'Down Sendromlular Spor Oyunları' Antalya'da başlıyor
'Down Sendromlular Spor Oyunları' Antalya'da başlıyor
Çanakkale şehitleri Antalya’da törenlerle anıldı
Çanakkale şehitleri Antalya’da törenlerle anıldı
'İntihar etti' demişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı
'İntihar etti' demişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı
Oyuncu Wilma Elles Hindistan’a açılıyor
Oyuncu Wilma Elles Hindistan’a açılıyor
10 Temmuz 2018 Salı - 17:16

Taş: İki bakanımızın olması çifte mutluluk yaşattı

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya'dan iki bakanın kabinede yer almasının, kente çifte mutluluk yaşattığını söyledi.

Taş: İki bakanımızın olması çifte mutluluk yaşattı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk başkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve başlama törenine katılan Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş yeni sistem ve yeni kabine ile ilgili değerlendirmede bulundu. Yeni yönetim sistemi ile egemenliğin doğrudan milletin iradesine geçtiğini belirten Taş, “Türkiye demokrasi tarihinin en önemli günlerinden birine daha hep birlikte şahitlik ettik. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen göreve başlama töreninde milletimizin iradesi doğrudan iktidara geldi. Bu geçiş millet iradesi için yeni bir devrin başlangıcı olmuştur. Ak Parti olarak kuruluşumuzdan bu güne her zaman ileri demokrasiyi savunduk bunun için çok önemli kararlar aldık. Bunların en başında yeni başkanlık sistemi olmuştur. Milletimizin destekleriyle nihayet siyasi ve ekonomik kaoslar nedeniyle ülkemize büyük bedeller ödeten, ülkemizi hantallaştıran sistemi geride bıraktık. Türkiye için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Hızlı karar alan, hızlı çözüme ulaşan başkanlık sistemi ile artık Türkiye kabuğunu kırarak büyük işlere imza atacaktır, Türkiye şahlanacaktır" dedi.

MİLLETİMİZ GEREKEN KARARI ALDI

Yeni yönetim sistemi ile Cumhuriyetin şaha kalkacağına değinen Taş, “Demokrasi tarihimiz boyunca ne yazık ki millet irademiz darbelerle, koalisyonlarla ve vesayet odaklarının türlü saldırılarıyla prangalanmıştır. Ülkemiz ne zaman millileşme sürecine girse, ne zaman kalkınma için adımlar atsa bir şekilde engellenmiş, milletimizin iradesi görmezden gelinmiştir. Milletimiz tüm bu engellemeleri Ak Parti ile aşarak Türkiye Cumhuriyeti'nin 1. Başkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan'ı seçmiş, Cumhuriyetimizin geleceği için gereken kararı vermiştir. Milletimizin aldığı bu karar Cumhuriyetimizi adeta şahlandırmıştır. Sözde değil özde Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan Ak Parti ile milletimiz en ileri demokrasi anlayışını, yenilikçi anlayışı ülkemize kazandırmıştır. Bu kutlu yolda bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerimize, milletimize şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

ANTALYA'DAN İKİ BAKAN

Yeni kabinede Dışişleri Bakanlığı görevini sürdürecek Mevlüt Çavuşoğlu'nun Antalya için son derece önemli değer olduğunu sözlerine ekleyen Taş, şöyle devam etti:

"Yeni sistemin ilk kabinesi de ülke ve Antalya siyaseti açısından son derece memnun edici oldu. Alanında uzman, toplumun her kesimine dokunabilecek birbirinden değerli isimler Cumhurbaşkanımızın görevlendirmesiyle yeni kabinede yer aldı. Kuruluşundan bu güne Ak Parti Antalya kadrolarında yer alan ve Ankara'da Antalyamızın birçok işini çözen Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, yeni kabinede de görevini sürdürüyor. Dışişleri Bakanlığımızla birlikte Kültür ve Turizm Bakanı olan Mehmet Ersoy da aslen Aksekilidir. Turizmin başkenti Antalya'mızdan Kültür ve Turizm Bakanı çıkması da şehrimiz için son derece önemli bir karar olmuştur. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın aldığı bu karar ile tüm Antalyalı hemşerilerimize ve teşkilatlarımıza çifte mutluluk yaşatmıştır. Türkiye Cumhuriyetinin en başarılı dış politikalarının izlendiği bir dönemde bu önemli bakanlığın başında olan sayın bakanımıza Cumhurbaşkanımızın duyduğu güven bir kez daha bizleri gururlandırmıştır. Bu gururu bizlere yaşatan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na ve Sayın Bakanımız Mehmet Ersoy'a yeni dönemde yapacakları çalışmalarda başarılar dilerim. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve yeni bakanlar kurulumuz Antalyamıza, ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olsun."

ANTALYA, (DHA) 

Etiketler:
 
Manavgat'ta kaçak tütün operasyonu
 
Ve, teklif veren holdingten şok açıklama geldi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Manavgat'ta kaçak tütün operasyonu
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde polis tarafından düzenlenen operasyonda ...
KONSEM Yaz Okulu Kursları başladı
KONYAALTI Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi'nde (KONSEM) 'Yaz Okulu Kursları' ...
Başkan Böcek'ten Ulucan'a ziyaret
KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya İl Emniyet Müdürü olarak ...
 
Manavgat'ta kaza: 5 yaralı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi hafif yaralandı.
Gazipaşa jandarma komutanı göreve başladı
GAZİPAŞA İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Kaya göreve başladı.
PKK üyesi Manavgat'ta yakalandı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde Nüfus Müdürlüğünde işlem yaptırmak isteyen ...
 
Rus turist denizde boğuldu
ANTALYA'nın Serik ilçesinde Rus Vladimir Mutretsov (66) tatil yaptığı otelin sahilinde boğuldu.
Muhtara, 'görevi kötüye kullanmak'tan hapis
ANTALYA'da, Kuzeyyaka Mahalles'nin muhtarı Ali Güçlü, esnaftan 9 bin TL ...
Konuşurken telefonunu çaldılar
ANTALYA'da Songül Y.'nin cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalan A.K.E., ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim değil geçim
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
8 Mart Dünya Kadınlar Günü
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva