Başkan Kotan’dan Mesut Kocagöz’e destek
Başkan Kotan’dan Mesut Kocagöz’e destek
Antalya OSB’den Çin’e ticaret köprüsü
Antalya OSB’den Çin’e ticaret köprüsü
Yolcu otobüsü kaza yaptı; 2 ölü, 36 yaralı
Yolcu otobüsü kaza yaptı; 2 ölü, 36 yaralı
Yağ fabrikası cayır cayır yandı
Yağ fabrikası cayır cayır yandı
5 Temmuz 2019 Cuma - 10:55

Taksici yol kesti hesap sordu

Antalya’da turizmde rekor üzerine rekor kırdığımız söylenirken, taksi ve rent a car sektörünün kavgası ise büyüyor. Dün Antalya Havalimanı taksicileri turist taşıyan bir minibüsün önünü kesip kavgaya tutuşarak kavgayı yeniden alevlendirdi.

Taksici yol kesti hesap sordu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya’nın turizm bölgesi Belek Kadriye’de başlayan taksici rant a car’cı kavgası önce Boğazkent’e şimdi de havalimanına sıçradı. Otellerin içinde büro tutup faaliyet gösteren rant a car şirketlerinin taksi müşterisini taşıdıklarını ve ekmekleriyle oynadıklarını söyleyen taksiciler kontak kapatmıştı.  Ardından bu kavga Boğazkent’e sıçramış ve olay dünya basınında yankı bulmuştu.

Dün ise Antalya Havalimanı girişinde araçlarıyla, D-2 taşıma belgeli siyah bir minibüsün önünü kesen 10 kadar taksici, turistlerin gözünün önünde tartışmaya başladılar. Minibüs şoföründen evrak sorduğu ileri sürülen taksiciler ile olan tartışma kavgaya dönümeden ağız dalaşı ile sona erdi.

Bu görüntüleri Gün Haber WatSapp hattına gönderen okurumuzun yazısı  (kelime hataları düzeltilmemiştir) şöyle:

“Antalya'da 04 07 19 tarihinde havalimani icinde kimliği belirli 10 kadar Taksici tarafindan Yol Kesilip Denetim yapilmak istenilmistir. Son 1 haftadir Antalya kadriye belek ve bogazkentte de ayni durumlar meydana gelmistir. Taksiciler yol keserek icerisinde turist olan araclari denetleyip evrak soruyorlar. Ayrica Hanutculuk yaparak ek Gelir elde ediyorlar turistleri Deri kuyum hediyelik esya magazalarina goturerek el birligiyle kaziklanmasini ön ayak oluyorlar. Umarim ilgilenirsiniz bu kötü gidişatla.”

 
Takla atan cipin sürücüsü yaşamını yitirdi
 
Ören yerlerine haziranda yoğun ilgi
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kaleici 11 Temmuz 2019 Perşembe 18:58

Kaleici giriş kapıları bile taksiciler tarafından kontrol ediliyor.Giriş gişelerindeki görevliler aynı zamanda taksicilik yapıyor.

Yorumu oyla      3      3  
D2 Belgeli Tasımacılar 6 Temmuz 2019 Cumartesi 14:21

D2 Belgelı A Sınıfı Acenteyız Ama yınede taskıcıler bızım araclarımızı dahı durdurup kontrol edıyor! Kımden bu yetkıyı almıslar? Kım bunlarkı bu sekılde yol kesıp eskıyalık yapıyorlar? Acıl Valılık Taksıcılerı denetlesın kendılerıne cekı duzen versınler. Aylık 15 20 bın para kazanıyorlar kac paralık fatura kesıyorlar! ben acente olarak her ısıme fatura kesıyorum personel calıstırıyorum. BUnlar neden vergı daıresı tarafından denetlenmıyor

Yorumu oyla      3      3  
Seyyah 5 Temmuz 2019 Cuma 20:47

Bende minibüsü olan Ulaştırma Bakanlığı''nın vermiş olduğu D2 belgeli vergi mükellefi TC vatandaşı bir esnafım D2 belgesi kısaca bize verilen yolcu taşıma iznidir.Antalya''ya gelen ve giden yolcu istediği araçla transferini gerçekleştirebilir Biz taksicilerin müşterini çalmıyoruz,isteyen taksiyle gider isteyen transfer aracıyla herkesin nasibi kısmeti ayrıdır Taksici esnaf arkadaşlarımız da para kazansın bizlerde para kazanalım bu ülkede herkese ekmek var yeterki paylaşalım.Bu işler yol kesmeyle tehtidle olmaz.Kanun var Yasa var emniyet güçleri var herkes kendi adelitini kendi veremez varsa bir hukuksuzluk şikayet edersin. Saygılar sunarım herkese Taksici esnaf kardeşlerimize tüm Ulaşım esnafına Turizm taşıma şirketlerilerine Turizm Acentalarımıza hayırlı işler kazasız belasız bol kazançlı bir Sezon dilerim.

Yorumu oyla      3      3  
hakan 5 Temmuz 2019 Cuma 14:09

Sayın Vali ve yardımcıları ne iş yapıyor gezmekten başka işleri yok sanırsam polisler nerede acaba bu her dakika olan işler taksiciler trafik kurallarına bile uymuyor ekmek paramız diyorlar ama ekmek parası böyle aranmaz gidersin valilik önünde bekler hakkını ararsın .

Yorumu oyla      3      3  
TAKSİMETRE AÇMADAN TAKSİCİLİK OHH 5 Temmuz 2019 Cuma 13:45

Taksimetre açmamanın cezası : Taksimetre açmayan sürücülere 457 TL para cezası kesilmektedir. Tekrarı durumunda ruhsatlarının iptal edilmesi de söz konusu olabilmektedir. Taksimetre bulundurmama cezası : Bazı araçlarda taksimetre bulundurmak zorunlu kılınmıştır. Bu kurala uymayan kişilere 488 TL para cezası kesilir. Taksimetreyi bozuk olarak kullanmanın cezası: Bozuk taksimetre kullanmanın cezası oldukça ağırdır. Bunun için 7 bin 623 TL ödemeniz gerekmektedir.

Yorumu oyla      3      3  
Cezasız Kalmamalı Savcılar Goreve 5 Temmuz 2019 Cuma 13:41

Bir Yere Gitmek Hürriyetinden Yoksun Bırakma: Her birey dilediği şekilde serbestçe hareket etme özgürlüğüne sahiptir. Kişinin kendi özgür irade ve arzusuna uygun yere gitmesi veya herhangi bir şekilde yer değiştirmesi başkası tarafından engellendiğinde hürriyeti tahdit suçunun “bir yere gitmek hürriyetinden yoksun bırakma” biçimi işlenmiş olur.

Yorumu oyla      3      3  
SEYAHAT ACENTELERİ BAŞKANI 5 Temmuz 2019 Cuma 13:12

OTEL ÖNLERİNDE BULUNAN TAKSİCİLERE AİT TUR TABELALARI YÜZÜNDEN ACENTELER OLARAK TUR SATAMIYORUZ! TAKSİ BİZİM FİYATLARIMIZI BİLDİĞİ İÇİN DAHA DÜŞÜK FİYAT VEREREK KAÇAK TUR FAALİYETİ GERÇEKLEŞTİRİYOR. ASIL İŞİ BİR KİŞİYİ A NOKTASINDAN B NOKTASINA BIRAKMAK OLAN TAKSİCİLER HERYERİ GEZDİRİYORLAR ÜSTÜNE MAGAZALARA SOKARAK EKSTRA KOMISYON ALIYORLAR. BIZ ACENTELERIN ISLERINI YAPIYORLAR. TÜRSAB NEREDE? ATSO DA BIZIM BAGLI OLDUGUMUZ KOMITE NEREDE?

Yorumu oyla      3      3  
Tarafsız Yayıncılık 5 Temmuz 2019 Cuma 13:09

Valla Bravo Tarafsız yayıncılık diye buna denilir. Olayı olduğu şekliyle anlatmışsınız. Burada Önemli Olan Turizme Darbe vuruluyor TAKSİCİLER eliyle! Bunlara bu yetkiyi kim veriyor! Kim tarafından korunuyorlar! Yol Kesmek ne demek? İnsanların Yollarını kesmek ne demek? Dağ başında bu olayı yapsalar derlerki Teröristler yol kesti, Şehirde bunların yerli adı TAksiciler. 1 haftadır heryerde aynı olaylar yaşanıyor. Başı boş şekilde Davranıyorlar. VALİLİK acil Taksicilerin bu eşkiya hareketlerine dur demelidir!

Yorumu oyla      3      3  
simariklik 5 Temmuz 2019 Cuma 11:08

hurriyetinden yoksun birakma sucunu islemisler. bu taksicilerin lisanslarinin iptali gerekir

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Uçak lisesinde tercih patlaması beklentisi
MİLLİ Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un taarruz helikopteri ve muharip uçakların ...
Coşkun Göğen: Yeşilçam emektarları mezarlıkta buluşuyor
YEŞİLÇAM'ın en sevilen kötü karakterlerinden, 'Tecavüzcü Coşkun' lakaplı ...
Geleceğin mankenleri yetişiyor
ANTALYA'nın manken fabrikası Esline Ajans'ta, yeni mankenlerin eğitimine hız verildi.
 
Babasının öldürdüğü genç doktor gözyaşlarıyla anıldı
BALIKESİR'in Havran ilçesinde babası Mustafa Ali Yılmaz tarafından tabancayla ...
Antalyalı yatırımcı Baltıklara açılıyor
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), üyelerini uluslararası pazarlara ...
Kaleiçi'nde temizlik seferberliği
ANTALYA Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ortaklığında yürütülen Kaleiçi ...
 
Antalya'da denize sıfır kumların üzerine kurulu masalarda balık keyfinin adresleri
Antalya’da, Bodrum ve Gümüşlük gibi sahilde kumsala kurulu masalarda hizmet ...
Serkan'ın dayısı: Yasal yollara başvuracağız
ANTALYA'da, kız arkadaşıyla tartışıp, yaşamına son verdiği ileri sürülen ...
Motosikleti çalamayınca tecavüze kalkışmış
ANTALYA'da, mutfak penceresinden girdiği evde tecavüz girişiminde bulunduğu ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva