HENUZ ABLASININ HAYATINI KAYBETTIGI SOYLENEMEDI. 'ABLAN BELCIKA'DA OKULDA' DENILEN KUCUK EGE, OLUP BITENE ANLAM VEREMEDEN AILESIYLE BIRLIKTE ABLASININ MANISA KIRTIK MEZARLIGI'NDAKI MEZARI BASINDA BIR SURE VAKIT GECIRDI. (FOTO: IZMIR, DHA)

IZMIR'IN GAZIEMIR ILCESINDEKI RESTORANDA YEMEK YEDIKTEN SONRA RAHATSIZLANIP, KALDIRILDIGI HASTANEDE HAYATINI KAYBEDEN VE OLUM NEDENI 'BELIRSIZ' OLARAK KAYITLARA GECEN ECE ELISA MERCANKAYA'NIN (6) (FOTOGRAFTA), GECEN 13 HAZIRAN'DA TABURCU EDILEN KARDESI EGE MERCANKAYA'YA (4), HENUZ ABLASININ HAYATINI KAYBETTIGI SOYLENEMEDI. 'ABLAN BELCIKA'DA OKULDA' DENILEN KUCUK EGE, OLUP BITENE ANLAM VEREMEDEN AILESIYLE BIRLIKTE ABLASININ MANISA KIRTIK MEZARLIGI'NDAKI MEZARI BASINDA BIR SURE VAKIT GECIRDI. (FOTO: IZMIR, DHA)

IZMIR'IN GAZIEMIR ILCESINDEKI RESTORANDA YEMEK YEDIKTEN SONRA RAHATSIZLANIP, KALDIRILDIGI HASTANEDE HAYATINI KAYBEDEN VE OLUM NEDENI 'BELIRSIZ' OLARAK KAYITLARA GECEN ECE ELISA MERCANKAYA'NIN (6) GECEN 13 HAZIRAN'DA TABURCU EDILEN KARDESI EGE MERCANKAYA'YA (4) HENUZ ABLASININ HAYATINI KAYBETTIGI SOYLENEMEDI. 'ABLAN BELCIKA'DA OKULDA' DENILEN KUCUK EGE, OLUP BITENE ANLAM VEREMEDEN AILESIYLE BIRLIKTE ABLASININ MANISA KIRTIK MEZARLIGI'NDAKI MEZARI BASINDA BIR SURE VAKIT GECIRDI.FOTOGRAFTA CIHAN MERCANKAYA VE ESI HASRET MERCANKAYA. (FOTO: IZMIR DHA) (ARSIV)

IZMIR'IN GAZIEMIR ILCESINDEKI RESTORANDA YEMEK YEDIKTEN SONRA RAHATSIZLANIP, KALDIRILDIGI HASTANEDE HAYATINI KAYBEDEN VE OLUM NEDENI 'BELIRSIZ' OLARAK KAYITLARA GECEN ECE ELISA MERCANKAYA'NIN (6) GECEN 13 HAZIRAN'DA TABURCU EDILEN KARDESI EGE MERCANKAYA'YA (4) (FOTOGRAFTA), HENUZ ABLASININ HAYATINI KAYBETTIGI SOYLENEMEDI. 'ABLAN BELCIKA'DA OKULDA' DENILEN KUCUK EGE, OLUP BITENE ANLAM VEREMEDEN AILESIYLE BIRLIKTE ABLASININ MANISA KIRTIK MEZARLIGI'NDAKI MEZARI BASINDA BIR SURE VAKIT GECIRDI. (FOTO: IZMIR, DHA) (ARSIV)

IZMIR'IN GAZIEMIR ILCESINDEKI RESTORANDA YEMEK YEDIKTEN SONRA RAHATSIZLANIP, KALDIRILDIGI HASTANEDE HAYATINI KAYBEDEN VE OLUM NEDENI 'BELIRSIZ' OLARAK KAYITLARA GECEN ECE ELISA MERCANKAYA'NIN (6) GECEN 13 HAZIRAN'DA TABURCU EDILEN KARDESI EGE MERCANKAYA'YA (4) HENUZ ABLASININ HAYATINI KAYBETTIGI SOYLENEMEDI. 'ABLAN BELCIKA'DA OKULDA' DENILEN KUCUK EGE, OLUP BITENE ANLAM VEREMEDEN AILESIYLE BIRLIKTE ABLASININ MANISA KIRTIK MEZARLIGI'NDAKI MEZARI BASINDA BIR SURE VAKIT GECIRDI. (FOTO: IZMIR, DHA)

Kadir ÖZEN/ İZMİR, (DHA)

 
Koruyucu aileler ve çocuklar şenlikte buluştu
 
ATB Haziran Meclisi toplandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TEM'de sürücülerin kedi kurtarma seferberliği
ATAŞEHİR TEM bağlantı yolunda karşıya geçmek isteyen yavru kediyi gören ...
Para vermeyen anne ve babasını hastanelik etti
SİNOP'un Dikmen ilçesinde Yaşar Bozel, kendisine para vermeyen annesi ...
9 organize suç örgütüne yönelik 24 ilde 'Tümör' operasyonu
İÇİŞLERİ Bakanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire ...
 
Heyelanda 2 TIR kayaların altında kaldı; 1 ölü, 1 yaralı
ARTVİN’in Hopa ilçesi Karadeniz Sahil Yolu Esenkıyı tüneli mevkisinde ...
Bozuk asansör hayatını kararttı
KOCAELİ’nin Gölcük ilçesinde halk arasında ‘budama’ olarak bilinen Buerger ...
Asgari ücret zammına ilişkin yönetmelik, Resmi Gazete'de
RESMİ Gazete'de yayımlanan yönetmelikle, asgari ücret zammına ilişkin ...
 
Lokantada patlama meydana geldi: 3 araç zarar gördü
SULTANBEYLİ’de bulunan bir lokantada, gaz kaçağı sebebiyle patlama meydana ...
EGM'den 'e-posta' dolandırıcılığı uyarısı
EMNİYET Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü ...
Aile hekimlerinden 2 günlük iş bırakma eylemi
TÜRKİYE'nin birçok ilinden Ankara'ya gelen aile hekimleri, Ödeme Sözleşme ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva